elatusmaksujen välttäminen?

uusi isä

onko ideoita?

22

6744

  Vastaukset

  • sossun elätiksi:)

   • ..sossun elättinäkin joutuu maksamaan kolmesta lapsesta yhteensä 144 ?.

    Ex maksaa sen verran ja loput hänen puolestaan maksaa sossu. Ja sossu muutenkin tukee kunniakkaasti hänen ryyppyreissujaan ja friiuumatkojaan.


  • Ai että naurattaa..oletko just eronnut,,katkera ken ties? älä rupea siihen, lastesi vuoksi. Elatusmaksu menee lapsillesi. Käräjäoikeuden kautta sitten viimeistään maksat, niin minunkin ex:äni maksoi. Pakoon et pääse, töppäsitkö vai vaimosi? Kumpi. Oikeesti, ero on raskasta, loppuelämän. Mutta hei, lapsillesi et vihoittele, muista se, eivät he ymmärrä teidän sotkuja. Olet edelleen isä heille.

   • No loppumetreillä on sama joudutko käräjäoikeuteen vai et jos olet sossun leivissä ja vaikka ne hekumoissaan takoisi sinulle mitä tahansa summaa niin voit kuolettaa ne ja ne vanhenee viidessä vuodessa eli ei muutakun hanskat naulaan ja sossuun. Koska monesti naiset oikein nauttivat miesten kiusaamisesta juuri tällä tavoin. Itsellä oli hyvä duuni ja eikä siinä elatusmaksujen maksamisessa ongelmaa ollut mutta en vaan koskaan saanut tavata tytärtäni nin lopetin hommat ja nyt elelen sossulla, jääpähän enempi aikaa olla toisen tyttäreni kanssa...eli en silleen kadu vetoani. Minunkin tapauksessani on täysin se ja sama paljonko ne mättää niitä maksuja koska sossulla on raja mitä maksavat ja siihne naistenkin on ikävä kyllä tyydyttävä : )
    Ja kuka muuten sanoo että se raha menis lapselle....anna mun naurra : D
    Epäviralliselta nimeltäänhän se on "äidin ryyppyraha"


  • elatusmaksuihin voit saada määräaikaisia katkoja opiskelun tms. syyn takia. Työttömyys on myös sellainen syy, varsinkin jos korvaus on pieni. Sitten, kun menet töihin alkaa taas elatusmaksut juoksemaan. Keskustele asiasta lastenvalvojan tai muun sosiaalityöntekijän kanssa. Yleensä näitä katkoajan maksuja ei peritä jälkikäteen vaan jatkat elämääsi sitten töihin mennessä ilman velkataakkaa.

  • kaupasta saa kortonkeja!

   • Älä töki sitä mulkkuasi naisen sisään jos oot noin idiootti.Ala homoksi niin ei tarvi elatusmaksuista murehtia.


   • OLET oikeassa, kuka käskee ilman spärdäriä yhtymään. Lisää harjoittelua ja vähemmän ei-toivottuja raskauksia. kuten tiedät abortti ei ole ehkäisyä ja kaikki mnuoret poijjan roikaleet, käyttäkää kortsua!


  • Kumiukoilla ei oo lapsia.

  • ... kondomilla. Jos sen käyttö on unohtunut, niin ei kun itseään niskasta kiinni, ole mies, hoida vastuusi!

  • Sitä viljaa niität, mitä kylvät! Elä kysy täältä neuvoja, Hei KELA on sitä varten, ota vastuu siitä, mitä olet tehnyt. OLE MIES!

  • Miksi pitäisi välttää elatusmaksuja? Tärkeintä on että ne ovat oikein mitoitettuja ja kohtuullisia. Jos lapsesi ovat esim. joka toinen viikko sinun hoidossa tämä on vähennettävä elatusmaksuista koska sinä ruokit niitä ja järjestät toivottavasti niille jotain ohjelmaa. Huomioi samalla että viikonloppuhoitojen takia olet ehkä joutunut muuttamaan suurempaan asuntoon kuin mitä muuten olisit joutunut hankkimaan mikäli sinulla ei olisi elätettäviä, eli lisäneliöiden vuokrasta voisi jyvittää kohtuullinen osa vähennettäväksi elatusmaksuista jos kerran lasten äiti saa vapaan viikonlopun.

   • NIMIPÄIVÄÄ!


  • ..eräs tuttavapari on ratkaissut elatusmaksuongelman siten, että lapset ovat aina viikon vuorotellen toisen luona. Hoitoaika tasan->kustannukset tasan.

  • Mene ulkomaille töihin, hae kansalaisuus ja lopeta maksujen maksaminen. Eihän se ole kuin SINUN lapsesi, eikä siinä miten sinä häntä kohtelet ole kyse kuin sinun lapsesi hyvinvoinista ja onnesta.

   Sulla tuskin on mitään lasta edes tuloillaan. Kunhan provoilet.

  • Itse en enää maksa juurikaan elatusmaksuja. En tarkoita, etteikö lapset ja äiti tarvitse rahaa, mutta rahojen ottaminen sieltä, missä sitä ei ole on lyhytnäköistä. Nykyään teen työni ns. pimeänä, niitä on tosi paljon tarjolla, jopa välitänkin niitä töitä, jos en kerkeä itse tekemään. Jos olet vielä yksinäinen (et siis avioliitossa), maksetaan sinulle vuokra ja saat avustusta lapsitapaamisiin. Lähden alkuvuodesta pitkälle Aasian matkalle, rahaa tulee ja lomat silloin kun itse haluaa :). Älkää jääkö paikalleen seisomaan ja surkuttelemaan. Älkääkä missään nimessä menkö retkuun "Sun täytyy ajatella ensimmäiseksi lapsia". Omaa elämää teidän tulee ajatella, kun se toimii, on lapsillakin hyvä olla ja tavata isäänsä.

   Toinen konsti, jonka tiedän tehonneen on seuraava. Toimii, jos sinulla on maksuja rästissä, ja sos. toimisto (perheasiainkeskus) perii sinulta palkasta. Heidän on pakko antaa tilinnumero, johon voi itse maksaa erääntyneitä maksuja. Maksetaan sitten :) Joka päivä kenties kahdestikkin laitat tolle tille 0.10-1,0 euroa elatusmaksuna. Se syö heitä aivan saatanasti ja teettää ylim. töitä. Myöskin ulosottomies repii T-paidan :) Eikä kauaakaan, kun he tarjoavat sopimusta, jotta hullunmylly saataisiin loppumaan. Luonnollisesti et ota mitään kantaa, jos sinua pyydetään lopettamaan moinen maksaminen. Et myöskään suostu maksamaan suoraan ulosottomiehelle. Et ole edes tavattavissa, etkä vastaa kirjeisiin. Sanot vain maksavasi sen minkä voit, ja jatkuvan perimisen takia joudut elään päivä kerrallaan :) Helvetin lapsellista, mutta kuulemma hauskaa. Hyvää syksyä.

   • taitaa olla nuo kondomi jutut hyväksikäyttäjä naisten kirjoittamia.miestä saa kusettaa kuin paljon haluaa ja sosku vaan tukee tällasta toimintaa.jos nainen haluaa pitää lapsen,maksakoon siitä 100%.eli jos haluaa jotain itselleen,niin maksakoon siitä itse.naisen etuja tässä ajetaan,ei lapsen.ja tuo on ihan paskapuhetta..ajatelkaa lapsirukkaa..
    kiristäjä-äitikö sitä ajattelee tai katkerat sossumuijat..uskoo ken haluaa!


  • raskaaksi niin siitä päivästä 19v SE sanoo kuinka eletään, ja jos et näin toimi niin kusessa oot!!! En halua yleistää, enkä haukkua kaikkia naisia, mutta niin paljon on myös näitä tapauksia!
   Kasvakaa te miehiksi jos käskevät käyttämään kumea,
   teillä ei oo edes munaa yrittää olla isä!!!!!!!!
   Yritetään jaksaa ettei lasten tarttis kärsiä.

   • esim työttömyys ajalta jos o kelan pienet korvaukset niin pitäs saada elarit pois vuosi kerrallaan jälkeenpäin poistoon, kun todistaa kelasta sitä varten saatavalla lapulla sosiaalitoimistolle. Mutta mulla sattuu oleen hikinen kuolinpesä niin eipäs saakkaan enää. Mulle jopa on väläytelty, ettei vanhenis ikinä. Mutta seuraillaan ny vie kun tulee lappuja, et kuin vanhoja on vanhimmat. Vanhimmat on kyllä yli 5w. Vuoden -01 jälkeen en ole saanu pois niitä ulosotosta, eli nyt ootellaan, että koska niitä alkaa putoileen. Tilikin on niin pieni, ettei siit vuotille mitään lohkea. 1000 nettopalkasta maksan tällä hetkellä melkein 400€ elareita/kk tietenkin muut elämän vaatimat laskut, ettei nyt kuitenkaan lisää menis ulosottoon.
    Loppu rahan hukkaamiseen ei tartte olla mikää taikuri.
    On ne lapset kuitenkin ehania ja aivan syyttömiä asiaan ja ei niit voi rahassa mitata.
    Kyl me miehet kestetään vaikka lähtee tuhkatkin pesästä.
    Tai ainakin yritetään


  • Jos tässä nyt tulee ero ja joudun elatusvelvolliseksi. Minulla on 3. lasta 5, 8. ja 11v, niin teen itsemurhan.

   Teen sen kostoksi lasteni äidille. Jätän viestin lapsilleni, että syyttäkää äitiänne isänne kuolemasta. Teen myös sellaiset paperit, että ex vaimoni ei tule saamaan mitään perintöä mikä jää vanhemmiltani, vaan se menee lapsilleni.

  • mahdollisimman kalliin asunnon- paljon asuntolainaa- heittäydyt sairauslomalle, eläkkeelle, hankit mahdollisimman paljon terveyden huoltomenoja, sairauskuluja- älä omista omalla nimelläsi autoa-
   nosta veroprosenttia 7-10 % ylöspäin jää vähemmän käteen-
   ilmoitat ei elatusta ilman tasvertaista huoltajuutta, vanhemmuutta,
   lapsen asumista tasavertaisesti molemmilla- riitatapauksessa vaadit
   myös lapsilisät jaettavaksi-

   Älä keskustele lapsia koskevista asioista "viranomaisten-"
   sosiaalitoimen/ lastenvalvojan kanssa, ota yhteys yksityiseen
   asianajajaan. Sosiaalitoimella/ lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa
   kantaa mihinkään, ovat vanhempien välisiä keskinäisiä- ja vapaaehtoisia sopimuksia, lastenvalvojalla ei ole sopimuksenteko-oikeutta- ei oikeutta laatia ko. sopimusta- sopimusta ei ole pakko tehdä- vanhemmat voivat halutessaan vahvistuttaa ko. sopimuksen omasta aloitteestaan käräjäoikeudessa yhteisellä hakemuksella-

  • Oikea asenne! Elatusmaksut pannaan! Miksi isiltä vaaditaan osallistumista lapsien elatukseen ja hoitoon. Kivikaudelta asti ovat naiset hoitaneet pesueensa, ihan hyvä käytäntö.

   Itse poikana tiedät, että ei omasta isästäsikään paljon tukea ollut, vai voitko muuta väittää? Paremmin kotona pärjättiin, kun mies oli omilla teillään.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3461
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   875
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   763
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   503