elatusmaksujen välttäminen?

uusi isä

onko ideoita?

22

7639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mie

      sossun elätiksi:)

      • Nainen vm. -74

        ..sossun elättinäkin joutuu maksamaan kolmesta lapsesta yhteensä 144 ?.

        Ex maksaa sen verran ja loput hänen puolestaan maksaa sossu. Ja sossu muutenkin tukee kunniakkaasti hänen ryyppyreissujaan ja friiuumatkojaan.


    • ....

      Ai että naurattaa..oletko just eronnut,,katkera ken ties? älä rupea siihen, lastesi vuoksi. Elatusmaksu menee lapsillesi. Käräjäoikeuden kautta sitten viimeistään maksat, niin minunkin ex:äni maksoi. Pakoon et pääse, töppäsitkö vai vaimosi? Kumpi. Oikeesti, ero on raskasta, loppuelämän. Mutta hei, lapsillesi et vihoittele, muista se, eivät he ymmärrä teidän sotkuja. Olet edelleen isä heille.

      • ja joo, joo

        No loppumetreillä on sama joudutko käräjäoikeuteen vai et jos olet sossun leivissä ja vaikka ne hekumoissaan takoisi sinulle mitä tahansa summaa niin voit kuolettaa ne ja ne vanhenee viidessä vuodessa eli ei muutakun hanskat naulaan ja sossuun. Koska monesti naiset oikein nauttivat miesten kiusaamisesta juuri tällä tavoin. Itsellä oli hyvä duuni ja eikä siinä elatusmaksujen maksamisessa ongelmaa ollut mutta en vaan koskaan saanut tavata tytärtäni nin lopetin hommat ja nyt elelen sossulla, jääpähän enempi aikaa olla toisen tyttäreni kanssa...eli en silleen kadu vetoani. Minunkin tapauksessani on täysin se ja sama paljonko ne mättää niitä maksuja koska sossulla on raja mitä maksavat ja siihne naistenkin on ikävä kyllä tyydyttävä : )
        Ja kuka muuten sanoo että se raha menis lapselle....anna mun naurra : D
        Epäviralliselta nimeltäänhän se on "äidin ryyppyraha"


    • äippä3

      elatusmaksuihin voit saada määräaikaisia katkoja opiskelun tms. syyn takia. Työttömyys on myös sellainen syy, varsinkin jos korvaus on pieni. Sitten, kun menet töihin alkaa taas elatusmaksut juoksemaan. Keskustele asiasta lastenvalvojan tai muun sosiaalityöntekijän kanssa. Yleensä näitä katkoajan maksuja ei peritä jälkikäteen vaan jatkat elämääsi sitten töihin mennessä ilman velkataakkaa.

    • eri-issukka

      kaupasta saa kortonkeja!

      • Hohhoijaa

        Älä töki sitä mulkkuasi naisen sisään jos oot noin idiootti.Ala homoksi niin ei tarvi elatusmaksuista murehtia.


      • Tartsan

        OLET oikeassa, kuka käskee ilman spärdäriä yhtymään. Lisää harjoittelua ja vähemmän ei-toivottuja raskauksia. kuten tiedät abortti ei ole ehkäisyä ja kaikki mnuoret poijjan roikaleet, käyttäkää kortsua!


    • Jeesus nasaretilainen

      Kumiukoilla ei oo lapsia.

    • vinkki

      ... kondomilla. Jos sen käyttö on unohtunut, niin ei kun itseään niskasta kiinni, ole mies, hoida vastuusi!

    • ISÄ

      Sitä viljaa niität, mitä kylvät! Elä kysy täältä neuvoja, Hei KELA on sitä varten, ota vastuu siitä, mitä olet tehnyt. OLE MIES!

    • Pasi

      Miksi pitäisi välttää elatusmaksuja? Tärkeintä on että ne ovat oikein mitoitettuja ja kohtuullisia. Jos lapsesi ovat esim. joka toinen viikko sinun hoidossa tämä on vähennettävä elatusmaksuista koska sinä ruokit niitä ja järjestät toivottavasti niille jotain ohjelmaa. Huomioi samalla että viikonloppuhoitojen takia olet ehkä joutunut muuttamaan suurempaan asuntoon kuin mitä muuten olisit joutunut hankkimaan mikäli sinulla ei olisi elätettäviä, eli lisäneliöiden vuokrasta voisi jyvittää kohtuullinen osa vähennettäväksi elatusmaksuista jos kerran lasten äiti saa vapaan viikonlopun.

      • =o)

        NIMIPÄIVÄÄ!


    • Nainen vm. -74

      ..eräs tuttavapari on ratkaissut elatusmaksuongelman siten, että lapset ovat aina viikon vuorotellen toisen luona. Hoitoaika tasan->kustannukset tasan.

    • mies

      Mene ulkomaille töihin, hae kansalaisuus ja lopeta maksujen maksaminen. Eihän se ole kuin SINUN lapsesi, eikä siinä miten sinä häntä kohtelet ole kyse kuin sinun lapsesi hyvinvoinista ja onnesta.

      Sulla tuskin on mitään lasta edes tuloillaan. Kunhan provoilet.

    • Paskajussi

      Itse en enää maksa juurikaan elatusmaksuja. En tarkoita, etteikö lapset ja äiti tarvitse rahaa, mutta rahojen ottaminen sieltä, missä sitä ei ole on lyhytnäköistä. Nykyään teen työni ns. pimeänä, niitä on tosi paljon tarjolla, jopa välitänkin niitä töitä, jos en kerkeä itse tekemään. Jos olet vielä yksinäinen (et siis avioliitossa), maksetaan sinulle vuokra ja saat avustusta lapsitapaamisiin. Lähden alkuvuodesta pitkälle Aasian matkalle, rahaa tulee ja lomat silloin kun itse haluaa :). Älkää jääkö paikalleen seisomaan ja surkuttelemaan. Älkääkä missään nimessä menkö retkuun "Sun täytyy ajatella ensimmäiseksi lapsia". Omaa elämää teidän tulee ajatella, kun se toimii, on lapsillakin hyvä olla ja tavata isäänsä.

      Toinen konsti, jonka tiedän tehonneen on seuraava. Toimii, jos sinulla on maksuja rästissä, ja sos. toimisto (perheasiainkeskus) perii sinulta palkasta. Heidän on pakko antaa tilinnumero, johon voi itse maksaa erääntyneitä maksuja. Maksetaan sitten :) Joka päivä kenties kahdestikkin laitat tolle tille 0.10-1,0 euroa elatusmaksuna. Se syö heitä aivan saatanasti ja teettää ylim. töitä. Myöskin ulosottomies repii T-paidan :) Eikä kauaakaan, kun he tarjoavat sopimusta, jotta hullunmylly saataisiin loppumaan. Luonnollisesti et ota mitään kantaa, jos sinua pyydetään lopettamaan moinen maksaminen. Et myöskään suostu maksamaan suoraan ulosottomiehelle. Et ole edes tavattavissa, etkä vastaa kirjeisiin. Sanot vain maksavasi sen minkä voit, ja jatkuvan perimisen takia joudut elään päivä kerrallaan :) Helvetin lapsellista, mutta kuulemma hauskaa. Hyvää syksyä.

      • ***

        taitaa olla nuo kondomi jutut hyväksikäyttäjä naisten kirjoittamia.miestä saa kusettaa kuin paljon haluaa ja sosku vaan tukee tällasta toimintaa.jos nainen haluaa pitää lapsen,maksakoon siitä 100%.eli jos haluaa jotain itselleen,niin maksakoon siitä itse.naisen etuja tässä ajetaan,ei lapsen.ja tuo on ihan paskapuhetta..ajatelkaa lapsirukkaa..
        kiristäjä-äitikö sitä ajattelee tai katkerat sossumuijat..uskoo ken haluaa!


    • tulee

      raskaaksi niin siitä päivästä 19v SE sanoo kuinka eletään, ja jos et näin toimi niin kusessa oot!!! En halua yleistää, enkä haukkua kaikkia naisia, mutta niin paljon on myös näitä tapauksia!
      Kasvakaa te miehiksi jos käskevät käyttämään kumea,
      teillä ei oo edes munaa yrittää olla isä!!!!!!!!
      Yritetään jaksaa ettei lasten tarttis kärsiä.

      • ja black and decker

        esim työttömyys ajalta jos o kelan pienet korvaukset niin pitäs saada elarit pois vuosi kerrallaan jälkeenpäin poistoon, kun todistaa kelasta sitä varten saatavalla lapulla sosiaalitoimistolle. Mutta mulla sattuu oleen hikinen kuolinpesä niin eipäs saakkaan enää. Mulle jopa on väläytelty, ettei vanhenis ikinä. Mutta seuraillaan ny vie kun tulee lappuja, et kuin vanhoja on vanhimmat. Vanhimmat on kyllä yli 5w. Vuoden -01 jälkeen en ole saanu pois niitä ulosotosta, eli nyt ootellaan, että koska niitä alkaa putoileen. Tilikin on niin pieni, ettei siit vuotille mitään lohkea. 1000 nettopalkasta maksan tällä hetkellä melkein 400€ elareita/kk tietenkin muut elämän vaatimat laskut, ettei nyt kuitenkaan lisää menis ulosottoon.
        Loppu rahan hukkaamiseen ei tartte olla mikää taikuri.
        On ne lapset kuitenkin ehania ja aivan syyttömiä asiaan ja ei niit voi rahassa mitata.
        Kyl me miehet kestetään vaikka lähtee tuhkatkin pesästä.
        Tai ainakin yritetään


    • WDRTIN

      Jos tässä nyt tulee ero ja joudun elatusvelvolliseksi. Minulla on 3. lasta 5, 8. ja 11v, niin teen itsemurhan.

      Teen sen kostoksi lasteni äidille. Jätän viestin lapsilleni, että syyttäkää äitiänne isänne kuolemasta. Teen myös sellaiset paperit, että ex vaimoni ei tule saamaan mitään perintöä mikä jää vanhemmiltani, vaan se menee lapsilleni.

    • Hankit

      mahdollisimman kalliin asunnon- paljon asuntolainaa- heittäydyt sairauslomalle, eläkkeelle, hankit mahdollisimman paljon terveyden huoltomenoja, sairauskuluja- älä omista omalla nimelläsi autoa-
      nosta veroprosenttia 7-10 % ylöspäin jää vähemmän käteen-
      ilmoitat ei elatusta ilman tasvertaista huoltajuutta, vanhemmuutta,
      lapsen asumista tasavertaisesti molemmilla- riitatapauksessa vaadit
      myös lapsilisät jaettavaksi-

      Älä keskustele lapsia koskevista asioista "viranomaisten-"
      sosiaalitoimen/ lastenvalvojan kanssa, ota yhteys yksityiseen
      asianajajaan. Sosiaalitoimella/ lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa
      kantaa mihinkään, ovat vanhempien välisiä keskinäisiä- ja vapaaehtoisia sopimuksia, lastenvalvojalla ei ole sopimuksenteko-oikeutta- ei oikeutta laatia ko. sopimusta- sopimusta ei ole pakko tehdä- vanhemmat voivat halutessaan vahvistuttaa ko. sopimuksen omasta aloitteestaan käräjäoikeudessa yhteisellä hakemuksella-

    • Luolamiehistä.alkaen

      Oikea asenne! Elatusmaksut pannaan! Miksi isiltä vaaditaan osallistumista lapsien elatukseen ja hoitoon. Kivikaudelta asti ovat naiset hoitaneet pesueensa, ihan hyvä käytäntö.

      Itse poikana tiedät, että ei omasta isästäsikään paljon tukea ollut, vai voitko muuta väittää? Paremmin kotona pärjättiin, kun mies oli omilla teillään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2794
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2634
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      84
      1101
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe