Sailing Minimal, noviisit merelle HalbergRassy 352

Anonyymi-ap

Jännä uusi kanava. Teoriakurssit käyty ja täysin kokemattomat ostaa ison veneen ja alkaa opetella. Videoitu on näköjään koepurjehdus ja ekat vesille lähdöt, ihan mukavan oloista menoa. Jossain kommentissa käy ilmi että viimeisin muutamasta videosta johti Ahvenanmaalta Ruotsin puolelle jossa nyt ovat. Aika iso on aloitusvene mutta ei näytä kohellukselle homma. Uskon että tulee kiintoisa kanava, ei oo liikaa suomalaisia tubettavia seiloreita.

https://youtu.be/yKt0VMTTLr4?si=LZDXv_VdPlRJ-IL3

20

1521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä se jännitys tässä oli?

      • Anonyymi

        Olisko se jännää seurata kuinka oppivat ja millaisiin tapahtumiin nämä oppimiskokemukset sisältyvät? Muistatko itse kun ekaa kertaa nostit purjeet? Millaisia kommelluksia sinulle sattunut? Tuskin olet sinäkään oppinut kaiken ilman jänniä tilanteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko se jännää seurata kuinka oppivat ja millaisiin tapahtumiin nämä oppimiskokemukset sisältyvät? Muistatko itse kun ekaa kertaa nostit purjeet? Millaisia kommelluksia sinulle sattunut? Tuskin olet sinäkään oppinut kaiken ilman jänniä tilanteita.

        Vauvasta saakka ollut purjehtimassa, joten oppimis käyrä ollut pitkä ja en muista jännitystä uuden oppimisesta...nyt ikää 55 ja vieläkin välillä oppii uutta, mutta ei vieläkään jännitä.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🔞 ­­­N­y­­m­­­f­­­o­m­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18000021y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ovat nyt Ruotsissa, joten näyttävät olevan Humun kaltaisia oppijoita. Rohkeasti vain yrittämään.

      • Anonyymi

        Ruotsiin matka siis jatkui viimeisen Ahvenanmaan maisemista, hyvä on asenne. Siksi tykkään seurata, että veikkailen heidän menevän vielä isommille merille ajanmyötä. Tai jokatapauksessa tarina etenee ja kanava kehittyy ja on kiva olla aikaisin mukana. Luo tiettyä pohjaa. Olin Artemiksen kohdalla joku 38. tilaaja kanavalla tms, myös Humu ollut käytännössä alusta asti silmän alla 🙂


    • Anonyymi

      Minusta on kiva kun uskalletaan tehdä näitä videoita julkisuuteen. Ne ei ole keneltäkään pois. Tietysti tulee olemaan muutamia valittajia nettipalstoilla, joita harmittaa oma saamattuus ja pieni kateus toisia kohtaan. Mutta se on varmaan ihan luonnon laki, että niitäkin joukkoon mahtuu.

      Kaikenlaisia kommelluksia on varmaan tulossa matkan varrella. Niitä tulee kaikille uusille vasta-alkajille. Purjehdukseen liittyy niin monenmoista asiaa.
      Ollaan kannustavalla asenteella, ja annetaan eteenpäin vieviä kommentteja. Niistä on hyötyä myös meille kaikille.

    • Anonyymi

      Mukavasti näyttää lähteneen seiluut käyntiin. On jotenkin tosi kiva pariskunta, ja daami on miellyttävä, ihan ääntä myöten välittyy mukava persoona ja hyvä asenne. Kyllä kapteenin kelpaa näpsäkän mimmin kanssa seilata 🥹🥰

      • Anonyymi

        Kiitoksia. Terveisin Anna :P


    • Anonyymi

      Hyvä etteivät ostaneet sitä konevikaista 352:ta, jota tuolla suunnalla taannoin myytiin. Kaupaksi näyttää sekin menneen kun katsoo Netsiveneen myytyjä.
      Tsemppiä ja hatunnosto.

      • Anonyymi

        Olikos tää heidän ostama se, johon oli kone päivitetty? Selvästi näkee että he matkaveneilijöitä, niin ihan hyvä venevalinta tyypiltään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olikos tää heidän ostama se, johon oli kone päivitetty? Selvästi näkee että he matkaveneilijöitä, niin ihan hyvä venevalinta tyypiltään

        Kyllä. Kone oli päivitetty


    • Anonyymi

      Uusi video, paluu Ahvenanmaan kautta Ruotsista 2 viikon reissulta Suomeen. Eipä hätää näyttänyt olevan vaikkei ihan mietoa ollut keli. Avomerelle heti alkuun, tuossa kyllä oppii nopeaa jos vaan ei tuu mitään kammoa tai säikähdystä. Vaikutelma videolta, että opintomatka meni positiivisesti ja jatkoa seuraa https://youtu.be/Mbjjqtr3RYs?si=i09YCvqkFl5hvVyd

    • Anonyymi

      Minusta on mukavaa, että nuoremmat sukupolvet uskaltavat ohittaa portinvartijat, joiden mielestä kehittymisen täytyy tapahtua vuosikymmenten mittaan monenlaisia kursseja käyden ja vähitellen taitoja opetellen.

      Voi olla ihan totta, että harrastaminen on turvallisempaa hitaasti edeten, mutta toisaalta perusjärkeville ihmisille avomeripurjehduksen riskit ovat varsin pieniä, jos rantaan ei ole kohtuuttoman pitkä matka ja sään pystyy ennakoimaan.

      Joillekin vanhoille jäärille tärkeä osa harrastamista on asioiden monimutkaistaminen.

    • Anonyymi

      Joo, riittävästi tietoa ja oikeanlainen maalaisjärki sekä kunnioitus merta kohtaan niin siltä pohjalta voi lähteä aika pian avomerelle. Toki henkilökohtaiset ominaisuudet, ymmärryskyky ja lähtökohdat hankkia ja omaksua tietoa on oltava riittävät suhteessa siihen mitä tekee. Siinä on yksilöllisiä eroja, mutta tärkeä antaa se vapaus että jolla on liitua se piirtää. Elikkä kukin tyylillään ja monelle hyvä edetä hitaammin.

    • Anonyymi

      Mukavia videoita, ihan on kivaa seurailla miten homma etenee

    • Anonyymi

      Joo... Ennemmin katsoisin maalin kuivumista, hidastuksena, kuin tätä uudestaan. Aivan uskomattoman surkea suoritus. Huonoa kuvankäyttöä täydentää surkea selostus.

      Alluring Arctic on taidokkaasti tehty purjehdusvideo, muitakin löytyy tietenkin. Tämä ei ole edes välttävää. Arvosanaksi tulee heikko miinus.

      • Anonyymi

        Huono provo 😂

        Noi tyypit on just aloittanut videoiden teon YouTubeen kuten myös purjehduksen. Ehtivät oppia.

        Sinä taasen olet somettanut aina, varsinkin tänne foorumille ja myös purjehtinut kymmenii vuosia. Silti edelleen kirjoittelet ikävään tyyliin 😂 ymmärrät kai, että sun oppimiset on opittu, heidän vasta alussa. Miltä tuntuu olla änkyrä edelleen?


    • Anonyymi

      hei

    • Anonyymi

      Tämähän on näköjään edennyt silleen, että lähtivät alkukesästä kohti Välimerta! Videoita tullut viikoittain. Marine Trafficista löytyy sijaintia, veneen nimi on Uni.

      Ei ole moni näin pienellä kokemuksella lähtenyt isoille vesille Suomesta. Sy Homeless meni vähä samaan tyyliin ja Thaimaahan saakka. Näsijärveltä vähäinen kokemus. Vene Poriin ja suoraan liikkeelle.

      Uusin video eiliseltä ja Portugalin vesiltä. Heillä ei ole paljoa viivettä, videot julkaistaan about sieltä ja siihen asti kuvaten missä ovat.

      https://youtu.be/fgqAYS5ghMY?si=iblr-QoQBsMb_voQ

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe