Mikä lounasravintola Nivalassa

Anonyymi-ap

Käymme muutaman kerran vuodessa Nivalassa sukuloimassa ja haudoilla . Käytämme paikallisia kauppa- ja ravintola palveluita, joita olemme käyttäneet vuosien ajan.
Tänäään 5.9.kävimme syömässä ravintola P:ssa, jossa olemme käyneet aikaisemminkin , mutta emme käy enää.
Ruoka törkeän huonoa, ”burgunnin pata” , sitkeitä lihapaloja ruskeissa kastikkeessa(lukekaa resepti) ei perunoita , salaatti vanhoja perunan lohkoja, kaalin siivuja , ei tomaattia. Jälkiruoka ”omenapaistos” tuskin oli uunissa ehtinyt olla. Rahasta ei ole kiinni, tavara on oltava hintansa väärti. Näin ei valitettavasti ollut.

19

2447

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minusta ja moni muukin sanoo, että ruoka on mennyt tosi paljon huonoon suuntaan. Samoista raaka-aineistakin saisi parempaa esim. Perunasta monenlaista. Kastikkeet pusseista ja salaatit tölkeistä. Harmittaa kun tuossa tottunut käymään syömässä.

  • Anonyymi

   Lounasta ja päivällistä sai noutopöydästä ennen iltaan asti, nyt lounas aika vain puoli kolmeen asti. Kävin ennen neljän maissa päivän ruuan syömässä.

  • Anonyymi

   Jostain luin että on enää klo 14 asti seisova pöytä. Ennen kun kävin säännöllisesti nii oli paljon ohikulkija matkailijoita kun oli pitkän päivän pöytä tarjolla ruokaa. Yritys tietysti tekee oman harkintasa mukaan ja taloutta järkevästi ajatellen.

  • Anonyymi

   Toiveet oli korkealla, kun omistajat vaihtuivat. Ajattelin, että nyt saadaan laadukas ruokaravintola, jossa saa laadukasta, hyvää lounas- ja päivällisruokaa ja lisäksi listalta sitten vähän hienompaa. Surullista, jos ravintola ajautuu taas tämmöiseen tilaan, että tarjoillaan heikkolaatuista ja halvoista aineksista koottua "mahantäytettä" lounaaksi. Pääpaino taitaa toiminnassa olla siellä juottolan puolella ja sieltähän toki katetta saadaan. Pari kertaa olen ollut suuremmassa iltatilaisuudessa ravintolan puolella ja ongelmia on ollut. Henkilökunta vaikutti hyvin nuorelta (harjoittelijoita?) ja sitä tuntui olevan liian vähän. Eivät huolehtineet siitä, että kaikkia ruokia ja ruokailuvälineitä oli saatavilla, vaan niitä piti käydä keittiöstä pyytämässä. Surullista, että hyvä alku ja ajatus ajautuu pelkkään rahantekoon ja jossakin vaiheessa se sitten tulee näkymään asiakkaiden äänestäessä jaloillaan.

   • Anonyymi

    Nivalassa oli hyvä ruokaravintola entisen omistajan aikaan


  • Anonyymi

   Kyllä minullakin oli myötähäpeää kun käytin arvovieraita syömässä, laadukasta ruokaa etsin, niin nuori tarjoilija kysyi tilausta ottaessaan arvovieraalta että "minkälaisia pottuja otat".

  • Anonyymi

   Ikävä kyllä ruuan laatu ja maku on mennyt omistajan vaihtumisen jälkeen kokoajan huonompaan suuntaan.
   Ennen oli mukava käydä työpäivän jälkeen syömässä päivällinen valmiissa pöydässä mutta eipä ole enää noutopöytä tarjolla siihen asti.

  • Anonyymi

   Asiakaspalvelussakin on parantamisen varaa. On todella töykeää palvelua. Ei hymyillä, ei tervehditä. Työntekijät/harjottelijat? näyttää vaihtuvan tiuhaa tahtia. Miksi? Joka kerta kun käymme lounaalla on uusia kasvoja.

   • Anonyymi

    Sen mitä olen paikan johtamistyylistä ja työntekijöiden/harjoittelijoiden kohtelusta kuullut, en ihmettele, että ovi käy tiuhaan.


  • Anonyymi

   Kerkesin jo ilahtua, kun facebookia selasin, että puustellissa on perjantaina pihvibuffa ja sunnuntaina pitsabuffa. Olikin ollut vuosi sitten...

   • Anonyymi

    Tuskin tulee enää pizzabuffaa kun ei saa pizzaa tilattua enää edes listalta. Käydään perheen kanssa syömässä tästä eteenpäin jossain muualla.


  • Anonyymi

   Kävimme myös kuuden hengen seurueella syömässä, pettymys! Seuraavalla kerralla Ylivieskaan syömään.

  • Anonyymi

   Näinhän siinä käy kun ei tiedetä ravintolan pyörittämisestä mitään. Kaikki tietotaito lähtenyt kyseisestä paikasta. Juomiakin saa kuulemma odottaa yli tunnin eikä kaikkia, ihan yleisiäkin paukkuja osata tehdä. Ja paljon muuta, mistä ei viitsi edes puhua...

  • Anonyymi

   Halpahallin roskisten iltabuffa on aika hyvä, samoin S-Marketin. Aina kun suviseurat on näillä lakeuksilla, käydään sukulaisten kera jommassa kummassa pitkän kaavan kautta syömässä. Banaanikärpäset joskus vähän meinaa häiritä, eli siitä muuten asiantuntevalle henkilökunnalle moitteita.

  • Anonyymi

   Vai näin on käynyt paikkakunnan ykkösravintolan.

   • Anonyymi

    Valitettavasti 🥲


  • Anonyymi

   Moni tuttava on äänestänyt jaloillaan itseni lisäksi. Onneksi löytyy vaihtoehtoja lounasruokailuun.

  • Anonyymi

   Porukan lounas tänään niin on kyllä heikko ruoka. Ei ole entisellään mutta ei valiteta. Kiitetään että meillä Suomessa sentään on ruokaa mahan täydeltä.

  • Anonyymi

   Menkää Saimiin syömään niin tiiätte mitä hyvä ruoka on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   3490
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   409
   1909
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   44
   909
  4. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   791
  5. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   786
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   59
   784
  7. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   773
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   766
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   250
   725
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   715
  Aihe