Onko tutkimustietoa Parkinsonin hoitamisesta käävillä ja sienillä ?

Anonyymi-ap

Luetaanko Parkinsonin tauti neurologisena sairautena autoimmuunisairauksiin, ainakin samantyyppisiä oireita on, kuin monissa autoimmuunisairauksissa, esim. liikuntarajoitteisuutta, lihasten toimimattomuutta, ym. kognitiivisiin kykyihin vaikuttavia haittoja, kuin vaikkapa SLE:ssä, Dermatomyosiitissa, myosiiteissa yleensä ym autoimmuuni- ja reumasairauksiin, luokiteltavissa, kroonisissa rappeumasairauksissa, joissa tulehduksia ja kipuja myös. Ilmeisesti Parkinsoniin eivät nuo tulehdukset kuulu, vai kuinka ?

Olen kiinnostunut luonnolla / kasveilla, sienillä, käävillä, ym luonnosta saatavilla asioilla, itsen hoitamisesta, sairauksien ennaltaehkäisemisestä ja jos jos sairauksia, niiden hoitamisesta ja parantamisesta. Parikymmentä vuotta sitten, diagnosoitua autoimmuunisairautta, olen hoitanut aktiivisesti, luonnonkeinoilla, ja koen, että ne ovat voineet hidastaa sairauksien pahenemista, ainakin ne selvästi lievittävät tulehduksia ja kipuja, vähentävät oireita, tämä on siis kokemusperäinen tuntuma.

Bakteerien yhteyttä autoimmuunisairauksien puhkeamiseen, ilmeisesti tutkitaan nykyisin enemmänkin, joten se on ainakin varmaa, että luonnosta saa niitä, varsinkin vakavissa sairauksissa, erittäin tarpeellisia, ns. hyviä bakteereja, joilla on monia tutkitusti myönteisiä vaikutuksia, mainittuihin autoimmuunisairauksiin.

Itselläni ei ole Parkinsonia, vaan muu autoimmuunisairaus, mutta haen tässä mainitsemiani, luonnokonsteja hoitaa autoimmuunisairauksia, onko jollain tietoa ja jos on niin olkaapa hyvät.

Lisään vielä, että vakavatkaan sairaudet eivät "tapa" ja niiden kanssa "oppii elämään", niin klisheiseltä kuin se kuulostaakin. Ihminen on sopeutuva ja näkee paljon voimaa ja iloa, jo eletyssä elämässä, sitä kautta myös ilonpilkahduksista voi olla apua, ettei jää murehtimaan sairauksia, vaan "näillä mennään" - tyyppisellä asenteella, koettaa ottaa jokaisen hetken uutena ja päivän. Toki nykyelämän kuormittavuus, jos on talousongelmia, on kohtuutonta vakavasti sairastuneille, mutta tuo oli mielipide mielen asioihin, jos voi vaikuttaa.

3

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmeisesti ainakaan Suomessa ei. Käsityksemme mukaan maailmalta löytyy.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Parkinsonin sairaus on neurologinen sairaus joka ilmenee dopamiinin vajauksena. Siis ei millään omilla konsteilla kukaan sellaisia asioita hoida.
      Parkinsonin sairaus on solukuolemaa, ja usein saa diagnoosin vasta sitten kun 80% soluista on jo kuollut .
      Sitä lääkitään neurologin kirjoittamilla lääkkeillä seurannan alla .siis dopamiinilla

      Nykyään ovat nämä kasvit ja muut luonnosta haetut jutut hyvin harvinaisia sillä saasteita on jo niin paljon luonnossakin että joskus voi saada ainoastaan myrkytyksen jos kokeilee.

      Naapurin pappa kanssa kokeili kaiken maailman kasveja ja keitteli niistä salvoja sun muita itse. Mutta kasvit eivät enää ole niin puhtaita kun 50 vuotta sitten, koska ilmasta tulee koko ajan saasteita .
      Joten sairaudet hoidellaan nykyisin lääkärien kautta ja syödään lääkärin määräämät lääkkeet . Jotka on valmistettu steriilissä ympäristössä .
      Mutta voihan niitä kasveja silti keräillä ja tutkia mitä ne sisältää , mutta ei mennä itse kokeilemaan . Itse en usko noihin ns luonnon tuotteisiin yhtään , kun niitä aikansa sekoittele niin maksa arvot nousee korkealle.
      Ennenvanhaan kun sekoittelivat omia keitoksiaan kasveista sai moni myrkytyksen . Joten ei se niin ole että luonnosta apu löytyy vaivaan kun vaivaan , en suosittele mitenkään .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2181
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1837
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      54
      1676
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1607
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1581
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1494
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      127
      1446
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1207
    Aihe