Ajatuksia syövästä

Anonyymi-ap

Tämä on suoraan sanoen jo pitemmän aikaa ollut pikkuisen kuollut palsta suoraan sanoen aika hyvällä syyllä. Eihän täällä ole tarkoituskaan olla paljon väkeä. Kaikki on sosiaalisessa mediassa!

Täällä nyt on kumminkin pari uutta avausta ilmestynyt ja suoraan sanoen se on ihan hyvä. Joskin ymmärrän ihan hyvin miksi tämä palsta suoraan sanoen on vähän tyhjä.

Omasta historiastani Facebookin kanssa paljastan sen verran että minulla vielä suunnilleen 5-vuotta sitten oli oma naamakirjatili ja sitten "erehdyin" käyttämään Torrent palvelua samaan aikaan kun loggasin Facebook sivustolleni. Juu latasin suunnilleen 15-vuotta vanhan pelin Torrentin eli siis Rome Total War johon minulta kyllä löytyy ihan CD:tkin mutta asennus ei aina mene halutulla tavalla eli siinä CD versiossa suoraan sanoen on ns "asennusvirhe" En mene aiheeseen tämän enempää.

Ja muuten...tykkään käyttää VPN-anonyymi proxi palvelua ihan vaan sen takia että Google + Youtube seuraa haukkana käytännössä kaikkea mitä teen puhtaasti ip-osoitteen kautta. Eli on päiviä jolloin en vaan yksinkertaisesti halua katsella Suomalaisia Youtube mainoksia joten käytän joko Norjalaista tai Hollantilaista ip-osoitetta. Suoraan sanoen niin yksinkertaista se on ja maksaa minulle vain suunnilleen kympin kuussa.

Juu...mutta naamakirjan mukaan minä kuulemma olin sitten joku potentiaalinen rikollinen joka olin anastanut kyseisen tilin ja sitten alettiin kysellä minulta kysymyksiä jotka suoraan sanoen eivät omasta mielestäni kuulu naamakirjalle yhtään mitään mutta siinä sitten lähti se naamakirja tili ja siitä lähtien en ole tuota sosiaalista mediaa juuri käyttänyt.

Olen tietoinen että sensuuri on nykyään puhtaasti poliittista jopa tässä ns "vapaassa" Twitter-X:ssä mutta naamakirja pääosin kerään semmoista porukkaa jolla kirjaimellisesti ei ole "mitään salattavaa" ja se kattaa suurimman osan Suomen väestöstä jotka on tottunut tekemään mitä käsketään...esim ottamaan oikean solumyrkkyannoksen aina kun lääkäri määrää.

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-162.png

Juu pikkuisen provosoivasti laitoin kyseiseen tuplakuvaan kaksi materiaalia...eli siis nuo viralliset "tutut ja turvalliset" solumyrkyt ja sitten Sodium Bicarbonaatin...joka käytännössä on nestemäinen versio vanhasta kunnon "ruokasoodasta" On mielenkiintoista että kuvan ylläolevat kemikaalit ovat sallittuja käyttää syövän suonensisäisessä hoidossa mutta allaoleva kemikaali ei ole...eikä sillä suoraan sanoen ole mitään tekemistä turvallisuuden kanssa...eli asiasta suoraan sanoen on vaan päättänyt Suomalaisten terveytttä valvova Valvira-virasto...eikä asian taas jälleen tarvitse mitenkään perustua tutkittuun tietoon...ainoastaan jonkinlaiseen poliittiseen päätökseen.

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-163.png

Mutta juu...takaisin siis tämän viestiketjun varsinaiseen aiheeseen...vaikka siihen jo jonkinverran tuotta yllä jo mentiin. Ja ihan vaan huvin vuoksi vielä pärsräkuva Valviran nykyisestä johtaja Markus Henrikssonista ja siihen vielä provona alle kuvakaappaus sanoisinko...no...kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;=))

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-164.png

Omasta mielestäni täällä on suhteellisen koulutettua sakkia joka tietää että jotain on vikaa tuolla Suomalaisessa syöpätutkimuksessa...eli suoraan sanoen terveydenhuolto ei nyt pelaa oikein hyvin.

Tämä on muuten TOOOODELLA pitkä + vaikea & haastava aihe kirjoittaa!!!

Eli miksi meillä oikein mättää tuo syöpähoito?

No...esitän nyt teille pikkuisen teoreettisen ja retorisen ajatuksen.

Meillä on perusolettamus johon kaikki syöpätutkimus perustuu...eli tuo sattumanvarainen geneettinen mutaatio teoria.

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-165.png

Eli siis...kuulemma kaikki syöpä olisi tämän sattumanvaraisen geneettisen mutaation aikaansaana...vähän niinkuin kaikki soluelämä näin yleensä?

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-166.png

Mutta...pitääkö tämä paikkansa? Jospa asiat eivät suoraan sanoen olekaan ihan näin yksinkertaisia.

https://mega.nz/file/LXAxDB4R#Pr_FmGobo5ndfb_aCSkyqGq9gmIh7chBK5aShZDHnKc

Aion esittää nyt tässä vaiheessa myös retorisen kysymyksen koskien syöpätutkimusta näin yleensä. Eli siis onko kaikki syöpätutkimus edes kovin luotettavaa?

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-167.png

Tuossa ylläolevassa artikelissa väitetään että antioxidantit saattavat peräti nopeuttaa ns "Angiogenesis" prosessia eli toisin sanoen siis verisuonien kertymistä syöpäkasvaimiin.

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-168.png

Kuinka luotettava tämmöinen tutkimus edes on?

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-169.png

Peruslähtökohta tässä kaikessa on että syöpä on siis sattumanvarainen geneettinen mutaatio.

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/09/image-170.png

Aion nyt esittää arvon lukijalle kysymyksen.

2

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tätä kohti tutkijat ovat menossa: https://twitter.com/Thekeksociety/status/1707297338556047515?s=20
      Egyptiläiset parasiittitutkijat (loisia tutkivat) tietävät syövän olevan parasiitti, mutta eivät uskalla puhua asiasta, koska iso lääketeollisuusraha sulkee heidän suunsa ja mitätöi ammatinharjoittamislisenssit, jos joku uskaltaa paljastaa, että miljoonia maksavat syöpähoidot, voidaankin toteuttaa kympin kuukaudessa maksavilla loislääkkeillä.
      Saksalaiset vapaat tutkijat julkaisivat tämän saman jo 70-luvulla lääketieteen ammattilehdessä. Miten ollakaan, että se hautautui unholaan, kunnes on nyt noussut esiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      808
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      657
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe