Luis Elizondo taustat

Anonyymi-ap

Koska uskovaiset skeptikkopojat taas pilkkaavat ja epäilevät tätä miestä, niin käydään historiansa läpi.

Elizondo syntyi Miamissa ja valmistui Riverview High Schoolista Sarasotassa vuonna 1990, jossa hän oli ROTC-ohjelman jäsen.

Yliopistossa Elizondo opiskeli mikrobiologiaa, immunologiaa ja parasitologiaa.Myöhemmin hän palveli Yhdysvaltain armeijassa 20 vuotta, jonka aikana hän johti sotilastiedusteluoperaatioita Afganistanissa, Etelä-Amerikassa ja Guantanamo Bayn Camp Seven -leirillä. Mitä tulee sotilasuraansa, Elizondo sanoi, että hän "käsitteli monia asioita, kuten vallankaappauksia, mustan markkinan terrorismia, väkivaltaisia ​​huumekartelleja, kaikkea sellaista.

Vuodesta 2008 - 2017 Elizondo työskenteli tiedustelupalvelun alipuolustusministerin toimistossa Pentagonissa.
Elizondo oli vuoden 2012 loppuun asti hän oli Advanced Aerospace Threat Identification Program -ohjelman johtaja.

Ohjelma on erityinen pääsyohjelma, jota rahoitettiin silloisen senaatin enemmistöjohtajan Harry Reidin (D) aloitteesta. -Nevada) tutkia ilmauhkia, mukaan lukien tunnistamattomat ilmailmiöt.
Hänet on valittu AATIP:iin tieteellisen taustansa ja sotilasuransa vuoksi.

Puolustusministeriön mukaan AATIP-ohjelma päättyi vuonna 2012 viiden vuoden jälkeen. Elizondo väittää työskennelleensä Yhdysvaltain laivaston ja CIA:n virkamiesten kanssa Pentagon-toimistostaan ​​tämän ohjelman hyväksi lokakuuhun 2017 saakka, jolloin hän erosi vastustaakseen "liiallista salailua ja sisäistä vastustusta".

Erottuaan DOD:sta Elizondo liittyi lokakuussa 2017 To the Stars Academy of Arts and Sciences -akatemiaan.
Elizondo jakoi myös kolme Yhdysvaltain laivaston lentotukialusten USS Nimitzin ja USS Theodore Rooseveltin lentäjien luomaa videota, joista tuli tunnetuksi Pentagonin UFO-videoina.

Julkaisuun liittyi ensimmäinen valtavirran lehdistötiedote AATIP:n olemassaolosta.[9] Huhtikuussa 2019 laivasto myönsi laatineensa uusia ohjeita lentäjille ja muulle henkilökunnalle ilmoittaakseen "tunnistamattomien lentokoneiden" kohtaamisista, ja Elizondo kertoi The Washington Postille, että se oli "suurin yksittäinen päätös, jonka laivasto on tehnyt vuosikymmeniin".

Videoiden turvaluokiteltu luonne ja Elizondon valtuutuksen pätevyys niiden levittämiseen asetettiin kyseenalaiseksi.
Huhtikuussa 2020 Yhdysvaltain puolustusministeriö julkaisi videot, joissa Elizondo kommentoi: "Pentagonin merkittävät toimet ruokkivat meitä ja toivomme, että tämä rohkaisee uutta uskottavaa tietoa tuomaan esiin."

Gideon Lewis-Krausin mukaan Elizondo selitti alun perin Pentagonille muistiossa, että videot "auttaisivat lentäjien kouluttamisessa ja lentoturvallisuuden parantamisessa", mutta myöhemmissä haastatteluissa hän totesi, että hänen tavoitteenaan oli valaista ohjelmaa, jota hän juoksi seitsemän ajan. -vuosia "keräämään ja analysoimaan raportoituja UFO-havaintoja".

Liityttyään To the Starsiin Elizondo ilmoitti, että he "aikovat tarjota koskaan ennen julkaisematonta materiaalia todellisista Yhdysvaltain hallituksen järjestelmistä – ei sumeita amatöörivalokuvia, vaan todellista dataa ja oikeita videoita".

Elizondo uskoo, että UAP:t saattavat olla toisesta ulottuvuudesta, ne voivat käyttää vedestä löytyvää vetyä "vääristtämään avaruutta", ja Yhdysvaltain hallituksella saattaa olla hallussaan "eksoottista materiaalia", joka liittyy UAP:iin.

Ei siis ihme että Elizondo "Pyörii jokaiset ufo messut ja foorumit, julistaen ufojen olemassaoloa", koska se on hänen nykyinen toimenkuvansa yli 20 vuoden työskentelyn jälkeen Pentagonin salaisissa projekteissa.

Hän on TOP 5 joukkoon kuuluva julkisuuden asiantuntija, ufoilmiötä koskien.

7

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos.tämä oli mielenkiintoista:

      "Elizondo uskoo, että UAP:t saattavat olla toisesta ulottuvuudesta, ne voivat käyttää vedestä löytyvää vetyä "vääristtämään avaruutta", ja Yhdysvaltain hallituksella saattaa olla hallussaan "eksoottista materiaalia", joka liittyy UAP:iin."

      • Anonyymi

        Ihan oikeesti nyt. Aikuiset ihmiset. :)

        Mystinen "toinen ulottuvuus" ja vetyä joka vääristää avaruutta. Jeebus sentään.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­N­­y­­­m­­f­­o­­m­­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18019055K

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Hassun hauskaa että skeptikot ovat uskovaisia, mutta kun UFO Top 5 asiantuntija sanoo jotain, niin sehän on vain totta. Koska eihän hän valehtelisi, tai olisi ymmärtänyt jotain väärin. Ei tietenkään. :)

    • Anonyymi

      Hän myös sairastui Afganistanin reissussa post traumaattiseen sressihäiriöön jonka johdosta hänelle annettiin , tekemällä tehtyjä vähäpätöisempiä töitä. Lopulta työt Pentagonissa loppuivat. Lääkitystä hän tarvinnee valitettavasti koko ikänsä. Eikä tullut myöskään kirjoittajalta vastausta miksei hän voi paljastaa todisteitaan avaruusolioista joita niin kovasti muutama vuosi sitten mainosti.

    • Anonyymi

      Elizondo , mies mikä ei pysty edes todistamaan olleensa missään projektissa johtajana, saati sitten todistamaan vieraanvallan olemassaoloa. Tulee sellainen pieni säälin tunne tätä miestä kohtaan. Hyvin on aloittaja jättänyt osan olennaisesta pois, wikipediaa lainatessaan.

      • Anonyymi

        Pentagon ei kiistä hänen asemaansa. Millä perusteella sinä kiistät? Jonkin kirkkoherran saivartelun perusteellako? Pentagon sanoi heti Elizondon väitteiden julkisuuteen tultua että totta ne on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe