Huittisten aito säästöpankki sanoo tilin irti

Anonyymi-ap

Jos asiakas ei ole saanut pankkitunnuksia. On ihmisiä jotka niitä ei pysty käyttämään esim. vanhukset ja kehitysvammaiset ja muuten digitekniikasta jälkeen jääneet. On ilmeisesti tarkoitus ettei asiakkaat enään tule maksamaan laskujaan konttoriin vaan tietokoneella kaikki laskut maksaisivat....
On tämä maailma mennyt hulluksi, pankki yrittää varastaa ihmisten rahat, varat menee koontitilille, josta sitten saa kuulemma rahansa jos pystyy henkilöllisyydensä todistamaan. Ja pankki lopettaa tilin kysymättä asiakkaalta...kyllä tämä menee kuin Hitlerin saksassa.

23

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ennen oli pankkirosvoja......nykyään on rosvopankkeja .🤔

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🔞 ­­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Asioiresani pankisa lietevarustus päällä palvelu on nopeaa ja henkilötoristusta ei tartte esittää!
      Yleensä kerään muutaman tuhannen nippuja, sillä en viitsi kassahenkilöstöä vaivata muutaman satasen talletuksen vuaksi.
      Pankeisa on palvelu parantunut vuosien saatosa!

    • Anonyymi

      Mistä tämmöinen tieto on peräisin? En oo kuullutkaan, mutta jos totta, aika törkeetä.

    • Anonyymi

      Lopetettiinko Hitlerin Saksassa pankkitilejä asiakkaalta kysymättä? Laitatko linkin.

      • Anonyymi

        Juutalaisten tilit ja lainat sanottiin irti ja jos ei pystynyt lainojaan maksamaan pankki takavarikoi omaisuuden kun yhteiskuntaa puhdistettiin pohjasakasta. Ja tästä oli tehty laillinen ryöstö.


    • Anonyymi

      Ei haittaa mitään, vaikka menet revolverin kanssa hakemaan niitä rahojasi pankkirouvalta, olet silti pieni tekijä. Ne suurimmat rosvot istuu kuitenkin siellä pankkien takahuoneissa. Jos poliisi tulee paikalle, niin yhdestä pyssymiehestä ei kiinnostuta. Säästöpankin omat suurrikolliset sen sijaan viedään pahnoille miettimään tekosiansa.

    • Anonyymi

      Pankin pitää mailmanlaajuisesti tunnistaa asiakkaansa tietyin aikavälein nykyisin.
      Ei irtisanota jos on muutaman vuoden välein virallinen voimassa oleva passi tai
      henkilökortti mukana.Ellei ole hankittuna irtisanottava rahanpesun torjumiseksi.
      Enää ei Aku Ankka tai meidän Musti voi tiliä pitää.Tuosta lienee kyse,joka pankki
      toimii samoin.

      • Anonyymi

        Mulle saatiin nettipankkitunnukset vielä aikana, kun ne saatiin ajokortin turvin ja jokunen vuosi myöhemmin ajokortista kelpasi ottaa myös kuva pankin tietoihin, tämäkin siis vielä aikana kun ajokorttikin kelpasi näissä asioissa myös henkkarina. Välillä on voinut tarvita päivittää omia tietoja nettipankin puolella, eikä ole tarvinnut käydä kiikuttamassa kuvaa mistään passista tai henkilökortista. Paikallaan olisi ainakin hyvissä ajoin pankin ilmoittaa asiakkaalleen, mikäli täytyy kuva käydä päivittämässä henkilökortin tai passin turvin. Nykyään kun niin moni asia on pitänyt siirtää nettipankkitunnusten taakse ja Suomessa on sen verran paljon syrjäseutuja, mistä ei ole suurkaupungin tavoin mahdollisuutta päästä päivittämään passia tai henkilökorttia.

        Nyt kun Suomessa on ilmeisesti semmonen ajokorttiuudistus, että viimeistään vuoteen 2033 mennessä kaikki Suomessa myönnetyt voimassa olevat ajokortit olisivat korkeintaan 15 vuotta kerrallaan voimassa, suotavaa olisi että viimeistään silloin ajokortillakin pystyisi samoissa määrin henkilöllisyyttään todistamaan kuin passilla tai ajokortilla ainakin pankkiasioissa. Kun jos ei niin arkisessa tilanteessa pysty henkilöllisyyttään todistamaan, pakko ihmetellä miten edes liikenteessä on mahdollista ajokortilla todistaa että on kyseinen ajo-oikeuden haltija.


    • Anonyymi

      Pankki asettaa asiakkaansa eriarvoiseen asemaan kun ei kaikilla 90-vuotiailla ole tietokoneita eikä älykännyköitä saati halua ja taitoa opiskella niitä....ja pitäisi kaikki laskut hoitaa netissä. Kohta ei saa laskuja viedä pankiin!

    • Anonyymi

      Suosittelen kaikille pankkitilinsä menettäneille liittymistä Huittisten Alueen Lietemiesten Säästökassaan, eli HALSKA:an. Se ottaa kaikenlaiset talletukset vastaan, ja myöntää edullisia lainoja elämän eri tilanteisiin.

      HALSKA on ihan oikea ja perinteinen pankki. Se ei ole vain koppero, jossa on eteinen täynnä kylmiä maksuautomaatteja. Asiakkaiden raaka ja tyly itsepalvelujonotus ei kuulu HALSKA:n toimenkuvaan ollenkaan.

      Kassalla on aina oikea ihminen, mukava kassarouva paikalla. Hän avustaa mielellään vanhempaakin väkeä laskujensa maksamisessa.

      • Anonyymi

        Onko tällä hanska-pankilla appi larattavisa puhelimeen? Ilmeisesti myös maksaa säästöille lietekorkoa?


    • Anonyymi

      Minkä tähden ihmisiltä jotka eivät ole saaneet pankkitunnuksia vaaditaan sähköistä tunnistautumista? Eikö riitä että käy kassalla maksamassa laskunsa?

      • Anonyymi

        Vaikka olenkin varsinainen introvertti, toisinaan tuntuisi henkisesti helpommalta, jos nettipankkitunnusten takana olevia asioita pystyisi hoitamaan kivijalkakonttorissa. Toisinaan asiat tuntuvat menevän niin yli hilseen, että vaatii toisinaan henkisiä ponnistuksia kun saa asiat siellä hoidettua. Tavallaan virkailijat on jopa opastettu riskeeraamaan oma työpaikkansa ohjaamalla asiakkaat asioimaan nettipankkiin asioitaan. Tosin etunsa silläkin että netissä niitä pystyy hoitamaan. Ei tarvitse arpoa ennättääkö konttorin aukioloaikoina siellä käymään ja kun introvertille voi olla monesti sosiaaliset tilanteet vähän haastavampia, niin ei tarvitse jännittää niin paljon omaa kömpelöä olemustaan toisten seurassa.


      • Anonyymi

        Ei vaadita jos maksaa käteisellä,tiliä ei voi moppella ja iineksellä olla,jos ei hallitse sitten
        edunvalvoja hoitaa.Täällä itkevät ne peräkamarin pojat ja tytöt jotka eivät enää saa
        vanhusten eläkettä hakea pilsnesin ostoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaadita jos maksaa käteisellä,tiliä ei voi moppella ja iineksellä olla,jos ei hallitse sitten
        edunvalvoja hoitaa.Täällä itkevät ne peräkamarin pojat ja tytöt jotka eivät enää saa
        vanhusten eläkettä hakea pilsnesin ostoon.

        Kuulemma ihminen ei saa pankkitunnuksia jos on luottohäiriömerkintä. Ei kaikki ihmiset synny kultalusikka suussa.


    • Anonyymi

      Pitäis vähitellen saada jotain halpoja ulkomaisia työvoimana pankkien kassaoille töihin. Jostakin intiastakin kun tuo väkeä tänne, niin ne nuoret ihmiset tekee 12 tunnin työvuorot kassalla mukisematta, ja kohtuullisella palkalla.

    • Anonyymi

      Siis tili sanotaan irti pankin toimesta jos ei ole tunnistautunut sähköisesti???? Finanssialan keskusliitosta sanotaan ettei tunnistautuminen ole pakollista! Pankit ovat tehneet siitä pakollista....ei ole semmoista lakia!!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä Huittisten Aito Säästöpankki nyt on hakoteillä ja saisi ottaa lusikan kauniiseen käteen...asiakkaat kaikkoaa.

    • Anonyymi

      Pankkiherrat itse vievät harmaata rahaa veroparatiiseihin ja tavallista kansalaista valvotaan....kamala kuulustelu jos menee kassalta nostamaan omaa rahaansa: "-missä sinä rahaa tarvitset?" . Ja samoin jos menee tallettamaan rahaa: "-mistä sinä olet rahaa saanut?????!!!!!". Kiukkuisia ämmiä siellä kassalla, asiakaspalvelusta ei tietoakaan!

      • Anonyymi

        Normaali EU-säännöt määrää noin. Pankkineidin on jokaisesta yli 300 € nostosta tiedusteltava, että mihinkäs sinä aiot näitä käyttää. Ei kai vaan huumeisiin tai laittomiin netin uhkapeleihin.

        Samoin jos tallettaa kerralla 300€ tai yli, niin sama kassarouva tiedustelee, että mistä rahat ovat tulleet. Ovatko ne laittomia huumemyynnin rahoja? Tai laittomista netin uhkapeleistä saatuja, Suomessa veronalaisia voittoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Normaali EU-säännöt määrää noin. Pankkineidin on jokaisesta yli 300 € nostosta tiedusteltava, että mihinkäs sinä aiot näitä käyttää. Ei kai vaan huumeisiin tai laittomiin netin uhkapeleihin.

        Samoin jos tallettaa kerralla 300€ tai yli, niin sama kassarouva tiedustelee, että mistä rahat ovat tulleet. Ovatko ne laittomia huumemyynnin rahoja? Tai laittomista netin uhkapeleistä saatuja, Suomessa veronalaisia voittoja.

        On se kumma kun käteistä rahaa ei saisi enään käyttää....pankit luulee määräävänsä ihan kaiken. Kelpas se käteinen poliisinkansliassakin, että silleen.....


    • Anonyymi

      Pankki vainoaa jos on rahaa käyttötilillä....sijoita,sijoita, sijoita! Eikä paljon saisi korkoa jos kahdeksi vuodeksi sijoittaisi rahansa. Eikös vainoaminen ole lailla kielletty? Suurin osa suomalaisista makuuttaa rahojaan nollakorkoisella käyttötilillä kun eivät korkoa saa eivätkä pankkeihin luota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe