Ilmestyykö joskus Levoton tuhkimo 2 ja 3 elokuvat?

Anonyymi-ap

Kuten olemme saaneet lukea niin Dingon kulta-ajasta 83-86 tehdään elokuva ja hyvä niin.

Minun mielestäni elokuvasta olisi samantien kannattanut tehdä trilogia. Ensimmäinen osa olisi kulta-ajan Dingo huumasta kertovaa. Toinen osa olisi voinut käsitellä vuoden -86 jälkeistä aikaa aina sinne Dingon comebackiiin asti. Jussi Kinnunen sanoi joskus hyvin että Nipalla oli melkoinen Dingo krapula noihin aikoihin. Nipa teki jos jonkinlaista hommaa. kyllä olisi saatu elokuvaa juonenkääneitä.

Kolmas osa olisi voinut käsitellä näiden lukuisien comeback kokoonpanojen eri vaiheita ja Dingon vajoamista melkoisen tuntemattomattomaksi bändiksi ainakin median silmissä, keikkasuosiota toki on. Elokuvassa olisi voitu käsitellä myös vaikeuksia saada uutta hyvää materiaalia tehtyksi samalla kun aikalainen YÖ porskuttaa sosionsa huipulla ja on stadion mittakaavan orkesteri. Kyllä hienoja tarinoita saisi Dingosta. Tämä yksi elokuva vain vähän raapaisee pintaa. Muutenkin Dingosta puhutaan edelleenkin liikaa menneessä aikamuodossa, bändi on kuitenkin edelleen aktiivisesti keikkaileva ryhmä jolla on ihan kelpo suosiokin.

7

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ilmesty.

      Tällä viikolla leffan kuvauksista julki tulleet kuvat näyttävät tosi hyviltä, bändin jäsenten olemukset on saatu hienosti esille ainakin still-kuviin, saa nähdä miten on sitten leffassa.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­N­­y­­­m­f­­­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18024403F

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Toivotaan että ei.

    • Anonyymi

      Hyvä idea. Mielenkiintoisempi elokuva saataisiin aikaiseksi tosiaan seuraamalla bändin myöhempiä vaiheita.
      Tuo kasarin kolmen vuoden supersuosion aikakausi on jo niin moneen kertaan käyty läpi. No ilmeisesti tässä haetaan kovaa tulosta lippuluukuilta. On katsottu että myöhemmät vaiheet eivät kiinnosta tarpeeksi yleisöä, koska suosio on myöhemmin ollut kuitenkin aika maltillillista vs. kasari.
      Tosin jos ihan rehellisiä ollaan niin 1993 vuoden ekoilla comebak keikoilla oli hysteriaa sielläkin, jopa kovempaa kuin kesällä 1986.

    • Anonyymi

      Ymmärtääkseni leffa käsittää vain 80-luvun huippuvuodet. Juuri sen ajan mistä suuri yleisö bändin muistaa.

      Dingon tarina ei päättynyt vuoden 1986 hajoamiseen ja bändin myöhemmätkin vaiheet ovat kiinnostavia. Niistä olisi kiva nähdä koostetta vaikka dokumentin muodossa, ei niistä näyteltyä elokuvaa tulla tekemään.

      Tietysti olisin itsekin toivonut, että leffa olisi ollut "elämäkertaelokuva" ja käsitellyt vaiheet ekan hajoamisen jälkeen, paluuyritykset ja keikkailun eri kokoonpanoissa. Mutta ymmärrän jos tällä ei ole kaupallista saumaa. Varmempi mennä 80-lukuun keskittyen.

      Mutta kuten sanottua, toivottavasti Dingosta tehdään joskus hyvin toimitettu dokumentti tai dokumenttisarja, jossa myös myöhemmät vaiheet käydään läpi. Tai se pitkään luvattu Dingo-kirja, jota ei koskaan ole julkaistu.

    • Anonyymi

      Mitä mielenkiintoista tarinallisessa mielessä on siinä, että keikkalavoja kiertää 20 eri muusikon vaihtelevat kokoonpanot soittamassa noita vanhoja hittejä? Tai Nipan "Dingo-krapulassakaan", jolla ei ollut mitään yhteiskunnallista merkitystä tai se ei liity kenenkään (fanin tai muun) elämään mitenkään, eli tarttumapintaa ei ole.

      Ei tule jatko-osaa, koska siinä ei ole mitään kiinnostavaa kerrottavaa. Dingon tarinassa 84-86 tapahtui valtavasti, sen jälkeen ollaan keitetty samaa soppaa uudelleen hieman laihempana.

      • Anonyymi

        Aloittajan idea on upea. kasari oli ja meni. dingon myöhemmät vaiheet ovat jääneet itsellenikin aivan pimentoon. Myöhemmistä vaiheista elokuva olisi pitänyt tehdä, huikean suosion jälkeen raju syöksy huipulta alas ja sitten taas pientä nousua ylös että työnteko on mahdollista musiikin parissa. Siinäi sitä draaman kaarta olisi mitä pitää olla. Elokuva Neumannin elämästä huippusuosion jälkeen. Täytyyhän miehen olla todella upea persoona, on jaksanut aina näihin päiviin asti tehdä työtä musiikin parissa vaikka ei ole enään maan kovin stara, legendaarisin kylläkin.
        Neuman vaikuttaa muutenkin kohteliaalta ja hyväkäytöksiseltä ihmiseltä. Oletteko joskus kuulleet Neumannin esim. kiroilevan haastatteluissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe