Yksi merkittävä pullonkaula kauppojen romahtamiseen :

Anonyymi-ap

Tämä on vain mun veikkaus mutta tuntuu siltä että myyjät jotka ovat vaihtamassa isompaan haluaisivat mahd. korkean hinnan koska mahdollinen lainaosuus jäisi luonnollisesti pienemmäksi eli eivät halua ottaa nykykoroilla paljoa lainaa tai eivät sitä edes saa jostain syystä.
Näin ollen pyynti hinnoista pidetään kiinni viimeiseen asti, normaalit 200-300 t perhekämpät roikkuu monta kuukautta myynnissä ja tilanne on mikä on eli "kukaan" ei osta "mtn". Sitä en tiedä miten tilanne saataisiin purettua ;)

5

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyse on nk. järjestelmä-romahduksesta. Tilanne ei enää purkaudu, ainoa oljenkorsi on sosialismi. Tulette sen näkemään. Porvarihallitus yrittää vielä leikkauksia, mutta otta siltikin rajusti uutta velkaa, koroista huolimatta. Pommi on valmis, ellei systeemiä muuteta, eliitti on pakko panna maksamaan, nyt toimivat juuri päin vastoin. Purrakin haluaa vain lisää rahaa, sinun kustannuksella. Systeemi ei enää kestä tätä. Porrrvari tietää sen, mutta yrittää vielä teille kuspiäille, syöttää pajunköyttä. "onnelliset" ajat on ohi.
      t. haans.sea

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18025509N

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jännää tosiaan, että sekä myyjät että ostajat ovat jämähtäneet poteroihinsa ja suma seisoo. Myyjät ja välittäjät elää korona- ajan ylikuumentamia aikoja eivätkä ota tajutakseen, että kaikki on muuttunut asuntomarkkinoilla. . Ei vanhasta, halvoilla materiaaleilla ” tee se itse hengessä” rempatuista voi pyytää uuden hintaa. Jos hinnat ei tipu, jää tavara myyjälle, sellaista on kaupankäynti.

    • Anonyymi

      Sellaiselle joka vaihtaa asuntoa isompaan on hintojen lasku lottopotti. Tietysti isomman hinta laskee paljon enemmän kuin pienen. Pöljät eivät vaan tätäkään ymmärrä. Voi pöljiä.

    • Anonyymi

      60-70 % kaikista uudiskohteista ja lähes 100 % yksiöistä myytiin sijoittajille. Ei ole montaa vuotta siitä, kun rakennusliikkeet julistivat, ettei yhtäään kohdetta aloiteta, ellei ostajia ole. Mutta ahneus yllätti, kun mikä tahansa paska meni kovaan hintaan kaupaksi, tuottojen piti olla varmoja ja rahan piti tulla taikaseinästä. Asumistukiautomaatillahan kulut oli tarkoitus kattaa.

      Mutta laina- yms. kulujen nousu keikauttikin vuokraamisen tappiolliseksi eikä sijoittajat enää osta tuhnunpyydyksiksi tarkoitettuja ankeita ja sysypaskoilla pohjaratkaisuilla varustettuja miniyksiöitä ja kääpiökaksioita. Asunnot jäivät rakennusliikkeille käsiin j a samalla paljastui totuus siitä, miten on sokeasti luotettu siihen, että mikä tahansa kura käy kaupaksi. On valmiita rivitaloja, missä on vain 1 myyty asunto ja valmiita kerrostaloja, missä on vain 2 myytyä asutoa .Ja vielä on 2022 aloitettuja kohteira rakenteillakin. Ylitarjonta painaa hintoja alas.

      Myös vuokraläävistä on hurjasti ylitarjontaa, koska ahneus yllätti. Ylitarjonnan vuoksi kasvaneita kuluja ei ole voitu siirtää vuokriin. Vielä. Vuokrissa jo nyt 10 % korotuspaine eikä inflaatio ihan pian hellitä, joten parin vuoden sisään vuokria pitäisi nostaa ainakin 20 %. Vrt. 90-luvulla vuokrat nousivat 40 % puolessa vuosikymmenessä.

      Rakentamiskulutkin ovat 2020 alkaen nousseet hurjasti edellistä vuosikymmentä kovempaan tahtiin, joten vastaavat korotukset pitäisi tehdä myös uudisasuntojen hintoihin. Tässä taitaa olla syy, miksi rakennusliikkeet eivät pura käsiin jäänyttä varastoa alennusmyynneillä. Olisi aika kuolinisku kaupalle, jos ensin myytäisiin asunnot -15 % hinnalla ja seuraavana vuonna pätkäistäisiin +15 % nykyhintoihim ja +35 % alehintoihin verrattuna.

      Asuntomarkkinat saatiin sekaisin tuhnunpyydysten avulla ja kaiken taustallahan on holtiton rahan syytäminen vuokralääviin. Kun oli paljon rahaa luvassa, ottajia piisasi ja mopo keuli. Tottahan toki vassarit edelleen tarjoavat lääkkeeksi bensaa liekkeihin eli pitisi jakaa aina vain lisää rahaa kajasieppojen hyysäämiseen.

      Hyvin on saatu verovaroille vastinetta eli tuhansia surkeilla pohjaratkaisuilla varustettuja uhnunpyydyksiä, jotka eivät kenellekään kelpaa. Paitsi sossuneläteille silloin, kun ilmaiseksi annetaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2125
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      269
      1831
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      295
      1788
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      69
      1771
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1615
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1473
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      56
      1322
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      293
      1254
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1244
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1213
    Aihe