Joko tulleepi milloin uusi sotkamolainen elokuva esitykseen?

Anonyymi-ap

Jokos on tehty uusi elokuva sotkamossa ?

48

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan uskoisin että jossain vaiheessa ja maailman luokan näyttelijöitä mukana

    • Anonyymi

      Sotkamosta tulee suomen hollywood

      • Anonyymi

        Kansalasisopiston kirjoittajapiirissä kuulemma aloitetaan lokakuussa käsikirjoituksen tekeminen. Aiheena liikenneluvat ja kommmunistit.


    • Anonyymi

      Kolopalloo pelanneet hiukan humalas

    • Anonyymi

      Hiukan pornoelokuvia kuvata Hiukassa.

    • Anonyymi

      Lumiukkojen lumisotaa voi kuvata puoli vuotta, elokuvat jäissä ovat talvisin.

    • Anonyymi

      Tulevasta Terrafamen nikkelikaivoksen konkurssista tulee koko illan elokuva. Uraanintuotanto melkoinen uraanittomasta malmistakin on utopiaa?? Nikkelin hintakin laskee ja käy huonosti kaupaksi markkinoilla.

    • Anonyymi

      Kainuulaisten työttömien pitäisi alkaa tehdä puupyssykätisiä lumiukkoja Venäjän rajan tuntumaan puolustamaan Suomea Venäjän uhkaa vastaan. 100 lumiukkoa kilometrille.

    • Anonyymi

      Ydinkäyttöinen sukellusvene voisi liikennöidä edestakaisin Sotkamon Nuasjärvessä ja tankata lisää polttoainetta, uraania Terrafamen kaivoksen purkuputkesta. Toimisi samalla ydinpelotteena Venäjän uhkaa vastaan. Sukellusveneen voisi ladata täyteen myös uraania. Olisi järviuraanille käyttöäkin.

    • Anonyymi

      URAA! niin HURRAA!

    • Anonyymi

      Yellowcace, keltainen uraanikakku on Nesteen baarin tuleva hittituote kahvin kera.ä

    • Anonyymi

      Sotkamolaisilla säteilee päässä, tässä onkin tulos kohta nähtävissä.

    • Anonyymi

      Lähteekö edes käymään ydinkäyttöinen sukellusvene Terrafamen köyhällä uraanilla. Paljon pitää louhia nikkelimalmia, jos saada edes ydinsukellusvene uraanilla käymään, kovin laihaa malmin uraani on.

    • Anonyymi

      Turhapuro on Katinkullassa, jota voi kuvata koko illan elokuvaksi. Katinkullan lomakylä pumppaa vettä tekopuroon Nuasjärvestä, joka virtaa takaisin järveen. Turhapuron vesi voi olla siis säteilevää ja uraanipitoista.

    • Anonyymi

      Suomalaiset eivät uskalla haastaa Venäjää lumisotaan. Lumipallolla olisi mukava pommittaa lumiukkoja.

    • Anonyymi

      Sotkamolaiset ovat ennemmin radioaktiivisia, eivät katso televisiota ollenkaan. Kuuntelevat mieluummin radiota. Terrafamen uraani lähettää radiosignaaleja paljon.

    • Anonyymi

      Köyhät ritarit ovat ensimmäinen otos. Kuivaa pullaa paistavat paistinpannulla kokkiohjelmassa. Kainuu onkin nälkämaa.

    • Anonyymi

      Sotkamossa on paljon vaarapaikkoja kuvattavaksi, on Vuokatinvaara, Talvivaara ja Venäjän uhka on suurin vaara.

    • Anonyymi

      Naapurinvaaralla on suurin vaara menettää akka. Naapurin ukko vie tansseissa akan.

      • Anonyymi

        Oliko naapurin ukko komministi, jolla on liikennelupa? Olen kuullut kuiskeita, että tällainen kaveri on vietellyt naapurin akan Naapurinvaaran lepikossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko naapurin ukko komministi, jolla on liikennelupa? Olen kuullut kuiskeita, että tällainen kaveri on vietellyt naapurin akan Naapurinvaaran lepikossa.

        Viime tansseista taisi muuan blondi lähteä liikennelupakommarin kyytiin. Jospa oli hyvät kyyydit...


    • Anonyymi

      Katinkultaa löytyi Sotkamosta ensimmäiseksi. Sitten alkoi löytyä oikeaa kultaakin. Perustivat Kultapallo rakennushankkeen ja rakensivat Katinkullan kylpylän. Katinkullassa voi kylpeä mielin määrin. Sotkamon hopeakaivos louhii kultaakin, mutta harva Sotkamolainen vielä kullassa kylpee, vaikka ovat sijoittaneet kaivokseen. Kainuussa on kultaa useissa paikoissa. Kullannupun voi tavata Katinkullassakin uimassa ja kylpemässä, sinne Kannattaa suunnistaa.

    • Anonyymi

      Vuokatin vaaroiksi moni on sanonut kaivoksia, mutta minusta Vuokatinvaarat ovat ihan hyvä asia, talvisin voi lasketella ja pulkkailla. UTOPIANKIN voi louhia kallioon Vuokatin vaaroiksi. Vuokatinvaaralle rakentuva elokuvakeskus ei ole UTOPIA.

    • Anonyymi

      Kultapallo on Katinkullan kylpylä. Golfpallo onkin toinen juttu. Sitten tulee pesäpallo. Sotkamossa onkin palloja kohta joka paikka täynnä. Ilmapallo on Vapun tienoilla. Lumipallo talvisin. Sotkamoon sopii palloja joka paikkaan.

    • Anonyymi

      Sotkamon K-supermarket Jölli on edullinen kauppa, sinne voi tallettaa rahaa tehdessään ruokaostoksia. Osuuspankin uusi talletus-ottoautomaatti on siellä.

    • Anonyymi

      Pankkiasiakkaat käyttävät nykyään niin vähän käteistä, niin osuuspankki potki pellolle talletus-ottoautomaatin. Pankkiautomaatti on hieman lähempänä viimeisiä käteisasiakkaita kaupan aulassa ihmisvirroissa. Pimeitä maksuja voi suorittaa käteisellä, ei muuta rahaliikennettä.

    • Anonyymi

      Pimeää rahaliikennettä tarvitsevat rehelliset ja rikkaat yrittäjät. He tarvitsevat käteisrahaa ilman kuittia, jotta voisivat elää rikkaan näköisinä yrittäjinä.

    • Anonyymi

      Tekaistu, valekuitti on parasta hanketta yrittäjälle. Tekaistuja kuitteja on helppo myydä tai maksaa muille asiakkaille ja yrittäjille. Sallittua rahaliikennettä tilitarkastajienkin toimistossa, jotka eivät puutu asiaan laisinkaan.

    • Anonyymi

      Sotkamon köyhin on evankelisluterilainen kirkonrotta. Elää toisten siivellä.

    • Anonyymi

      Siitä onkin tovin aikaa, kun alko saamaan Koskenkorvaa Sotkamon K-supermarket Jöllistä. Kaikkiin juhliin saa shamppanjaakin K-supermarket Jöllistä. Reppuun voi pakata eväät ja koskenkorvat saman katon alta. Eihän kukaan käy kohta Alkossa, jos se ei ole ruokakaupassa.

    • Anonyymi

      Kioskit lopettavat, mitäpä myydä kalliita veikkauksia koko päivä ja lisänä arpoja. Kaupoista saa samoja palveluita pidennetyin aukioloajoin. Puhelimella voi hoitaa hoitaa paljon ostoksia ja maksuja. Lisänä pankkikortit. Seurakunnat, kaupat, ihmiset ja muut antavat lahjapankkikortteja, joilla voi myös ostella. Puhelimella voi hoitaa kohta kaikki tarvittavat asioinnit. Henkilökortit, ajokortit ja tunnisteet sähköistyvät ja alkavat olla puhelinsovellutuksina.

    • Anonyymi

      Kohta saa tupakan polttaa salaa nurkan takana, jos on vara ostaa sitä. Ennen otettiin viinaryyppy salaa nurkan takana, jos oli vara ostaa sitä. Suomeen on tullut kieltolait tupakalle ja päihdeille. Ankara verotus joka tuotteessa. Omasta Pellosta saa verottomia perunoita. Valtio kerää suuria verotuottoja kallistuneista ruokatuotteistakin. Polttoaineverotus on kovaa. Suomi ottaa lisää velkaa muualta, jotta on vara korotella veroja ja maksuja kansalaisille.

    • Anonyymi

      Suotakaan ei saa kohta kuokkia ajankuluksikaan. Valtio ja EU kieltävät soiden kuokkimisen kokonaan. Sotkamo valmisti turvetyökoneita. Kaikki suo-ojat tukitaan ja turvetuotanto lopetetaan. Valtio maksaa asian. Vihreät kumikengät jalassa voi tarpoa soilla vuosikymmenen kuluttua. Suo, kuokka ja Jussi jää unholaan. Lakat, teeret, riekot ja suopursut palaavat soille. Vihreää siirtymää. Metaanipäästöt ja hiilidioksidipäästöt loppuvat soilta ja turpeenkäytöstä. Vihreillä voi tukkia paljon suo-ojia, jos ovat tulleet samalle suolle. Luonto kyllä ojat maisemoi ajan kanssa.

    • Anonyymi

      Aikoinaan olivat maaseudut asuttuja, paljon lapsia ja hevosia. Kauppoja ja kouluja oli joka kylällä. Hevosia oli paljon, metsätöissäkin. Sitten valmistuivat tiet ja autot yleistyivät. Ihmiset alkoivat ajella perheineen kaupunkeihin asumaan ja töihin. "Käymäläautot, mynkkärit" eli myymäläautot kiertelivät kylillä. Ihmiset alkoivat muutta pois maaseudulta, koulut, kyläkaupat ja palvelut loppuivat. Talot autioituvat. Samoin on käynyt nykyään syrjäkylien kunnille ja kaupungeille. Kaikki palvelut loppuvat niistä, myös terveydenhuolto uhattuna. Pankit lopettavat konttorit, postit, vakuutuspalvelut, pienkaupat ym. Työväestö ja nuoriso muuttavat kaupunkeihin opiskelemaan ja töihin. Kuntien ja kaupunkien asunnot jäävät tyhjilleen. Työssäoloehdot kiristyvät työntekijälle ja työttömille, pakko muuttaa muualle asumaan ja töihin. Kunnat, kaupungit ja terveydenhuolto velkaantuvat syrjäseuduilla. Ei ole veronmaksajiakaan eli asukkaita, jotta palvelurakenne säilyisi. Kunnanvirastot ovat täynnä virkoja ja henkilökuntaa jossain määrin. Kunnat ja kaupungit tuottavat paljon erilaisia palveluita asukkaille verorahoin. Kohta niitäkin on pakko leikata kovasti myös.

    • Anonyymi

      Paljon piruja ja palokärkiä asuu maaseudulla. Nekin ovat nykyään muuttaneet pois. Ei ole enää kunnon tukkimetsiä ja kelopuita missä asua. Moto luulee 60-vuotiasta puuta tukkipuuksi, kaataa nuoret ja parhaassa kasvuiässä olevat metsät hakkuuaukeaksi. Suomen metsäteollisuudella on liian kova ahneus. Puut menevät selluksi ja hakepuuksi polttoon. Suomen sahat ovat investoineet paljon, uusia sahoja perustettu ja vielä investoivat lisää. Järeää tukkia ei ole kohta mistä sahata. Hakataan metsät nuorina pois ja harvennetaan selluksi ja polttoon. Venäjän Putin ei anna enää puuta Suomen metsäteollisuudelle. Valtionmaat hakattu jo pilalle. Yksityismetsistäkin puu loppuu. Kymmenet miljoonat kiintokuuntiot puuta pitäisi kaivella Suomen metsistä vuodessa. Kohta ei ole luonnonsuojelijoille tarpeeksi järeitä puita, joihin voisivat kiivetä. Kolmiojalkoja käyttävät luonnonsuojelijat, joita poliisit moottorisahalla lyhentävät luvatta. Puu on kallista ja kallistuu lisää. Metsäteollisuus voi alkaa yskiä Suomen toiminnoissa, kannattavuus häviää, kilpailu kovenee ja sahojen ja puunjalostajien konkursseja tulee. Isot metsäyhtiöt tekevät kuitenkin ulkomailta tulosta.

    • Anonyymi

      Moto on suuri syömäri metsissä. Yksityisen moton Täytyy syödä päivässä paljon puuta kiintokuutioina, jotta edes vähän metsäkonealan yrittäjä saisi tiliä päivässä. Koneyrittäjät ovat ensin kilpailutettu taksoissa. Siispä koneyrittäjä hakkaa kaikki ja harventaa yli harvaksi, jotta kintokuutioita tulisi paljon ja nopeammin. Metsätie, talvitie ja koneurakointi on tehty joka metsätilkulle valmiiksi, jotta metsäkoneen ei tarvitse kuljetta puita satoja metrejä rekalla. Rekan pitää päästä kulkemaan kaikkialla Suomen metsissä puiden luokse.

    • Anonyymi

      Suuret ikäluokat jääneet pois työelämästä eläkkeelle ja lisää kohta suuria ikäluokkia jää eläkkeelle. Tämäkin tietenkin on auttanut muiden pienten ikäluokkien työllistymisessä. Nuoremmat ikäluokat ovat työllistyneet paremmin. Eläkkeellä olevat saavat työeläkettä, kansaneläkettä, asumistukia, kelan,kaupunkien ja kuntien terveys-hoitopalveluita niiden kustantamana. Suuret ikäluokat tulevat vanhetessaan ja vanhoina tarvitsemaan todella paljon kansalaisten työssä olevien ihmisten resursseja ja tuloksen tekemisiä. Työväestön määrä kutistunut ja kutistuu vuosi vuodelta. Lapset, nuoret ja opiskelijat eivät suureksi osaksi kuulu työväestöön.

    • Anonyymi

      Eläkeläiset, työttömät, vajaakuntoiset ja sairaat käyttävät paljon lääkäri-hoitopalveluita, lääkkeitä ja muita hoitomuotoja. Kela ja sosiaalihuollon korvaavat paljon niitä. Diabetes-sokeritauti, astma ja mieliala lääkkeet ja piikit. Kela usein erityiskorvaa niitä. Apteekit keräävät paljon rahaa paljon päivässä. Apteekkien liikevaihto on todella suurta, myös kansan ja valtion menot myös. Lääkkeet ovat todella kalliita satoja-tuhansia euroa pienetkin annokset. Lääkemenot menevät pitkälti ulkomaisille lääkevalmistajille.

    • Anonyymi

      Byrokratian rattaat pyörivät huonosti, jos niitä on liikaa, tulee kitkaa hammaspyörissä. Byrokratiassa vähemmän vaihteita ja kertojia riittäisi. Byrokratian ylläpito maksaa paljon ja kuluttaa aikaa, vuosia paljon asioiden käsittelyssä. Varsinkin jos rattaatkin ovat epäkunnossa eli homma ei toimi lähes ollenkaan.

    • Anonyymi

      Turhaan atomisähköä ostamaan, koska atomivoimala pyörii vajaateholla. Ostan ennemmin kuivia koivuhalkoja leivinuuniin talveksi. Tuleekohan Terrafamen uraanista paljonkin kotimaisuusastetta ydinpolttoaineeksi? Terrafamen uraanista voisi valmistaa köyhdytettyjä uraaniammuksia ja ampua ne Venäjälle. Uraanijuna lähtee Terrafamen kaivokselta kerran vuodessa vajaana? Uraanipitoisuus malmissa on niin pieni, ettei sitä voi kuvitellakaan olevan paljon. Kainuun kaikki pienetkin uraaniesiintymät Kannattaa viedä uraanimalmina Terrafamen kaivokselle talteenotettaviksi. Puhdistetaan Kainuun luonto uraanista vapaaksi.

    • Anonyymi

      Sudet, metsästäjät ja luonnonsuojelijat. Tulevana talvena voi alkaa todellinen susien metsästys. Karhun metsästyskin ylitti melkein kaikki uutiskynnykset, sillä pauketta kuului kuusikosta. Yksi susilupa vähintään Kainuun jokaiseen kuntaan ja kaupunkiin, niin olisi jotakin toimintaa talvikeleille.

    • Anonyymi

      Dokumentti suden elämästä ja matkasta eläinten taivaaseen, vaikka ne joutaisivat helvettiin. Nimimerkki: Koiralla metsästävä.

    • Anonyymi

      Ilveksillä, ahmoilla, karhuilla ja susilla on kova nälkä, koska syövät koiria, lampaita ja ajelevat nautoja laitumelta metsiin. Petoja joka puskassa kaiken karvaisia. Etelän Sudet tottuneet kauris- ja peuraravintoon, kylläisinä tarkkailevat ihmisiä lähietäisyydeltä ja miettivät, että miltähän maistuisi ihmisen tuore reisipaisti.

    • Anonyymi

      Petopilli kai kai saa olla lenkkeilijällä, koululaisilla ja luonnossa liikkujalla kaulassa roikkumassa. Pedon tullessa näkyville saa puhaltaa pillillä pelin poikki. Lehmänkello lampaille, hevosille ja kotieläimille kaulaan, niin kuin ennen vanhaan.

    • Anonyymi

      Suomalaiset eivät ostaneet ruotsalaisia hävittäjiä. Siihen on tosi pätevä syy. Saabilla lentäminen on iliman pilluuta. Saastuttaa kamalasti ilmakehää. Ruotsalaiset lentäjät ovat kaiken lisäksi homoja, koska lentävät pareittain taivaalla. Natomaatkin epäilevät ilman pillua lentämistä. Suomi hankkivatkin hävittäjät muualta.

    • Anonyymi

      Nettikamerat hoitavat hommia.

    • Anonyymi

      Veikko Huovisen elokuvat ovat hyviä.

    • Anonyymi

      Kotiseutu Huoviset ovat parhaita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1619
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1341
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1089
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1061
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      2
      953
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      932
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      924
    Aihe