Ammattiliittojen vasemmiston tukitoimet alkavat. Mitä hallituspuoluetta tukevat jäsenet tekevät?

Anonyymi-ap

SAK-laisten liittojen ja STTK:n Pron elefanttimarssit alkavat ensi viikolla. Eduskunnan sotevaliokunnan sosialistit näyttivät Kiurun johdolla jo esimerkkiä. Elefenttimarssi on jo opittu päiväkerhossa ja sen tasoisesta toiminnasta on kysymys. Lapsellista touhua.

Pallo on SAK:lla. Heidän pitää esittää vaihtoehtoja hallitusohjelmaan. Pelkkä kritisointi ja tyhjän paperin esittäminen ei auta. Työllisyyttä on nostettava ja kustannuksia leikattava.

Lakot ovat SAK:n syytä, ei hallituksen syytä, Hallituksen toimet eivät ole radikaaleja. Ammattiliittojen toimissa kysymys on politiikasta. SAK on liittoineen lähtenyt oppositiopuolueiden asianajajaksi.

Miten hallituspuolueita tukevien liiton jäsenet toimivat? Työtaistelutoimeen ei ole pakko osallistua. Eikä ole pakko olla sosialisteja tukevan ammattiliiton jäsen. Pitäisikö erota liitosta ja liittyä YTK-hon? Joko tuet sosialisteja tai et. Sama palkka, olet liiton jäsen tai et. Sama ansiosidonnainen, olet liiton jäsen tai et. On oltava kassan jäsen, että saa ansiosidonnaisen.

Ammattiliittojen käyttäytyminen on tyhmää, koska lakkolaiset aiheuttavat haittaa yrityksille, joissa ovat töissä. He heikentävät yrityksen kilpailukykyä ja oman työpaikkansa edellytyksiä.

6

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      YTK YleinenTyöttömyysKassa on suurin Kassa, jäsenmäärältään !
      - YTK:laiset ei Lakkoile - ja niille maksetaa myös palkkaa !

      • Anonyymi

        Näin on. Lakkoon ei ole pakko mennä. Töihin menon estäminen on rikos.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­­N­y­­­m­­­f­­o­m­­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18026369D

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Keltainen kortti SAK:lle ja ammattiliittojen valheiden jakajille. Ei mitään hyötyä, vain haittaa. Vasemmistopolitiikkaa.

    • Anonyymi

      TES on voimassa, mikä tarkoittaa, että työrauhavelvollisuus on voimassa. Lakkoilevat ammattiliitot vaarantavat TES-toiminnan. Miksi sopia, jos sopimuksia näin törkeästi rikotaan? Tärkein pykälä on vastuuttomasti pyyhitty perspaperina. Onko se jo syy irtisanoa sopimus?

      Ammattiliiton lakoissa kysymys ei ole hallitusohjelmasta. Kysymys on SDP:n vaalihäviöstä ja oppositiopolitiikasta. Poliittisia lakkoja. SAK tukee SDP:n toimintaa lakoillaan. Hallitus yritetään kaataa. Mitäs sitten, jos se onnistuu? Orpo neuvottelee uuden hallituksen ja siihen ei kuulu ainakaan SDP eikä Vasemmistoliitto. Taloustalkoot kestävät vähintään kaksi vaalikautta. Vasemmisto on täysin munaton hoitamaan valtion taloutta, minkä takia SDP:llä ja Vasemmistoliitolla ei ole mitään asiaa hallitukseen. Lindtmanin johtama SDP on perivanhoillinen ja SAK:n pallo jalassa.

      Tuleeko SDP jakautumaan kahtia: yhteiskuntaterroriin taipuvaiset ay-demarit ja kehittäjät? Ehkä SDP:hen jää pelkästää ay-demarit, puolue on jo merkitty ja haisee. Kehitysihmiset muuttavat ei-sosialistiseen työväenpuolue Perussuomalaisiin tai oikeasti lähimmäisistä välittävään Kristillisdemokraatteihin,

    • Anonyymi

      olipas turun telakan vasemmistopelleillä ulosmarssiliipasin herkässä. sieltä lähdettiin kuin telkkä pöntöstä. historiaa on. telakka istuttiin konkurssiin, nyt saksalainen pelasti työpaikat, mutta kuinka kauan? kun mayer pyytää 200 ilmasta tuntia, niin mitäs sitten? kun veronmaksajat lopettavat tukemisen, niin mitäs sitten? ei-sosialisteja, siis 75% kansasta vituttaa jo nyt sak-lainen yhteiskuntaterrori. pitääkö vielä kärsiä enemmänkin tänä syksynä? perkele! tessit taitaa olla kohta entisen talven lumia, kun työntekijät eivät kunnioita työrauhavelvollisuutta. se pykälä on voimassa ja koskee kaikkea toimintaa. "poliittinen lakko" eli vittuilu orpon hallitukselle ei anna erivapautta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe