Mihin joukkueeseen?

Slatan

Muutaman kuukauden päästä täytän 18v ja en ole ikinä pelannu jalkapalloa joukkueessa. Minun iässäni on varmasti vaikeaa aloittaa ja päästä johonkin kilpailukykyiseen joukkueeseen? Ennen pelasin jääkiekkoa 5-6 vuotta, mutta nyt on pohjakunto alhainen. Aloitin aikaisin keväällä potkimaan kavereiden kans palloa ja hakeen kuntoa sitä kautta, jos tilaisuus tulisi jonnekkin joukkueeseen. Jalista oon pelannu vaan pihapeleinä, mutta en ikinä joukkueessa. Tiedän, että kilpailu on kovaa joukkueissa ja pitää olla hyvä pohja kaikilla osa-alueilla. Itellä on parannettavaa jokaisella osa-alueella, mutta olen tiedostanut tämän ja harjoittelen miltei joka päivä kentillä.
Jos tiedätte jotain Turun seudulla olevia joukkueita jotka mahdollisesti hakevat 87 ikäluokan pelaajaa, niin kertokaa. Uskon, että mikään ei ole ongelma jos vaan riittää innokkuutta ja halua.

3

315

Vastaukset

  • Suosittelisin että kyselet seuroilta sielläpäin ikäluokista. Jos ei löydy juuri -87 (pitäis löytyä) niin -86 testaamaan miten vauhti riittää.

  • kun itse aloitin joskus vuosi sitten, en tiennyt futiksesta mitää vaankuin että pitää yrittää tehdä maali toiseen maaliin. Ja en koskaan aikaisemmin ollut harrastanut mitään urheilullista, mutta sitä kuntoa tulee siinä harjoituksissa ja tietoa/taitoa mukana. Ei muuta kuin harkoitteleman. Ja joukkue valin riippuu missä päin asut?

  • Hei oon ite 20v tyttö alotin jalkapallon 18v ja asun itekki myös turun seuvulla pääsin mukaan joukkueesee ja aa että o hyvä joukkue

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.