Suomalaisen kaverinsa murhannut 29 vuotias venäläinen luihu vapautuu

Anonyymi-ap

Murhaajan vois huoletta karkoitaa venäjälle. Kukaan Kotkalainen ei
halua ikinä nähdä tätä selkäänpuukottajaa.
Murhaajan bmw odottaa vanhempien autotallissa poikaa kotiin.

28

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juuri näin 👍

    • Anonyymi

      Iskä ja Åiti odottaa pikku Dimaa kotiin.
      Tervetuloa kotiin ,tapon vuosipäiväkin just oli.
      On kuulemma opiskellut ja saanut hyvän ammatin .
      Näitä Suomi tarvitsee.

    • Anonyymi

      Dima on nähty kaveriensa kanssa kotka Prismassa.

      • Anonyymi

        Missä porukoissa liikkuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä porukoissa liikkuu?

        "Missä porukoissa liikkuu?"
        3 venäläistä , kaksi liimatukkasta laihaa jätkää ja lihava blondi ,huumee
        porukkaa.
        Veittimies varmaan saanu kaverinsa takaisin.


    • Anonyymi

      Kuinka toi jätkä kehtaa enää tulla Kotkaan?
      Naisethan on tommosen perään ollu aina. Bmw on vaihtunu uudempaan,
      Äiti varmaan ostanu tai Isäpuoli.

    • Anonyymi

      venäläinen murhaaja ja varas. Täys liero . Kiimanen lääkäri tuonu venäjältä
      pilu 50 markkaa ämmän ja tän murhaajan.
      Eikö tätä koske palautus sääntö?

    • Anonyymi

      Kävikö kaverin haudalla, paluttamassa varastamansa kellon ja puhelimen?

    • Anonyymi

      Toivottavasti Dima kutsutaan Putinin armeijaan ja päätyy Ukrainan nummille minne kuuluukiin. Karmalla on tapana hoidella tälläiset luuserit.

    • Anonyymi

      Elukkaa ei siis karkoteta siberiaan, vankileirille?😎

    • Anonyymi

      dima kohta tavataan ,mutta älä käännä selkääs ja jätä puukko kotio.
      Näitä dimoja Suomi tarvii .

    • Anonyymi

      Murhaaja joka tekee murhan maassa jossa on kuolemantuomio kannattaa tulla heti Suomeen!Suomeen tulleet nuoret isisurhot voivat olla huoletta ja istua vuosi tai pari suomalaisessa täyshoitolassa ja sen jälkeen jatkaen huoletonto elättämistään verovaroin!

    • Anonyymi

      Kiitos nykyinen vankeinhoito kulttuuri, ,,,jos teet väärin,entäs sitten?????

    • Anonyymi

      venäläiset kaverit on kyllä parhaita.
      Tunteeko kukaan tätä vaaleeta isoluista venäläisämmä joka puolusti
      dimaa vaikka tiesi mitä oli tapahtunut.

    • Anonyymi

      Ei muuta ku nyt vaan töihin ja huomenta-miehen työpariks sveitsiläistä moskaa kasailee.

      • Anonyymi

        Sun tarvis kyllä hankkia itelles oikeeta apua, tänne kirjottelu ei kyllä pidemmän päälle kanna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun tarvis kyllä hankkia itelles oikeeta apua, tänne kirjottelu ei kyllä pidemmän päälle kanna.

        "Sun tarvis kyllä hankkia itelles oikeeta apua, tänne kirjottelu ei kyllä pidemmän päälle kanna."
        venäjältäkö meinasit hakea apua?


      • Anonyymi

        "Ei muuta ku nyt vaan töihin ja huomenta-miehen työpariks sveitsiläistä moskaa kasailee."
        Petraa vaan kokoilee,kyllä se siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun tarvis kyllä hankkia itelles oikeeta apua, tänne kirjottelu ei kyllä pidemmän päälle kanna.

        Niin no ku entinen TJ jätti pommin jälkeensä ja firma suojelee juoppoa häiriköijää niin minkäs teet? Sä varmaan hukut sinne asuntolainoihisi ja tukholman syndroomassas puolustat surkeeta lafkaa. Kannattas tajuta et ei sinne pääs liiku kuin käsienheiluttelu ilmaan firman kekkereissä ja cha cha chaa karnevaali paraati ylpeily mut todellist ilmapiirin kehitysosaamista ei oo. Ku tulee ongelmii työilmapiiris niin oot yksi. Ilmankos TJ lähti kylmästi ja jätti pommin seuraavalle kilpimiehelle. Varmaan vetelee edelleen taustalla naruista. Toi on niin naurettavaa!


    • Anonyymi

      Dima tuu moikkaan kavereita . Ajeltiin derbeillä .

    • Anonyymi

      Mä on kyl nii nauranu sille yhelle konepaja omistaja tyypillekin kui se kävelee kuin Euroopan omistaja takakenossa ku nyt sattuu nyt omistamaan jonkun tuottavan konepajan. Sitte ei ymmärrä eikä myönnä miks Kotka ois ilmapiirikyselyissä huonoin koko maassa. Kait sillä on oma lehmä ojassa työvoiman saatavuuden suhteen ja ei haluu myöntää faktoja alueen työilmapiiristä ja millast helvettiä tääl on. Eihän siinä, hyvähän se on pyramidin huipulla norsunluutornissa silmänsä sulkee ja niihän sitä yhtäkin toista CEO:ta kiinnosti enemmän niiden firman uusien pimujen vokottelu kesäjuhlissa kuin työilmapiirin kunnostus. Sitä kun on huipulla ja valtaa niin muut ovat vain muurahaisia ja voi tehdä mitä vaan ilman moraalia tai sääntöjen noudattamista. Uusi huippuvirka oven takana odottamassa jo vaikka vähän töppäilee buhahaaa

      • Anonyymi

        ”Kasvaa se mies räkänokastakin, vaan ei tyhjän naurajasta” kuvaa suomalaista vakavaa ajatusmaailmaa. Tyhjän nauraja näkee asiassa hauskaa toisin kuin kanssaihmiset. Toisaalta tyhjän nauraja ei kaiketi ota asioita vakavasi, vaan lyö asiat lekkeriksi. Tyhjän nauraja ei tartu töihin eikä toimi rakentavasti.


      • Anonyymi

        Niin joo sä puhut selvästi: the little manista. Se on työkaverin keksimä vekkuli lempinimi sille macho-takakeno-kävelijälle joka pitää sit yhtä konepajaa. Kait se rasvaisten sorvien ja maanantaipäivän tuotosten porailu on suurmiesten hommaa sit joistaki et pittöö pullistella silleen kheh kheh kheh hihii hii


    • Anonyymi

      Ei muutosta parempaan vaan huonompaan / oli suhdanteet mitä vaan niin ei niitä meidän työntekijöiden hyvinvointi tippaakaan kiinnosta kuin kulisseissa paperisissa firman arvoissa joita kukaan ei edes noudata/ ne vaan kynsiään siellä toimistossaan lakkaa ja johtajat koittaa uusia naispuolisia työntekijöitä vokotella firman juhlissa / siellä ne ylimielisinä samppanjaa kittaa sippaa käsiään levittelee ilmaan jumalolentoina samoin kun silloin kun ilmapiiri firmassa alhainen ja täytyis toimia / siinä siitä promoa instaan, X:sään, firman intraan, suoli24:ään / koronan torjunnassa epäonnistutte mut on teillä hupivirat bonukset suuret kohta koskettaa naamas mun anuksen huulet siinä sulle uudet tuulet PRUUT Oujee mä oon likanen mieleltäni viallinen huoment-miehen riivaama sittemmin sairastunut työkyky mennyt just just pystyn lääkityksen voimalla kirjoittaa päiväs sen puol tuntii mut minkä sille voi kun HR:n pään täyttää cha cha chaa, tyhmä pintaliito paraati meripäivil joku muu aivoton humppa ja täytyy valehdella työntekijälle et vois ylläpitää jonkinlaista mielenkiintoa surkees ilmapiiris nii ja se propaganda menee niiku näin: kuuntele nyt tarina tämänkin projektipäällikön tehtaan johtajan työnjohtajan se on blaa blaa mut kerro kuka kähmi ja ketä ja miten bottomrikin lörppäsuu koeputkilapsen isä jauho siitäkin 5 päivää mitä se johtaja kähmi missäkin innoissaan kuin pikkupoika ja varmaan oli jalkoja pitelemässä mut en tiedä siitä...

    • Anonyymi

      Se on vaan niin ihanaa levittää tätä vihaa joka mua joka päivä edelleenkin sisältäpäin riivaa / on oireideni kirjo laaja niihin kuuluu: painajaiset, ahdistuskohtaukset, muistikatkokset ja alentunut mielentila sekä krooninen tarve vuodattaa kokemuksistani firman saastuttavast ilmapiirist ja osaamattomast johdosta / Oishan täs ollut tätä työura jäljel vuosikymmenet mut sekin vietiin pois / korvausvaatimukseni ajallaan vaik ulosottoon perittäväks jos ei muuten / niin ja se joku joka tartutti sen muhun / onhan sil mulkul joku nimikin jonka sille itse keksin ajat sitte / se on huomenta-mies koko Kotkan vihaama mies / se moderni työpaikan simputtaja piilonarsisti päänaukoja työilmapiirin mädättäjä/ loppujen lopuks aika pelkuri juoppo se surkee tapaus elämäänsä kyllästynyt epäonnistuja joka kiskoo 2*24 packii viikonloppusin / mut silmä silmästä hammas hampaasta niiku Israel totes Gazalle/ tää on mun verbaalinen jihad oikeutta kärsimykselleni korkoja kaunalleni ja me ollaan vasta alkueris täs sairaas pelis / oon miettinyt huolel tän homman /

    • Anonyymi

      Miä oonpi kehitellyt sellasta konseptia josta muuten jo "patent pending" nii että erilaiset vangit kuten murhamiehet, törkeet väkivaltarikolliset ja muut tämmöset tuomionsa lusineet ois samassa työpaikassa tämmöisten työpaikkakiusaaja huomenta-miesten kanssa.

      Se on yks mun voimafantasijoista. Ois niiku sit erikseen hyvät duunipaikat asiallisille ihmisille eikä ne joutuis häirikön uhrina olemaan ties kui kauan toksisessa ilmapiirissä ja työkykyään menettämään. Vois sitte huomenta-mies oikee ärsyttää tollasia murhaajia sun muita agressiivisia roinahirviöitä oikein olan takaa mut mä veikkaa et sil tulis kuset housuu mut tiedä häntä.

      Ei tarttes kaavottaa tai rakentaa mitää ku kato Karhulas ois mestat jo valmiina ja Lenin patsas vankien voimalla pystyy ku ohan se Stahanovilainen työn sankarimalli olennainen ydinase sen sveitsiläislafkan johtamisjärjestelmää ollut jo iät ajat.

    • Anonyymi

      Entisen johtajan akilleenkantapää oli kuulemma nuoret naiset mut mikähän on uuden kryptoniitti? On se jännää miten suuri asema sekoittaa perheellisten miesten päät mut liha on heikko niin se on ja nuori pimu tarjolla.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2068
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      151
      1588
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe