KUULOLAITE-MISTÄ?

Tietääkö kukaan mistä saa OSTAA halpoja
kuulolaitteita??
Ilmianna
Jaa

17 VastaustaKatsoppa keskustelun aihe..
KUULOLAITE/LEIKKAUS..siellä tietoa
laitteesta mistä sen saat.
Ilmianna
Jaa
Hei epätietoinen ystävä. Kuulokojetta ei kannata ostaa edes "halvalla". Ethän osta kenenkään vanhoja tekohampaitakaan, jos sellaisia tarvitset joskus.

Mene terveyskeskukseen (halpa) tai korvalääkäriin (se maksaa). Pyydä lähete lähimpään sairaalaan, jossa tehdään kuulokojesosituksia. Kuulokojeen hinta on useita satoja euroja, mutta SAAT SEN ILMAISEKSI, jos kuulosi on alentunut niin paljon, että tarvitset kuulokojeen.

Ensin lääkäri katsoo korvasi, kuulosi tutkitaan, otetaan yksilöllinen malli korvastasi ja kokeillaan eri merkkisiä kuulokojeita. Sen, mikä tuntuu sinusta parhaimmalle, saat kotiisi koekäyttöön noin kuukaudeksi. Jos olet kuulokojeeseen tyytyväinen, kirjoitetaan sinulle paperit ja saat kuulokojeen ilmaiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä terveyskeskukseen ja pyydä lähete. Joissakin kuulokeskuksissa pääsee jopa ilman lähetettä - ei ehkä monissa. Jos sinulla on jo kuulokoje ja se menee rikki, tai kuulosi huononee, eikä vanha koje auta enää, pääset ilman lähetettä uuden kuulokojeen sovitukseen. Tilaa aika kuulokeskukseen. Terveisin kuulontutkija.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Toinen korva jo lähes kuuro, en saa kuulolaitetta koska kuulen vielä toisella korvalla vaikken puheesta yli metrin päästä selvää saakaan. (Kuulen kyllä testipiippauksista äänekkäimmät.) Sairaala SÄÄSTÄÄ!!! Mitenköhän luulevat minun ikinä pystyvän opiskelemaan tai tekemään töitä? Ainoa vaihtoehtoni on vaihtaa lääniä niin että kuuluisin toisen sairaalan alueeseen.

MUTTA jos haluat lähetteen kuulontutkimuksiin niin toimi pian koska jonot useita vuosia. Ei se kyllä mitään hyödytä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
marie kirjoitti:
Toinen korva jo lähes kuuro, en saa kuulolaitetta koska kuulen vielä toisella korvalla vaikken puheesta yli metrin päästä selvää saakaan. (Kuulen kyllä testipiippauksista äänekkäimmät.) Sairaala SÄÄSTÄÄ!!! Mitenköhän luulevat minun ikinä pystyvän opiskelemaan tai tekemään töitä? Ainoa vaihtoehtoni on vaihtaa lääniä niin että kuuluisin toisen sairaalan alueeseen.

MUTTA jos haluat lähetteen kuulontutkimuksiin niin toimi pian koska jonot useita vuosia. Ei se kyllä mitään hyödytä.
Sain kuulolaitteen 1 ½ kuukaudessa alkukyselystä.
JA hyvin toimii, mutta sitä haluais kokeilla uudempia versioita jo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
isäni sai kyllä tuollaisen antiikkisen laitteen korvaansa, joka suurimman osan ajasta ei sovi korvaan. Jatkuva laitteen kanssa ravaaminen johti siihen, että hän ei enää suostu käyttämään laitetta ollenkaan. En minäkään käyttäisi, jos laite huutaa, "vuotaa" koko ajan.

Kysymys kuuluu: Milloin ilmaisia laitteita saa laadukkaina eikä antiikkimallisina, jotka eivät käy kenellekään? Pöyristyin selattuani nettiä. Erilaisia uusia malleja on vaikka kuinka paljon, mutta vanhuksille tarjotaan vanhoja, epämukavia malleja, ILMAISIKSI.

Tyhjän saa pyytämättäkin. En luota lääkäreihin muutenkaan, sillä isäni asioiden hoito on ollut juuri televisiostakin usein kuultua vanhojen ihmisten juoksuttamista ja väsyttämistä. Kun heitä aikansa juoksuttaa, he antavat periksi. Noh, joskushan noiden lääkäreidenkin vanhemmat ovat vanhoja...tosin rahalla saa ja hevosella pääsee. Heillähän on varaa kustantaa omille läheisilleen ( jos haluavat kaiken rahan kähmimisen keskellä) vaikka minkälaiset aparaatit. ja mehän maksamme heidän "opintomatkansa" ympäri maailmaa, kun lääkefirmat tarjoavat amatillisen kehittymisen nimissä ulkomaanmatkoja, jotka sitten kansalaiset maksavat lääkkeiden hinnoissa. Miksi lääkärit saavat palkankorotuksen, sillä ilmaiset matkathan ovat lisätuloa, ja ellei ole, sitä olisi verotettava samalla lailla kuin muidenkin veronmaksajien lisäansioita ja matkoja. Eiväthän poliitikotkaan saa ottaa vastaan edes tulitikkurasiaa, ilman että sitä sanotaan lahjukseksi.Miksi lääkäreitä kohdellaan tässä maassa jotenkin erilaisina, ylimaallisina ammatinharjoittajina? Suomessa lääkärit ovat aivan liian yliarvostettuja. Suurin osa lääkäreistä on kykenemättömiä potilaan kohtaamiseen asiallisesti ja kunnioittavasti. Kun eräässä lääkäreiden opinahjossa opetettiin tulevia opiskelijoita kohtaamaan potilasta, todettiin heille, että potilasta on myös tervehdittävä! Niin-in, että silleen...

Minäkin olen opetellut näiltä lääkäreiltä uuden tavan toimia, sillä muuten potilas kuolee käsiin. Enää en kysy tai anele, vaan sanelen. Lääkärit ovat kauhistelleet, mutta niinpä vain olen saanut asioita eteenpäin. Eräs työterveyslääkäri katsoi koko tapaamisen ajan viereistä seinää, sillä hän ei uskaltanut kohdata katseella minua, potilasta. Kädet olivat terveydittäessä hiestä tahmean kylmät, ja epävarmuus näkyi hänestä kilometrien päähän. Olin pakotettu lääkäriin tavallisen flunssan takia, joten totesin hänelle, että ei tarvitse sanoa mitään, kun hän näyttää pelkäävän ihmisiä, käyn hakemassa sairaslomalapun hoitajalta. Seuraava olikin joka toinen viikko sairaslomalla , joka toinen viikko töissä. Ai miksikö? Noh, hän oli väliajat psykiatrisella osastolla hoidettavana ja hermolomalla. Että silleen...olisiko lääkärikoulutukseen valittavia tarkasteltava jostakin muusta vinkkelistä. Kriteerinä ei saisi ollakaan enää kirurgien tasoinen ylpeys ja mahtipontisuus ja rahanahneus, vaan oikea hoitamisen ja auttamisen tahto.Huh, nyt taisi tulla tavoitteeksi aivan mahdoton asia. Eihän sellaista lääkäriä ole syntynytkään. Mutta ehkä se pitäisi ollakin tuo reilusti noin 100-120 kiloinen ylimielinen naislääkäri, n.40 v. lihavuustutkija, joka kehui konferenssipöydässä saavansa Norjassa sellaista palkkaa, että suomalaiset kollegat jäävät kirkkaasti taakse. Ennen pöydästä poistumistani sanoin hänelle, että tuon ahmimisen, mässäilyn jälkeen hän ei kallilla meikeillä saa porsaan naamaa muuttumaan missiksi, ellei nai taas plastikkakirurgia. Etenkin kun yksityisen klinikan perustaminen saattaisi kärsiä uskottavuudesta: 100-kiloinen lihavuustutkija! että sellaisia korkeatasoisia lääkäreitä Suomesta. Entä jos me hankkisimme muista maista tänne lääkärit, ja ilolla luovuttaisimme omamme muualle. Ehtona on, että he myös pysyvät poissa Suomesta eivätkä tule itkemään tutkimusrahoja Suomesta tai ilmaismatkoja!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen saanut nykyisen kuulolaitteeni yhteiskunnalta noin 4 vuotta sitten. Laite on korvaan työnnettävä nappiparistolla syötettävä laite. Äänen voimakkuuden säädön lisäksi siinä on 3 aluetta ympäristön meluisuuden huomioimiseksi.
Käytän laitetta keskustellessani ja televisiota katsellessani. Minua kiinnostaisi laite, joka voisi olla korvissa jatkuvasti. Siinä pitäisi olla lisäksi puhelin , ularadio ja hälytin esim. ovikelloa varten laite voisi riippua kaulalla ja se saisi painaa enintään 200 g. Teholähteenä pitäisi voida käyttää tavallisia paristoja ja ladattavia akkuja. Jos satutte tietämään, olisin kiitollinen tiedoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Baha on hyvä merkki ittelläni on se ja toimii hyvin ja ilmaseks saan koko kojeen. En tiiä miks, kun ei oo tullu kysyttyy... Mut se oikee hinta on noin 2600€
Ilmianna
Jaa
Ostin Claritasmerkkisen kuulokojeen netistä, Danlab myy niitä, ladattavia kuulokojeita, latauspatterit latauskoneeseen normaalisti saatavillaa, mutta sitä ladattavaa patteria itse kuulokojeesenei ei löydy mistään, olen kirjoitellut sinne firmaan, että jos myyvät, niin pitäisi myös niitä ladattavia pattereita saada, eihän ole kertakäyttötuote, ladattava patteri pitäisi kstää 500 latausta, mut ei kestä lataus niin kauan, ostaisin uuden patterin, eihän kuulokejetta joka kerta voi ostaa uusiksi, kun patteri loppuu, onko oikein, että myydään kallista tuotetta, joka toimii niin kauan kun patteri toimii. t. Liisa Holm
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
ostit netistä... säätikö joku sen/ne sun kuulokäyräsi mukaisesti ja just sun korviisi/kuuloosi sopiviksi?
Maksoitko niistä jotain?
Eikö maksuttomat kelvanneet?
vai miksi netistä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jake12345 kirjoitti:
ostit netistä... säätikö joku sen/ne sun kuulokäyräsi mukaisesti ja just sun korviisi/kuuloosi sopiviksi?
Maksoitko niistä jotain?
Eikö maksuttomat kelvanneet?
vai miksi netistä?
Kunnalliselta en saanut kuulolaitetta, ei kuulemma ole niin huono kuulo, yksityiselämässä pärjään, töissä vaikeuksia ja kalliimmat laitteet maksaa liian paljon minulle, kyllä maksoin ihan tarpeeksi, mutta noi muut maksaa 1000 e ja ylikin ja niihin ei varaa. Kirjoitin tekstin vain, jotta muut ei tekisi samaa mokaa, joten ei tarvi antaa negatiivista palautetta, tiedän kyllä miten toimia, mutta en tiennyt, että pattereita ei saa, ei sovi muut patterit. t. sama
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
jos olisin ilkeä, niin sanoisin, ett: sitä saa mitä tilaa... Siksi olenkin kirjoittanut tännekin useammankin kerran, ett kannattais ottaa selvää eri laiteista ja mahdollisuuksista ihan itse, eikä uskoa vaan kavereiden tai tuttujen kavereiden kertomaa. Eri valmistajien kojeissa on ihan oikeasti eroja.

Mainitsemaasi laitetta en valitettavasti tai onneksi tunne. Mutt tiedän, ett on olemassa liikkeitä/firmoja, jotka myy paristoja aikas monenlaisiin kojeisiin, jos ei ladattavia niin kertakäyttöisiä ja vaihdettavia siis ainakin.

Selaa vaikka tätäkin keskusketelupaikkaa, niin eiköhän paristoista oo ennenkin keskustelua/kyselyä ollut. Ja niihin on jopa vastattukin.
Ilmianna
Jaa
Täältä löytyy edullinen kuulolaite:

http://www.hometek.fi/index.php?id=tuotteet&product_act=show_product&product_id=895

En tosin ole itse kokeillut, enkä osaa sanoa laadusta mitään.
Ilmianna
Jaa
joudun ite käyttää kuulokojetta, mikä pitää laittaa ruuviin, ja se ruuvi on mun päässä fuck ärsyttää mut onneks se on hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei! Olen käyttänyt kuulolaitteita noin 4 vuotiaasta asti ja olen tällä hetkellä 26v. Olen tottunut näihin vanhan mallin kojeisiin ja tällä hetkellä käytän puolittain digitaalista kojeita Hansaton activo vc merkistä. Nyt nämäkin alkavat pikku hiljaa vanhenemaaan ja Hanstonin vanhaa mallia ei enää valmistetta. Tai ainakin niin sain tiedon sairaalasta. Nyt minun on pakko ottaa uusii täysin digitaalinen koje, jolla en kuule hyvin. Läheisetkin ovat sen sanoneet minulle, että mikä on kun et niillä uusilla oticon merkkisillä kuule. Olen testannut monia digikojeita mutta mitkään ei okeen sovi minulle, opittu äänimaailma on vanhoissa kojeissa. Uudet kojeet taas nostavat ja hiljentävät ääntä automaattisesti, josta en pidä yhtään. Kaikenlisäksi kuulen jotain ärsyttäviä hälyääniä joita en ole kuulluut ainakaan 20vuoteen.
Tilannetta voisi havannoida vaikka niin, että tarvitset uudet silmälasit joilla näät seinien läpi, mutta se ärsyttää silmiä eikä tunnu mukavalta. Kaikkia hienoa sitä keksitään nykyään kuulonkin parantamiseksi, mutta kuulokojeet ovat kaikille yksilölliset ja kuin myös äänimaailmat. Siksi minua ärsyttää, että kohta on pakko ottaa jokku uudet kojeet joilla en pärjää hyvin. Katson että minulla on oikeus kuulla niinkuin ennekin kun siihen on mahdollisuus, mutta jälleen säästetään kun uusien kojeiden valmistaminen tulee halvemmaksi, kuin vanhempien.
Onko kellään samanlaisia kokemuksa tai neuvoja tämmöiseen tilanteeseen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Uudet kojeet taas nostavat ja hiljentävät ääntä automaattisesti, josta en pidä yhtään."

Jos on laadukas ohjelmoitava kuulokoje tuon efektin voi poistaa tai säätää sen lievemmäksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ebay.com alkaen 5€ heheheheh laatu on sitten terveisiä kiinasta :)
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

KUULOLAITE-MISTÄ?

Tietääkö kukaan mistä saa OSTAA halpoja
kuulolaitteita??

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta