Siskon huulilla

Anonyymi-ap

osa1
Olin 19-vuotias tuohon aikaan ja siskoni juuri kahdeksantoista. Siskoni, Mari nimeltään, oli murrosiän parhaassa vaiheessa, ja en voinut sille mitään että joskus katseeni eksyi sopimattomiin paikkoihin siskon ja veljen välillä. Hänellä oli mustaksi värjätyt hiukset ja olihan tyttö myös aika lyhyt ikäisekseen.

Eräänä alkusyksyn päivänä saavuin kotiin matikan kokeen jälkeen kellon ollessa lähempänä kuutta. Vanhempani olivat ylitöissä ja nuoremmat sisarukset poissa kotoa. Olimme Marin kanssa kahdestaan ja istuskelimme tietokoneen ääressä. Pelailimme yhdessä ja niinkuin usein ennenkin riitaahan siitä syntyi. Tönimme toisiamme lähinnä leikillä ja "taistelun" tuoksinassa nostin Marin vyötäröltä ilmaan. Otteeni kirposi ja käteni valahtivat siskoni rinnoille. Tilanne pysähtyi täysin.

Olimme kumpikin todella vaivautuneita täysin kykenemättömiä liikkumaan. Puhelimen ääni laukaisi tilanteen ja irrotin nopeasti käteni ja juoksin vastaamaan. Äitimme siellä soitteli ja kysyi miten menee. Puhelun jälkeen palasin koneen äärelle ja jatkoimme pelaamista hieman vaivautuneina, emmekä puhuneet edeltävästä tilanteesta.

Niin ilta kului eikä mitään tavallisuudesta poikkeavaa tapahtunut. Nukkumaan mennessäni en kuitenkaan voinut olla ajattelematta käsiäni lepäämässä Marin povella. Mielikuvitukseni alkoi vaeltaa. Olinhan useasti nähnyt siskoni alasti saunassa mutta en ollut aikaisemmin edes kuvitellut mitään seksuaalista siskoani kohtaan.

Viikko kului ja kului seuraavakin ja mitään erikoista ei tapahtunut. Myöhemmin eräänä viikonloppuna kuitenkin muu osa perheestämme oli lähdössä mökille ja me jäimme kotiin. Minulla oli futispeli seuraavana aamuna ja Maria ei kai muuten kiinnostanut porukoitten seura. Päätimme lämmittää saunan ja vuokrata jonkun leffan. Päädyimme tuiki tavalliseen amerikkalaisen "laatu" elokuvan edustajaan. Katsoimme leffaa sohvalla juttelimme niitä näitä kun keskustelu kääntyi poika- ja tyttöystäviin. Kuten jo tiesin ei siskollani ollut poika ystävää pitkään aikaan ollut, ja olinkin usein ihmetellyt miksei, olihan hän hyvän näköinen ja murrosikä oli vaikuttanut oikeisiin paikkoihin. Myös oma seurustelu tauluni näytti eioota. Seurusteluni oli päättynyt reilu kuukausi takaperin.

Elokuva päättyi ja koitti saunomisen vuoro. Olimme saunan pukuhuoneessa tilan ahtaudesta johtuen lähekkäin. Elokuvan rakastelu kohtauksesta innostunut villi-villeni oli vielä hieman jäykkänä. Riisuin housujani ja siskoltani lähtivät juuri rintsikat, ja taas huomioni kiinnittyi siskoni pienehköihin B-kupin rintoihin. Kirosin hiljaa mielessäni ja sain vain vaivoin pidettyä jalkovälini kurissa. Hivuttauduin siskoni ohi saunaa ja kaluni kosketti vahingossa siskoni paljasta persettä. Taas hämmentynyt hiljainen hetki. Siirryin nopeasti saunaan ja sen ah, niin suojaavaan pimeyteen. Siskoni seurasi nopeasti perässä. Hiki virtasi ja pian kuumuus pakotti Marin suihkuun ja minut perässä. Mari valtasi suihkun nenäni edestä ja alkoi peseytyä. Katseeni hakeutui automaattisesti siskon jalkoväliin jossa hieman vaalean ruskea ohut karvoitus painautui häpyhuulia vasten. Kauhukseni kaluni alkoi kovettua ja pisteenä i:n päälle siskoni huomasi tuijotukseni. Hän kysyi että mitä ihmettä sä tuijotat, samalla huomaten puolijäykän kaluni. Keräsin kaiken charmini ja rohkeuteni. Sanoin että sua. Siskoni punastui ja nosti kätensä nopeasti puuskaan rintojensa eteen. Sanoin että mieshän mäkin vaan olen ja että mitä sille voi kun tuollainen enkeli alasti edessä patsastelee. Siskoni punastui entisestään.

1

2325

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   osa2
   Päätin koettaa onneani ja siirryin lähemmäs Maria. Laskin käteni tytön olkapäälle ja hän värähti, mutta laski kätensä sivuilleen. Painauduimme toisiamme vasten ja tunsin siskoni kostean ruumiin itseäni vasten. Hän piti katseensa alhaalla. Nostin hänen leukansa ylös ja katseemme kohtasivat. Uskoin jo hallitsevani tilannetta ja huulemme kohtasivat. Siskoni kietoutui minua vasten ja tunsin päässeeni taivaaseen. Jatkoin suutelemista ja siirryin huulilta kaulalle. Siskoni kiemurteli ja mumisi että tää on väärin, ei me saada, kuitenkin mongertaen kiihottuneesti. Siirryin siskoni rinnoille ja suutelin nännejä. Ne sojottivat ulospäin kauniisti kun hyväilin niitä. Siskoni sai sanottua ettei halua menettää neitsyyttään saunassa. Olin jo luopua toivosta että nyt se rupeaa hurskastelemaan. Mutta sisko-kulta jatkoikin että jos siirryttäisiin yläkertaan. Nostin hänet käsilleni kun kannoin hennon siskoni omaan huoneeseensa ja laskin hänet sängylle. Mari katsoi minua anelevasti sängyn pohjalta kun soin viimeisen katseen kauniille ruumiille ennenkuin siirryin itsekin sängylle. Suutelin vielä siskoani ja jatkoin siitä mihin olin saunassa jäänyt. Hyväilin kauniin pieniä rintoja ja suutelin Marin alavatsaa. Odottamani hetki saapui; levitin tytön reisiä ja eteeni avautui sanoin kuvaamaton näkymä. Huuleni hyväilivät reisien sisäpintaa siirtyen kokoajan kohti pientä vaaleanpunaista karvoituksen peittämää kukkulaa. Mari huohotti raskaasti käsittelyssäni ja nieleskeli välillä. Suutelin pientä nyppylää ja aloin hieman levittää häpyhuulia erilleen toisistaan sormieni avulla.

   Siskoni äänteli nyt todella kovaa, ja pelkäsin että hän laukeaa jo tässä vaiheessa. Hetken herättelyn jälkeen vako oli jo täydessä valmiustilassa joten siirryin siskoni päälle ja varmistin vielä oliko hän varma että todella halusi tätä. Uskoisin että huokailun keskeltä erottui myöntävä vastaus ja aloin ohjata kaluani kohti odottavaa karvatupsua. Levitin huulia hieman kun laskin munani kuumalle mättäälle. Vähitellen painauduin sisäänpäin ja siskoni ynisi hiljaa purren huultaan. Kyynel kohosi Marin silmäkulmaan, mutta jatkoin ja lopulta sain munani pillunpohjaan saakka. Lepäsin hetken tässä erittäin kiihottavassa kohdassa, ennenkuin aloin uuden työnnön. Vähitellen pystyin kiihdyttämään tahtia siskonikin alkoi nauttia tilanteesta. Tunsin lähestyväni orgasmia tiukan pillun syleilyssä kuten myös Mari jonka huohotus raskautui enemmän ja enemmän muuttuen joissain kohdin huudoksi. Siskoni pysäytti minut ja sanoi haluavansa minut sisäänsä takaapäin. Mikäs siinä ajattelin kun siskoni kääntyi sängyllä nelinkontin perse pystyssä minua kohti. Näkymä joka minulle avautui oli niin kaunis että pysähdyin hetkeksi siitä nauttimaan.

   Siskoni kostea, hieman sykkivä pillu irvokkaasti auki minua kohti. Nousin polvilleni ja asettelin kaluni pillun huulille ennen kuin aloitin naimaan siskoani takaa päin ripeään tahtiin. Siskoni alkoi huutaa kiimassa. Nai mua, perkele nai. Nyt saat siskoas oikein kunnolla. Aah sun kyrpäs on ihana. Olin itsekin hurmiossa ja nain kovempaa ja kovempaa. Siskoni alkoi lähestyä huippuaan ja pian tytön koko vartalo värisi orgasmin voimasta. Tämä oli liikaa myös minulle. Munani siskoni sykkivässä tiukassa pillussa. Laukesin pian siskoni jälkeen ja purin lastini syvälle Marin vakoon.

   Lysähdimme vierekkäin kyljelleen sängylle. Vielä hieman jäykkä kaluni lepäsi siskoni lämpimässä vaossa. Siskoni kääntyi minua kohti ja antoi vielä viimeisen suudelman ennen kuin nukahdimme halaus asentoon, kaluni siskoni huulilla..
   xx

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   130
   1773
  2. Mies, olen vähän yksinkertainen

   Jututkin olisi mulla sen mukaisia, jos oltaisiin tekemisissä. Jotain lapsellista ja tyhmää puhuisin. Liian avoin olisin
   Ikävä
   154
   1146
  3. Missä paikassa näet hänet seuraavan kerran?

   Mitä luulisit? Missä?
   Ikävä
   82
   994
  4. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   97
   986
  5. Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

   TV:ssä näyttää siltä, että kyräilyä ja juoruilua riittää… Ehkä niitä tavallisia maatalon töitä, ruoan laittamista, sauno
   Tv-sarjat
   7
   971
  6. Ootkohan sä koskaan laittanut merkille

   Että sulla on joku sellainen taika, että miehet tajuaa vasta jälkeenpäin, mitä ovat menettäneet.
   Ikävä
   49
   950
  7. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   44
   917
  8. Töitä tarjolla

   Kiantama hakee työmarkkina torilla 100 työntekijää.Onhan täällä työtä tarjolla,jos työn teko kiinnostaa.Palkaa maksaa ma
   Suomussalmi
   38
   872
  9. Tahtoisitko vielä

   Kohdata, ja kuinka kiusallista se olisi? - Nainen pohtii ikävissään💔
   Ikävä
   66
   842
  10. Aika ei ole vielä parantanut haavoja

   Miten mokasimme niin selvän jutun?
   Ikävä
   48
   821
  Aihe