Tädillä luona saunassa

Anonyymi-ap

Olin menneenä kesänä pyöräilemässä Turun suunnalla ja Ahvenanmaalla. Koko viikon oli hyvin epävakaista ja kotimatkalla olin polkenut koko päivän sateessa. Otin kännykälläni yhteyttä Turussa asuviin pikkuserkkuihini ja heidän äitinsä Maisa vastasi puhelimeen. Kerroin että olen paikkakunnalla jolloin hän kehotti saapumaan kesäpaikalle. ”Pois sieltä sateesta polkemasta!”, hän komensi kännykkääni. Lupasi laittaa saunaan lisää puita kiukaan alle että pääsisin lämpimään.

Saavuin kesäpaikalle ja Maisa oli pihalla kantamassa puita saunaan, savun tuoksu leijui pihanmaalla. Kysyin missä pikkuserkkuni ovat ja Maisa kertoi heidän olevan kaupunkiasunnossa kun oli niin sateista. Maisa ohjasi minut tupaan ja pyysi riisumaan märät vaatteet päältäni pois tuoden samalla pyyheliinan. Emme olleet tavanneet aikoihin ja mielikuvani Maisasta oli hiukan häilynyt, nyt katselin tuota aikuista punatukkaista naista hieman arvioivasti. Kookas povi ja muuten hoikka vartalo, naisellisen pyöreä takamus, Maisalla oli kotiasu päällä, hän sanoi odottavansa miesystävää illalla tulevan ja sanoi että laittaa itseään hiukan valmiiksi.

Samalla kun riisuin märät vaatteeni ja kiepaisin pyyheliinan uumalleni mennäkseni saunaan näin miten Maisa riisui kotiasunsa päältään. Hänen päällänsä oli luumunsiniset alusvaatteet ja rinnat olivat kauniisti tuettu liiveihin. Silmäni tapittivat tuota naiseuden perikuvaa, ja kaluni osoitti heräämisen merkkejä. Maisa ei ollut moksiskaan vaan kiepaisi kylpytakin päällensä ja lähti näyttämään minulle saunan. Kiipesin lauteille ja samalla otin pyyheliinan pois lantioltani Maisan samalla todetessa että viimeksi tavatessamme olin vielä poikanen, mutta nythän olet varttunut nuoreksi mieheksi. Istuin lauteilla ja Maisa meni saunan eteiseen. Kaluni oli hieman hereillä ja sivelin sitä samalla ajatellen Maisaa ja mitä hänellä oli päällänsä.

Hetken löylyteltyäni ja kaluani hyväiltyäni lähdin puolierektiossa pesuhuoneeseen jäähylle. Laitoin vettä vatiin, Maisa kuuli sen ja huikkasi että pesenkö selän. Samalla hän tuli pesuhuoneeseen ja pehmeällä saippuoidulla sienellä alkoi pesemään selkääni. Nojasin seinään ja tunsin hänen pehmeät kätensä lantiollani, kaluni alkoi taas kasvamaan. Maisa pyysi että kävisin pesupenkille, niin hän voisi pestä minut kokonaan... ensiksi selkä... saippuoidut kädet liukuivat vartalollani ja erityisen hyvää teki kun Maisa saippuoi pakarani ja reiteni... levitin hieman jalkojani jotta peseminen olisi helpompaa.

Hänen kätensä hipaisivat kivespussejani ja kaluani joka oli nyt jo puolierektiossa. Sitten käsky kääntyä ympäri... kaluni sojotti ylävatsalle ja Maisa tottuneesti saippuoi taas vartaloani ikään kuin kaluni ei kuuluisi hänelle ollenkaan. Mutta sitten kuin taikaiskusta saippuaa huuhdellessaan hän valutti vettä hitaasti kalulleni, tarttui siihen hellän vaativasti, veti esinahan taakse ja peukaloetusormiotteella tarttui terskaan. Hän kysyi että saako hän huuhdella kalun kunnolla... Mumisin että sopiihan se. Hän otti vettä suuhunsa kiposta ja kumartui kaluni puoleen samalla upottaen terskan pään huuliensa väliin. Suussa oleva vesi ja kieli leikkivät ja puhdistivat kyrpäni, sillä sellaiseksi se oli kasvanut, huuhteluvesi valui pitkin kalun vartta kun Maisa purskutteli kyrpääni suussansa. Hänen kätensä hyväili samalla kaluni vartta ja tunsin mielettömän ihanaa kutinaa. Ehdin tuskin sanomaan että multa tulee, kun lasti lähti ja Maisa nieli kaiken.
xx

1

3851

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hieno kertomus kerta kaikkiaan mutta eniten kiinnostaa miten polkupyöräsi , jätitkö sen ulos sateeseen vai oliko Maisa tädilläsi esimerkiksi puuliiteri johon sen olisi voinut viedä ,nämä on sellaisia yksityiskohtia näissä kertomuksissa jotka antavat toden tuntua tarinaan ja saa ainakin osassa lukioita kiihotuksen värinöitä aikaan, muutenkin kiinnostaa tuo sinun fillarisi koska olen ammatiltani polkupyörämekaanikko .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   57
   5730
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3607
  3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   215
   1804
  4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1732
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   94
   1192
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   29
   1155
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   927
  8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   263
   910
  9. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   74
   867
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   848
  Aihe