Sataman lakoille täystyrmäys. Ammattiliitoille luetaan lukua.

Anonyymi-ap

Haminan ja Kotkan satamien lakot ovat naurettavia ja vastuuttomia. Ei vaikuta kotiuttamiseen. Vasemmistopolitiikkaa. Politiikka ei kuulu työelämään.

Eloranta väittää, että hallitus ei ole kuunnellut ammattiliittoja riittävästi. On kuunneltu, mutta asiat pitää hoitaa, eikä jahkailla. Viime vaalikaudella liittojen työryhmä sai aikaa miettiä työllisyyden parannuskeinoja. Ei tullut, Sitten annettiin lisäaikaa. Ei tullut. Sitten annettiin lisäaikaa. Ei tullut. Tyhjä paperi.

Ei ole kuulunut tällä vaalikaudellakaan muuta kuin koulutuksen lisääminen ja työvoimatoimiston, "sisäilman" henkilökunnan lisääminen. On kuultu. Esitettyjä toimia tehdään kohdennetusti, mutta kumpikaan ei lisää työllisyyttä 100 000 hengellä. Sen takia lisätoimet ovat tarpeen. SAK:n antama tyhjä paperi ei siinä auta.

SAK:n toimet ovat läpinäkyvästi sdp:n masinoimaa poliittista potaskaa. Marinin hallitus poisti eläkeputken, lanseerasi työttömille keppiohjelma kakkosen. Ei ollut mitään mielenilmauksia. Nyt on pienempiä asioita, ei mitään radikaalia. Jo ollaan suu vaahdossa barrikadeilla. Demareiden oppositiopolitiikkaa. Työelämä ei kaipaa politiikkaa ollenkaan. Ei ihme, että SDP:n kannatus laskee ja vastaavasti Kokoomuksen nousee. Suurin puolue. YTK kutsuu.

Lakko-oikeutta ei olla poistamassa. Senkin toitottaminen on potaskaa. Poliittisia lakkoja ollaan rajoittamassa vuorokauteen ja ollaan rajoittamassa tukilakkojen suuruutta. Joku raja yhteiskuntaterrorillakin ja isänmaan vahingoittamisella pitää olla. Laittomat lakot ovat laittomia. Laittomuudesta pitää rangaista.

Kun TES on voimassa, niin työrauhavelvollisuutta pitää kunnioittaa. Mielenosoittaminen on aivan eri asia kuin lakkoilu. Aivan eri asia.

Nyt ei ole aika lakkoilla. SAK:lla ei ole veto-oikeutta. Eduskunta säätää lait. Lakeja pitää kunnioittaa, eikä rähistä demokratiaa vastaan. Ammattiliittojen voimankäyttö on osoitus tyhmyydestä. Ryhmätyhmyydestä, jota johtaa Murikan käyneet aivopestyt ja Hakaniemen torin henkselinpaukuttajat. Vasemmistoliiton ja ay-demareiden masinoimaa toimintaa.

13

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tervehdys kuomaseni. Minä olen vuollut kultaa ahtaajana Kotkassa jo melkein 30 vuotta. Ei minua lakot hauttaa. Otan ne ylimääräisenä vapaana. Ylitöitä tulee painettua viikottain ja nyt lakkopäivän jälkeen puretaan taas ruuhkia ja painetaan pitkää päivää. Köyhät kyykkyyn ja minä naureskelen matkalla pankkiin.

      • Anonyymi

        Niin ne pitääkin ottaa lakot ylimääräisenä vapaana. Se on ihan oikein ajateltu. Kyllä satamassa on ylitöitä tarjolla ihan mukavasti. On hyvä puolustaa työntekjän oikeuksia. Ei se sitä tarkoita,että jos lakkoilee,niin on joku kommari.


      • Anonyymi

        Oikein, Suomeen tarvitaan kovapalkkaista väkeä enemmän, suomennettuna tuloeroja. Sdp yrittää tasapäistää ja siksi olemme yhteiskuntana tälläisessä suossa. Rikkaat saa rikastua ihan vapaasti, eikä siinä vasurin tarvitse mussuttaa yhtään mitään. Yhdyn myös siihen mielipiteeseen, että politiikka ei kuulu työelämään, ei sitten niin yhtään, varsinkaan vasemmistotouhu.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­­N­­y­m­f­­o­m­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18043532z

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Kotkassa on Ahtaaja ollut aina Kuningas. Niin se vaan on yhä edelleen ja tulevaisuudessakin. Ei ole niin suurta taakkaa jota ei Ahtaaja laivan ruumaan heilauta.

    • Anonyymi

      Meitä ahtaajia arvostelevat pääsääntöisesti lahjattomat ja pienipalkkaiset looserit jotka ovat kateellisia meidän ammattitaidolle sekä muhkealle tilipussille. Kommunisteille ja Vihervasemmistolle ahtaajat ovat aina olleet kateellisuuden merkki.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen aloitus. Laitoin äsken Naskille kysymyksiä, miksi Hamina-Kotkan satama on lakossa?? Vastasi, ettei satamat mitään lakossa ole, vaan ratapihoilla ei vaunuja ole liikutettu. Heh. Oikeasti ei tarvitse kysellä ihan hirveästi keneltäkään mitään. Riittää, kun vähän seuraa uutisia, niin tietää mitä tapahtuu, niin ei tarvitse jauhaa paskaa

      • Anonyymi

        Ahtaaja on silti päälikkö ja kuningas Kotkassa.


    • Anonyymi

      Muten niin täystyrmäys? Kyllä ahtaajien lakkoa kannattavat kaikki työläiset.
      Vihervassarit jotka kannattavat soskun rahoja maahanmuuttajille ja muille loiseläjille ovat työläisiä vastaan. Kyllä Suomessa on aina työmiestä arvostettu.

      • Anonyymi

        Kyllä minä ainakin ahtaajien lakkoa kannatan. Tietenkin porvarit sitä inhoaa,kun he haluavat vain sanella säännöt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä ainakin ahtaajien lakkoa kannatan. Tietenkin porvarit sitä inhoaa,kun he haluavat vain sanella säännöt.

        Harvapa näin hyvin tienaava kannattaa mitään vasemmisto touhua. Eiköhän huolehdita vain omista asioista ja kyllä naureskelua pankkimatkoilla.


    • Anonyymi

      Ei sitä rahaa ja varallisuutta Suomessa liikaa ole. Vieläkin vientiteollisuus elättää ylikasvanutta julkista sektoria. Satamien ja kuljetusten AY-liiton oma etu olisi olla rettelöimättä poliittisilla lakoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe