Juha Valjakkala

se on niin

Heinäkuussa tulee 17 v.täyteen,kun Juha Valjakkala on palvellut isänmaatamme.Harva on saanut olla Suomessa isänmaan palveluksessa niin kauan kuin kuin hän.
Mitä te arvoisat lukijat olette mieltä Juha Valjakkalan isänmaan palveluksesta?
Pitäisikö hänet mielestänne täysin palvelleena jo vapautaa? Jos pitäisi,niin pitäisikö hänelle myötää mielestänne eläke? (Hyvä sellainen)
Mitä mieltä olette? VASTATKAA!!!

71

28197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oooo

      vapaaks vaa on täs maas pahempiakin vapaalle päästetty ja sossust saa hyvät eläkkeet...?

      • kypsä

        saunantakana on tilaa vellihousulle heh heh


      • Anonyymi

        Yhteiskunta on kyllästynyt valjakkalaan ei ikinä tule pärjäämään elämässä vaan pysyy valtionleivissä. Ihme mies. Kalliiksi tulee suomelle


    • Muukkonen

      Siis miten niin palvellut? Onko vääntänyt jotain rekisterilaattoja vai mitä meinaat? Vai tarjonnut absurdia huumoria nimenmuutoksellaan ja hölmöydellään?

      Oletkos muuten lukenut Aku Ankasta vanhaa toivesarjaa jossa Aku tutustuu HÖPSISMIIN ja yrittää ratkaista kaikki asiat kolikkoa heittämällä? Meidän juha valjakkala alias nikita fouganthine yritti turvautua samaan metodiin ennen tarkoituksettomia ja turhia murhatöitään. Jätkä on siis Aku Ankan kanssa samalla tasolla.

      Joten pysyköön bosessa. Ja kuka hänet armahtaa saa varmasti vähintään yhden ihmishengen tunnolleen ellei useampia, sillä vapautuessaan juanita foujakkalan pelle tappaa varmasti uudestaan.

    • Äänioikeutettu.

      Järjestetään kansanäänestys!

      Kyllä kansa tietää!

    • valkonen ruusu

      tammenlehvillä luulis irtoovan.

    • ainut joka on istunut

      jo 17 vuotta,lisätään viel 3 lisää niin rupee homma olee jo hanskassa,ellei niitä lasketa mukaan jotka kuolivat lusiessaan eli elinkautinen täyttyi sanan mukaisesti,että miten on??

    • herättää kysymyksiä...

      Tjaa-aa, enpäs osaa sanoa pitäisikö Valjakkala vapauttaa. Kysymystä voidaan lähestyä ainakin juridiikan, mutta myös moraalifilosofian ja ulkopolitiikan näkökulmasta.

      Juridisesti Valjakkala voitaisiin (vapauttaa) armahtaa; päätöksen tekee Tasavallan presidentti. Ilmeiseisesti presidentti tuntee kuitenkin melkoista vastenmielisyyttä Valjakkalan tekoa kohtaa, mikä on täysin ymmärrettävää. Valjakkala murhasi kylmäverisesti mm. lapsen, joka rukoili armoa ja säästämään henkensä.

      Ruotsalaiset vihaavat Valjakkalaa, eivätkä toivo hänen armahtamistaan! Ainakin naapurimaassa nousisi negatiivinen julkisuus asian tiimoilta.

      Mikäli Valjakkala armahdetaan on hänellä edessä ihan hyvä elämä. Eikös hän ole opiskellutkin yliopistotasolla? Ikävää on, ettei Valjakkala ole koskaan katunut tekoaan, eikä hän ole muuten luvannut palata kaidalle polulle.

      Tsemppiä vanhalle kunnon Juhalle kuitenkin jatkossa!

      • Anonyymi

        Yhteiskunnan mukaan teon voi sovittaa, mutta käytännössä tekoa ei voi sovittaa enää mitenkään. Rikoksen tekijät itse uskovat näin.


    • maksan panokset

      Pystyy ampumaan lapsen, mutta on niin paskahousu
      ettei ymmärrä lopettaa itseään. Mitä tällä Aslakilla on annettavaa tälle yhteiskunnalle?

      • Aslakista

        Eipä taida olla Aslak Fucking Fuckinthinella olla mitään hyvää annettavaa tälle yhteiskunnalle. Olis kyllä saanut jättää ampumatta sen perheen, mukaan lukien sen lapsen.


      • annettavaa

        Muuta kuin ruma ja ylimielinen pärstänsä lehtien sivuille, jotka vielä antavat palstatilaa tälle oliolle. Linnassa sillä voisi edes teettää töitä, rekisterikilpiä ja sen sellaista.


      • Anonyymi
        annettavaa kirjoitti:

        Muuta kuin ruma ja ylimielinen pärstänsä lehtien sivuille, jotka vielä antavat palstatilaa tälle oliolle. Linnassa sillä voisi edes teettää töitä, rekisterikilpiä ja sen sellaista.

        Olen samaa mieltä, että ylimielinen oli.


      • Anonyymi

        Aslakin olis pitäny hankkia ase ja tappaa itsensä, mutta Aslak oli paskahousu ja hääräili liian kauan.


    • Väinö Leino

      Hän heitti nopalla polkunsa, joten olkoon siellä.
      Ihmisillä on kummakäsitys, että elinkautinen on jokin vuosituomio, se on elinkautinen, eikä mikään 13-14-vuotta. Väkivaltarikoksista saisi antaa paljon kovempia tuomioita. Esim ensimmäinen törk.pahoinpitely näyttäisi jo häkkiä.
      Tuohon elikautiseen, eikö Suomi pysy pystyssä jos minimi milloin saa anoa armoa olisi 20-v
      Muutenkin voisi käyttää ennemmin ymmmärrystä vailla kuin täyttä ymmärystä vailla!

      • pökö

        siis ymmärrystä vailla on täysin ymmärrystä vailla ja täyttä ymmärrystä vailla on vaan osin ymmärryksissään...ymmärrätkö???


    • palmu

      Taitas tuokin tahvo olla jo vapaalla jalalla jos olis älynnyt olla karkailematta. Tyhmyys yhdistettynä siihen ettei osaa edes katua tekojaan, antaa aika huonon ennusteen sille mitä kaveri tekee kunhan pääsee vapaaksi = 100% uusi henkirikos. Niskalaukaus taitas olla paras palkinto kaverille.

    • Mitä valjakkala teki?Ihan uteliasuudesta kysyn..

      • Sitä se teki

        Ja on karannut neljä kertaa vankilasta.


      • eric4444
        Sitä se teki kirjoitti:

        Ja on karannut neljä kertaa vankilasta.

        ...minun mielestä hänet pitäisi luovuttaa "Åmoleen tai jotakin sinnepäin" siellä häntä kaivataan, niin saisi oikeuden mukaisen kohtelun.
        Ihmettelen mitä tällaisen kaverin päässä on käynyt kun alkaa ampua polvillaan olevia ihmisiä?
        Nyt tämä kävelevä "murha-ase pitää päästää vapaaksi.Miksi...........kun hän ei enää tämän jälkeen enää ole vaaraksi kenelekkään.
        Lyötäänkö vetoa että hän 1,5 vuoden kuluttua taas kiinni...toivo olevani väärassä.


    • VIP

      ...Valjakkalalle pitäisi myöntää mielestäni Pro Finlandia -mitalli. Pistipähän ainakin ruotsalaiset velliperseet polvillee. Rupesi puntti tutisemaan...

      • Ei jumal. !!

        vittu.. Mitä sun päässä liikkuu?!?!


      • on ilmeisesti

        vapaaehtoinen majoittamaan kaverinsa valjakkalan olohuoneensa sohvalle mikäli joku vähäjärkinen tämän menee vapauttamaan.


    • akjas

      "Juha valjakkala" on vain ihmiseksi inkarnoitunut Perkele, jolla on edellämainittu salanimi:)

      • akjas

        lisäksi hän on sangen paska jätkä, joku vahingossa maailmaan helvetin porttien läpi pujahtanut alkeis-demoni:)


    • Nimetön

      omasta mielestä elinkautinen tuossa tapauksessa pitäisi olla elinkautinen..ihan niinkuin täällä jo ei tarpeeksi olisi vapaana noita tuollaisia..tää on vaa mun mielipide..ja millä perusteella eläke????onko kertymää tullut....

    • Abaddon - Skullfuck SS

      Nikita Joakim Fouganthine (ent. Valjakkala) karkasi eilen. Vaikka korkein oikeus tammikuussa päättikin puoltaa vapauttamista. Toisaalta, eipä korkeimman oikeudenkaan mielipide varmaan sellissä lohduta.
      Omituista on ihmisten tunnepohjainen ja voimakkaasti tuomitseva käyttäytyminen rikollisia kohtaan. Halutaan rikosten ehkäisemisen sijasta kostaa rikollisille muiden kärsimät vääryydet. (tai omat lapsuudessa kärsityt, ehkä?)

      Valjakkala/Fouganthine ei ole murhannut ketään minun tuttavapiiristäni, tuskin tulee murhaamaankaan. Minulla ei ole mitään riitoja, velkoja tai siteitä koko ihmiseen. Miksi minä haluaisin pitää tuon tuntemattoman ihmisen vangittuna? _Looginen_ vastaus on tämä: rikoksista rangaistaan jotta rikoksia ei tehtäisi. Rangaistuksen uhka nostaa kynnystä suorittaa rikollinen teko. Kun koko yhteiskunta tiedostaa rangaistusjärjestelmän olemassaolon ja toiminnan, voidaan yksittäisten ihmisten ja organisaatioiden olettaa useammin toimivan lain sallimilla tavoilla. Ristiriita on tämä: moderni yhteiskunta rankaisee yksilöä taatakseen yhteisön tulevaisuuden ja tehokkaan toiminnan (tuottamisen). Yksilöt, te (me), taas haluavat kostaa rikoksen; koetaan "oikeudenmukaiseksi" että rikollinen joutuu kärsimään rangaistusta teoistaan suhteessa teon tuomittavuuteen.
      Jälkimmäinen tapa on hankala: absoluuttista oikeutta ei ole olemassa. Lait, käytännöt ja yleinen mielipide vaihtelevat ajasta ja kulttuurista toiseen. Henkilökohtaisissa maailmankatsomuksissa ja mielipiteissä on eroja saman kulttuurin piirissä. Siksi on ymmärrettävää että lainsäädäntävalta ei toteuta "oikeudenmukaisen koston" vaan "yhdenmukaisen rangaistuskäytännön" periaatetta.

      Ihmisten kärsimää menetystä, kipua, epäoikeudenmukaisuutta tms. ei voida objektiivisesti mitata. Jokainen ihminen (ihmispari) syyllistyy kuolemantuottamukseen, jopa harkittuun murhaan, tuottaessaan jälkeläisen jonka varma kohtalo on kuolla.
      Meidän kaikkien on turha ryhtyä tuomitsemaan kaikkia lainrikkojia uudestaan: valtion tärkeimpiä tehtäviä on saattaa kansalaiset turvallisuuden ja jatkuvuuden illuusioon. Osana tätä tehtävää valtio jakaa rikollisille rangaistuksia jotta rikosten määrä pysyisi alhaisena ja kansa tyytyväisenä.
      Näiden seikkojen valossa on minun henkilökohtainen mielipiteeni se, että nykyisen presidenttimme elinkautisvankien armahtamispolitiikka ei palvele järjestelmää jota em. instituutio edustaa. Tapaus Valjakkala on yksittäinen esimerkki, jossa kansansuosion puolesta uhrataan oikeusjärjestelmän sisäinen logiikka, ja joka osoittaa kuinka maamme keulahahmo nöyrästi seuraa lynkkausmielisen demokratian - joukkovallan - lyhytnäköistä kansanmiellyttämispolitiikkaa muumihahmossaan. Se EI ole oikeudenmukaista, JA se EI ole epäoikeudenmukaista. Se on vain yksi lukemattomista osoituksista ihmisten rationaalisesta ja emotionaalisesta kyvyttömyydestä hallita toimintaansa ja ympäristöään sekä lajina että yksilöinä yhteiskunnassa, jossa kansaa ohjataan yhä passiivisempaan rooliin "vapauden", "tasa-arvon", "demokratian" ja muun uuden matalan tason propagandan johdattaessa sitä kohti vääjäämätöntä tuhoa.



      Hyvät ihmiset. Kun tai jos saatte hra. Valjakkalan kiinni, lynkatkaa vaikka heti. Tämä onneton yhteiskunta jonka tasa-arvoisia jäseniä juuri te olette ei siitä parane tai pahene. Jos toisin käy niin Valjakkala saa eläkkeensä omine avuineen. Voidaan myös spekuloida sillä miten hänen vapauttamisensa vuosi sitten olisi jopa todennäköisesti saattanut muuttaa tilannetta kansalaisten turvallisuuden kannalta positiivisempaan suuntaan..

      • Armenian Power

        Puheesi oli täyttä yhteissovun ihannointia, josta paljastui hitlerin jätöksiä


      • 0ttopoika

        Niin olen sinun kannanottoosi hieman erimieltä,sillä ko. tapaus on aiheuttanut meille " hengenahdistusta " ja muutenkin suuria sydäten tykytkisiä kun hän on naimisissa meidän oman tytön kaa ja siten mun ja meidän useimman mukaan hän on "sen enempiä " miettimättä pidettävä tiukasti vangittuna...eli kun tapaamme hän on vainaa..


      • fuckantine

        Toivottavasti Valjakkala tekee aseellista vastarintaa kiinnioton yhteydessä ni poliisi saa hyvän syyn ampua. Se sille kusipäälle olis pitäny tehdä jo 18 vuotta sitte.


      • jyrysisu
        0ttopoika kirjoitti:

        Niin olen sinun kannanottoosi hieman erimieltä,sillä ko. tapaus on aiheuttanut meille " hengenahdistusta " ja muutenkin suuria sydäten tykytkisiä kun hän on naimisissa meidän oman tytön kaa ja siten mun ja meidän useimman mukaan hän on "sen enempiä " miettimättä pidettävä tiukasti vangittuna...eli kun tapaamme hän on vainaa..

        tottakai tuollainen sika ja yhteiskunnalle vaarallinen eläin on pidettävä vangittuna - kun ei ankarampaa rankaistusta ikävä kyllä ole suomessa...


      • ohcco
        0ttopoika kirjoitti:

        Niin olen sinun kannanottoosi hieman erimieltä,sillä ko. tapaus on aiheuttanut meille " hengenahdistusta " ja muutenkin suuria sydäten tykytkisiä kun hän on naimisissa meidän oman tytön kaa ja siten mun ja meidän useimman mukaan hän on "sen enempiä " miettimättä pidettävä tiukasti vangittuna...eli kun tapaamme hän on vainaa..

        tottakai tuollainen sika ja yhteiskunnalle vaarallinen eläin on pidettävä vangittuna - kun ei ankarampaa rankaistusta ikävä kyllä ole suomessa...


    • viiberi

      Siis miks tollanen jätkä o päässy ees työsiirtolaan !? Sen ois pitäny olla lukkojen takana ja avain heitetty johki järveen... välil toivois et suomes ois kuolemantuomio mahollinen.

      • Raatteentie

        Hyvä kommentti,kiitos ja hyvää jatkoa.


    • simä silmästä

      metsästys aika on ohi mutta niin toivoisin että tuo Fuckgantine tulisi tänne pohjoiseen...en ole pitkään aikaan päässyt eläinjahtiin...reikäpäällä olis niin mukava poksauttaa vaikka polveen, saisi tuta että miltä se maistuu kun ammutaan, sitten voisi vähän suolaa laittaa siihen haavaan, kun Suomen oikeuslaitos rupeaa edes ehdottelemaan sarjamurhaajien vapauttamista, otetaan sitten oikeus omiin käsiin.

      • huuhaa1

        Kiinassa on hyvä systeemi vempulat torille vaan riviin ja sitten tulee kansanarmeijan äijä nagantin kanssa ........!


      • mazzabeach

        Epäilen hieman kun juha tulisi ovesi taakse niin jalkasi menisivät naminamiksi. helppoa on puhua tuollaisia mutta kun todellisuus tulee niin 80% ei uskalla painaa liipaisinta. Karua mutta totta.


    • asdw

      ...ne oli jtn homoi ruotsalaisii ne uhrit joten vaapaaks vaan mun puolesta.

    • jussi viljakkala

      vapaaksi vaan, ei tuo karkaaminen kuitenkaan hänen kakkua kasvata, jos ollenkaan.
      Kohan nyt ei menisi tekemään mitään tyhmää, jäisi kiinni vaan niin pääsisi kohta lupien kanssa vapaalla jalalle

    • oikeus ekana

      ei missään tapauksessa pidä vapauttaa...johan toi älypää otti itte omaa vapaata.pikkasen tai oikeestaan aika paljonkin naurattaa toi sen uus nimi
      kai se luulee että se on kauheenkin pelottava.mut kummiskin tollaset älypäät ei pärjää eikä osaa tehdä
      käsillään yhtään mitään.sen takia ne turvautuu aina
      kättä pitempään tai aseisiin..

    • toivot

      Tuommonen murhaaja, ylimielinen, ja yhteiskuntakelvoton Pitäs tappaa heti ku vain joku
      siihen kykenevä sen näkee. Tapporaha tilille johonki pankkiin kansalaiskeräyksenä (Hyvän työn tekijälle)

      • Mies02alue

        TÄYSIN samaa mieltä!!!


      • reeeees
        Mies02alue kirjoitti:

        TÄYSIN samaa mieltä!!!

        ainut hyvä puoli että armahdettais olisse että monet ihmiset vihaa sitä ja joku ihan varmasti tappais sen oikein sille siinä olis vähän niinkun kuoleman tuomio


    • rehellinen

      Miksi ´ja Miksi taas kerran ulkona
      Mielestäni kuolemantuomio takaisin hänelle !
      Halvempi meille kaikille näin...

    • ruiskaunokki

      Valjakkala sai ansionsa mukaan. Mielestäni häntä ei pidä missään nimessä vapauttaa. Ei nyt eikä koskaan. Vaikka viranomaiset sanovat,ettei hän ole vaarallinen, vaan arvaamaton. Niin minulle se on yhtä kuin:on vaarallinen. Koskaan ei voi tietää mitä sellainen tekee. Hän ei esim. ole yhteiskuntakelpoinen, jos vaikka ajatellaan töitä. Ja asuntoa hänen on varmasti hyvin vaikea saada. Kuka haluaisi töihin tai naapurikseen kolmoismurhaajan joka ei vielä edes kadu tekojaan ? Ehkä hänelle aikanaan pitäisi jonkinlaista eläkettä antaa, ettei raukka nälkään kuole.

      • MIKKE

        NISKALAUKAUS OLIS OLLU TOLLE ÄIJJÄÄLLE HYVÄ TUOMIO


      • Feldor
        MIKKE kirjoitti:

        NISKALAUKAUS OLIS OLLU TOLLE ÄIJJÄÄLLE HYVÄ TUOMIO

        On se uskomatonta että raukkamainen tappaja, joka monta kertaa on tehnyt samaa, paennu tai yrittäny, pääsee, niin siis, vieläkin pakenemaan. Sehän on kuin ns. puntiksella olis intistä, paitti että ne taputtelee tuota "miestä" päähän että "hyvä ettet tehnyt vastarintaa".

        Ehkä kannattaisi kaikkien muistaa mitä tämä "mies" teki - sitä hommaa ei mikään korvaa koskaan, ei lusitut vuodet ei joka hiton paikassa näkyvä ylpeä kuva tuosta munapäästä. Sori, pakko sanoa. Olisi kiva nähdä tuota miestä täällä päin! Hirteen vaan ja onnea, miksi me maksetaan raukkamaisten tappajien rahat omalla työllä ? Mies joka ei ole koskaan tehny ns. oikeeta työtä ja pelleilee meidän kaikkien kustannuksella, saa hienot otsikot iltalehdissä yms. ilmeisesti juuri sitä haluten.

        Lainaus tästä idiootista joka löysi tietysti myös naisen aikanaan:

        "Ensin hän ampui Stenin, minkä jälkeen Fredrik yritti anoa armoa valehtelemalla ikänsä. Tästä huolimatta Valjakkala ampui hänetkin. Laukaukset kuuluivat kylään saakka. Perheen äiti Ewa Nilsson lähti katsomaan, mitä oli tapahtunut. Hän näki, että Valjakkala istui Stenin autossa, ja koputti ikkunaan. Valjakkala tempaisi oven niin raivokkaasti auki, että Ewa kaatui, mutta tämä pääsi juoksemaan pakoon. Valjakkala sai hänet kiinni ja löi häntä haulikolla niin voimakkaasti, että se pirstoutui. Tämän jälkeen hän puukotti Ewan hengiltä."

        Että semmosia meillä "paapotaan".

        Cheers...

        -Feldor


      • ooooo
        MIKKE kirjoitti:

        NISKALAUKAUS OLIS OLLU TOLLE ÄIJJÄÄLLE HYVÄ TUOMIO

        Taidatte vajota itsekkin yhtä alas kuin tämä kyseinen idiootti. Tappaminen on ehdottoman väärin, silti vaaditte tätä rikollista kuolemantuomioon?


      • päätöksen
        ooooo kirjoitti:

        Taidatte vajota itsekkin yhtä alas kuin tämä kyseinen idiootti. Tappaminen on ehdottoman väärin, silti vaaditte tätä rikollista kuolemantuomioon?

        tekijä tällaisissa tapauksissa pitäisi olla velvoitettu majoittamaan kyseinen elinkautisvanki omaan kotiinsa totuttelemaan yhteiskuntaan jos kerran osaa tuomarin ammattitaitoa pilkata.


      • näiinnnn
        päätöksen kirjoitti:

        tekijä tällaisissa tapauksissa pitäisi olla velvoitettu majoittamaan kyseinen elinkautisvanki omaan kotiinsa totuttelemaan yhteiskuntaan jos kerran osaa tuomarin ammattitaitoa pilkata.

        sehän varastelee autojakin kun ei jaksa kävellä joutuis takas linnaan viimeistään vuodenpäästä ja siinä ajassa tappais ihmisen ja on ollu yli 18 vuotta linnaassa ja viellä ylpeenä vaikka on tehny mitä tahansa ei oo mitään oppinu linnassa kuoleman tuomio olis ollu sopiva ja eikä tota usko samaks enne oli laiha luikku ja nykyään lihava mies


      • Abaddon, SF SS
        MIKKE kirjoitti:

        NISKALAUKAUS OLIS OLLU TOLLE ÄIJJÄÄLLE HYVÄ TUOMIO

        ...mutta siitä huolimatta olen oikea henkilö päättämään kuka ansaitsee elää ja kuka ei. Varsinkin haluan tuomita kuolemaan sellaiset, jotka toisia tappavat. Tappaminen on minusta väärin. Siksi haluan tappaa murhaajat ja murhata tappajat, teloittaa surmaajat ja kaikki jotka omine lupineen jonkun hengen vievät. Typeriä, väkivaltaisia ja yhteiskuntaan kelpaamattomia juoppoja ovat rikolliset. Minä heti löisin jos sellainen baarissa tulisi vastaan.


        Mitä vittua? Kuole, Mikke, kuole.


    • sunrise84

      Eiköhän "Valjakkala" oo jo rangaistuksensa kärsiny!! Eihän kukaan oo tainnut joutua lusimaan näin kauan kun hän, taitaa ruattin pojat painostaa suomea niin ettei valjakkala pääse ikään armahduksella ainakaan vankilasta pois...

      Mun mielestä Nikita Joakim Fouganthine sais päästää jo vapaaks! Onhan se nyt huomattu näitten pakoyritysten jälkeen, että jos poika haluaa jonkun tappaa, se ois tehnyt varmasti niin jo paon aikana, jos tosissaan vielä tappaa haluaa!

      Ei Valjakkala oo ihmistä kummempi!!!!!!

      • The 76

        Kohta kahdeksantoista vuotta täynnä ja veronmaksajien rahoja palanut aivan älyttömästi. Ei yhtä ihmistä voi ikuisesti linnassa pitää, vaikka olisikin "Valjakkala". Raaka tekohan se oli, mutta nyt voisi jo miehelle antaa uuden mahdollisuuden.


      • tuketuke

        Niin, mietippä mitäs sitte ku se niittaa jonku sinun läheisistä.


      • The 76 kirjoitti:

        Kohta kahdeksantoista vuotta täynnä ja veronmaksajien rahoja palanut aivan älyttömästi. Ei yhtä ihmistä voi ikuisesti linnassa pitää, vaikka olisikin "Valjakkala". Raaka tekohan se oli, mutta nyt voisi jo miehelle antaa uuden mahdollisuuden.

        valjakkala paennu 4 kertaa.ei sillä oo aikomustamakaan sopeutuu yhteiskuntaan !


    • OU FUCK

      PUUPÄÄ VALJAKKALA ON

      • ss tiger ss

        juha on korkeasti mkoulutettu,fixu asillinen ja sentään päätä lukee erikois psykolokiksi ja filosofian maisteriksi ja lukio tietty pikku juttu,juu...kiven sisäl ei kaikil polla kestä saati äly hoi .sä joka haukut,oot itse vajaa älynen!!!!!!!


      • ss tiger ss kirjoitti:

        juha on korkeasti mkoulutettu,fixu asillinen ja sentään päätä lukee erikois psykolokiksi ja filosofian maisteriksi ja lukio tietty pikku juttu,juu...kiven sisäl ei kaikil polla kestä saati äly hoi .sä joka haukut,oot itse vajaa älynen!!!!!!!

        juu fiksu tappaa kolme ihmistä !
        herää pahvi!


    • Ei shitt

      Katsokaa wikipedian tiedostosta juha valjakkala.

    • aatero71

      niihä se on että ihmisoikeuslait kieltää rankasemasta kunnolla ...ennen sanottiin että pitäis tahkoomalla tappaa ja kantapäistä alottaa..

      • _:o_

        hän teki sen taas :0


      • tapauksen
        _:o_ kirjoitti:

        hän teki sen taas :0

        uutisista tuolloin `88 ja joka raakuudellaan järkytti pientä poikaa silloin ,näin painajaisia ym. Verorahoja mennyt varmaan jo miljoonia ylläpitoon puhumattakaan muista henkisistä kärsimyksistä yhteiskuntaan.

        Toisin sanoen yhteiskunnan heikoinlenkki, jollaiset luonto normaalisti poistaisi,mutta "sivistynyt" yhteiskuntamme leikkii jumalaa antamalla oikeuksia näille heikoille lenkeille, Kuolemantuomio olisi luonnon tapa poistaa nämä evoluution marginaalivirhe yksilöt. Olemmehan me ihmiset osa luontoa,joten antaa luonnon tehdä tehtävänsä.


    • ei tarvii tän kaverin nähä päivänvaloo muuta kun kaltereitten välist. Valjakkala yrittäny paeta vissinn 5 kertaa. tappaa jos pääsee vapaaks !

    • Död åt råttor !

      No nythän elukka on jo vapaalla jalalla. Olisivat antaneet rotan märäntyä kiven sisään, kyllä niitä tuhoeläimiä on muutenkin riittävästi ei tarvita yhtä helvetin kloakrottaa pilaan ilmastoa. Amerikassa jos olis tehnyt sairaan tekonsa ei olis enää elossa, mikä olis enemmän kuin oikeidenmukaista. Iranissa jos olis tehnyt tekonsa olis kidutettu kuoliaaksi, mikä olis ollut oikeidenmukaista sekin, helvettiin koko rotta muijansa kanssa, yhtä paskaa molemmat raadot.

      • gerix

        ja muijat tappelee stadissa tästä pellestä verissäpäin nykyään. on miiaa, on alexia ja muita läskejä. vttu miten itsetuhoista touhua näiltä muijilta. sit kun riita tulee ni poliisia huudetaan paikalle. aivan pelleä touhua. vituttais olla kyttä ja mennä setvimään valjakkalan ja sen harppujen touhuja aika ajoin. toivottavasti edes niittaa jonkun näistä "faneistaan" sitten kun seuraavan kerran päättää alkaa heilumaan.


      • AnuMeno
        gerix kirjoitti:

        ja muijat tappelee stadissa tästä pellestä verissäpäin nykyään. on miiaa, on alexia ja muita läskejä. vttu miten itsetuhoista touhua näiltä muijilta. sit kun riita tulee ni poliisia huudetaan paikalle. aivan pelleä touhua. vituttais olla kyttä ja mennä setvimään valjakkalan ja sen harppujen touhuja aika ajoin. toivottavasti edes niittaa jonkun näistä "faneistaan" sitten kun seuraavan kerran päättää alkaa heilumaan.

        Ei siitä paskasta kukaan tappele, kunhan haluaa valjis antaa yleisölleen sellaisen kuvan! =D


      • odotella
        AnuMeno kirjoitti:

        Ei siitä paskasta kukaan tappele, kunhan haluaa valjis antaa yleisölleen sellaisen kuvan! =D

        niin voi taas tappaa ensikertalaisena. Koetusaikaa on jäljellä alle pari vuotta. Sen umpeuduttua ei joudu istumaan kuin puolet tuomiosta ja pakkolaitoslausuma on teoriassakin mahdoton. Suomen laki on niin ihanan humaani murhaajille ja muille mätäpaiseille. Kolmessa vuodessa palaa ensikertalaiseksi, vaikka olisi menneisyydessä tehnyt vaikka mitä pahaa. Voi kun taloudellisiin vaikeuksiin joutunut asuntovelallinen tai pienyrittäjäkin saisi "armahduksen" kolmessa vuodessa.


    • Anonyymi

      Potkas jo tyhjää. Tehdessä olisi voinut laskea lakanalle. Sitä mieltä olen tuollaisista hylkiöistä.

      • Anonyymi

        Bigs to fuck!


      • Anonyymi

        Miksi vaihtoi nimeänsä monta kertaa? Lapsellista agenttileikkiä, mutta ei hänellä ollut kaikki konttorissa muutoinkaan. Parempi että kuoli, emme tarvitse tuollaisen jäbykän palveluksia todellakaan.

        Josko joku kaipaa, niin omapa on asiansa.


    • Anonyymi

      Kaunis poika Juha oli ja vallan villi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe