RIISTAKESKUS JÄRKYTTYNYT TOTUUDESTA!

Anonyymi-ap

Vihdoin mediakin alkaa kirjoittamaan Riistakeskuksen toimista. Kyseinen viherpolitisoitunut organisaatio kirjoittaa nettisivuillaan ”järkyttyneensä” Metsälehden nettiartikkelista 12.10, jossa todetaan Riistakeskuksen vääristelevän tutkimustietoa.
PS-poliitikko ja ammattiriistanhoitaja Arno Westerholmin kirjoittamassa, lähes neljäsataa sivuisessa teoksessa Metsästyskirja, luvussa nro:6 osoitetaan Riistakeskuksen häikäilemätön manipulointi koskien kanalintukantoja. Luvussa nro:7 useita oikeustapauksia Riistakeskuksen törkeästä toiminnasta.
Luku nro:14 käsittelee valkohäntäpeuraa. Westerholm esittää, että valkohäntäpeura olisi poistettava lupaa vaativien eläinten joukosta sekä 500 hehtaarin lakiin sidottu aluevaade kumottava. Riistakeskus ja sen vasalliorganisaatio Metsästäjäliitto vastustavat ainoaa rationaalista valkohäntäpeuraongelman ratkaisua niiden harjoittaman, niin kutsutun kolminaispolitiikan johdosta.
Riistakeskus ei reagoinut Perussuomalaisen puolueen 24.02.23 julkaisemaan teokseen koska luotti politisoituneen mediablokin pitävän. Erittäin hyvä, että Riistakeskuksen, LUKE:n yms. valheet tuodaan esille myös Metsälehden 12.10 kirjoittamassa artikkelissa, lehden nettiversiossa. Tärkeä päänavaus yleiseen ja laajempaan keskusteluun Riistakeskuksen ja muiden täysin viherpolitisoituneiden organisaatioiden toiminnasta. Riistakeskuksen johdon ”pakka hajosi” kun virallisen lehden arvostettu toimittajakin kirjoitti vakavasta tutkimustulosten tahallisesta ja viherideologisesta vääristelystä. Vanha sanonta; ”se koira älähtää johon kapula kalahtaa” pitää paikkansa. Jakakaa Metsälehden artikkelia kaikkien tietoon. Samoin välittäkää tietoa Arno Westerholmin kirjoittaman metsästyskirjan ja siihen liittyvän haastattelun löytymisestä netistä hakusanalla ”metsästyskirja metsästäjän ja riistanhoitajan puheenvuoro”. Suositeltavaa luettavaa myös Westerholmin kirjoittama analyysi hallitusohjelmasta, jossa hän vertaa valmistunutta hallitusohjelmaa Metsästyskirjan ja Westerholmin hallitusneuvotteluihin kirjoittaman kahdeksan sivuisen muistion lainsäädännöllisten tavotteiden toteutumisesta hallitusohjelmassa. Löydätte kyseisen analyysin Perussuomalaisen puolueen nettisivuilta, blogiosiosta hakusanalla ”analyysi hallitusohjelmasta” tai ”Arno Westerholm”.
Nyt vihreälle valheelle on saatava loppu, totuus julkiseen laajaan keskusteluun sekä lainsäädäntö kokonaisremonttiin.
Jokainen voi vaikuttaa asiaan jakamalla edellä esitettyä tietoa kaikin tavoin eteen päin ja käynnistämällä mielipidepalstoilla julkista keskustelua asiasta!

2

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämänpäiväinen, pilkkua viilaava, lain hengen ja totuuden vastainen KHO:n päätös karhuluvista osoittaa oikeuslaitoksemme rappion. Lukekaa lisää oikeusmurhista PS- poliitikko A Westerholmin kirjoittaman Metsästyskirjan luvusta 7. Oikeat toimenpiteet suurpetopolitiikkaan luvussa 11. Westerholmilla Perussuomalaisen puolueen blogisivustolla uusi, lauantaina julkaistu, kantaa perinpohjaisesti ottava kirjoitus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe