Säbätyttö (Osa 2)

Anonyymi-ap

Mies tuli, ulkomaalaiselta hän näytti. Hänellä oli punainen silkkinen kylpytakki ja päässä lännen Stetson. Mies huikkasi lyhyen tervehdyksen ja asettautui kontilleen tyttöni taakse. Mies otti öljyn ja ruiskautti sitä kädelleen. Hän hieroi geeliä ja teki hetken hierontaa tyttöni pyöreisiin pakaroihin. Välillä sormet kuin vahingossa lipesivät keskialueelle. Kohta mies hieroi estottomasti häpyä. Mietin alkaako tuo nuolla. Miehen takki oli auki näin kuinka hänen puolikova kalunsa roikkui suurena jalkovälissä.

Mies nousi ja meni jääkaapille. Hän otti jääkaapista PepsiMaxia, kaatoi sitä lasiin ja hörppäsi. Hän asetti kylpytakkinsa naulaan ja oli nyt alasti. Hän katsoi minua. Kalu oli kovettunut. Mies otti paketista kondomin ja kieritti sen tottuneesti päälle. Mies otti geeliä ja laittoi sitä meisselinsä kärkeen ja näin että hän pani sormensa selvästi tyttöni sisään. Tunsin kuinka nivusissani nytkähti.

Mies auttoi vasemmalla kädellään ja piti oikealla kalustaan ja laittoi varovasti sisään. Ulkosuulla oli ensin vastusta, joka näytti antavan kovin helposti periksi ja antoi kalun tulla sisään. Paksuudeltaan kalu oli jo kokonaan sisässä ja suunnilleen puolessa välissä pituudeltaan. Häpyhuulet olivat venyttyneet pyöreäksi palloksi kalun ympärille. Mies otti ulos ja teki yhtenäisen työnnön ja näin kuinka tyttöni suu aukeni. Pelottavan helposti näytti menevän.

Mies alkoi tehdä miehen työtään. Näin että kalu meni kerta kerralla syvemmälle. Välillä mies otti kokonaan ulos ja töpsytteli suurella siittimen kärjellä häpyhuulia. Portti näytti olevan nyt auki ja kalu luiskahteli koko ajan sisälle.

Mies pani taas sisään ja työnsi pidemmälle kuin kertaakaan aikaisemmin. Tyttöni voihkaisi ja alkoi voihkia miehen pistellessä nyt tosissaan. Ei mennyt kauaan kun näin, että mies oli nyt kokonaan sisässä. Oli totisesti, kun miehen reidet jo mässähtelivät tyttöni pakaroita vasten. Balls deep, ajattelin ja koitin kumartua että saisin housussani kipeässä erektiossa olevalle kikkelilleni tilaa.

Vaikka tyttö oli panopenkissäni tiukkaan, pystyi hän köyristämään selkäänsä ja ikään kuin tarjosi itseään. Kun mies työntyi, näin että tyttöni työntyi vastaan kunnes pysähtyi köysiin. Tyttöni poskille oli noussut puna. Harteilla ja rintakehällä oli punaisia läikkiiä. Mies piti kokonaan sisässä ja makasi tyttöni päällä. Tyttöni iho näytti hyvin vaalealta miesten tummien käsien ollessa pienillä kauniilla rinnoilla. Mies näytti säbätyttööni verrattuna suurelta, melkein kuin eri lajilta. Mutta yhdestä kohdasta selvästi näki, että sopivathan he toisilleen ovat.

Mies tuli ulos, asetti kalunsa tyttöni päälle niin että pystyin näkemään miten kauas tytön sisään kalu suunnilleen oikein meni. Pudistelin päätäni. Hän pani takaisin sisään nyt helposti ja jatkoi heti rajua rynkytystään. Teline heilui ja mies piti tyttöä pakaroista paikoillaan. Taas mässähteli ja tyttöni voihki. Mies teki työntöjä syvälle aivan pohjaan, piti hetken, otti lähes kokonaan pois ja taas työnsi pohjaan ja piti. Samalla näin kuinka tyttöni työnsi vastaan ja teki pientä liikettä sivulle. Tähän mies alkoi örähdellä ja teki vielä joitain nytkähteleviä työntöjä väkevästi pohjaan. Näin että hänelle tuli. Mies otti ulos ja kondomin päässä ja terkskan ympärilä oli valkoinen huntu.

Mies nousi ja käveli kylpytakille. Hän pyyhki käsiään pyykeeseen ja otti takin. Hän näytti minulle kädellään tyttöni suuntaan.

- Perfect girl, mies sanoi ja poistui.

Tyttö makasi telineellä nyt aivan rentoja, öljyttynä ja vaaleanpunainen häpy avoinna.

Kävelin säbätyttöni luo. Avasin vyön ja housun liitingin ja annoin farkkujen valahtaa. Nostin Björn Borg alushousun tiukan kuminauhan jöpöttimen yli niin että se pääsi vihdoin vapaaksi. Alushousu tuntui oli ikävästi märkänä mehuista. Otin telineestä kaksi paksumpaa alustaa ja asettauduin niiden päälle kontilleni. Pidin käsiä koholla ja kallistuin eteenpäin. Laitoin vielä yhden alustan ja kokeilin uudelleen. Painui suoraan sisään ja saman tien kantaan saakka suunnattoman helposti. Tyttöni oli öljyistä ja mehuistaan aivan märkä. Laskin käteni latteitten kaarille. Tunsin että minulla alkaa tulla saman tien. Ehdin tehdä muutaman työnnön ja lastin tullessa vedin lanteista itseäni häntä vasten. Kuinka ihana tyttöni voikaan olla.

0

1675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        75
        5604
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        24
        2486
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        26
        1977
      4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        57
        1718
      5. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1601
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1388
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        9
        1307
      8. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        10
        1281
      9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        7
        1239
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1193
      Aihe