Hesarin sotapropaganda ylitti jälleen itsensä

Anonyymi-ap

Helsingin Sanomien täytyy turvautua yhä härskimpään ja härskimpään propagandaan voidakseen pitää yllä uskoa perivihollisen varmaan tappioon Ukrainan sodassa. Liikkeellä ovat todella luotettavan tuntuiset lähteet. Nimetön venäläinen toimittaja haastattelee nimetöntä Venäjän aseteollisuudelle työskentelevää yrittäjää baaritiskin ääressä.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009926550.html

Yrittäjä on kaikessa Ukrainan puolella ja Venäjää vastaan, mikä on kuulemma yleinen asenne Venäjän aseteollisuudessa. Hän myös tietää varmasti, että Venäjä tulee häviämään sodan. Tässä vaiheessa juttu menee niin paksuksi propagandaksi, että jokainen asioista vähänkään tietävä näkee heti, että tarina on yhtä tekaistu kuin Kiovan aave. Aseteollisuudelle työskentelevä yrittäjä kertoo Ukrainan aseteollisuudesta seuraavaa:

”RUSLANIN mukaan Venäjällä ja Ukrainalla on sodassa melko tasaveroiset teknologiset mahdollisuudet. ”Venäjän strategit tekivät suuren virheen, kun eivät ottaneet tätä huomioon. He aliarvioivat Ukrainan.
Kaikki keskittyivät vain siihen, että Venäjällä oli enemmän rahaa. Se oli totta. Ja korruption tasokin oli vertailukelpoinen. Mutta teknisesti Ukrainalla on kaikki tarvittava siihen, että jonain päivänä heidän ohjuksensa putoavat meidän niskaamme. Todennäköisesti niin tapahtuu. Ukraina on teollisesti kehittynyt maa, eikä heitä pidä aliarvioida.
He voivat hyvin tehdä ohjuksen, joka voi iskeä Moskovaan. He tekevät sen jonain päivänä. Ja Moskova tietää sen.”

Jokainen sotaa seurannut tietää, että Ukrainan sotiminen on täysin lännen rahan ja asetoimitusten varassa. Venäläiset ovat tuhonneet pommituksilla miltei kaiken paikallisen asetuotannon. Pitkän kantomatkan ohjusten valmistaminen näissä oloissa sodan vielä kestäessä on niin pötyä kuin pöty voi olla. Tällaista soopaa voi levittää vain Ukrainan oma propagandakoneisto tai kaiken osaava Britannian armeija.

Miksi Hesari sitten julkaisee uutisena tämän kaltaista aineistoa. Onko HS toimituksen ammattitaito todellakin näin heikko vai onko lehden tarkoituskin tehdä puhdasta propagandaa törkeän valehtelemisenkin hinnalla.

5

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pahasti näkyy iskeneen putleristiin.
      Ainahan totuus kirpaisee.
      Niin pitääkin.

    • Anonyymi

      Mikä surullisinta, niin se että läntiset avustajat "kannustavat" ukrainalaisia jatkamaan tappamista ja olemaan tapettavina hokemalla, "Ukrainan on voitettava, muuta mahdollisuutta ei ole"!

      Sen sijaan avustajat itse pysyvät turvallisesti kodeissaan.

    • Anonyymi

      Putinin tapa toimia näkyy nyt tuolla Suomenlahden pohjassa. Niin helppoa väittää, että hän ei ole sabotaasien takana. Totuus on kuitenkin se, että Putinin tapa toimia ruokkii hänen tukijoitaan toimimaan törkeästi.

      Venäjällä johtaja on aina esimerkki hänen lojaaleille kannattajilleen, kiusa se on pienikin kiusa. Mut kontrollin pettäessä tapahtuu myös ylilyöntejä. Luottavat siihen, että kiinnijäämisen riski on pieni. tosin nyt taisivat paljastua.

      Sotkivat samalla Kiinan mukaan tähän episodiin. Olisiko tämä syynä myös väitettyyn Putinin saamaan sydänkohtaukseen? Homma näyttää karanneen käsistä, mikä tuntuu niin tyypilliseltä Kremlin väelle.

      Medvedev haukkuu kuin rakkikoira viinan höyryissään, samoin tekee muutamat muutkin siellä ( Vodkaa kuluu, kun on jo kurat housuissa). Suun soitto lisääntyy, oma uho taitaa olla samalla merkki omasta tuhosta Kremlissä.

    • Anonyymi

      Katsoin sivua. Näyttäisi olevan täyttä keksittyä potaskaa. On tuo HS journalismin taso romahtanut syvään kuoppaan.

      • Anonyymi

        HS on laatumedia.
        E sen sisältöä ole teille idiooteille tarkoitettukaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe