Miksi mun kanssa ei haluta parisuhteeseen

Anonyymi-ap

Itseä on kuvattu mukavaksi, empaattiseksi, huumorintajuiseksi naiseksi. Olen luonteeltani just rauhallinen, iloinen, tasapainoinen nainen.
Töissä käyn ja yh äiti olen. Olen monella muutamilla aloilla työskennellyt, ammattikoulu pohja.

Pidän siisteydestä, koti on puhdas, sisustan, liikun ja omasta hyvinvoinnista pidän huolta. En haise, pidän hiukset, kasvot kunnossa. Liikun eli aika liikunnallinen.
Mielenkiinnon kohteet näiden sisustamisen, liikunnan lisäksi, matkustelu, kokkailu, leffat, musiikki. Myös tykkään keskustella laajasti eri asioista. Moni viihtyy mun seurassa, ihastuttaa, halutaan tapailla ja jotkut seurustella, mutta aina loppuu mielenkiinto toiselta ja keksii tekosyitä.

Olen 168cm, 30v, tummat hiukset, hoikka rakenteinen. Miksi niin moni miehistä eivät halua mitään musta kuin kaveri olla?

17

452

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet mies hieman liian teknokraattinen ollaksesi uskottava kuin hevosta kauppaisit

  • Anonyymi

   Välillä tuntuu kieltämättä olenko jotenkin ns. miesmäinen

  • Anonyymi

   Kyllä ne heterot ja muutkin varmaan hyppää pari askelta taakse leuka ammollaan kun tämän tyyppisen esittelyn jälkeen treffeille paukahtaakin pieni mies peruukissa ja stayupeissa ja alkaa heti vauhkoamaan viiskymppisten ihmisten vaipoista ja 9-13 vuotiaista tytöistä. Tosi ikävää ätmi että et ymmärrä sairautesi vakavuutta, toisaalta hyvä muille niin sinua tarkkaillaan tuomioiden jälkeen koko loppuelämä

  • Anonyymi

   Vaikea sanoa tuntematta sinua mutta minusta tuntuu että nykyään miehet on niin pienisieluisia ja epävarmoja itsestään että kilpailevat kruunusta naisien kanssa. Tasoajattelu tuntuu olevan harmillisen yleistä, ehkä näkevät sinut täydellisenä eivätkä koe yltävän ”tasollesi” ja siksi lähtevät etsimään jotain rikkinäistä pikkuprinsessaa kun heidän seurassa kokevat olevansa ns. parempia. Mutta näissä tapauksissahan sinä olet vain väistänyt luodin ja on niitä miehiäkin joilla on joku tolkku olemassa ihan luonnostaan. Ovat vain yhtä harvassa.

  • Anonyymi

   Oon kolme vuotta sinkkuna ollut, pari kuukautta erosta tapailin kolme kertaa yhtä miestä, meidän oli tarkoitus nähdä uudestaan, mutta hän ingoorasi mut ja soitin perään, niin nauroi jopa mulle.
   Toinen tapaus, nähtiin puolitoista kuukautta ja ehdotti seurustelua, kunnes totaalinen Radiohiljaisuus, (siinä välissä oon kahta nähnyt, he taas olisivat parisuhteen halunnut mun kanssa mutta mun kohdalla kipinää ei ollut)

   No löysin jonku ajan päästä uuden ja meillä oli molemminpuolista ihastumista, ehdittiin seurustella muutamia kuukausia, kunnes klassiset sanat meni näin: ei ole kipinää enää, en halua olla parisuhteessa sun kanssa, kaverina voisi olla kun en halua menettää sua.
   Mitä vittua näissä aina tapahtuu, oon ollut mukava jne. Viihtyivät seurassani, tämä mulle kertoi viihtyvän. Eli Miksi näin

  • Anonyymi

   Ja aina joku muu nainen menee mun edelle, oli sitten minkälainen tahansa luonteelta/ulkonäöltä

  • Anonyymi

   Minkälainen nainen kelpaa miehille? Olis kiva tietää

  • Anonyymi

   Kaipa se on se vaihdantatalous? Kumppania vaihdetaan usein ja silloin ei voi mitään pysyvämpää rakentaa? Monet haluaa löytää luotettavan kumppanin rinnalle, mut osuuko sellaisia kohdalle, jonka kanssa luottamusta voi edes alkaa rakentaa? Epäileviä tuomaksia on paljon enemmän kuin hyvään uskovia Eskoja?

  • Anonyymi

   Et ole varmaan vaan kohdannut sitä oikeaa. Yhden kanssahan se vain tapahtuu. Miltä tuntuisi, että menisit väkisin parisuhteeseen ihan kenen kanssa vaan ja sitten jonain kauniina päivänä kohtaisitkin sen oikean. Eikö se olisi vielä pahempi kuin yksinolo. Sinussa itsessäsi ei ole varmastikaan mitään vikaa. No, kukaan ei täydellinen ole. Voimia!

  • Anonyymi

   Olisko muita näkemyksiä heittää?
   Olen sielultani empaattinen, ja hyvää tahtova.
   Ja myös ulkonäöstä huolehdin, mutta joku ihme vika on koska näin käy

  • Anonyymi

   Onko sekarotuinen lapsi.

  • Miehen koko tunteiden kirjo pääsee valloilleen vasta hetekalla. Siis, minihame ylle ja koipi-reidet heilumaan (paljaana).

  • Niin kun ei sinussa mitään vikaa ole vaan tapailu kumppanisi saattaa itse kärsiä epävarmuudesta/sitoutumiskammo(sta). Tai sitten vaan ei natsaa sillä tavalla ja sekin on ihan normaalia, ei kaikkien kanssa vaan natsaa. Voit itse nyt miettiä, että natsasiko oikeasti🤔 ettet vaan ota heti ensimmäistä vastaantulevaa..

  • Anonyymi

   Lapsen ihonväri? Joutuuko teoreettinen miesystäväsi sietämään lapsen isää reviirillään?

   Alistutko, totteletko, palveletko?

   Jos mies ottaa yh-naisen, on hyötyjen oltava huomattavasti parempi kuin lapsettoman naisen kanssa oleminen.

   • Anonyymi

    Jos mies ottaa naisen 🤣🤣😂😂 Päivän paras vitsi!


  • Anonyymi

   Nyt vasta myöhemmin huomasin, että aloitus on katkeruus-aiheen alla. Kyllähän se syy karttaa ainakin minulla olisi nuo muu vaara liikennemerkin kaltaiset kirjaimet yh. Ei millään hinnalla. Mieluummin mummonmökissäkin ulkovessalla kuin vaikkapa edes miljonäärinaisen kanssa joka on yh. Ihan kuvottava ajatus.
   Aloittaja saattaa hyvinkin olla yhtä ookoo kuin on kertovinaan, mutta se ei ole ainakaan minun ongelmani. Maailmassa on niin paljon väärää ja kieroa, että ei hävetä tätä kirjoittaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken tappo

   "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
   Henkirikokset
   206
   34022
  2. Kuka oli tekijä?

   Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
   Valkeakoski
   256
   21834
  3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

   Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
   Maailman menoa
   438
   11043
  4. Onko tekijän nimi tiedossa?

   Joko tiedetään?
   Valkeakoski
   83
   6987
  5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

   Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
   Poliisi
   27
   6655
  6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

   Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
   Maailman menoa
   53
   4965
  7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

   Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
   Valkeakoski
   196
   4087
  8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

   https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
   Valkeakoski
   43
   1617
  9. Tekijä on poliisin vanha tuttu

   Ihan supisuomalainen.
   Valkeakoski
   44
   1586
  10. Toivottavasti tekijää ei suojella

   Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
   Valkeakoski
   101
   1574
  Aihe