Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paineiden purkaja osa 1

Anonyymi-ap

Selailin taas kiimassa nettisivustoja ja tyydytin itseäni sängylläni, katsellen pätkiä joissa mies runkkaan toisen miehen laukeamaan valtavalla paineella. Siinä oli jotain todella kiihottavaa ja aloinkin miettiä, mitä jos itsekin alkaisin tekemään vastaavaa toimintaa. Ajatus alkoi heti laukata eteenpäin ja tyydytys jäi siihen paikkaan. Aloin miettiä missä, miten ja koska tämmöistä tekisin ja kuinka saisin halukkaita asiakkaita mukaan toimintaani. Periaatteessa ei vaikea homma mutta mistä oikea foorumi tai väylä löytää miehiä, Heitä kyllä varmasti olisi, mietin. Tiedustelenko tutuilta halukkuutta, no en hitossa? Eihän nyt tämmöistä voi ehdottaa.

Pari päivää pyörin chatti sivustoilla ja laitoin keskustelupalstoille ilmoituksia, että miehille, niin vapaille kuin ukkomiehillekin apua paineiden purkuun olisi tarjolla. Moni haukkui feikiksi ja saatanan pelleksi, kunnes keskustelimme pidempään 45-vuotiaan perheenisän kanssa. Häntäkin kiihotti kyseinen toiminta ja sovimme tapaamisen kotiini. Kävimme asiat lävitse jo ennen näkemistä, että kuvaisimme toiminnan siten, ettei kumpikaan olisi tunnistettavissa ja tekisimme vain käsihoidon hänelle.

Illalla mies saapui sovittuun aikaa kotiini. Molempia tilanne toki jännitti, häntä ehkä enemmän ja keskustelimme alkuun vähän niitä ja näitä, kunnes siirryimme makkariini jonne olin nojatuolin viereen virittänyt valon ja kamerat molemmin puolin. Mies riisuuntui rauhassa, kun asettelin vielä kamerat kuntoon.
Normaalivartaloinen ja hyvin tavallinen siistiksi ajeltu penis paljaan Hän istuutui ohjeitteni mukaan tuolille, hieman makaavaan asentoon. Siirryin lähemmäksi Jukan jalkojen väliin. Katselin hieman jo turvonnutta kalua jossa terska alkoi tulla esille. Tartuin siihen kiinne kuin ottaen makkaran käteeni ja tunsin ensimmäinen kerran toisen miehen lämpimän kalun, joka tuntui ihanan lämpimältä.

Puristelin sitä hellästi, liuttaen välillä esinahan terskan taakse ja takaisin sen ylitse. Tunsin, miten Jukan kalu alkoi kovettua ja jämäköityä käsissäni. Valutin liukuvoidetta terskalle ja aloin hieroa sitä joka puolelle. Jukan miehisyys seisoi jo kovana, käyristyen voimakkaasti ylöspäin. Hän huokaili vaimeasti, kehuen välillä miten hyvältä voi toisen miehen käsi tuntua. Hieroin välillä molemmilla käsillä, välillä vain terskaa, palleja unohtamatta. Otin mittanauhan koska ajattelin mitata jokaisen miehen kalun videolle. Öljyisin sormin vedin mittanauhan terskan päästä alas asti varren alapuolella kiveksiin asti. ”16 senttiä” Hymyilin Jukalle ja siirsin mitan ottamaan leveyttä varresta. ”5 senttiä….kiva jötikkä” naurahdin ja tunnelma rentoutui entisestään.

Voimistin otettani ja hieron terskan alta peukalolla. Liutin sormia kovalla terskalla joka puolelta, venytin hieman kiveksiä ja puristaen sormilla varren ympärille, liutin sormia hitaasti varrella. Päästin otteen ja katsoin kuinka Jukan hieman jo punertava, suonikas kalu sykki käyristyneenä vasten hänen ala vatsaa. Pallit olivat jo nousseet ja olivat pinkeinä, selkeinä palloina ja tiukkoina nivusissa.

Jatkoin rauhallista hyväilyä. Nautin kalun tunteesta kädessäni ja myös siitä, miten Jukka nautti kosketuksesta ja alkoi vaikeroida ja säpsähdellä purkauksen lähestyessä vääjäämättömästi. Koskettelin hellemmin herkkää sauvaa, välillä kiusoitellen sormenpäillä välillä pyörittäen sormenpäätä terskalla jonne alkoi jo tihkua kiimalimaa. Jukka alkoi huokailla kuuluvammin ja näin miten hänen alavatsansa ja väliliha alkoi supistella. Pyörittelin kättä varrella, hieron palleja, hyväilin terskaa Jukan vaimean muminan lisääntyessä. ”aaaaahhhhh…..ei hitto” Jukka vaikeroi silminnähden nautinnosta ja hänen miehuutensa oli jäykkänä kuin kanki valmiina purkautumiseen. Pidin ihanaa patukkaa pystyssä ja puristelin sykkivää vartta. Tunsin. miten se sykähteli kädessäni. Jukan rinta kohoili, reidet alkoivat heilua puolelta toiselle.

”AAAARRAGGH” Jukka karjaisi ja suoristi vartaloaan ensimmäinen runsaan spermasuihkun purkautuessa korkealle ilmaan ja pudotessa Jukan rinnalle. Pidin sykkivää munaa pystyssä ja seurasin kuin kuinka se lennätti spermaa suihku toisensa jälkeen Jukan päälle ja käsilleni. Lämmintä spermaa alkoi valua sormilleni ja aloin lypsää Jukan palleja tyhjäksi puristaen varresta voimakkaasti. Päähän tuli joka vedolla vitivalkoista spermaa joka sekoittui sormiini.

Päästin kalusta otteen ja se sykki edelleen kovana ja spermaisena Jukan vatsalla. ”Juma, en koskaan oo lauennu noin kovaa”, Jukka puhisi rauhoittaen hengitystään ja sanoi, ettei koskaan ole saanut näin taitavaa käsihoitoa. Pyyhimme jutellessamme itseämme spermoista, Jukan pukeissa takasin päälleen. Nautinto oli niin molemmin puoleinen, että päätimme jatkossakin nähdä ja Jukka lupasi kertoa tutuilleen palvelustani.

Jukka lähti takaisin perheensä luokse ja jäin koneelle editoimaan videoita. Lyhensin videon lyhyempään muotoon ja laitoin laukeamisen molemmista kuvakulmista pariin kertaan näkyville ja latasin palveluun……

3

1914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä rupesi lukiessa kyrpä seisomaan.

    • Anonyymi

      H­­ei! Oma str­­­eam. Sisää­­nkäynti kaiki­­lle, jotk­­­a haluav­­­at pi­tää ha­uskaa 👉 http://aepgcorp.com/H/W2a6I5

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe