Kiinalainen akkutehdas Svolt - pahin skenaario

Anonyymi-ap

Kiinalainen akkutehdas tulee ja työpaikat ovat Kotkassa tervetulleita, mutta no tuossa kiinalaisen rahtialuksen ja kaasuputken sabotaasin yhteudessä nähtiin kuinka häikäilemättömiä kiinalaiset kommunistit maailmanvalloitushalussaan ovat, mutta Kotkan kannalta pahin skenaario on että akkutehdasta täällä käyvät ajamaan ja pyörittämään paikalliset demarit (vaikka eräs entinen eduskunnasta komeasti tippunut ministeri...) tai näiden demareiden jälkeläiset jotka kuvittelevat olevansa Kiina ja talousasiantuntijoita.

Demarit ovat usein osoittautuneet alttiiksi korrutiolle ja tai ovat usein sinisilmäisen naiveja/ideologian sumentamia.

Siis jos alkaa tulemaan tulemaan uutisia että akkutehdasta on konsultoimissa jonkun vaikutusvaltaisen demarin jälkikasvu niin hälykellojen pitää soida muuten on veronmaksajille tiedossa kallis jälkilasku.

21

732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin noh, mä oon funtsinu sitä, että tää neuvostoihanteiden palvonta pitäisi lopettaa näissä nykyisissä ja tulevissa tehtaissa. Stahanovilaisen työnsankari mallin käyttö on sitä vanhaa ollutta ja mennyttä Stalinismia ja myös pelolla johtaminen. Olis aika uudistaa johtamisjärjestelmää näiden puulaakien mut kukaan ei A) osaa eikä B) jaksa, niin sama perinne jatkuu.


      Sääliks käy jos akkutehtaan aloittelevat rookiet joutuisivat ehkä sitte tulevaisuudessa kuuntelee tarinaa kuinka tämä henkilö teki niin ja niin paljon duunia ja on nykysi iso päällikkö vaik naamakertomil mennää rekryissä ja todellisuudessa se ei merkkaa olitko ollut 1-10 vuotta firmassa ennestään jo tai sun osaamisportfolio ku ovesta otetaan surutta sun ohi porukkaa suoraan huippupesteihin. Sen jälkeen kasaa siellä sitten hymy naamalla eriarvoisuudessa niitä tuotteita linjastolla ja nauti 11 €/h bruttopalkastasi. Jotkut näistä ei just anna kun määräaikasta jollai pilipali minimitaulukkopalkalla syystä x ja syystä tuotannon joku vaihtelu + johdon oma mielenhäiriö ja ailahtelevaisuus. Ainiin ja ota paljon opintolainaa jos opiskelet sillä se kannattaa! Petaat hyvän tulevaisuuden!

      Sit surullista kuinka pohjalla ainakin joissakin tehtaissa on työilmapiiri ja HR tai pikkupomot tai muutkaan isot pamput ei tee mitään kun vaan promovideoille levitellään käsiä ilmaan ja kehutaan itseään sekä firmaa paremmaksi mitä se oikeasti on. On se vanha sanonta että oma kehu haisee! Tekisivät edes sen palveluksen että ottaisivat ne syrjimättömyyden ja eriarvoisuuden vastustamislupaukset pois niistä firman korruptioituneista arvokirjauksista. Se on säälittävää kun nää jotkut ei muuhun kykene kun huonoon johtamiseen ja työntekijän jatkuvaan polkemiseen/sumuttamiseen.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­N­y­m­­f­­­o­­­m­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#180799234

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Entinen enso gutzeitin saha lopulllisesti kiinni. Pelkään pahaa että Kotkalla sellainen tilanne että ottaa millaisen tarjouksen tahansa vastaan kiinalaisilta. Ympäristöstä, moraalista tai tulevaisuudesta viis.

      Mutta kukaties joku toisen polven demarivaikuttaja siinä konsultoidessa mukavan omaisuuden itselleen vetää?

    • Anonyymi

      Mua pelottaa ja säälittää ketkä työntekijät eräässäkin paikallisessa tehtaassa joutuu todennäköisesti altistumaan koronalle nyt kun korona taas leviää ja aikasemminkaan mitään ohjeistuksia noudattaneet. Johtoa ei kiinnostanut puuttua vaan katsoivat läpi sormien. Rukoilkaamme heidän puolesta!

      Halveksutti kuinka ennen ulkopuolisten pomojen tai alihankkijoiden vierailupäivää; laittoivat tilapäisesti kulissit pystyyn ja siirettiin keltaisten viivojen ulkopuolella laittomasti säilytetyt tavarat tilapäisesti piiloon. Se siitä työturvallisuudesta eikä miljoonatulosta tekevä pulju voi edes laajentaa tilojaan vaan voiton maksimointi ajaa kaiken edelle ja cha chaa karnevaali käsien heiluttelu promo samppanja instagram someroska ulkokulta keikistely. Itse tein ilmoituksen että tehkää yllätysvierailuita siihen lafkaa ja pysäyttäkää tarvittaessa tuotanto kunnes turvallinen toiminta voidaan ulkopuolisten toimesta varmistaa ettei kukaan menetä terveyttään näiden rahanahneiden harhaanjohtavien ulkokullattujen valepukki fariseuksien tehtaissa. Aamen!

    • Anonyymi

      Eiköhän tässä olla ihan turvassa. Eihän tänne kukaan ala mitään akkutehdasta rakentamaan. Saadaan olla ihan keskenämme vaan, kuka kalastaa perheelleen särpimen ja kuka hakee kersoilleen metsästä jotain riistaa. Tehtaat ajetaan alas kannattamattomina, eikä palveluitakaan enää paljon kysellä. Kalliit kustannukset, kireä verotus ja harmaantunut väestö, tiedättehän..

    • Anonyymi

      Hesari-Pravdassa oli tänään yllättävän hyvä juttu aiheesta "tuotantovaraus" eli huoltovarmuudesta kriisi tai sotataloustilanteessa.

      Jutun tärkein anti on tässä: "Järvisen mukaan huoltovarmuus on Patrian perustoimintaa ja itseisarvo. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, ettei yhtiöllä ole kiinalaisia toimittajia, vaikka Kiinasta tulevia harvinaisia maametalleja väistämättä löytyneekin toimitusketjun joistain osista todennäköisesti."

      Toisinsanoen Kiinan varaan ei missään kannata laskea saati luottaa siihen vaikka paikalliset demarit ja heidän jälkikasvunsa sen puolesta kuinka lobbaisi!

    • Anonyymi

      Kotkassa tapahtuu nyt sama kuin Pyhäjoella tapahtui, luonto revitään isolta alueelta, kun raharosvot lupaavat maanpäällisen paratiisin. Putinin rosvot tai kiinalaiset, suomalaisille ääliöille kaikki käy.

    • Anonyymi

      Siis ei mulla itse akkutehdasta ja työpaikkoja vastaan mitään ole. Ainoastaan kiinalaista esivaltaa ja sitä että rahanahneet demarit ja heidän jälkikasvunsa pakkosyöttävät sen kotkalaisille samalla tavalla kun tekivät Gazpromin kaasuputken kanssa tunnettuine seuraamuksineen.

      • Anonyymi

        Miten nyt venäläisten työt ovat kiinalaisten syytä?


    • Anonyymi

      On aika uskottavaa toimintaa. Tyhmä hannonen kotkan kaupungin virkamies punainen sdp- pipo päässä ja korruptio cursorin konsultti yhdessä ovat tontin kulmalla jotain mainosesitteitä näyttämässä.

    • Anonyymi

      Uskottavaa on. Lestadiolainen Pyhäjoen kunnanjohtajakin tanssi polkkaa onnesta ja vaihtoi suudelmia muiden suurperheen isien kanssa viikkokausia, kun Putinin residenssiä pukkasi paikkakunnalle. Kyseinen tsaari oli luvannut rakentaa myös kulttuuripalatseja ja ties mitä, joten kaikki vanha ja ruma purettiin tieltä. Nyt siellä odotellaan tuulen ulvonnassa jonkun sijaistavan suuruuden tuloa pelastajaksi. Tyhmä ihminen rules.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toki. Varmaan viherpunikeille juoksee kokouspalkkiot ja päivärahat. Neuvottelut käydään parhaissa hotelleissa ja kalliimmissa kabineteissa.


    • Anonyymi

      Työn orjat, sorron yöstä nouskaa,
      maan ääriin kuuluu kutsumus.
      Nyt ryskyin murtuu pakkovalta,
      tää on viime ponnistus.
      Pohja vanhan järjestelmän horjuu.
      Orjajoukko taistohon!
      Alas lyökää koko vanha maailma,
      ja valta teidän silloin on!
      Tää on viimeinen taisto,
      rintamaamme yhtykää!
      niin huomispäivänä kansat
      on veljet keskenään!
      2. Ei muuta johtajaa, ei luojaa
      kuin kansa kaikkivaltias.
      Se yhteisonnen säätää, suojaa,
      se on turva tarmokas.
      Eestä leivän, hengen, kunniamme
      yössä sorron, turmion,
      kukin painakaamme palkeitamme,
      kun käymme työhön, taistohon.
      3. Lait pettää, hallitukset sortaa,
      verot köyhälistön verta juo,
      ja köyhän ihmisoikeuskin
      ompi tyhjä lause tuo.
      Pois jo kansat holhouksen alta.
      Veljeyden sääntö on:
      kellä velvoitusta, sillä valtaa
      ja oikeutta olkohon.
      4. On kurjan kurjat kunniassaan
      raharuhtinaat nuo röyhkeät.
      Ei koskaan tee ne itse työtä,
      vaan ne työtä ryöstävät.
      Varat kansan hankkimat on menneet
      kaikki konnain kukkaroon.
      Pois kansa velkansa jo vaatii,
      nyt ryöstösaalis tuotakoon.
      5. Meit valhein ruokkii tyrannit
      mut rauha meille koittakoon.
      Nyt lakko tehdään armeijoissa,
      aseet pois pantakoon.
      Ja jos aikovat nuo kannibaalit
      sankareita meistä taas,
      niin tietäkööt he, että luodit
      silloin kenraalimme saa.
      6. Työmiehet, kyntäjät ja kaikki
      työkansa joukko nälkäinen!
      Maa meidän on ja olla täytyy,
      vaan ei laiskain lurjusten.
      Nälkä meill’ on aina vieraanamme,
      vaan kun korpit haaskoiltaan
      me kerran kaikki karkoitamme,
      niin päivä pääsee paistamaan.

    • Anonyymi

      Kauan tätäkin tehdasta on yritetty. Välillä hypetetään, sitten perutaan eikä kun sittenkin toivoa on. Kertoo tää sekoilu kyl paikallisten "ammattilaisten" osaamisen tasosta buhahahaa Tulee ihan kohta Sunny car center mieleen xD

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ensin kiinatehdas tappaa Suomen luonnon, sitten myy kaiken Kremlille.

      • Anonyymi

        Ja loppusiivouksen maksavat kotkalaiset veronmaksajat.


    • Anonyymi

      YLE: Ruotsi karkottaa kiinalaistoimittajan – syynä vakava uhka kansalliselle turvallisuudelle

      Karkotettu toimittaja on kirjoittanut myös Suomen asioista.

      Vaikka demari-konsultit muuta väittäisivätkin niin Kiinan kanssa ei todellakaan kannata juuri nyt tehdä mitään yhteistyötä. Siitä ei ole tulossa muuta kuin iso sotku ja erittäin kallis lasku. Miksi kaikki pitää oppia kantapään ja veronmaksajan lompakon kautta?

      https://yle.fi/a/74-20082412

    • Anonyymi

      Tuntuu että kotkalaisilla demarikonsulteilla ja muilla kiinalaista kommunisten puolueen etua ajavaa tehdasta Kotkaan haluavat eivät tiedä mitä "maariski" taloudessa oikein tarkoittaa.

      Suosittelen googlettamaan, sillä tämän tapauksen "maariski" on helv...tinmoinen.

      • Anonyymi

        Se vaan että kun ei ole sitä purjevenettä eikä taloa meren rannalla.

        "markkinat"


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe