Karon pikkuhousut 1/3

Anonyymi-ap

Olemme vaimoni kanssa tavanomainen Suomalainen aviopari. Vaimoni on kohta kolmekymppinen sairaanhoitaja ja itse täytän seuraavaksi 45 vuotta. Oma työni on teollisuudessa ja sitä voisi kutsua tylsäksi perusduuniksi liukuhihnan varrella. Naimisiin menimme noin viitisen vuotta sitten ja lapsia meillä ei toistaiseksi ole. Avioliittomme on tasaista ja seksielämämme melko tavanomaista. Vaikka vaimoni onkin itseäni huomattavasti nuorempi, on hän ulkonäöltään aikalailla huomiota herättämätön ja hieman ylipainoinenkin, mutta rakastan häntä kovasti. Olemme yleensä harrastaneet seksiä muutaman kerran kuussa ilman sen suurempaa intohimoa siihen, mutta kumpikin vaikuttaisi tyytyväiseltä tilanteeseen ja kuvailisinkin avioliittoamme onnelliseksi.

Vaimoni on paljon itseäni sosiaalisempi ja hänellä onkin laaja ystäväpiiri verrattuna omaani. Onkin näin keski-ikäistyvänä miehenä ollut kivaa, kun meillä käy vaimoni nuorempia ystävättäriä aika-ajoin kahvilla tai iltaa istumassa. Vaikka yleensä pysyttelenkin omissa oloissani, niin toisinaan osallistun keskusteluihin ja tutustun näin samalla vaimoni ystäviin. Varsinkin yksi heistä on muodostunut minullekin läheiseksi ja tulemme mukavasti juttuun, vaikken mikään seuramies olekaan.

Karoliina, eli tutummin Karo on 25-vuotias näyttävä ja pitkänhuiskea brunette. Hän on luonteeltaan iloinen ja rempseä, mutta samalla hieman ilkikurinen. Kuulen usein naisten keskustelevan olohuoneessamme ja Karon herskyvä nauru on tuttu ääni, varsinkin jos he ovat hieman maistelleet viiniä, mutta muutenkin. Karolla on usein puettuna ylipolven nousevat nahkasaappaat ja salaa ihailenkin hänen pitkiä sääriään, jos saan tilaisuuden. Omalla vaimollani on pienet huomaamattomat rinnat, mutta Karon tissit ovat eri maata. Ne lienevät E-G kokoa ja hän tykkää pitää niitä esillä antavien kaula-aukkojen muodossa, eikä hän vaikuta milloinkaan häpeilevän muotojaan. Toisinaan, kun teen tiskejä pienessä keittiössämme, tulee hän aivan lähelle ottamaan vettä raanasta tms., jolloin pystyn haistamaan hänen naisellisen tuoksunsa samalla kun hän suorastaan esittelee rintojaan edessäni. Ja aina nauraen sekä vitsaillen seksikkäällä äänellään samalla ohimennen.. Hän on varmasti huomannut kiinnostukseni ja tykkää selvästikin kiusoitella minua ikäänkuin huomaamatta.

Eräänä talvisena viikonloppuna viime vuonna naiset olivat porukalla ulkona tanssimassa ja juhlimassa. Nukuin kotona sängyssämme, kun heräsin oven auettua ja vaimoni tullessa kotiin Karo mukanaan. Kumpikin olivat iloisessa hiprakassa ja ehkä jopa muutaman liikaa nauttineena. Asuntomme on melko pieni ja sohvakin soveltuu huonosti nukkumiseen, niinpä herättyäni naisten ääniin tarjouduin tekemään heille tilaa ja siirryin itse olohuoneeseen jatkamaan unia päästäen naiset makuuhuoneemme sänkyyn nukkumaan tilavammin. Jossain vaiheessa aamuyöstä heräsin sohvalta vessakäynnille. Matkalla vessaan kävelin unisena makuuhuoneemme ohitse, jolloin vasta muistin naisten nukkuvan siellä humalaansa pois. Vanha lievä viinanhaju sekottui hajuvedentuoksuun joka leijaili raolleen jääneestä ovesta käytävälle. Sisälläni sykähti, kun tajusin Karon nukkuvan vain muutaman metrin päässä juhlimisesta väsähtäneenä paikallani sängyssämme. En voinut vastustaa kiusausta, sydämeni hakkasi spontaanisti jännityksestä täristen, kun raotin varovasti makuuhuoneen ovea. Tiesin sisälläni, että niin ei olisi sopivaa tehdä ja olisi hirveän noloa jäädä kiinni siitä. Huoneessa oli hämärää, mutta katulamput loivat ulkoa seesteisen valaistuksen aamuöiseen makuuhuoneeseemme.

Varovasti rohkaistuneena avasin hieman lisää makuuhuoneen ovea.. maassa lojui naisten vaatteita sikin sokin. He olivat selkeästi vain riisuneet kaiken samaan kasaan ennen nukkumaanmenoa. Katsoin taakseni ja eteisen lattialla erotin Karon nahkasaappaat myös hujan hajan. Vaatekasasta puolestaan huomasin hänen rintaliivinsä riisuttuina, tämä lisäsi jännitystäni entisestään. Vaimoni ne nimittäin eivät voineet olla, sillä hänen rintsikkansa olivat kaikinpuolin paljon vaatimattomammat kokonsa ja ulkonäkönsä puolesta. Samassa tajusin, että Karon tissit olisivat vapaana kannattimistaan hänen nukkuessa sängyssämme. Tuijotin ihastuneena maassa lojuvia isoja rintaliivejä. Ne olivat ruskeat ja brodeerattu erilaisilla kullan värisillä koristeluvioilla, jotka hivelivät silmiäni. En voinut olla kuvittelematta hetkeä, kun hän oli riisunut itsensä ja siirtynyt sitten vuoteeseen peiton alle. Kunpa olisin päässyt silloin tirkistelemään tapahtumia avaimenreiästä.

0

2685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

        Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
        Suomalaiset julkkikset
        47
        3115
      2. Henkirikos Alakylässä

        Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
        Seinäjoki
        47
        2331
      3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

        Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
        Maailman menoa
        125
        1710
      4. Tidätkö nainen

        että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
        Ikävä
        100
        1563
      5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

        Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
        Ikävä
        38
        1077
      6. Viimeinen reissu tälle kesälle

        Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
        Ikävä
        169
        954
      7. Mikä on kaivattusi etunimi?

        Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
        Ikävä
        44
        911
      8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

        Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
        Kotimaiset julkkisjuorut
        175
        846
      9. En kestä katsoa

        Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
        Ikävä
        71
        801
      10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

        Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
        Suomalaiset julkkikset
        14
        764
      Aihe