Kohta tapellaan rokotuspaikoilla, kuin sikapiikin aikoihin

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009969269.html
"Koronaviruksen aiheuttamat hengitystieinfektiot ovat lisääntyneet, ja sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on kasvussa.
Tyypillisesti syksyn tautitilanteen huippu koetaan vasta alkutalvesta joulun tienoilla.
Hyvinvointialueet aloittavat tai ovat aloittaneet koronan tehosterokotteiden antamisen riskiryhmille. IS kertoi aiemmin tällä viikolla, että koronarokotuspisteet ovat ainakin osittain ruuhkautuneet.
Esimerkiksi Etelä-Suomen Sanomat kertoi lauantaina, miten Lahdessa rokotepisteen ja puhelinajanvarauksen henkilöstöä on haukuttu ja jopa uhkailtu. Taustalla vaikuttaa huoli rokotuksen saamisesta.
Jos joutuu lähtemään kodin ulkopuolelle sairaana, voi THL:n mukaan halutessaan käyttää maskia.

Kädet tulee edelleen pestä usein vedellä ja saippualla. Myös kunnollinen kuivaus on hyvä muistaa.
Aivastaminen ja yskiminen pitäisi tehdä kertakäyttöiseen nenäliinaan, joka pitää laittaa käytön jälkeen roskiin. Jos mukana ei ole nenäliinaa, on parempi yskiä ja aivastaa hihaan kuin käsiin."

Kohta on varman sama meno, kuin silloin sikapiikin aikoihin, jolloin roktepaikoilla jopa tapeltiin saadakseen sikapiikin ennen toisia ja minä, minä asenne oli silloinkin ihmisillä.
Samanlaisia neuvoja annetaan, kuin koronaepidemian alussa, eikä suositella maskin käyttöä jouluruuhkissa, ainoastaan, jos on korona tartunta, niin thl suosittelee maskin käyttöä.
Kumma, kun koko ajan suositellaan käsien pesua, vaikka hengitys tie infektiot leviävät ilmateitse.
Maski estää myös yleisen ilmiön, kun kaupan hedelmätiskillä näkee joidenkin kostuttavan sormensa suussa saadakseen hedelmäpussin auki ja sen jälkeen aletaan sylkisellä sormella koskettelemaan tomaatteja, kun valitaan mieleiset.

Minä ainakin käytän maskia itseni suojaamiseen, kun nyt on liikkeellä flunssaa ja muuta hengitys tie sairautta.
Hölmöläisten hommaan hankkia ensin hengitys tie infeketio ilman maskia ja sen jälkeen alkaa käyttäään maskia, mutta näinhän thl ihmsiä ohjeistaa.
Eikö ihmiset osaa käyttää omaa järkeä näissä asioissa.
Erikoista on se, että nämä, jotka rokotteesta tappelevat suhtautuvat maskiin, että eivät sitä käytä esim. ruuhkaisissa kaupoissa, koska thl ei ole antanut suositusta maskin käyttöön, jos ei ole korona oireita.
Nämä ilmeisesti ensin hakevat ruuhkista koronan itselleen ja sitten tuumaavat, että juu nyt on korona, täytyypä alkaa käyttämään maskia.
Ei se maski enää silloin mitään hyödytä.
Mihin katosi se minä minä asenne itsensä suojaamisesta ennen korona tartuntaa.

En minä käytä maskia koronan takia, vaan, että maskia käyttämällä välttyy flunssalta, mikä ei ole mukava tauti sekään.

10

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maski tehoaa paremmin kun sairastunut käyttää sitä, jotta ei tartuta muita. Tartunnan torjumiseen sen teho on aika huono.

      Miksi rokotuspaikoilla tapeltaisiin?

      • Anonyymi

        Oliko se juuri Lahdessa, vai mistä oli juttua, että jotkut olivat menneet haukkumaan rokottajia ?
        Ihmiset on ihan pimeitä, jos on itse vastaan jotain, niin mitä väliä sillä on, jos jotkut toiset ei ole.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­N­­­y­­­m­­­f­o­m­­­a­­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18089144s

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Korona voi olla inhottava tauti myös nuorelle ja terveelle henkilölle. Ei kannata puhua mistään pikku flunssasta. Tiedän nuoriakin joilla se on ollut varsin ärhäkkä. Ja erityisesti rokottamattomilla.

      • Anonyymi

        Eiköhän se vastaa influenssaa. Johan oli kaupoissa myynnissä ihan samaa testiäkin kummallekin. Jännä juttu, että niihin ei eri testejä tarvittu. Meillä taas kaikki rokottamattomat ovat olleet koko ajan terveinä. Rokotetuista moni kuollut ja saanut pitkäkestoisia oireita. Labroissa on jotkut saaneet juosta parin kk välein ja monet koko ajan koronassa tai influenssassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se vastaa influenssaa. Johan oli kaupoissa myynnissä ihan samaa testiäkin kummallekin. Jännä juttu, että niihin ei eri testejä tarvittu. Meillä taas kaikki rokottamattomat ovat olleet koko ajan terveinä. Rokotetuista moni kuollut ja saanut pitkäkestoisia oireita. Labroissa on jotkut saaneet juosta parin kk välein ja monet koko ajan koronassa tai influenssassa.

        Niissä yhdistelmätestauspakkauksissa on erilliset testausosat koronalle ja influenssalle. Ne on vain rakennettu samalle muovialustalle, mutta testineste tiputetaan erikseen molempiin.


    • Anonyymi

      jätän ryysikset väliin suosiolla muutenkin mutta maski on ihan hyvä jos joutuu poikkeamaan tavoistaan ja altisamaan itsensä ihmismassoille, tuo myös miellyttävää anonyymiutta

    • Anonyymi

      Islannissa ei enää jonoteta. Ovat saaneet tarpeekseen rokotushaitoista.

      https://l.facebook.com/l.php?u=https://twitter.com/OdessaOrlewicz/status/1729527715752247687?fbclid=IwAR3yI84Gp9VGVvOMcCuWR2uLg0fvltXpj3zD1yCYxbMmyu__-QV4z4VcEGs&h=AT1yC9PnOzU4hIwXkw4ne2-JwQ_TA9Z9jMqzt4kKrq9DEp1pX-tBLxadvCmfahQccw___6nMJyGQoqNM-8mBEA0kTbksbrIDD0teQsL5qIowpOXs0PqzWKh3dYS_g1gIlzN5RPuGD2uop4DD2X-U&__tn__=-UK-R&c[0]=AT23kOMShiBIGvzt4tnCis3a8Hol3fGkANproq6WTE-I-5M7GulLMw2jg9lxc4mPC3SKpoq4uVLtT-cQ3n9IJMhpG-XSdfGSEdnsNA1m6SjYG22m_P_p9aicLzsm7ivauSc1-pLJBj8bAt2St9fUpS6DI9mRLw9wA_TOONcAMVEr98I9gSc

      • Anonyymi

        Kappas, ei pääse katsomaan linkkiä =). Miksiköhän?


    • Anonyymi

      Ihmisten olisi jo aika selvittää itselleen mistä tässäkin on kyse ja miettiä näitä virushöpinöitä todellisuuden kannalta. Tutustumalla niin sanottuun virusten eristämismenetelmään soluviljelmien avulla.

      Virologeilta kun kysyy miksi viruksia pitää viljellä niin vastaus on, että niitä ei kyetä muuten löytämään, mutta tämä herättää heti kysymyksen mistä he ylipäätänsä tietävät, että heidän viljelmissä on alunperikään mitään virusta mitä viljellä no eivät tietenkään mistään vaan olettavat siinä olevan virusta. Tiede taas ei perustu olettamukseen vaan konkreettiseen näyttöön eli pitää olla se virus ensin todennettuna ennen kuin sitä voidaan todennetusti viljellä.

      Kontrollikokeet suorittamalla solut hajoavat aivan samalla tavalla soluviljelmässä vaikka siihen ei olisi lisätty mitään oletettua taudinaiheuttajaa viljelmän ollessa muuten aivan samanlainen. Tätä solujen hajoamista virologit pitävät sitten viruksen aiheuttamana sytopaattisena efektinä ja tätä solujätettä viruksina, mutta tieteellisen vaatimuksen mukaan näiden virusten olisi osoitettava aiheuttavan sairautta ihmisissä tai eläimissä ja tätäkään ei ole koskaan kyetty osoittamaan.

      Lääketeollisuus ja siihen lähellä olevat sijoittajat ym. tahot ovat ainoita jotka tästä virususkonnosta hyötyvät lähinnä taloudellisesti. Tätä tehostaakseen käyttävät psykologista manipulointia lähinnä pelottelua, lahjontaa ja syyllistämistä edistääkseen menekkiä. Mielen vaikutus ihmisten terveyteen on tutkimustenkin mukaan todellista niin, että ihminen saa oireita vaikka mitään muuta konkreettista syytä ei olisi olemassakaan oireille ja tämä on pelottelun tarkoituskin.

      Mitä maskeihin tulee niin niistä ei ole mitään hyötyä vaan ovat päinvastoin haitallisia nostavat elimistön hiilidioksidipitoisuutta ja vähentävät hapensaantia. Lisäksi keräävät bakteereja ja lisäävät hengitystietulehduksia pikemminkin kuin suojaavat niiltä esim. espanjantaudin aikaan suurin kuolleisuus oli juurikin maskia käyttävien bakteeriperäinen hengitystietulehdus.

      Ehkä mielenkiintoisimpia vuosien 1918-1919 pandemian aikana tehtyjä epidemiologisia tutkimuksia olivat ihmiskokeet, joita silloinen Yhdysvaltain kansanterveyslaitos ja laivasto tekivät Milton Rosenaun valvonnassa Gallops Islandilla, Bostonin satamassa sijaitsevalla karanteenisaarella, ja sen vastineella Angel Islandilla San Franciscossa. Tutkimukseen osallistui sata vapaaehtoista joille oli tarkoitus tartuttaa espanjantauti, mutta yhtäkään tartuntaa ei saatu aikaiseksi kovista yrityksistä huolimatta. Ohessa linkki jos haluaa käydä tarkemmin lukemassa

      https://rakkausplaneetta.net/tartunnan-myytti-murrettu-osa-1-rosenaun-espanjantautikokeet-1918/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2045
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1533
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe