Sisäliikuntahalli

Anonyymi-ap

Mihin Paimio tarvitsee sisäliikuntahallia? Hyvä jos koululaiset korkeintaan sitä käyttää liikuntatunneilla. Muutenkin Paimio on kuollut kaupunki kun on keskellä ei mitään.

10

583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tarvi mihinkään. Jos on niin avuton ja tollo ettei ymmärrä muuten harrastaa liikuntaa niin olkoot liikkumatta. Ennen ihmiset sentään liikkuivat mutta nykyään surkeita uusavuttomia vätyksiä . On se jo muutoinkin nähty että ei siinä hallit auta. Taas kun jotku perseennuolijat tuon hallin väkisin läpi ajaa niin maksakoot käyttäjät ja rakentakoot talkoilla, minä en osallistu.

    • Anonyymi

      Käyttäjiä olisi pieni osa kuntalaisista. Tärkeämpää kohdistaa verorahoja niihin rakenteisiin joita jokainen tarvitsee jossakin kohdassa elämässään. Terveydenhoitopalvelut ja vanhustenhoito tulee mieleen ensimmäisenä. Liikuntaa voi toteuttaa ja harrastaa ilman hallejakin.

    • Anonyymi

      Laittakaa ensin Vistantie kuntoon, ennen liikuntahalli turhaketta.
      Ettei vaan tulis uutta keilahalli keissiä?

    • Anonyymi

      Terveydenhoito, vanhustenhoito, koulutus ym tärkeiksi ja välttämättömiksi koetut verovaroilla järjestettävät palvelut ovat sivuseikka urheiluhallin rinnalla, tämä on niin nähty.

    • Anonyymi

      En halua sisäliikuntahallia. Tuolla on uimahalli, kuntosaleja, on lenkkipolkua, hyppyri ja tietä riittää. Käyttäköön niitä. En maksa veroja sitä varten, että pienelle porukalle rakennetaan jokin leikkikehä jonka ylläpito kustantaa herra ties mitä vuoden aikana.

    • Anonyymi

      Nykymuoti on että jotain hienoja puitteita pitää olla liikuntaharrastuksessa, ajetaan autolla kymmeniä kilometrejä johonkin halliin, viedään sinne itsensä tai lapsensa, sähköauton latauspaikat tietty pitää olla hallin seinustalla.
      Ei saatana. Paimion vetovoima ei näillä halleilla nouse ! Vetovoima tulee kokonaan muista asioista joita ei tarvitse edes mainita.
      Jos valtuustossa ja kaupungin viroissa on tietämättömiä mitä nämä vetovoimaiset puitteet ja asiat ovat niin ovat väärissä tehtävissä.

    • Anonyymi

      Vetovoima tulee muualta kuin halleista, esimerkiksi palveiluiden pysyminen ja vistan siisteys, vistantien kunnostaminen, tieviittojen korjaus tai uusiminen, tienviitat mitkä on ollut jonkun arkkivihollinen jo kolmekymmentä vuotta.

    • Anonyymi

      Sekä terveydenhuoltopalveluista , terveyskeskus on tätä menoa pelkkä kylmäasema .
      Rakennusvalvonta ja tekniset palvelut joustaviksi ja vaivattomiksi jossa kohdeltaisiin asiakkaita tasapuolisesti. Ennen kaikkien asukkaiden viihtyvyys ja tyytyväisyys oli kunnan ja kaupungin ylpeydenaihe. Nyt ulkoistetaan toiminnot ja pilkotaan hajalleen tai lopetetaan kokonaan. Jos tänne muuttajat tietäisivät miten täällä kuviot toimii niin tuskin tänne muuttaisivat. Monenlaisia virkoja on sitten 70- luvun perustettu mutta palvelut silti huonontunut tähän päivään.

    • Anonyymi

      Suunnistushalli kai sentään saadaan?

    • Anonyymi

      Pitäähän Pappa betalar -tyypit päästä sisätiloin, ettei huonolla kelillä tartte ulkona päätä hajottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      476
      3589
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      159
      3383
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2623
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 264
      2019
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1517
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      105
      1436
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe