Rengasliikkeissä on ymmärrysvajetta

Anonyymi-ap

Eräs tubettaja on tehnyt videon renkaiden vaihdosta. Videolla rengasliikkeen ukko puhuu juuri niin kuin arvata saattaa. "Yleensä" momentti on sitä sun tätä tai sitten jotain muuta. Osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä puhua "yleismomenteista". Liikkeessä väitetysti tiedetään miten ja mistä auto kuuluisi nostaa, mutta nostavat kuitenkin toisin. Pyörän mutterit survotaan kierteelle koneella vaikka toimitusta kuvataan. Oletettavasti renkaiden vaihto sujui videota kuvatessa normaalia paremmin. Random työntekijät tuskin ymmärtävät, välittävät tai osaavat senkään vertaa. Rengasliikkeissä työvoima on sitä mitä sattuu. Vanteiden kantavuuksistakin on melko löysää puhetta.

5

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voiko asiansa kertoa sekavammin ja löyhemmin, ilman mitään todellista ja järkevää sanomaa.

      • Anonyymi

        Sanoma on se että rengasasioissa mattimeikäläiset tietää paremmin mihin momenttiin pyöränpultit/mutterit kiristetään ja miksi, mistä autoa nostetaan ja miten. Rengasliikkeissä ei tiedetä, ei ymmärretä, eikä viitsitä. Katso se video ja lue kommentit, ehkä asia avautuu sinullekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoma on se että rengasasioissa mattimeikäläiset tietää paremmin mihin momenttiin pyöränpultit/mutterit kiristetään ja miksi, mistä autoa nostetaan ja miten. Rengasliikkeissä ei tiedetä, ei ymmärretä, eikä viitsitä. Katso se video ja lue kommentit, ehkä asia avautuu sinullekin.

        Kyllä ne liikkeet tietää asiat paremmin, mutta aina siellä on ruuhka-apulaissa sellaisia teinejä töissä joilla ei ole motivaatio kohdillaan.
        Minkähän videon pitäisi katsoa?


    • Anonyymi

      Rengasvaihtosesongin aikana hommia paiskitaan aika hätäseen, eikä varmasti katsota auto tai vannekohtaisia momentteja tietokoneen ruudulta, summanmutikassa laitetaan mikä momentti sattuu pulttipyssystä tulemaan, eikä siinä pyssyn ja hysyn välissä todellakaan näy momenttivartta. Eli aika helvetin suuri on se momenttilukema joka keskimäärin tulee. Sitten suositellaan jälkikiristystä 100 km ajon jälkeen, ehkä sen takia, että silloin selviää onko pultti murtunut poikki tai vastaavasti alumiinivanteessa murtuma.
      Ilmanpainekin kuulemma on oikein ammattilaisen jäljiltä, kunnes huomasin, että oman kotterroni renkaat näyttivät melko pinkeiltä rengashotellissa suoritetun renkaanvaihdon jäljiltä. 3,5 baaria tasaisesti kaikissa renkaissa...tasaista työtä siis, mutta oven pilarin plakaatin mukaan edessä olisi hyvä olla 2,2 baaria ja takana kuormauksesta riippuen 2,1-2,4 baaria.

      • Anonyymi

        Sitä se just on ja merkkiliikkeissä sama homma. Kun ostin uuden auton, niin ihmettelin rengasmelua. 1000 km jälkeen käväisi tsekkaamassa rengaspaineet ja kaikissa oli tasaisesti 2,9 baaria. Vuosituhannen alussa ostamassani uudessa autossa eturattaiden pyörän pultit oli paskottu vääntämällä ne hirvittävään momenttiin. Piti pyöräyttää pakalla kierteet kuntoon venyneisiin pultteihin. Todennäköisesti maahantuojan tekosia.
        Tyhmimmät ja välinpitämättömimmät työskentelevät rengasliikkeissä. Rakennusalalla on pelkästään laiskoja ja välinpitämättömiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe