Cursorin lista on pelkkää roskaa!

Anonyymi-ap

Miksi Cursor kauppaa vierasta tavaraa, jota ei edes tunne?
Kaikenlaisia katteettomia väitteitä ja lukuja kyllä heitellään innolla paikallisen aviisin sivuilla. Luultavasti saamme jälleen seurata kummallista, mutta veronmaksajille kallista näytelmää, jota Cursor meille esittää, kunnes parin vuoden päästä huomataan, että vanha tehdas puretaan ja maisemoidaan, kun tehtaalle ei löytynytkään mitään kannattavaa toimintaa. https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/6334079

25

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi sinä kirjoitat tällaista roskaa, kun et näköjään tiedä mistään mitään :D

      • Anonyymi

        Minä taas luulen, että sinä olet se pelle, jolta on jotain hukassa :D


      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­­N­­y­­­m­f­o­­m­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18097819H

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Johtuu tietysti siitä, että Cursor toimii tai yrittää toimia jonkinlaisena sisäänheittäjänä.
      Toki se on Stora Enso, joka määrittelee sopimukseen myyjän lähtökohdat ja ehdot.
      Stora Enso lienee hyväksynyt sen, että Cursor toimii ikäänkuin jonkinlaisena kiinteistönvälittäjänä. Cursorilla ei kuitenkaan ole minkäänlaista vastuuta mihinkään suuntaan, se vain hääräilee ja ilmeisesti se nyt sitten ärsyttää ihmisiä.

    • Anonyymi

      Onkos satama Areenan varauskirja täynnä? Vai jäikö korkea käyttöaste innovaattoreiden myyntipuheisiin??

      • Anonyymi

        Kyllä Cursor varauskirjan täyttää. Järjestää gaalaillallisia veronmaksajien rahoilla sidosryhmilleen.


    • Anonyymi

      Kansantalouden kannalta tuo Cursorin luoma kysyntä on sitä huonoa kysyntää, koska se ei tuota ns. lisäarvoa yhteiskuntaamme. Pelkkää tarpeetonta byrokratiaa ja elvistelyä.

    • Anonyymi

      Buhahahaa joku cursor! buhahaa kuka sitä pitää minään edes tositoimijana tai edes sisään heittäjänä? Cursor nyt vaan pullistelee ja tuottaa sitä tyhmää aivotonta propagandaa paikallisten yritysten kanssa ku oma lehmä on ojassa.

      Koronan torjunta oli lapsenkengissä, työilmapiirin vaaliminen oli lapsen kengissä, työnantajaan ei voinut luottaa vaan se propganda oli silkkaa valehtelua urakehityksestä. Missään muualla oli näin räikeisiin laiminlyönteihin törmännyt kuin Kotkassa ja kuinka se kitupiikkien tehdas laitetaan kulissikuntoon sitten kun tuleva asiakas tai joku muu ulkopuolinen pomo tulee vierailulle. Muuna aikana siellä laitetaan tavarat minne sattuu oli siellä joku keltanen viiva vai ei.

      Tupakoitsijat jättää ovet auki ja toimistoihmiset niin laiskaa ettei voi edes rahtikirjaan korjata sitä noudon osoitetta vaan se tulee 300 metriä väärälle ovelle kuukaudesta toiseen kun pahin korona jyllää eikä rokotettakaan ollut.

      Sitten nämä pellet kehuu jossain Youtubessa kanavallaan kalliit autot pihassa kuinka Kotkassa kaikki on huippua työilmapiiri sun muu. Kun eihän tuolla julkisella puolella pääse ihmiset edes hoitoon ja työpaikoilla saa kiusata ja huudella vapaasti eikä kukaan puutu ikinä. Hyvä siellä on miljonäärin yrittäjän takakenokävellen ja pullistellen kehua itseään mut nolaavat vain itsensä mokoman Cursorin propagandavideoilla ja on se vanha sanonta että oma kehu haisee. Mut kait se on epätoivoisesti yritettävä tänne houkutella uusia työntekijöitä vaikka sitten valheiden ja väärennettyjen tilastojen turvin että tehdas pysyy käynnissä. Voipi sitten heittää ulos kuin käytetyn rukkasen sen höynäytetyn raukan.

      • Anonyymi

        Ja sit ku kattoo yhen teollisuuspuistonkin videoita niin siellä ne vaan käsiä ilmaan heiluttelee ja puhuu höpö höpöä. Ilmankos koronan hoito laiminlyötiin ja pääasia vaan on että seurataan jotain some-pöhinää maalamal vaikka omia tuotteita vihreeks ku on muotia se joku cha cha chaa. Ei hitto, mä mietin et joku tokaluokkalainenkin pystyis samaan suoritustasoon ja vielä paljon halvemmalla. Me tarvittas ihan oikeet työilmapiirin kunnostusta, työturvallisuuden kuntoon laittoa, rahtikirjojen osoitteiden oikaisua varsinkin koronan aikana, työpaikkakiusaamisen puuttumista jne. jne. niin nää vaan tuottaa aivotonta propagandaa jossakin tubessa ja tuottaa jonkun Cursorin kaa itsekehuvideoita miten kaikki on hyvin ja upeeta sekä ilmapiiri top tier. Ihan skeidaa! Hävetkää ihan oikeesti! Teil on ihan suojatyöpaikat joissa laiminlyötte toiminpiteet ja leikitte ihmisten turvallisuudella ja terveydellä sekä kehutte vain itseänne sekä huijaatte opiskelijoita. Te käytätte AMK-opiskelijoita alipalkattauna työvoimana ja lupaatte propagandassanne esimerkkien avulla hyvää urakehitystä ja muuta mut todellisuudessa te hyväks käytätte nää ihmiset loppuu ja otatte suoraan sivusta pärstän tai muun tekijän perusteella joitain 2 vuoden opiskelijoita AMK:sta ku teil ois valmistuneita teille monta kesää hommia tehneitä opiskelijoita.

        Teidän firmojen arvot tekopyhästi vielä mainostaa miten olette muka oikeudenmukaisia, tasa-arvoa kannattavia, syrjimättömiä, mutta eikö tämä kaikki ole ihan toista? Kait se HR saa siellä jotain egobuustia kun leikkii jumalaa että kuka pääsee mihinkin ja muut tyytykööt vain propagandaan ja valheisiin? Mut hei, tässä teille vähän erilainen päällikön/työnjohtajan tarina ja kukaan ei puuttunut edes kiusaamiseen vaan huomenta-mies sai pumpputehtaassa huudella eikä kukaan kollega puttunut. Muka työpaikkakiusaamista jos ei huomenta-miehelle sano huomenta. Noh ei siinä, hoidetaan homma sitten muita reittejä pitkin kun ei kerran kiinnosta puuttua...


    • Anonyymi

      Niin ja muistakaa se että on red flag sellanen jumalallinen yli-inhimillinen karsima jota halutaan viestiä takakenokävellen.

    • Anonyymi

      Niin että ittee rassaa ku en oo päässyt mihinkään mediaan kertoo omaa versioo näistä tapahtumista ja siitä miten koen nää uran-kehitystarinat, paikallisten yritysten ilmapiirit ja muut julkisten palveluiden nykytilan.

      Ja voi pojat. Voin vannoo että moneen mediaan oon ollut yhteydessä viimeisen muutaman vuoden ajan kertoen yritysten nimet ja kaikki. Näköjään Cursor vaan haluaa maalata sitä ulkokullattua fariseusten ylikiillotettua kuvaa alueen joistakin firmoista ja niiden työilmapiiristä. Noh kannanotto se on tuokin ja kertoo paljon paikallisten yritysten todellisesta tahtotilasta kun kaiken kerrotaan olevan huipputasoa.

      Niin ite voin kertoo miten mun ura aukes Karhulan erääs lafkas ja miten työilmapiirin laita ja miten asioihin suhtauduttiin/puututtiin tai miten huutelijoihin suhtauduttiin. Mulla titteleitä löytyy insinööriä diplomia vaikka mitä nykysi oon katujen profeetta. Todistajaks voin ruveta tässäkin jutussa...

    • Anonyymi

      Niin että miten on Cursor? Tehdäänkö toisenlainen video (ei ennalta suunniteltu ja vuorosanoitettu) siitä mitä tämä luvattu urakehitys ja hyvä työilmapiiri/tasa-arvo/syrjimättömyys/koronan-torjunta näissä joissakin paikallisissa yrityksissä oikeasti on? Voin tuoda omat opiskelujen todistukset, opintolainan osuuteni, työtodistuksena ja kertoa samalla miten minua kohdeltiin ja miten minun ura eteni ja miten minua kohtaan vanhemmat työntekijät saivat vapaasti käyttäytyä/toimia?

      Miten on pelkurit? Tehdäänkö Cursor video vai teenkö jonkun toisen kanssa? Oletteko te oikeasti puolueeton toimija vai puolueellinen? Ei teistä mihinkään ole! Kehutte vain itseänne ja teidän ylimielisten yrittäjäkamujenne saavutuksia jotka ylimielisinä kävelee videoillanne ja samaa on tämä eräs teollisuuspuistokin. Kaikki vain kehuu itseään mut kukaan ei tee asioille yhtään mitään!

    • Anonyymi

      Noh Cursor millon tavataan? Avataan ne muunneltujen totuuksien juuripäätelmät ne propagandan pahat siemenet ne kierot muunnellut totuudet pahan puun hedelmien akanat ne muunnellut totuudet? Onko teistä miestä tai naista kestään totuutta kuuntelee muuntelematonta? Opintolainojen korot menossa tätä nykyä perintään, en selvii, papereja insinöörin diplomin ties minkä ja edesmenneet veteraanit isäni äitini tän maan soti teille huijattavaksi, erehdytätte monia valheillanne, monta kesää Sulzeril, ura ei lupauksien mukaan auennut, CEO vain uusia naisia kähmi, bottomrik siitä monta päivää ilkkui, kasvoi vaan työjonot, oksentamaan saa tää propaganda hei haloo edes jotain rajaa mut hyvä että saitte edes vaihdettua johtoa mut ei se korjaa kaikkea ja samaan aikaan siellä vaan käsiä ilmaan levitellään leväperäisinä mitä mitä missä lupauksien noudatus? Olette pelkkä valehteleva säälittävä toimija! Onks teistä sotii mies miestä vastaa ei varmaan niiku vanhempi kiusaa nuorempaansa pumppupaskas ja te kiillotatte vaan autoanne pelkurit petturit desantit!

    • Anonyymi

      Cursorin pitäisi paljastaa edes demokratian nimissä paljonko se tekee rahaa näiden paikallisten yritysten kanssa näillä yrittäjien tekemillä itsekehuvideoilla?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://youtu.be/g5xJBKVGTGs¨

      Cursor säälittävä vaan parhaat palat koittaa yleistää firmat malaa yläkanttii yläkulattuna et oot valmis terveytes uhraa siel johdon jalois jumppapallois velloessa viimeseen selkänikamaan asti sil välin ku talon sisään virtaa uutta väkeä ohitsesi tässä näin mä voin jakaa vaikka mitä mut tänä iltana jaan X-zibitin - Paparazzin -> täält löytyy lainatodistusta, monta työtodistusta samast lafkasta, monta insinööriä diplomia ties mitä mut silti firma omapäisesti desantteina suosi ties mitä mut propagandaa ne ei tippakaan laimentananut vaan meripäivil ylpeinä bimbot marssi

      https://youtu.be/g5xJBKVGTGs

    • Anonyymi

      Mut hei nuoret! Ottakaa opintolainaa ja menkää paikallisiin nazi-ihmeisiin kokee se 98,5 % pääsy koulutusta vastaaviin tehtäviin 6 kk sisällä. Ootte tärkeitä yksiköitä velkaantuneita hyviä yhteiskunnan tukipilareita uhrilampait! Sit toimittakaa selvity x ja y kuinka ei homma edennyt paikallisises oppilaitoksessa, koska laiskojen vaatimukset suorittaa kurssit johonkin yirtykseen korona-aikana ja opintotoimiston mukaan vastuu opiskelijalla niiku Neuvostoliitos ja Tsernobilis eli sätelytasot normaaleja ku ei kehtaa suurvalta myöntää epäonnistumista julkista vaan mielummin siivotaan ruumit ku aika on oikee!

      • Anonyymi

        Ite totesin jo nöyryytettynä Kelalle et ei tää neuvosto-yliopisto tuu koskaan myötää vihreitään ja samal myöntää todistusta jonka perään itkette vaan mun on selvittävä omillani. Totesin et mul jo 12 kk sitte loppu nää tukikuukaudet ja pakko hakee tt-tukea kun ei tukea enempää myönnetä perusteltunakaan. Silti opintotoimisto naivina väittää et selitä sinä kuinka monta kk menee sul valmistumiseen ja totesin et vähintään se 6 kk 30 op kokonaisuuteen niin edes sitä et saa kirjallisena. Sun oltava asianajaja ja screenshotattava et 30 oop oppariin menee väh. se 6 kk keskimäärin ja proffan kielteinen vastaus tehdä kurssi aikaisemmin eli 14 kk mokoma 6 op eli 1/20 osa koko ylemmäst tutkinnost mut ku kusipäät ohjaa ja samal vastuunsa kieltää. Mä totesin etä tää on ku Neuvostoliitto ei kukaan ota vastuuta ja sain tukee täysimääräisesesti kiitos Jeesus mut Ura Sulzeril jäis samal taakse vaik kesii takana monta mut tällee tää menee. Täs sit matskuu Cursorille mun velkani mitataan kymmenissä tuhansisi ja se pedon luku alkaa kolmosel siinä matskuu Sulzerille ja Cursorille! Meidän esi-isien vuoksi on tää maa teidän vapaa kulkevi näin meitä kohdeltavi! HÄH? Sota jatkukoon! Katotaan kellä on ballsii kellä on statsii!


    • Anonyymi

      Kuinka moni tyyppi näistä Sulzerin tai Cursorin tyypeist kehtaa ensiks paljastaa provikat tähän ensin ennen sitä täyssatsii et paljo ne ite tienaa? Häh? Kerronko sit omii lukui muihin medioihin arvioit eli omii lukui vai paljastatteko faktat siel teidän lukujen takana? Mä totesin et parempi maksaa ne 30 donan lainojen korot tai sit mennään loppu asti! Mun isoisät soti tän maan teille jossa te nyt vedätettä näiden jälkeläisiä! Hei haloo! Te ootte matkal manalaan ulkokullattuna fariseuraksina mut ei siinä mul on monta kanavaa jossa vaikutta eikä tää ole ku yks kymmenistä!

    • Anonyymi

      Niin no mä en tiiä mut tietýs mieles nerokkuutta nää Hugen räpit ja tän jälkee Cursor täytyy jo miettii epäisänmaallisena ketä ne oikeen edustaa jos ne aivopierujensa kaa haluu tulla ulos raitil ku ne huomaa ettei puremat niiden propagandaa osteta täs verel mahdollistetus isänmaas!

      https://youtu.be/L28zJQajKtk

    • Anonyymi

      Cursor lienee potkittu jo Sunilasta pois. Hyvä niin, sillä sen touhuista ei synny kuin lisää kustannuksia ja tappioita.

      • Anonyymi

        Mahtoi olla kova kolaus Eagle-talon päälliköille, kun jo ehtivät päästä sellutehtaan raadolle pätemään ja visioimaan.


    • Anonyymi

      Vaikka Cursor on pääasiassa turhaa ja hyödytöntä byrokratiaa meidän kuntalaisten kannalta, niin se polttaa vuosittain 8-10 miljoonaa euroa veronmaksajien varoja.
      Tällä liikevaihdolla me voisimme palkata jopa 200 uutta hoitajaa sairaaloihimme.

      Olisikohan tässä nyt poliittisen johtopäätöksen paikka ja aika?!!

    • Anonyymi

      Cursorin toiminnasta huolimatta alueen yritysilmapiiri on tutkimusten mukaan ollut aina huonossa jamassa, tälläkin hetkellä.
      Cursor on törkeästi eriarvoistanut alueen yrityksiä tarjoamalla vain joillekin valituille vientikontakteja ja toiset jättänyt kuin nallin kalliolle. Tämä täyttää korruption ja rikoksen tunnusmerkit.
      Mitä Cursor on oikeastaan saanut sadoilla miljoonilla euroillaan aikaan?

    • Anonyymi

      Kuinka kauan kotkalaiset jaksavat ruokkia perskärpäsiään? Cursorit tilat soveltuisivat erinomaisesti erilaiseen yritystoimintaan, ja voisivat tuoda osaltaan kipeästi kaivattuja työpaikkoja Kotkaan. Niin ja Cursorin päälliköille voisi tarjota jostakin Sunilan kuurin kulmauksesta tukikohtaa, jossa voisivat pelata korttipelinsä loppuun ja häipyä sen jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe