Miten rakastua itselle sopivaan naiseen?

Anonyymi-ap

Äkkiseltään voi näyttää hölmöltä kysymykseltä. Oikeasti mietin tätä juurta jaksaen. Miten saada kohdistettua tunteensa ystävälliseen, hyväsydämiseen, vapaaseen, minusta kiinnostuvaan naiseen.

En jaksa enää yhtäkään umpikujaa, ajan hukkaan heittoa, turhaa tuskaa, en mitään negatiivista elämän ja terveyden halveksuntaa.

Haluan löytää jonkun itselleni sopivan naisen, joka haluaa minun kanssani tavallisen, turvallisen arkielämän.

Minulla on paljon annettavaa. Olen hyvä kuuntelija ja tuen ja kannustan aina läheisiäni. Olen luotettava, enkä ole ikinä vilkuillut muita parisuhteessa. En ole taakka, elämäni on järjestyksessä.

16

683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minkä ikäinen olet ja löydytkö Suomi24 treffien puolelta? 🙂

      • Anonyymi

        En ole tehnyt profiilia tänne.


    • Anonyymi

      Haluat toimivan parisuhteen järjen kautta ajateltuna ja suunniteltuna. Se ei välttämättä tarkoita kummoista rakastumista ja rakkautta. Vaikka löytäisitkin sen täydellisen kumppanin, niin mitä sitten jos hän ei rakastukaan sinuun samalla tavoin? Taas ollaan umpikujassa. Kaikkea ei voi siis saada ja lottovoiton odottaminen on aika epämääräinen taktiikka. Oletko siis valmis luopumaan palavasta ja intohimoisesta ihastumisesta ja rakastumisesta, kunhan kumppani on paperilla kriteerit täyttävä?

      • Anonyymi

        En ole sulkenut rakastumista elämästäni pois, jos sellainen kuva aloituksesta jostain syystä muodostui. Päinvastoin. Toivoisin löytäväni sopivan kumppanin. Tunteet syntyvät kohtaamisesta jollakin tasolla ja voimistuvat ajan kanssa, jos säännöllinen yhteys säilyy ja yhdessäolo synkkaa. Lyhyet katkelmat ovat väsyttäviä ja turhauttavia, ainakin minusta.


    • Anonyymi

      Ko. naisia saisi olla enemmänkin lesboissa. Onko siis ihme ettei molemminpuolisia ihastumisia löydy helposti. Ulkonäönkin pitäis tietty miellyttää luonteen lisäksi, ja suoraan sanoen, monessa yli 30v naisessa alkaa näkyä radalla viihtyminen.

      • Anonyymi

        Fiksut, akateemiset naiset ei automaattisesti ihaile vaikkapa maskuliinisia naisia. Kovuus, keskustelutaitojen ja empaattisuuden osoittamisen puute on ongelma joita ei voi korvata sporttisuudella ja kätevyydellä. Pistäkääpä ylös.😏😉


      • Anonyymi

        En ajatellut tässä ulkonäköä. Olen päinvastoin täysin tympääntynyt koko ulkonäkö-aiheeseen.


    • Anonyymi

      Olen rakastunut neljä kertaa, kaksi niistä oli huteja ja kahdesta olisi voinut tulla jotain elämää suurempaa. Ei kuitenkaan tullut erinäisistä syistä. Pari suhdetta jäi ihastumisen tasolle, tunteet eivät siitä syventyneet vaan kuihtuivat pois. Ei kohdattu riittävästi.

      Tottakai rakkaudessa on intohimoa ja suurta tunnetta. Sitähän se on muun muassa. Sen varassa ei kuitenkaan mikään suhde edes kunnolla ala, puhumattakaan, että pysyisi yllä. Tarvitaan paljon muutakin ja pääasiassa sitä muuta.

    • Anonyymi

      Luin kerran kirjaa jossa sanottiin, että jokainen kohtaa elämänsä aikana seitsemään sopivaa ehdokasta. Niihin tilaisuuksiin joko tarttuu tai ei. En tiedä uskonko siihen, mutta voisin vaikka alkaa uskomaan. Niin ollen pelivaraa on kummasti vielä jäljellä. Uskomuksethan on usein itseään toteuttava ennusteita.

      • Anonyymi

        Jos näin on, sittenhän tässä on aikaa. Nyt ei vain tunnu siltä, tietyt palikat ei löydy kuin joiltain naisilta. Väkisin ei jaksa enää mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos näin on, sittenhän tässä on aikaa. Nyt ei vain tunnu siltä, tietyt palikat ei löydy kuin joiltain naisilta. Väkisin ei jaksa enää mitään.

        Aikaa on aina, paitsi sillä hetkellä kun rekka vetää kylkeen, mikä nyt voi olla vaikka tällä viikolla. Eläkääs nyt.


    • Anonyymi

      Ongelmahan piilee siinä, että töissä käyvän aikuisen ihmisen läheisimmät ihmiskontaktit, sukulaisten ja ystävien lisäksi, syntyvät lähinnä työpaikalla ja harrastuksissa. Jos on lisäksi ikuinen opiskelija, siellä on kolmas mahdollinen areena. Somejutuista, deittiapeistä, tapahtumista yms. ei synny mitään. Jos noilla kolmella areenalla ei ole vapaita, sopivan ikäisiä, oman tyylisiä ei-heteroita, niin sattuman kaupaksi jää.

      • Anonyymi

        Avainsana musta juuri olis löytää samanhenkistä seuraa. Lisäksi pitäs olla molemmilla tahtoa tasavertaisesti panostaa suhteeseen, ei niin että joutuu yksin kannattelemaan koko juttua, huolehtimaan yli voimiensa toisenkin asioista etc. Mua ei kiinnosta enää mikään voimiavievä venkoilu ja huono/tyly/mykkä kommunikaatio. Naisia kyllä löytyy, mutta eivät miellytä siinä mielessä, täysin erilainen elämäntapa, arvot, kiinnostukset, överiksi mennyt alkonkäyttö, mitään keskusteltavaa ei löydy smalltalkin lisäksi. Yhteinen huumori ja vetovoima olis oleellisen hyviä juttuja parisuhteen kannalta.

        Tossa on jo aikamoinen lista ottaen huomioon kuinka pienestä joukosta se joku erityinen pitäs löytyä vähemmistönaisena vähemmistöstä.
        L-naisena joutuu tyytymään paljon vähempään kuin heterona/biinä tai olla yksin melko kauankin. Fakta.


      • Anonyymi

        Ei kiitos epämääräisille ei-heteroille, lesbona valitsen lesbon kun suhdetta haen.


    • Yksi tärkein neuvo on, ei ne sanat vaan teot puhuu puolestaan, tyhjänpuhujia kannattaa välttää, jos lupaukset eivät toteudu.
      Samanlainen arvomaailma on tärkeä ja että tulevaisuuden suunnitelmat on molemmilla samanlaiset.
      Henkinen yhteys ainakin itselle merkittävä juttu, kun toiseen tutustuu, intohimo laantuu aikanaan, toki tietty kipinä oltava.
      Ulkonäölläkin on oma merkityksensä ja täytyy olla tiettyä vetovoimaa toiseen.
      Myöhäisheränneiden kanssa joidenkin on oma riskinsä, jos toteavat ettei tämä olekkaan mun juttu, olis kurjaa olla vaan pelkkä kokeilu. Eihän se helppoa ole löytää itselleen sopivaa kumppania.

    • Anonyymi

      En tiedä. Kiinnostukseni osuu epäsopiviin kohteisiin. Kas kun l-naisissa on vähän heteronoloisia, hyvännäköisiä, naisellisia, normaalipainoisia, ikäisiäni, ei hörhöjä, kypsiä ja kouluttautuneita naisia. Jos on, he ovat usein varattuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe