Miten rakastua itselle sopivaan naiseen?

Anonyymi-ap

Äkkiseltään voi näyttää hölmöltä kysymykseltä. Oikeasti mietin tätä juurta jaksaen. Miten saada kohdistettua tunteensa ystävälliseen, hyväsydämiseen, vapaaseen, minusta kiinnostuvaan naiseen.

En jaksa enää yhtäkään umpikujaa, ajan hukkaan heittoa, turhaa tuskaa, en mitään negatiivista elämän ja terveyden halveksuntaa.

Haluan löytää jonkun itselleni sopivan naisen, joka haluaa minun kanssani tavallisen, turvallisen arkielämän.

Minulla on paljon annettavaa. Olen hyvä kuuntelija ja tuen ja kannustan aina läheisiäni. Olen luotettava, enkä ole ikinä vilkuillut muita parisuhteessa. En ole taakka, elämäni on järjestyksessä.

20

833

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minkä ikäinen olet ja löydytkö Suomi24 treffien puolelta? 🙂

   • Anonyymi

    En ole tehnyt profiilia tänne.


  • Anonyymi

   Haluat toimivan parisuhteen järjen kautta ajateltuna ja suunniteltuna. Se ei välttämättä tarkoita kummoista rakastumista ja rakkautta. Vaikka löytäisitkin sen täydellisen kumppanin, niin mitä sitten jos hän ei rakastukaan sinuun samalla tavoin? Taas ollaan umpikujassa. Kaikkea ei voi siis saada ja lottovoiton odottaminen on aika epämääräinen taktiikka. Oletko siis valmis luopumaan palavasta ja intohimoisesta ihastumisesta ja rakastumisesta, kunhan kumppani on paperilla kriteerit täyttävä?

   • Anonyymi

    En ole sulkenut rakastumista elämästäni pois, jos sellainen kuva aloituksesta jostain syystä muodostui. Päinvastoin. Toivoisin löytäväni sopivan kumppanin. Tunteet syntyvät kohtaamisesta jollakin tasolla ja voimistuvat ajan kanssa, jos säännöllinen yhteys säilyy ja yhdessäolo synkkaa. Lyhyet katkelmat ovat väsyttäviä ja turhauttavia, ainakin minusta.


  • Anonyymi

   Ko. naisia saisi olla enemmänkin lesboissa. Onko siis ihme ettei molemminpuolisia ihastumisia löydy helposti. Ulkonäönkin pitäis tietty miellyttää luonteen lisäksi, ja suoraan sanoen, monessa yli 30v naisessa alkaa näkyä radalla viihtyminen.

   • Anonyymi

    Fiksut, akateemiset naiset ei automaattisesti ihaile vaikkapa maskuliinisia naisia. Kovuus, keskustelutaitojen ja empaattisuuden osoittamisen puute on ongelma joita ei voi korvata sporttisuudella ja kätevyydellä. Pistäkääpä ylös.😏😉


   • Anonyymi

    En ajatellut tässä ulkonäköä. Olen päinvastoin täysin tympääntynyt koko ulkonäkö-aiheeseen.


  • Anonyymi

   Olen rakastunut neljä kertaa, kaksi niistä oli huteja ja kahdesta olisi voinut tulla jotain elämää suurempaa. Ei kuitenkaan tullut erinäisistä syistä. Pari suhdetta jäi ihastumisen tasolle, tunteet eivät siitä syventyneet vaan kuihtuivat pois. Ei kohdattu riittävästi.

   Tottakai rakkaudessa on intohimoa ja suurta tunnetta. Sitähän se on muun muassa. Sen varassa ei kuitenkaan mikään suhde edes kunnolla ala, puhumattakaan, että pysyisi yllä. Tarvitaan paljon muutakin ja pääasiassa sitä muuta.

  • Anonyymi

   Luin kerran kirjaa jossa sanottiin, että jokainen kohtaa elämänsä aikana seitsemään sopivaa ehdokasta. Niihin tilaisuuksiin joko tarttuu tai ei. En tiedä uskonko siihen, mutta voisin vaikka alkaa uskomaan. Niin ollen pelivaraa on kummasti vielä jäljellä. Uskomuksethan on usein itseään toteuttava ennusteita.

   • Anonyymi

    Jos näin on, sittenhän tässä on aikaa. Nyt ei vain tunnu siltä, tietyt palikat ei löydy kuin joiltain naisilta. Väkisin ei jaksa enää mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos näin on, sittenhän tässä on aikaa. Nyt ei vain tunnu siltä, tietyt palikat ei löydy kuin joiltain naisilta. Väkisin ei jaksa enää mitään.

    Aikaa on aina, paitsi sillä hetkellä kun rekka vetää kylkeen, mikä nyt voi olla vaikka tällä viikolla. Eläkääs nyt.


  • Anonyymi

   Ongelmahan piilee siinä, että töissä käyvän aikuisen ihmisen läheisimmät ihmiskontaktit, sukulaisten ja ystävien lisäksi, syntyvät lähinnä työpaikalla ja harrastuksissa. Jos on lisäksi ikuinen opiskelija, siellä on kolmas mahdollinen areena. Somejutuista, deittiapeistä, tapahtumista yms. ei synny mitään. Jos noilla kolmella areenalla ei ole vapaita, sopivan ikäisiä, oman tyylisiä ei-heteroita, niin sattuman kaupaksi jää.

   • Anonyymi

    Avainsana musta juuri olis löytää samanhenkistä seuraa. Lisäksi pitäs olla molemmilla tahtoa tasavertaisesti panostaa suhteeseen, ei niin että joutuu yksin kannattelemaan koko juttua, huolehtimaan yli voimiensa toisenkin asioista etc. Mua ei kiinnosta enää mikään voimiavievä venkoilu ja huono/tyly/mykkä kommunikaatio. Naisia kyllä löytyy, mutta eivät miellytä siinä mielessä, täysin erilainen elämäntapa, arvot, kiinnostukset, överiksi mennyt alkonkäyttö, mitään keskusteltavaa ei löydy smalltalkin lisäksi. Yhteinen huumori ja vetovoima olis oleellisen hyviä juttuja parisuhteen kannalta.

    Tossa on jo aikamoinen lista ottaen huomioon kuinka pienestä joukosta se joku erityinen pitäs löytyä vähemmistönaisena vähemmistöstä.
    L-naisena joutuu tyytymään paljon vähempään kuin heterona/biinä tai olla yksin melko kauankin. Fakta.


   • Anonyymi

    Ei kiitos epämääräisille ei-heteroille, lesbona valitsen lesbon kun suhdetta haen.


  • Yksi tärkein neuvo on, ei ne sanat vaan teot puhuu puolestaan, tyhjänpuhujia kannattaa välttää, jos lupaukset eivät toteudu.
   Samanlainen arvomaailma on tärkeä ja että tulevaisuuden suunnitelmat on molemmilla samanlaiset.
   Henkinen yhteys ainakin itselle merkittävä juttu, kun toiseen tutustuu, intohimo laantuu aikanaan, toki tietty kipinä oltava.
   Ulkonäölläkin on oma merkityksensä ja täytyy olla tiettyä vetovoimaa toiseen.
   Myöhäisheränneiden kanssa joidenkin on oma riskinsä, jos toteavat ettei tämä olekkaan mun juttu, olis kurjaa olla vaan pelkkä kokeilu. Eihän se helppoa ole löytää itselleen sopivaa kumppania.

  • Anonyymi

   En tiedä. Kiinnostukseni osuu epäsopiviin kohteisiin. Kas kun l-naisissa on vähän heteronoloisia, hyvännäköisiä, naisellisia, normaalipainoisia, ikäisiäni, ei hörhöjä, kypsiä ja kouluttautuneita naisia. Jos on, he ovat usein varattuja.

  • Anonyymi

   Nosto.

   Voisin lisätä oleellisena asiana, että mulle sopiva nainen ei pyöri sukupuoli-identiteettiongelmiensa ympärillä, hyväksyy naiseutensa ja kehonsa. On siis rehdisti nainen, eikä ei-nainen/kohdullinen/non-binary.

   • Anonyymi

    Mielestäni on nurinkurista ja epätervettä, että biologinen nainen, joka on lesbo, ei hyväksy naiseuttaan mutta väittää rakastavansa naisia.
    Kertoo tarinaa siitä, että on sisäistänyt naisvihaa itseensä, sitä voi työstää onneksi! :)


  • Anonyymi

   Hyvin saman kaltaiset ajatukset on varmasti täällä monella.

   Olisihan se mahtavaa joskus kohdata se oikea, vieläpä niin että olisi itse se oikea sille oikealleen.

   Olen elänyt pitkässä suhteessa sen paperilla hyvän kanssa, ja kyllä, ollut tietyllä tavalla hyvä elämä.

   Mutta en voi väittää etteikö kaduttaisi ja välillä mietytyttäisi ne nuorena katsomatta jääneet kortit. Sellaiset joista näin pidemmällä elämänkokemuksella tajuaa että olivat moleminpuoleisia ihastuksia. Olisi pitänyt olla rohkeampi silloin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   98
   1956
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   241
   1594
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   256
   1040
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   935
  5. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   84
   904
  6. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   835
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   771
  8. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   755
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   724
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   719
  Aihe