Pro valehtelee, että työtehtävät ovat lakossa vaikka työt eivät ole koskaan lakossa.

Anonyymi-ap

On painava syy olla lakkoilematta. SAK:n ja Pro:n olisi syytä keskittyä yhteiseen kehittämiseen eikä järjestää sdp:n oppositiopolitiikkaa. Sitä on nähty Sipilän hallituksen aikana. Silloinkaan ei johtanut mihinkään.

Mistä säästetään 12 miljardia? Sen verran valtion talous on miinuksella. Lainojen korot ovat jo 3,5 miljardia. Marinin "ilmaisia" 40 miljardin lainojakin pitää lyhentää. Ei ole ilmaisia lainoja aikuisten oikeasti.

SAK:n edustajat kolmikannassa ovat kritisoineeet hallituksen leikkauksia, heitä on kuunneltu, mutta ovat tarjonneet tilalle tyhjää paperia. Eihän se niin voi mennä, kun pitää säästää yli 10 mljardia.

Tärkein tehtävä on 100 000 uuden työllisen lisääminen. Kun työtön menee töihin, niin kustannuksesta tulee veronmaksaja. Se helpottaa valtion taloutta ja hyvinvoinnin ylläpitoa. Kaikki keinot on käytettävä. Hiekan heittäminen viltistä pelikentälle on vastuutonta.

Työt eivät ole lakossa. Eivät koskaan. Jotkut ihmiset ovat. Minkä takia? Kadulla istuskeltu ei vähennä ilmaston lämpenemistä, eikä lakkoilu rakenna yhteiskuntaa.

11

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jyrkkä ei lakkoilulle. Mielenosoittaminen on aivan eri asia kuin lakkoilu.

    • Anonyymi

      Töihin ei voi mennä, jos työnantaja laittaa työsulun. Työsulku on työnantajan työtaistelutoimenpide. Lakkoilijoille ei makseta palkkaa, eikä työsulun ajalta. Sehän on selvä.

      Milloin nähdään työnantajien poliittisia työsulkuja? SAK ja Pro eivät näytä välittävän työrauhavelvoitteesta. Onko se merkki työnantajille, että on ihan ok rikkoa sopimuksia?

      Lakon aikana voi mennä töihin, koska työt eivät ole lakossa, vain jotkut ihmiset.

    • Anonyymi

      Rakennusliitto auttaa rakennusfimoja lakkoilemalla. Voi hyvää joulua.

    • Anonyymi

      Häiriköt kieltäytyvät työnteosta työrauhavelvollisuuden aikana.

    • Anonyymi

      Oletteko ajatelleet, miksi ei lakkoiltu viime vaalikaudella, kun eläkeputki poistettiin ja tuotiin pohjoismainen työnhakumalli työttömille. Oli paljon pahempi kuin Sipilän malli, mutta ei lakkoiltu, vaikka Sipilän mallia vastaan lakkoiltiin ja nyt taas jonkin tekosyyn varjolla. Oletteko miettineet sitä? Ammattiliittojen jäseniä kusetetaan. Ay-demarit vie kuin pässiä narussa. Joku painava syy. Vitut!

      • Anonyymi

        Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat! Joukkohurmoksessa lauletaan Vappumarsseilla Isänmaallisia lauluja AY-pomoja jumaloiden näiden kiihottaessa jäsenkuntansa valtakunnan toiminnat sulkevaan lakkoon.


    • Anonyymi

      Ajatelkaa Tehyn ja Superin lakoissa uhattiin kävellä ulos teho-osastoilta. Marinin piti laatia pakkolaki. Sitten houkuteltiin sanomaan monen vuoden työllä hankkima ammattiosaaminen kiristystoimena irti. Toistatuhatta hoitajaa sen sanoikin irti. Jotkut ovat palanneet häntä koipien välissä.

      On painava syy olla lakkoilematta ja ajaa yhteisiä asioita yhdessä. Hakaniemen herrat ja rouvat eivät tiedä mistään mitään.

      • Anonyymi

        Hakaniemen herrat ja rouvat hykertelevät käsiään tyytyväisinä kun heidän masinoimaansa työnseisauksiin osallistuu vieläkin runsain määri aivopestyä porukkaa.
        Nämä agiteeraajat järjestävät milloin milläkin tekosyyllä työnseisauksia eri puolilla Suomea.
        Tarkoituksena hallituksen kaataminen ja oman hyväpalkkaisen homman jatkuminen niin pitkälle kuin hölmöt jäsenet jaksavat heitä pienillä palkoillaan elättää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poliittinen lakko ei ole oikea lakko. Se on vahingonteko ja uhkaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe