Laiskan helppo ateria

Anonyymi-ap

Bataatti mikroon 10 minuuttia, reiät haarukalla.

Mikrosta ulos ja jotain valmissosetta tai -muussia päälle.

67

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Melko gurmee annos, kannattaako pitää itseä hengissä moisilla ankeuden siemenillä?

      • Anonyymi

        Ei jokapäiväistä murkinaa.


    • Anonyymi

      Bataatti on mustien ja apinoiden safkaa.
      Ei valkoihoisen syötävää.

      • Anonyymi

        Keiden ruokaa on perunat olleet??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keiden ruokaa on perunat olleet??

        Luojamme huom, monikko, antoivat ruuan. Perunat ja lehmät. Glolistit väärensivä siis i zionisti jesuiitat väärensi Raamatun ja siksi syötte sikaa. ja se on loislihaa..


      • Anonyymi

        Batatti ei oo yhtä hyvää ku lanttulaatikko, vain melkein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luojamme huom, monikko, antoivat ruuan. Perunat ja lehmät. Glolistit väärensivä siis i zionisti jesuiitat väärensi Raamatun ja siksi syötte sikaa. ja se on loislihaa..

        Soosaat ja sekoilet kuin maaninen uskovainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keiden ruokaa on perunat olleet??

        Perusta on tuotu, joten perulaisten kai.


    • Anonyymi

      Perunaan tökin viiltoja ja muutama minuutti mikrossa kupu päällä, en enää keitä ja säilyy ravintoarvot, siihen flooraa ym.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Molemmat on hyviä, peruna ja bataatti, ja höyryttämällä vitamiinit säilyvät myös.
        Tykkään enemmän perunasta, bataatti maistuu vähän lantulle, josta en niin
        kovasti tykkää, mutta jouluna voin maistaa.


      • Anonyymi

        Mikrossa puolet ravinto arvosta katoaa. Tiesitkö, ja ihan sama Wi-fi verkko tekee.
        Kasvi kasva heikosti wifin takia. Mikrossa komennettu vesi joka kastellaan elävää kasvia ei kasva kuten hana vedellä kasteltu.


    • Anonyymi

      Todella helppo ateria valmis mikroruoka mikroon 1-2 min.

    • Anonyymi

      10 minuuttia yhtä bataattia mikrossa ? Ei ole pikaruoka.

      • Anonyymi

        Ei siinä mee iteltä yhtään aikaa, mikro hoitaa.
        Eikä ole "pikaruoka", vaan laiskan ruoka.
        Panee bataatin mikroon (2 sekuntia), ottaa pois ja lätkäisee jotain päälle (1 minuutti) ja syö.

        Vertailun vuoksi ahkeran ruoka.

        Luet reseptit, valmistelet (10- 20-30 minuuttia), laitat uuniin: 30-40 minuuttia.

        Oma on valintasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä mee iteltä yhtään aikaa, mikro hoitaa.
        Eikä ole "pikaruoka", vaan laiskan ruoka.
        Panee bataatin mikroon (2 sekuntia), ottaa pois ja lätkäisee jotain päälle (1 minuutti) ja syö.

        Vertailun vuoksi ahkeran ruoka.

        Luet reseptit, valmistelet (10- 20-30 minuuttia), laitat uuniin: 30-40 minuuttia.

        Oma on valintasi.

        Ei onneksi aika ole noin kortilla eläkeläisellä. Perunan vitamiinit on kuoren alla.
        Syön kuorineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä mee iteltä yhtään aikaa, mikro hoitaa.
        Eikä ole "pikaruoka", vaan laiskan ruoka.
        Panee bataatin mikroon (2 sekuntia), ottaa pois ja lätkäisee jotain päälle (1 minuutti) ja syö.

        Vertailun vuoksi ahkeran ruoka.

        Luet reseptit, valmistelet (10- 20-30 minuuttia), laitat uuniin: 30-40 minuuttia.

        Oma on valintasi.

        Uunikin kyllä hoitelee niin ettei siihen omaa aikaa tarvita, samoin kuin mikrouuni.


    • Anonyymi

      Tytär kävi isänpäivä vierailulla, toi mm. Höyrykattilan, täytyy kokeilla juureksiin.

      • Anonyymi

        Juureksiinkin höyrykattila on erinomainen, voi pilkkoa valmiiksi sopiviksi paloiksi.


    • Anonyymi

      Työläämpi tapa. Bataatti ranskikset!

      • Anonyymi

        No, syökää perunaa!
        Huuhtokaa, peskää, laittakaa kattilaan, keittäkää, kuorikaa ja syökää.
        Tarttette jonkin kastikkeen siihen, esim jauhelihasta: käristäkää, silputkaa sipulit, heittäkää suolat, valkopippurit, mausteet, tomaattisoseet, basilikat ym ym. Siinä 10 minuuttia.
        sitten etsikää lautaset, lasit, veitse haarukat, ketsupit, sinapit ym salaatit päälle.
        Syökää, tiskatkaa.

        Vapaa valinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, syökää perunaa!
        Huuhtokaa, peskää, laittakaa kattilaan, keittäkää, kuorikaa ja syökää.
        Tarttette jonkin kastikkeen siihen, esim jauhelihasta: käristäkää, silputkaa sipulit, heittäkää suolat, valkopippurit, mausteet, tomaattisoseet, basilikat ym ym. Siinä 10 minuuttia.
        sitten etsikää lautaset, lasit, veitse haarukat, ketsupit, sinapit ym salaatit päälle.
        Syökää, tiskatkaa.

        Vapaa valinta.

        Perunanpuolikkaat kypsyy alle 10 min höyryssä ja eikun sillipurkki auki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, syökää perunaa!
        Huuhtokaa, peskää, laittakaa kattilaan, keittäkää, kuorikaa ja syökää.
        Tarttette jonkin kastikkeen siihen, esim jauhelihasta: käristäkää, silputkaa sipulit, heittäkää suolat, valkopippurit, mausteet, tomaattisoseet, basilikat ym ym. Siinä 10 minuuttia.
        sitten etsikää lautaset, lasit, veitse haarukat, ketsupit, sinapit ym salaatit päälle.
        Syökää, tiskatkaa.

        Vapaa valinta.

        Syökö joku jotain soosseja vielä ? Ei tulis mieleenkään alkaa tekemään.


    • Anonyymi

      Jaa mikrossa.

      Syön kyllä bataattia mielelläni. Monesti verrataan perunaan, voi käyttää samanlaisissa ruuissa. Mun mielestä bataatti kuitenkin paremman makuista, siis siinä on makuakin. Luemma terveellistäkin. Vihannekseksi vähän kallis, koska suomessa myydään tukijaispottua polkuhintaan. En tiedä, kasvatetaanko suomessa sitä.

      Käytän kyllä paljon mikroa ruuanlaitossa. Mutta vihanneksia tai juureksia en tykkää mikrolla kypsentää, tulee kummallinen koostumus, ei rapea, ei pehmeä, jotain siltä väliltä. Bataatti keittyy samassa ajassa kuin potutkin, paitsi tietenkin kokonaisina net on hirmusuuria ja menee enenpi aikaa. Vertaisin ehk mieluummin porkkanaan, kuin perunaan noin kasviksena.

      Teen mieluusti porkkana/bataattimuussia. Vai pitäiskö sanoa pyreeksi. Laitan kyllä yleensä perunamuussiinkin porkkanaa, makua ja väriä. Bataatti kivempi kuoria, kuin peruna.

      Joop bataatti on jees. Mutta toi mikrojuttu epäilyttää.

      =DW=

    • Anonyymi

      Woltti tuo kebab annoksen vaarille, jossa on proteiinia.

      • Anonyymi

        Siis vaarissa(ko?) on "proteiinia". Hah.


    • Anonyymi

      Perunaa tai tai bataattia ohuina siivuina kiehuvaan veteen toviksi.Lisukeeksi rikottu muna vesilasiin ja tasan minuutuksi mikroon tulee hyvä uppomuna

    • Anonyymi

      Mikrossa perunoiden kypsennys vaatii harjoittelua ja lopulta tulos on täys kymppi.

    • Anonyymi

      Perunat voi kypsyttää höyrykattilassa puolikkaina jos kiire on.
      Eläkeläisellä ei ylleensä ole. Sen osaa arvioida etukäteen, koska nälkä on.

      • Anonyymi

        Kyllä. Etukäteenkin.


    • Anonyymi

      Höyryssä kypsyy vihannekset samalla perunoitten kanssa,
      Mikrossa tulee kumimaisia.

    • Anonyymi

      Punajuuri, pinaatti, selleri, sienet, perunat ja kananmunat voivat myös mikron avulla uudelleenlämmitettynä aiheuttaa ruokamyrkytyksen.

      • Anonyymi

        20:31
        Olen lämmittänyt pinaattilettuja mikrossa.
        En huomaa myrkyttyneeni.
        Beng
        Jokut eivät voi jostain syystä syödä perunaa, mutta bataatti käy. Miksiköhän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        20:31
        Olen lämmittänyt pinaattilettuja mikrossa.
        En huomaa myrkyttyneeni.
        Beng
        Jokut eivät voi jostain syystä syödä perunaa, mutta bataatti käy. Miksiköhän?

        Tieto googlehaulla: "Bataatti muistuttaa meille tuttua perunaa, vaikka itse asiassa bataatti ja peruna eivät edes ole läheistä sukua toisilleen.

        Perunan sukulaisiin kuuluvat esimerkiksi tomaatti ja munakoiso, kun taas bataatin sukulaisia ovat esimerkiksi päivänsini ja monet muut kukat ja puut."

        Eikö olekin erikoista ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tieto googlehaulla: "Bataatti muistuttaa meille tuttua perunaa, vaikka itse asiassa bataatti ja peruna eivät edes ole läheistä sukua toisilleen.

        Perunan sukulaisiin kuuluvat esimerkiksi tomaatti ja munakoiso, kun taas bataatin sukulaisia ovat esimerkiksi päivänsini ja monet muut kukat ja puut."

        Eikö olekin erikoista ?

        Sekä peruna että bataatti ovat hyvin tärkkelyspitoisia juureksia ja sopivat erinomaisesti aterian hiilihydraattilisukkeeksi.

        Molemmilla on omat etunsa: bataatissa on hieman enemmän kuitua ja A-vitamiinin esiasteita kuin perunassa, mutta perunassa on enemmän kaliumia ja C-vitamiinia.


    • Anonyymi
    • Ruuan laitto kiinnostaa sehän on mukavaa ajankulua, huominen pääruoka vielä mietinnässä samoin salaatti.

      • Anonyymi

        Miten olisi makaroonilaatikko ? Saatko syödä sitä ? Minun on tehnyt mieli sitä,
        mutta en saa aikaiseksi. Ostan valmista, testaan Kokkikartanon makaronilaatikon,
        se voitti Hesarin testin.

        Aniharvoin syön makaronia tai pastaa, mutta joskus tekee mieli makaronilaatikkoa.
        "Meilläpäin" (nuoruudessa lännenpänä Suomea) makaronilaatikkoa tarjottiin joulunakin muitten laatikkojen lisäksi ja maksalaatikkoa.


    • Anonyymi

      Ulkomailta tuodusta bataatista et tiedä mitä (myrkkyjä) niiden viljelyssä on käytetty. Aivan varmasti ulkomailta tuoduissa on enemmän ainejäämiä kuin kotimaisissa. Etelän vetelät joutuvat käyttämään pelloillaan enemmän tuholaistorjunta-aineita kuin täällä koska siellä ei ole kunnon talvea kasvukausien välillä.

      • Anonyymi

        Laiskan jälkiruoka pn pari kolme lusikallista hunajaa purkista.
        Jos haluaa oikein herkkua, niin lorauttaa siihen kermaa.

        Puulusikalla.
        Joku antoi toisaalla hyvän neuvon, että ei metallilusikalla.
        Pitänee ottaa käyttöön venäläinen maalattu lusikka, kun ei oo muita puulusikoita kuin vain puukauha, mikä on aika iso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laiskan jälkiruoka pn pari kolme lusikallista hunajaa purkista.
        Jos haluaa oikein herkkua, niin lorauttaa siihen kermaa.

        Puulusikalla.
        Joku antoi toisaalla hyvän neuvon, että ei metallilusikalla.
        Pitänee ottaa käyttöön venäläinen maalattu lusikka, kun ei oo muita puulusikoita kuin vain puukauha, mikä on aika iso.

        Korjaus edelliseen: muovikertakäyttölusikka, tai sitten retkeilijäm muovilusikka, missä on yhdistettynä lusikka, haarukka ja veitsi.


      • Anonyymi

        Luuletko, ettei Suomessa myrkkyjä käytetä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko, ettei Suomessa myrkkyjä käytetä ?

        Tutkimusten mukaan kaikissa pohjoismaisissa tuotteissa on vähemmän myrkkyjäämiä yms. elintarvikkeissa, kuin keski-, ja eteläeuroopan maiden vastaavissa.


    • Anonyymi

      Kunnon pottumuussi itse tehden, siihen jauheliha tms. kastike.
      Aikaa menee mutta eipä se hukkaan mene.

      Sitäpaitsi ruokien tekeminen on luovaa ja mukavaa tekemistä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Herkkävatsaiselle nämä tuottaa vaikeuksia eikä pska tahdo pysyä kuupissa, vaan aina osa on rainbowna peräseinä joella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herkkävatsaiselle nämä tuottaa vaikeuksia eikä pska tahdo pysyä kuupissa, vaan aina osa on rainbowna peräseinä joella.

        Lähdin käymään kaupassa, kun pääsi hunaja loppumaan.
        En sitten kuitenkaan muistanut ostaa hunajaa, mutta ostin vaniljapullan.
        Sen lämmitän mikrossa ja nautin kahvin kanssa.

        Keitin aamulla kahvia termollisen. Kahvia riittää yleensä kahdeksi päiväksi.
        Laitan kahvin sitten isossa kupissa jääkaappiin, tykkään kylmästä kahvista.

        Kahvinporot kuivatan, ja niistä on paljon hyötyä moneen asiaan. Kuuklatkaa.
        Ne kuivat kahvinporot on hattuhyllyllä anoppivainaan peru"hopeisella" vadilla kuivumassa.

        Eli tämän päivän jälkiruoka on vaniljapulla ja kahvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähdin käymään kaupassa, kun pääsi hunaja loppumaan.
        En sitten kuitenkaan muistanut ostaa hunajaa, mutta ostin vaniljapullan.
        Sen lämmitän mikrossa ja nautin kahvin kanssa.

        Keitin aamulla kahvia termollisen. Kahvia riittää yleensä kahdeksi päiväksi.
        Laitan kahvin sitten isossa kupissa jääkaappiin, tykkään kylmästä kahvista.

        Kahvinporot kuivatan, ja niistä on paljon hyötyä moneen asiaan. Kuuklatkaa.
        Ne kuivat kahvinporot on hattuhyllyllä anoppivainaan peru"hopeisella" vadilla kuivumassa.

        Eli tämän päivän jälkiruoka on vaniljapulla ja kahvi.

        Nälkä on tarpeeksi hyvä mauste


    • Anonyymi

      Tai. Siivu makkaraa jääkaapista ja juotavaa hedelmäjogurttia siihen päälle. Onhan ne hyvii ja nopeita hiukopaloi köyhälle äijä kääkälle.

      • Anonyymi

        Niisää jukurteis on järkyt määrät sokeria.


    • Anonyymi

      On vielä hiukka aikaista mennä suihkuun. Mut sii 18 jälkeen huljuttelee itteäs suihkun alle. Ei näit tälläsii, hiukan kuumii ilmoi kukaa ennustanu.
      . ja puis.

    • Anonyymi

      Minä en käytä mikroa eikä minulla ole edes mikroa. Teen ruokaa liedellä ja tulee maukasta. Mikro ei ole terveellinen.Pakaste vihnnksia kypsensin joskus eikä ne ole pannulla paistetun tai keitetyn veroisia ollenkaan. Eineksiä en syö enkä osta enkä säilykkeitä. Eikä minulla ole maustepulloja jääkaapissa en pidä sotkuista ruuassa. Kuivamausteita käytän. KERMA tekee ruuan ja äsken söin makaroonia ja vihanneksia,loraus oliiviöljyä ja lisäsin kuohukermaa ei juustoa. En ole makasikin syöjä ja niitä on vain varalla aina.Olen perunansyöjä ollut aina. Kotimaiset vihannekset silloin kuin on kaaleja ja tomaattia. K kaupassa oli italialaisia uuden sadon porkkanoita, kotimaisia ei ole. Bataatti ei te edes mieli kokeilla.

      • Anonyymi

        Mikroa käytän joka päivä, sen nopeus ratkaisee. Joo, kotimaiset porkkanat on loppu, syksyllä sit saadaan taas.


    • Anonyymi

      Laiskan helppo ateria: Valmis bataattilaatikko minuutiksi mikroon. Nam.

      • Anonyymi

        Kurmeeateria, maistuu aika sokerilta.


    • Anonyymi

      Just söin perunaa ja porkkanaa lohkoina, sekä itsetehtyjä broilernugetteja ja sipulirenkaita airfryerillä kypsennettynä. Mainio laite yhden hengen ruokien tekoon.

      • Anonyymi

        Olet kokki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kokki.

        Helppo kokkailla kun saa tehdä oman mielen mukaan sellaista mikä parhaiten maistuu. Lapsenlapsille sitten teen sellaista mikä heille maistuu. Kokki en ole ammatiltani vaikka työssänikin joskus jouduin kokin hommia tekemään.


    • Anonyymi

      Helpon ja edullisen aterian saa kun ostaa Herkkusieni kuivapakkauksen. Sitä voi höystää vielä kermatilkkalorauksella.
      On se viimisen päälle hyvää.
      Pussukasta tulee laitettuna kaksi lautasellista.
      Sama niistä kaikista pussikeitoista tietysti.

      • Anonyymi

        Ihan hyvää vaihtelua olisi tuo.


    • Anonyymi

      Ruuan eli ravinnon kanssa ei kannattaisi olla laiska. Se on näet lääke numero yksi ja terveytesi peruspilari.

      • Anonyymi

        Mutta ei siitä kannata liikaa stressiäkään ottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ei siitä kannata liikaa stressiäkään ottaa.

        Woi olla, mutku se stressi yllättää helpommin, jos et ole hyvässä kunnossa, terve ja oikein ravittu. Ts. ruoka ei ole vain vatsan täyte, vaan elimistösi rakennusaine.


    • Anonyymi

      Korvaan väliaterioita nykyään mukillisella kahvia ja monipuolisilla voileivillä. Umpilihhaa ja kallaa pitää aina olla mukan.
      Kahvissa pitää aina mukan punain maito.

      Ei ihanteellisimmast päästä, mutta kyllä sillä toimeen tulee kun lähes toimettomana päivät kipujen takii käppäilen.
      ... torsden.

      • Anonyymi

        Punainen maito on hyvä kahviin, kermaa joskus vain.


    • Anonyymi

      Mistä sain isoi ahvenenköriläitä hellalle paistinpannussa kannen alla hitaasti muhimaan.
      Voita mukaan ja sähköhellaan 1 päälle. Jos välillä kääntää niitä kaloja, kypsää on jo 40 minsassa.
      tr.

      • Anonyymi

        Appurat on hyviä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      127
      3227
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1275
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1086
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      13
      1043
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      54
      972
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      966
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      934
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      839
    Aihe