IPhonen korjaukset ja huollot, rahastusta rankimman mukaan

Anonyymi-ap

ASIAKASKOKEMUS 1
IPhone 11 ja 12 puhelimia näyttää vaivaavan tietyn ajan jälkeen tulevien puheluiden äänen tukkoisuus. Tukkoisuus etenee niin hitaasti ja siihen kiinnittää huomiota vasta silloin kun se haittaa puhelimen käyttöä, tai jopa estää käytön. Näin kävi minunkin IPhone 11 puhelimen kanssa.

Vein puhelimeni huollettavaksi Applen valtuuttamalle Tector Pukinmäkeen Helsingissä. Siellä kerrottiin että puhelimen yläkaiutin on rikki. Koska huollon mukaan Apple ei toimita pelkkää kaiutinta niin he vaihtoivat koko näyttöpaneelin kaiuttimineen. Korjaus meni takuun piiriin ja puhelin alkoi toimia moitteettomasti.

ASIAKASKOKEMUS 2
Kun aikaa kului liki kaksi vuotta niin sama vika toistui, vein puhelimen uudelleen Tector Pukinmäkeen. Siellä kerrottiin sama tarina että puhelimen voi korjata vain samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla eli vaihtamalla koko näyttöpaneeli kaiuttimineen. Kun takuu oli jo päättynyt, näyttöpaneelin vaihto olisi maksanut 480 euroa. En jättänyt yli kaksi vuotta vanhaa puhelinta 480 euroa maksavaan korjaukseen.

Yritin löytää netistä, onko I Phone 11 puhelimen yläkaiuttimissa jokin tyyppivika? Tuntui uskomattomalle kaiuttimen toistuvat rikkoontumiset, jotka vaativat lähes 500 euroa maksavan näyttöpaneelin vaihdon?

Ongelmaan löytyi vastaus kun löysin IPhonen huoltoa koskevalta keskustelupalstalta Handle IT puhelinhuollon yhteystiedot. Lukemieni asiakaskokemusten perusteella vein puhelimeni tuohon liikkeeseen. Vian jo entuudestaan tunteva selvästi asiantunteva henkilö avasi puhelimen siinä odotellessani ja puhdisti kaiuttimen suojineen. Korjauksesta veloitettiin vain puolen tunnin työ eli kymppejä ja huom! Mitään varaosia ei tarvittu! Tämän huollon jälkeen puhelin on toiminut kuin uusi pari vuotta ja toimii edelleen.

ASIAKASKOKEMUS 3
Nyt toisessa pari vuotta käytössäni olleessa IPhone 12 puhelimessa ilmeni sama vika, eli puhelimen ääni meni tukkoiseksi. Koska asun pääkaupunkiseudulla vein puhelimen lähempänä Helsingin Ruoholahdessa olevaan Mcare huoltoon ja kerroin että puhelimessa saattaa olla sama vika kuin IPhone 11 puhelimessani oli ollut ja pyysin tarkastamaan johtuuko heikko kuuluvuus yläkaiuttimen likaantumisesta.
Sen sijaan että puhelin olisi avattu, kaiutin suojineen olisi puhdistettu tuli seuraavan ilmoitus sähköpostiini ”
Hei,
Huoltoon saapuneessa laitteessanne iPhone 12 Pro Max
Yläkaiutin on epäkunnossa, puhdistus ei auttanut. Korjaus vaatii näytön vaihdon. Kuluttajansuojan mukaan voimme korjata 39 EUR, jos lähetät meille Suomen ostokuitin, jossa on asiakkaan nimi, hinta, ostopäivämäärä ja sarjannumero. Jos teillä ei ole kuittia tai laite oli ostettu yritysasiakkaalla tai Suomen ulkopuolella korjaus olisi maksullinen (639 EUR).
Vaihtoehtona on laitteen palautus toimenpiteittä (45 EUR).
Terveisin,
mcare

Elisan tilausvahvistus löytyi, mutta nyt heidän kertoma jatkotakuu joka puhelimella olisi ollut oli heidän tiedostoistaan kadonnut ja korjaus olisi maksanut 639 euroa!!!

Tähän loppui uskoni . Soitin tuttuun Handle IT huoltoon (toimii Lahdessa osoitteessa Vapaudenkatu 9 C), sovin ajan ja vein puhelimeni heille. Kaiuttimen puhdistus hoitui jälleen odotellessa. Nyt puhelin on kunnossa ja huoltokorjaus maksoi 30 euroa.

10

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kuulostaa tutulta. samasta juuri kärsi yt ja kärsivä.

      • Anonyymi

        Näyttäisi että tuo yläkaiuttimen tukkeutuminen on uudemmissa IPhone puhelimissa 11 mallista alkaen tyyppi ominaisuus, yläkaiuttimen suoja kerää itseensä likaa. Naiset käyttää hiuksissa lakkaa ja kasvoissa puuteria joka helposti tarttuu puhelimeen ja aiheuttaa vähitellen kaiuttimen tukkeutumisen. Samaa tekee myös hiki, jos kuntoillessa puhuu puhelimeen, tai pöly ja kosteus yhdessä. Myös minulle tarjottiin näytön vaihtoa, jonka hinta olisi ollut lähes 600 €, En onneksi jättänyt korjattavaksi. Käytin puhelimeni tuossa samassa Handlessa ja tuli kuntoon ilman turhaa näytön vaihtoa. Tuon vian täytyy olla Applen tiedossa, niin puutarhatonttuja sielläkään ei kaikki voi olla. Siitä huolimatta tarjotaan törkeään hintaa näytön vaihtoa puhdistuksen sijaan. Tietysti tuolla saadaan roimasti laskutusta, Ellei tunne asiaa puhelimelle tulee hintaa jos vuoden-tai parin välein merkkikorjaamo vaihtaa 500-600 € hintaisen näytön.


    • Anonyymi

      samasta keskusteltiin tänään itapsa-huollossa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Apple myöntää: BMW:n lataus voi hajottaa iPhonen


    • Anonyymi

      Tarkotit varmaankin sanoa: iPhone, rahastusta rankimman mukaan.

    • Anonyymi

      Ja tämä kertomushan on ihan selvä mainos vain tuolle firmalle

    • Anonyymi

      Minunkin IPhonen äänen tukkoisuus johtui samasta syystä. Applen huolto tarjosi minullekin korjauksena näytön vaihtoa, josta olisi tullut yli 500 euron lasku. Onneksi tuttavapiirissä on elektronikkalaitteiden ja puhelimien korjauksiin erikoistunut ammattilainen, hän avasi puhelimen ja puhdisti kaiuttimen. Puhdistuksen jälkeen puhelin alkoi toimia kuin uutena. Tulee mieleen moneenko puhelimeen IPhonen huolloissa on myyty ja uusi näyttö, huollon osaamattomuudesta johtuen. Tuntuisi uskomattomalle jos puhelimen ilmeisesti yleinen vika ei olisi Applella tiedossa!

      • Anonyymi

        Mulla on ollut vajaat 3v 12 mini eikä puhelimessa ole mitään vikaa. Aion pitää tätä ainakin pari vuotta koska vastaavaa mallia ei ole. Asia tietenkin eri jos saa korttiin ylimääräistä.

        Mutta jos minulle tulisi joku korjaus jonka budjetti on 500€ niin aivan varmasti miettisin uuden puhelimen hankintaa. 13 6,1” 128 maksaa 650€ olus suojakotelo. Tosin 13 ei ole omalla vaihtoehtolistalla.


    • Anonyymi

      Onko niin että Iphonen valtuuteuissa huolloissa porukka on niin pihalla oman merkin tyypillisestä viasta etteivät ole huomanneet että huono kuuluvuus johtuu yläkaiuttimen likaantumisesta. Jos huomaavatkin niin on käsittämätöntä ettei merkkihuolto osaa niin yksikertaista toimenpidettä kuin kaiuttimen aukon puhdistaminen? Josta osaava ja vastuuntuntoinen ei merkkihuolto veloittaa vai puolen tunnin työveloituksen. On suoraan sanoen k_settamista jos"arvostettu": ) merkkikorjaamo tarjoaa ehjän kaiuttimen tarvitseman 35-40 euron hintaisen puhditushuollon tilalle 500-600 euroa maksavaa näytön vaihtoa. Toistan, näytön vaihtoa ehjän näytön ja ehjän kaiuttimen puhdistamisen tilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2699
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2561
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2178
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1654
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1580
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe