No, niin Suomen vajakit tuollainen.

Anonyymi-ap

Vajakki johtaja pyysi palstalla kertomaan millainen aamiainen minulla täällä Kambodzassa on tänään ja nauroi perään hä hä hä

No, toki laitan kuvan [url=https://aijaa.com/uxWVSE][img]https://img.aijaa.com/m/00314/15198995.jpg[/img][/url]

Tuollainen oli. Ensimmäisenä nautin herättyä tuoretta appelsiini mehua. Sitten suihkuun ja sitten nautin tomaatti tuoremehua ja Dragon hedelmän paloja muutaman. Sitten oli kuten kuvassa moniviljaleipää ja sen päällä Edam juustoa ja Parman pojan kinkkua. Sitten oli kananmuna keitetty ja omena viipaleit ja pikkuleipä lajitelma. Leivät ja muna säilytetään jääkaapissa aina tarjoiluun saakka, jotta säilyvät mukavan viileinä aamiaisen nautinto hetkeen.

Sää täällä Kambodzassa Kampotissa on nyt aamulla tuulinen ja hiukan ehkä viileähkö... Noin 28 - 29 astetta. Aurinko paistaa kyllä ja auringossa on toki lämmin.

Eilen aamulla hoidin kynnet varpaista ja sormista ja tänään harjatessa terassia aamiaiskuntoon havaitsin vielä yhden kynnenpalan terassilla.

Motolla voisi tänään lähteä ajelemaan ja katselemaan, vaikka meren aaltoja ja katsomaan Keppiin, että joko yläosattomat tytöt on tulleet rannalle.

Joo, se säästäminen on kannattanut toki. Verojen kierto ja muutenkin omatoiminen rahan hankinta ja tietysti hyvä TK+eläke minkä vajakit siellä maksaa
. . Toki valtion vajakki on tunnollinen veronmaksaja.

Uskon asioissa kannattaa enemmän uskoa siihen, että mitä Raamatussa sanotaan ja vähän vähemmän mitä valtio siitä sanoo. Ovathan he vähän, kuin eri puolilla Raamatussa.

Kun nyt valtion vatipäät sanovat, että ei varmasti olleet päivättyjä tuotteita aamiaisella, niin kyllä näissä oli päiväys parasta ennen. Toki tuoreista hedelmistä näkee, että mikä on tuore ja mikä ei. Osaako vajakki katsoa milloin esim banaani on vanha ?

Niin, 1500 dollarin netto-eläkkeellä näitä nautitaan.

14

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan asiallinen, noin niin kuin arkiaamiaiseksi, mulla on ollut usein kuppi kahvia, ja 11 aikaan syömään, nyt kun on eläkkeellä syön hieman paremmin aamulla, sitä mitä olen jääkappiiin edellispäivinä hommanut, on hyvä valinta vaihtaa maata saa ainakin elämän kokemusta, kun elämä ainakin täällä thaimaassa on varsin erilaista kuin suomessa, oli sitten varoja tai ei, joten jatka samaan tahtiin.
      By NumBAll HHN 62v. kohta 63v.

      • Anonyymi

        Se on hyvä.. elämä on helppoa ja hyvää myös Thaimaassa. Lämmintä riittää tai nyt sopivan lämmin.

        Iso aamiainen ja siihen välipalat ja illallinen ja iltapala riittää hyvin. Ja ei vie aikaa muusta toiminnasta.


      • Anonyymi

        Ulkonäöstäsi huomaa että sinulla on ravintoasiat hallussa ja runsaasti kokemusta oleskelusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ulkonäöstäsi huomaa että sinulla on ravintoasiat hallussa ja runsaasti kokemusta oleskelusta.

        Ikävä kyllä se pippeli ei kasva syömällä!


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­­­N­­­y­­­m­­­f­­o­­­m­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18114287M

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kokeila Tapsa välillä kunnon puuroa! Irlantilaisia isoja hiutaleita saa ainakin BigC'stä Thaimaassa. Onko siellä BigC? Vietnamissa oli.
      Puuro on hyvä vatsalle.

      • Anonyymi

        Ja mitä isompi vatsa, sitä parempaa se on.


    • Tässä kuussa jäi kivasti täälläkin. Ensin jäin valta tielle keskelle katselemaan kurkea ja jäin auton alle. Sairaalassa jäin ilman hoitoa kun vakuutus jäi ottamatta. Kampura jalkani jäi ostarin pyöröoven väliin ja sinne jäi toinen kenkäni. Jäin ilman tarjousleipää, kun liukuportaat jäi jumiin ja odottelin neljä tuntia korjausmiestä.

      Nauratti ja mulla oli hauskaa kun hölmöläiset meni kävellen pois liuku portaista kun ne ei tajunnut että ei niissä tarvi kävellä kun ne kävelee itsestään. Jäin siihen nauramaan ja ilkkumaan niille perään huudellen. Kun jäin pois niistä portaista niin jäljelle oli jäänyt vain keksiä ja ledi valoja. Jäin kotona ihmettelemään kun se ledi valo ei sopinut ikean katto gruunuun. Pyöritin ja pyöritin mutta käteen jäi vaan se bolttimo uudelleen ja uudelleen. Takuu lappu jäi bussiin josta jäin väärällä pysäkillä pois. Yritin liftata mutta kukaan ei ottanu kyytiin ku jäi tuo ruusu nenästä hoitamatta.

      Jäin pientareelle ottamaan nokka unet ni penskat jäi siihen ihmettelemään suurta ja punaista nenääni, tökkivät sitä sormella että onko se aito.
      Olen kristitty niin opetin lapsille vähän Jeesuksesta: "Hungry Jesus have you bread, many bread have fish, Jesus eat everybody"

    • Anonyymi

      Kävin ajamassa vähän off roadia tänään. . . Joku 70 - 80 kilometriä kaiken kaikkiaan. Ei, vain kiertelin maalaisteitä, piti mennä Keppiin katsomassa yläosattomia turisti tyttöjä.

      Oli vähän pölystä, kun ei ollut vielä laitettu asfalttia ja ajattelin, että tuossa pölyssä en muuten aja. Olisi pitänyt olla maski ja moto saa pölyä liikaa joka paikkaan. En tiedä missä vaiheessa tietyö on tulossa, mutta en lähtenyt katsomaan. Siellä on kait uutta asfalttitietä jo jonkin verran. . . Autolla voi mennä, ilmanpuhallus vain kiinni.

      Sama se on Thaimaassa älä väitä, sillä täällä on kesäkelit.

      Joo lähdin sivutielle seikkailemaan ja katsotaan minne päästään... Minä ja moto. Olihan siellä pieniä kyliä ja temppeleitä ja vuoren juuria. Tiesin, että idässä tulee Vietnam ja ja kaksi isoa tietä pitäisi mennä oikealla ja vasemmalla. Mutta toki etäisyys on kymmeniä kilometrejä. . . Mitä sitä ajattelin, että katsotaan mitä täällä on ja minne täältä pääsee. . . Katsoin välillä GPSää, että missä suunninpiirtein olen. Ajelemaan olin lähtenyt ja niin siinä ajeltiin. Täytyy sanoa, että yksi asia on täällä paremmin, kuin Pattayalla. Täällä on todella neitseellistä maisemaa ja sitä ei todellakaan näe ilman motoa. Tiet oli sitä laatua, että muulla ei mitään asiaa. Mutta ihan mukava oli niitä ajella. Sitä ei Pattayan Turisti näe. Se on aitoa Aasiaa ja tulee lehmiä ja koiria ja kanoja ja kaikkea mahdollista. Siellä on taloja ja varmasti asutaan aika omavaraisesti. Mutta maisemat on kauniit... Niitä ei Pattayan poika näe. Eikä näe ilman motoa. Pitäisi ostaa kamera kunnollinen ja motoon parempi satula, jotta perse ei mene kipeäksi. . . Se täällä on nähtävää ja todella.

      Siellä lähellä oli se pippurifarmi myös.

      • Anonyymi

        Ei se viidakko ja maaseutu ole siellä Kampotinkaan keskustassa sen enempää kuin Pattayan keskustassakaan. Kummastakin pitää lähteä retkeilemään jos meinaa landea nähdä, lande kun ei ole kaupunkien keskustoissa, tollo. Kyllä Pattayan pojat retkeillä osaa ja Pattayalla on Thaimaan parhaat MP-vuokraamot.


      • Anonyymi

        Ei sattunut voileipämiehelle kamera mukaan?


    • Anonyymi

      Yläosattomat tytöt ei varmaan kelpaa Saarikahelille, alaosassahan ei ole kuin se kahdeksan sentin putkenpätkä, joka ei sitä kiinnosta.

    • Anonyymi

      Kyllä niitä Kepissä on. . . Niitä tulee sieltä bussilla Kampottiin. 22 kilometriä.

    • Anonyymi

      Löysitkö tuon ruskean ja karvaisen munan sieltä rantakadun hiekkatieltä, mihin ei sitä asfalttia saada laitettua?
      No eihän sitä laiteta, kun ei niitä veroja haluta maksaa.

      On kuitenkin joku verottanut yhdestä sun keksistä puolet :)

      Miksi et koskaan syö banaaneja?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe