Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Islamin miesten paratiisi.

Anonyymi-ap

imaamien selittelyt kyseenalaistettava – islam sallii valehtelun

Olen seurannut suurella hämmästyksellä Suomessa asuvien imaamien mediassa esittämiä väitteitä, joiden mukaan esimerkiksi ”muslimit ovat kaikille hyviä, sillä paratiisiin ei pääse pahoilla teoilla” ja että ”islamin uskonnossa ei alisteta naisia, Koraanissa ei ole sellaisia opetuksia”.

Nämä väitteet eivät todistetusti pidä paikkaansa. Miksi toimittajat eivät kyseenalaista uutisjutuissaan imaamien puheita? Nostan esimerkinomaisesti esiin muutaman tosiasian edellä esitettyihin imaamien väittämiin liittyen.

Koraanissa (Suura 4:34) todetaan naisten asemasta mm. seuraavaa:

”Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan.”

Mitä puolestaan paratiisiin pääsemiseen tulee, esimerkiksi terrorististen tekojen suorittamiseen kannustaa islamin oppiin kuuluva periaate, jonka mukaan Allahin puolesta kuollut uskonsoturi pääsee paratiisiin, jossa häntä odottaa 72 neitsyttä. Islamin asiaa edistänyt terroristi ei ole uskonnollisen tulkinnan mukaan syntinen vaan shaheed eli marttyyri, jonka kuolema tuottaa suurta kunniaa Allahille.

Imaamien julkisuudessa esittämiin paikkansapitämättömiin väittämiin liittyen on syytä tuoda esiin se, että islam sallii valehtelun muslimien kanssakäymisessä vääräuskoisten kanssa, jos valehtelun katsotaan hyödyttävän islamin vallan etenemistä pidemmällä aikatähtäimellä.

Ilamin mieten paratiisi on yhtä isoa pillua:)

49

557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paskat haissoo ja palalaikat soi niin - tauti kiertää, on se raikaa näiten juhlat

      MUUTA EI SITTEN OLEKKAAN MUITTEN PÖYTIIN SYÖMÄÄN NIINKUIN AINA

      • Anonyymi

        Onhan islami hyvä uskonto naisillekin. Jos nainen kuolee, niin pääsee muhamettilaisten paratiisiin. Siellä nainen saa 72 nuorta poikaa jotka odottavat naista hellittäväksi.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­N­y­­m­f­o­m­­­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18118866W

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Itseä aina ihmetyttänyt kun täälläkin muslimit ja muslimeita puolustamaan huiputetut kirjoittelee täällä asioita ristiriidassa koraaniin ottamatta sieltä yhtäkään lainausta. Tai pimittämällä niitä kohtia jotka ovat oikeasti väkivaltaisia, sortoon johtavia että voidaan jakaa kuoleman tuomioita. Samoin kuin Islamin omia perus olettamuksiakaan ei edes viitsi vertailla tai tosissaan kyseenalaistaa siihen mitä tuhat vuotta aiemmin on kirjoitettu "pakanoiden" lähteistä, joita kreikassa, pohjois-afrikassa tai lähi-idässä on kirjoitettu. Rehellisyyden sijaan näkee valehtelua joka nurkan takana. Tietämättömät alistetut naiset (lapsikoneet) ja taivaan kiimaiset miehet ovat Islamin suurimmat veturit. Nukkemestari "profeetta" Muhamed vetää siimallaan miljardien päät maahan, ja terrori kranaattien sokat irti päivittäin. Siitä aplodit.

      • Anonyymi

        Kyllä siellä aina jää vana jälkeen misä islamisti kulkee.
        - 260-miljoonaan ihmistä on näitten käsien kauten mennyt ajan saatossa
        - kaikki muutn ryhmitymät ovat kaukana jälessä näistä.


    • Anonyymi

      VALES ON NÄILLÄ JA NÄISSÄ JOKAPÄIVÄISYYTTÄ, MIKSIHÄN MUUTEN

    • Anonyymi

      ELÄMÄÄ JANOAVALLE ON ELÄMÄN VESI AINA LÄHELLÄ JA TARJOLLA

      Päivän Sana
      21.11.23

      Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala! Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia. 2 Kor. 1:3–4

      Kuuletko, millaiseksi Jumalamme kuvataan? Hän on armahtava Isä. Armahtava Isä on rakkautta täynnä ja tahtoo lapselleen aina hyvää. Hän ei etsi rakastamisen syytä ihmisestä, vaan hän rakastaa, koska on itse Rakkaus. Hän on myös runsaan lohdutuksen Jumala. Hän ei siis vain hiukan lohduttele kärsivää, vaan hän tahtoo lohduttaa runsaasti, ylitse odotusten. Hän ei laita avulleen ehtoja, vaan hän tahtoo auttaa aivan kaikenlaisissa ahdingoissa. Voimme olla ahdistuksissa omasta syystämme tai syyttä, se ei ole ratkaisevaa. Jumalamme tahtoo lohduttaa jokaista, joka häntä ikinä avukseen huutaa. Autettuaan meitä hän lähettää meidät lohduttamaan toisia ahdingossa olevia. Hyvä on tarkoitettu kiertämään.

      • Anonyymi

        Kertomus Sykarin kaivon tapahtumista on lisäksi jälleen yksi esimerkki vastakkainasettelusta Jeesuksen oman kansan uskonnollisten vallanpitäjien kanssa: samarialainen otti hänet vastaan, temppelin papisto ei.


      • Anonyymi

        Aamen! Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä! Käänny hänen puoleensa ja ota hänet vastaan pelastajanasi.


    • Anonyymi

      Islamin taivaassa on 72 neitsyttä(miehet),ja heille syntyy aina uusi immenkalvo,koraanin mukaan.

      • Anonyymi

        Tuossa näkee miten tyhmää hommaa, valehtelu on kielletty vain toiselle muslimille. Vääräuskoiselle saa valehdella jos siitä on hyötyä itselle tai muille muslimeille. Ja sitten meidän viranomaiset, Kela tädit ym uskoo kaikki mitä nämä kultamunat selittää ? Nyt taas joku katsoi tarpeelliseksi tappaa saksalaisen kun Gasa ? Mutta tämähän on yksittäistapaus eikä mitenkään liity islamiin ? Einstein sanoi hulluuden määritelmäksi että tekee samat asiat, ja odottaa toisenlaista tulosta? Eli laitetaan rahaa kotouttamiseen ollaan ystävällisiä kunnioitetaan näitä matuja. Ja ne kiittää elättäjäänsä puukolla ?


    • Anonyymi

      KUN ON AIKA - NIIN JOILTAKIN SE LOPPUU

      Evankeliumi: Joh. 6:48–58

      Raamattu 1992: ”Minä olen elämän leipä. Teidän isänne söivät autiomaassa mannaa, ja silti he ovat kuolleet. Mutta tämä leipä tulee taivaasta, ja se, joka tätä syö, ei kuole. Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti. Leipä, jonka minä annan, on minun ruumiini. Minä annan sen, että maailma saisi elää.”

      Tästä sukeutui kiivas väittely juutalaisten kesken. He kysyivät toisiltaan: ”Kuinka tuo mies voisi antaa ruumiinsa meidän syötäväksemme?” Jeesus sanoi heille: ”Totisesti, totisesti: ellette te syö Ihmisen Pojan lihaa ja juo hänen vertaan, teillä ei ole elämää. Mutta sillä, joka syö minun lihani ja juo minun vereni, on ikuinen elämä, ja viimeisenä päivänä minä herätän hänet. Minun lihani on todellinen ruoka, minun vereni on todellinen juoma. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, pysyy minussa, ja minä pysyn hänessä. Isä, joka elää, on minut lähettänyt, ja niin kuin minä saan elämäni Isältä, niin saa minulta elämän se, joka minua syö. Tämä on se leipä, joka on tullut alas taivaasta. Se on toisenlaista kuin se ruoka, jota teidän isänne söivät: he ovat kuolleet, mutta se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti.”

      ELÄMÄN ITKUMUURI TUO TOTUUDEN ESIIN, EIKÄ TÄTÄ OHITETA MILLÄÄN POPPAKONTEILLA

      • Anonyymi

        Kaikki kulminoituu ihmisen sisäiseen kampailuun yksilönä elämästään

        SIINÄ ON KYSYMYS ELÄMÄSTÄ EIKÄ PALKIOISTA

        ISLAMIN HÖPÖTYS ON KOKOAJAN PALKION METÄSTYSTÄ JA SEN TIEN PÄÄ ON TYHJYYS TYHJEMPÄÄKIN TYHJEMPI PÄÄ

        EI MUUTAKUIN KIPOT VAIN NOITTEN NOUKAN ALTA POIS
        - SIIHEN TYREHTYY NÄILTÄ KULKU JA ILMAINEN SIIPEILY


    • Anonyymi

      KUKIN PÄTSÄÄ KOHTALONSA JA PÄÄLLE KUDISTAA IHTESÄ SIIS ITE JOUTUU SEN TEKEMÄÄN

      TÄMÄ ON ITSEVALTIAITTEN KOHTALON VAPUUTUS

      • Anonyymi

        NÄMÄ NIELEVÄT VIELÄ KUPISTAAN KOHTALONSA MINKÄ TYPERYYKSILLÄÄN SINNE AHMIVAT TÄYTTIVÄT.


      • Anonyymi

        KUOLEMALLA KUOLEVAT NE - JOILLE SE ON MÄÄRÄTTY

        SILLÄ ELÄMÄ ON NIIN KALLIS AARRE - JOTEI SITÄ KAIKILLE SUODA


    • Anonyymi

      Mitähän muslimit tuumivat siitä että mäkkärin "naudanlihspihveissä" ja jopa "kanapihveissä" on sianlihaa. Siellähän ne sankoin joukoin einehtivät.

      • Anonyymi

        No ei varmaan muuta kuin ruokaa ku ruokaa. Muslimithan kiertävät kaikkia ohjeita muutenki .


      • Anonyymi

        Muslimin ropassa ei mikään ole näitten ihtesämukaisesti puhasta ja henki, se vasta saastunutta näillä onkii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muslimin ropassa ei mikään ole näitten ihtesämukaisesti puhasta ja henki, se vasta saastunutta näillä onkii

        Varmaankin sylettää ja yskittää, voi kun suolesa sai käännettyä ainakin nurinpäin.


      • Anonyymi

        Montako kantasuomalaisten naisten kaulaa on katkaistu kun ovat halunneet erota muslimista?? Aika monta jo, mutta eihän näistä saisi puhua ääneen??!! Lehdistö vaikenee ja suvakit hyysää matuja! Muslimit ovat koiria ja sikojen kaltaisia valehtelijoita!


      • Anonyymi

        Muslimit raiskaa ja puukottaa kantasuomalaisia. Samaa tapahtuu ympäri Eurooppaa. Espanjassa ystäväni sanoi samaa tapahtuvan. Herätkää vastustamaan islamisaatiota!


    • Anonyymi

      -Lontoon pormestari - muslimi
      -Birminghamin pormestari muslimi
      -Leedsin pormestari – muslimi
      -Blackburnin pormestari - muslimi
      -Sheffieldin pormestari – muslimi
      -Oxfordin pormestari – muslimi
      -Lutonin pormestari - muslimi
      -Oldhamin pormestari - muslimi
      -Rockdalen pormestari - muslimi

      Kaiken tämän saavutti vain 4 miljoonaa muslimia Englannin 66 miljoonasta ihmisestä:

      Nykyään Englannissa on yli 3000 muslimimoskeijaa.

      Muslimien sharia-tuomioistuimia on yli 130.

      Muslimien sharia-neuvostoja on yli 50.

      78 prosenttia musliminaisista ei käy töissä, valtion tuella + ilmainen asunto.

      63 prosenttia muslimimiehistä ei käy töissä, valtion tuella + ilmainen asunto.

      Valtion tukemat muslimiperheet, joissa on keskimäärin 6–8 lasta, saavat ilmaisen majoituksen. Nyt jokaisen Britannian koulun on annettava oppitunti islamista!

      Ja koko Eurooppa ei voi päättää maahanmuuttopolitiikasta?

      Yksi tapa torjua tätä ilmiötä on jatkaa tämän tiedon levittämistä kaikkialle Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja maailmaan, tiedottaa kouluttamattomille kansalaisille, jotka pääasiassa kuuntelevat radiota ja katsovat televisiota eivätkä aina lue sanomalehteä, josta kukaan ei paljasta tätä vaarallista totuutta!

      Tähän päivään mennessä en ole nähnyt tätä tietoa maailman mediassa enkä varsinkaan eurooppalaisessa mediassa.

      Oletko koskaan nähnyt tällaista tietoa mediassa?


      Ole hyvä ja välitä tieto, jotta maailma herää tulevaan katastrofiin, sillä Hamas, Al Qaeda, Muslimiveljeskunta, Muslim Jihad, huthit, ISIS ja kaikenlaiset muut törkimykset voivat olla matkalla, kun monet välinpitämättömät ja tietämättömät ihmiset voivat olla matkalla ja tukevat heidän asiaansa.

      Oppitunti, joka lännen on opittava ja sisäistettävä nopeasti:

      Muslimikulttuuri on hiljaa tunkeutunut länteen ja he teroittavat jo teräviä ja tuhoisia kynsiään.

      Ranskassa on 5 miljoonaa ongelmaa, Englannissa 4 miljoonaa, Saksassa 3 miljoonaa ja Espanjassa noin 2 miljoonaa, Yhdysvalloissa noin 500 tuhatta ja lännessä loputon määrä moskeijoita.

      Ne toimivat salassa ja jotkut vaikuttavat rauhallisilta pesiessään, mutta saavuttaessaan enemmistön he määräävät omia sääntöjään ja muuttuvat väkivaltaisiksi.

      Tänään näimme heidät hieman ujoina ja peloissaan lännen johtajien rinnalla Ranskassa järjestetyissä mielenosoituksissa, mutta huomenna he rahoittavat verisiä islamilaisia terroristeja dollareillaan.

      Toinen opetus lännen opittavaksi...

      Kun arabijohtaja pyytää rakentamaan moskeijaa länteen, lännen johtajien on vaadittava valtaa rakentaa kirkkoja arabimaihin. Jos se ei ole sallittua, älä anna moskeijan rakentaa.

      Jos pidät tämän sähköpostin omana tietonasi, olet osa ongelmaa.

      Jaa tieto eteenpäin!

    • Islam vakivalta uskonto Muslimi on pahaa naiset ei sai mitä halua terroristi Hamas -Issis
      97 Mil ihmisiä kuollut 1 ja 2 maailma sota europasta sekin oli islam
      6Mil Juutalaiset kuollut Europasta sekin oli islam
      10000000 ihmisiä kuollut Amerikka sota jälkeen sekin oli islam
      150 Vuotta Ranska ja Englanti varasti maailma sekin oli islam
      1,5 Vuotta Ukraina sota sekin on islam

    • Anonyymi

      Islamin paratiisi on luoda maanppäällinen helvetti kaikin tuhoisuuksin hemmo yhteiskuntiin.

      TÄHÄN PYRKIVÄT JA KAIKIN KEINOIN

      • Anonyymi

        VOISI SANOA -JOTTA NÄÄ OVAT ELÄVÄLTÄ MUUMIOITUNEITA SAMEEN HYPPYYN !


    • Anonyymi

      Riikka Purralta kova purkaus – vaatii koko itärajaa kiinni, eikä sekään vielä riitä
      Valtiovarain­ministerin mukaan myös turvapaikan­hakujärjestelmään täytyy tehdä muutoksia.

    • Anonyymi

      Islam ei ole uskonto kuten luulette,sen on kuin kommunismi tai aate.
      Heillä ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa,he vain haluavat rangaista ihmisiä ja meitä kun emme ole sitä aatetta kuten kommunismi oli.
      He raiskaavat lapsiamme koska olemme vääräuskoisia siis eri aattellisia.
      Heillä ei ole Rakkautta,ei armoa meille vääräuskoisille.
      Onhan se outoa,että he tulevat Kristityihin maihin mutta jos he menisivät Islamin maihin,heitä monessa osin tulisi kuoleman rangaistus mitä he täällä tekvät.

      • Anonyymi

        No siis kyllä se on uskonto, joka uskoo Allahiin profeetta (rauha hänelle) Muhamedin sanan saattamana. Islam ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin omilla valtio laeillaan. Siten se näyttää poliittisen aate puolensa. Muslimit noudattavat Allahia sillä he pelkäävät tai kunnioittavat häntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siis kyllä se on uskonto, joka uskoo Allahiin profeetta (rauha hänelle) Muhamedin sanan saattamana. Islam ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin omilla valtio laeillaan. Siten se näyttää poliittisen aate puolensa. Muslimit noudattavat Allahia sillä he pelkäävät tai kunnioittavat häntä.

        NÄIN TULEVATKIN SITTEN PIRUIKSI TÄLLÄTYYLEIN

        NÄITÄ PIRUJA EI SUOMALAISEN PIÄ SIETÄÄ

        ON NOUSTAVA TUUJIAMME VASTEN JA JOKA VALTIO MISSÄ NÄITÄ ELÄMÄNTUHOOJIA ON TEHTÄVÄ SAMATEN

        MUSLIMISTA ON TEHTY LUVALLINEN ELÄMÄN TUHOOJA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siis kyllä se on uskonto, joka uskoo Allahiin profeetta (rauha hänelle) Muhamedin sanan saattamana. Islam ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin omilla valtio laeillaan. Siten se näyttää poliittisen aate puolensa. Muslimit noudattavat Allahia sillä he pelkäävät tai kunnioittavat häntä.

        Lue myös:
        Mies yritti työntää 15-vuotiaan alas sillalta Lohjalla – puukotti väliin tullutta auttajaaTo 30.11.
        Kulosaaressa kaapattu 9-vuotias lapsi toimi poikkeuksellisen neuvokkaasti – irti nippusiteistä silmät sidottunaMa 27.11.
        Karmaisevaan pellenaamariin pukeutunut mies osoitti varsijousella ja vaati rahoja – ryöstö tallentui valvontavideollePe 17.11.
        Miesjoukko hakkasi ja sumutti OC-kaasulla 13-vuotiaan pojan KirkkonummellaMa 13.11.
        17-vuotiasta puukotettiin isolla joukolla – jotain meni pieleen ja juttu jäi kokonaan selvittämättä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siis kyllä se on uskonto, joka uskoo Allahiin profeetta (rauha hänelle) Muhamedin sanan saattamana. Islam ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin omilla valtio laeillaan. Siten se näyttää poliittisen aate puolensa. Muslimit noudattavat Allahia sillä he pelkäävät tai kunnioittavat häntä.

        MIKSI ELÄTÄMME SE ON SIIS TÄYSIN TURHAA PEHMOILUA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MIKSI ELÄTÄMME SE ON SIIS TÄYSIN TURHAA PEHMOILUA

        ON VAIN YKSI ISLAM
        - JA TUHOINEN SELLAINEN MITÄ PYRKIVÄT KÄYTTÄMÄÄN HYVÄKSEEN HYPPIEN KAIKKIEN AITOJEN YLI SURKEUKSISSAAN MISTÄÄN PIITTAAMATTOMASTI

        PUOLASSA AITOJEN LÄPI VAIN, VAIKKA PORTITKIN ON JO VALMIINA-

        LUOTI iskeytyi Na++++++h Abu Q+++++ selkään muutama kilometri raja-aidan jälkeen.

        Matka Alepposta oli alkanut kaksi viikkoa aikaisemmin. Sen piti muuttaa 22-vuotiaan syyrialaismiehen elämä.

        PÄÄSTÄ ILMAISUUKSIIN ELÄMÄÄN


    • Anonyymi

      ON VAIN YKSI ISLAM JOKA PYRKII KAIKEN TUHOAMAAN NÄITTEN ERIVAPAUKSIIN ELÄÄ JA RELLESTÄÄ TUHOTEN VÄLILÄ KAIKIN PÄÄHÄNPISTOIN

      • Anonyymi

        Suomalaisille pitää antaa oikeus kaikki noitten laumat hajottaa konstein miten hyvänsä.


      • Anonyymi

        ISLAMIN KUVITELLINEN ELÄMÄ ON IHAN HUUHAATA KAIKKI,
        -- KUN EI OLE EDES OMAA RUOKAA


    • Anonyymi

      Suomalainen ja tavaliset ihmiset elävät eristyksissä asuessaan noitten petojen seassa

    • Anonyymi

      Niin, mitä nyt voisi odottaa 600-luvulla elävältä kamelikuskiporukalta, kuin pelkkää kamelinshaissea?

    • Anonyymi

      NÄILLÄ TEMPUILLAAN ISLAMI KUSETTAA HEMMOPORUKOITA JA HUUTAMALLA AINA VÄLIIN RASISMI, JOTTA PÄÄSEVÄT SUOMENKIN TUHOAMAAN


      ((( Islamin miesten paratiisi.

      imaamien selittelyt kyseenalaistettava – islam sallii valehtelun

      Olen seurannut suurella hämmästyksellä Suomessa asuvien imaamien mediassa esittämiä väitteitä, joiden mukaan esimerkiksi ”muslimit ovat kaikille hyviä, sillä paratiisiin ei pääse pahoilla teoilla” ja että ”islamin uskonnossa ei alisteta naisia, Koraanissa ei ole sellaisia opetuksia”.

      Nämä väitteet eivät todistetusti pidä paikkaansa. Miksi toimittajat eivät kyseenalaista uutisjutuissaan imaamien puheita? Nostan esimerkinomaisesti esiin muutaman tosiasian edellä esitettyihin imaamien väittämiin liittyen. )))


      OLI HYVÄ ALOTUS TÄLLE VITJALLE

      • Anonyymi

        IMAAMIT POIS SUOMESTA JA MOSKEIJAT KAIKKI PURKUUN

        SITTEN RUPEAMME KÄYMÄÄN RAJANKÄYNTIÄ OIKEASTA ELÄMÄSTÄ OIKEIN ARVOIN


      • Anonyymi

        TÄMÄ KURIMUS ON LOPETETTAVA SUOMESTA JA SE LOPPUU
        - KUN OTETAAN SELVÄJÄRKISYYS PELIIN JA TOIMINTAAN MUKAAN


      • Anonyymi

        Ei anneta enään näitten tyhyjillä päillä meitä suomalaisia huijata-
        Sillä kaikki näitten toiminta perustuu täyteen tyhjyyteen ja luoda kuvitelmia kaikkein turhimpia vielä.


    • Anonyymi

      Käykoon tämä myrsky näitten ylitse vain - jota eivät tule koskaan saavuttamaan eikä kokemaan syvällisemmin.

      Jean Sibelius - Finlandia

      • Anonyymi

        VÄINÄMÖISEN PALUUSTA
        Väinämöinen on ja pysyy poissa. Lohdullista sentään on olemassa lähde, joka antaa selvää vihiä hänen olinpaikastaan. Suomen niemen väkeä syvästi ymmärtävä Zacharias Topelius paljasti kertomuksessaan Turun linnan tonttu-ukko, että mahtitietäjä oleilee syvällä Turunlinnan alla sijaitsevassa huippusalaisessa kallioholvissa. Näin kirjoitti Topelius (joka myöhemmin tarinassaan paljasti, että puhe on tosiaan Väinämöisestä itsestään):

        "Syvältä kallion sisuksesta linnan alta kuului aina tänne asti laulun ja soiton kaukainen kaiku, niin sanomattoman suloinen, ettei sen vertaista koskaan kuulu maan päällä. Sanoja ei voitu erottaa, mutta niitä ei tarvittukaan; soitto oli enemmän kuin sanat, se virtasi kuin elävä sielu joka taholle. - Kuuletteko? kuiskasi tonttu hiljaisella äänellä, ikään kuin peläten muuten häiritsevänsä tuolla syvällä asuvaa laulajaa. - Kuuletteko? Se on vanhus, joka asuu vuoren sisällä ja joka on paljon vanhempi minua. Vielä ei ole Suomen tulevaisuus koittanut, sentähden hän laulaa niin suruisesti. Mutta kuitenkin tuntuu hän minusta nyt jo laulavan vähän iloisemmin."

        SAMATENKUIN RAAMATUN KERTOMUKSISSA ESITETYT VAIKUTTIMEN
        -ei näitä ole tyhjästä kirjoiteltu, vaan kaikki nämä uinuu meissä jokaisessa sisimmässä

        SAMATENKUIN IKUISUUTEMME ELÄÄ MEISSÄ AINA JA IANKAIKKISESTI

        TÄMÄ ON KAIKILLE SUOTUNA ELÄMÄN LAHJAKSI LUOJALTAMME


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VÄINÄMÖISEN PALUUSTA
        Väinämöinen on ja pysyy poissa. Lohdullista sentään on olemassa lähde, joka antaa selvää vihiä hänen olinpaikastaan. Suomen niemen väkeä syvästi ymmärtävä Zacharias Topelius paljasti kertomuksessaan Turun linnan tonttu-ukko, että mahtitietäjä oleilee syvällä Turunlinnan alla sijaitsevassa huippusalaisessa kallioholvissa. Näin kirjoitti Topelius (joka myöhemmin tarinassaan paljasti, että puhe on tosiaan Väinämöisestä itsestään):

        "Syvältä kallion sisuksesta linnan alta kuului aina tänne asti laulun ja soiton kaukainen kaiku, niin sanomattoman suloinen, ettei sen vertaista koskaan kuulu maan päällä. Sanoja ei voitu erottaa, mutta niitä ei tarvittukaan; soitto oli enemmän kuin sanat, se virtasi kuin elävä sielu joka taholle. - Kuuletteko? kuiskasi tonttu hiljaisella äänellä, ikään kuin peläten muuten häiritsevänsä tuolla syvällä asuvaa laulajaa. - Kuuletteko? Se on vanhus, joka asuu vuoren sisällä ja joka on paljon vanhempi minua. Vielä ei ole Suomen tulevaisuus koittanut, sentähden hän laulaa niin suruisesti. Mutta kuitenkin tuntuu hän minusta nyt jo laulavan vähän iloisemmin."

        SAMATENKUIN RAAMATUN KERTOMUKSISSA ESITETYT VAIKUTTIMEN
        -ei näitä ole tyhjästä kirjoiteltu, vaan kaikki nämä uinuu meissä jokaisessa sisimmässä

        SAMATENKUIN IKUISUUTEMME ELÄÄ MEISSÄ AINA JA IANKAIKKISESTI

        TÄMÄ ON KAIKILLE SUOTUNA ELÄMÄN LAHJAKSI LUOJALTAMME

        >> Kaikuja Karjalasta -dokumenttielokuva / ГОЛОСА РОДИНЫ док.фильм

        VÄHÄN KUVAA SIELUKKUUDESTA JA LUONOLLISESTA IKUISUUDEN TIETÄJISTÄ TUNTIJOISTA


    • Anonyymi

      100 tarinaa sodasta 1/5 - jarkko väänänen

      KOKO SUOMI ON AINA YHTENÄISENÄ TAISTELLUT VIHOLLISTA KOHIN

      SUOMELLA ON LUPA JA VELVOLLISUUS PUOLLUSTAUTUA
      HENKEEN JA VEREEN ELIKKÄ JEESUKSEN RUUMIS JA VERI SIUNAUKSIN

    • Anonyymi

      Miten ihmisen mieli voi itsensä valaista ja miten elämä asuu ihmisessä ?

      43»Voi teitä, fariseukset! Te istutte synagogassa mielellänne etumaisilla paikoilla ja olette hyvillänne, kun ihmiset toreilla tervehtivät teitä. 44Voi teitä! Te olette kuin merkitsemättömät haudat, joita ihmiset tietämättään tallaavat.»
      45Silloin eräs lainopettajista huomautti hänelle: »Opettaja, tuollaisella puheella sinä loukkaat myös meitä.»
      46Jeesus vastasi:
      »Voi teitäkin, lainopettajat! Te panette ihmisten harteille taakkoja, jotka ovat raskaita kantaa, mutta itse ette kajoa niihin edes yhdellä sormella.
      47»Voi teitä! Te rakennatte muistomerkkejä profeettojen haudoille, mutta ketkä heidät tappoivat? Teidän isänne. 48Näin te tunnustatte ja hyväksytte isienne teot: he tappoivat profeetat, ja te rakennatte profeetoille muistomerkit. 49Tämän vuoksi onkin Jumalan Viisaus sanonut: ’Minä lähetän heidän luokseen profeettoja ja apostoleja, ja he tappavat ja vainoavat näitä.’ 50Niinpä tämä sukupolvi saa maksaa kaikesta profeettojen verestä, joka maailman luomisesta lähtien on vuodatettu, 51Abelin verestä aina Sakarjan vereen asti, hänen, joka surmattiin alttarin ja pyhäkön välille. Niin, minä sanon teille: tämä sukupolvi vaaditaan vielä tilille.
      52»Voi teitä, lainopettajat! Te olette vieneet tiedon avaimen. Itse te ette ole menneet sisälle, ja niitäkin, jotka ovat halunneet mennä, te olette estäneet.»
      53Kun Jeesus lähti sieltä, lainopettajat ja fariseukset ahdistivat hellittämättä häntä kysymyksillään ja ottivat puheeksi kaikenlaisia asioita yrittäen houkutella hänet ansaan. 54He kuuntelivat valppaasti saadakseen hänet kiinni hänen omista sanoistaan.

      • Anonyymi

        TUULI KÄY VIELÄ MEKAN KIVEN YLI JA PEITTÄÄ HIEKALLA SEN
        - sillä sotimalla ja tuhoamalla voitoin tätä mailmaa ei saada omakseen

        AINUT VOITTO IHMISELLE ON USKON POLUN IKUISTA KULKUA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TUULI KÄY VIELÄ MEKAN KIVEN YLI JA PEITTÄÄ HIEKALLA SEN
        - sillä sotimalla ja tuhoamalla voitoin tätä mailmaa ei saada omakseen

        AINUT VOITTO IHMISELLE ON USKON POLUN IKUISTA KULKUA

        Eikös tämä ole sodan - ja alistamisen muistomerkki.

        Kun vähänkin vilkasee tämän tarinoita, voi teitä ..........


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe