Suomalaiset ihmettelee Venäjän rajatoimintaa

Anonyymi-ap

Miten voi tulla yllätyksenä suomalaisille, että Venäjä ei noudata rajatoimintaa? Kautta aikain Venäjä ei huolehdi edes omistaan. Tapattaa terveet venäläismiehet sodassa ei minkään puolesta. Muistissa on vielä sukellusveneonnettomuus, jossa Venäjä jätti omansa kuolemaan eikä hyväksynyt muiden maiden apua.

Yhä uudelleen venäläiset kannattavat maata, jossa venäläisen oma henki ei ole arvokas. Tästä on esimerkkinä toimittajien murhat, omien sotilaiden tapattaminen ja omien sotilaiden hylkääminen taistelukentille, pitkät vankilatuomiot mielipiteiden ilmaisusta ja lista jatkuu pitkänä.

Silti suomalaisille tulee yllätyksenä venäläisten rajatoiminta? Vielä enemmän yllätyksenä tulee, että venäläinen ei puolusta omiaan? Suomessa olevat ukrainalaiset järjestävät aktiivisesti Ukrainan sotaa vastaan mielenosoituksia. Venäläinen ei puolusta koskaan ketään? Ainoastaan yksittäisiä rohkeita venäläisiä avaa suutaan, saa sanktioita ja joutuu vankilaan lopulta eikä saa taakseen muita venäläisiä puolustamaan kuin harvoissa tapauksissa pienen venäläisjoukon. Yleensä venäläinen on hiljaa. Vai oletko kuullut massiivisia mielenosoituksia venäläisiltä? Suurin aktiivisin joukko on Lähi-idästä tulleet.

Sen sijaan suomalaisten ei tulisi enää hämmästyä venäläisten toiminnasta. Valtio on vuosisatoja ja kymmeniä osoittanut systemaattista laiminlyöntiä. Sillä tällä kansalla ei ole arvoja, ei omia oikeuksia tai halua mielipiteisiin ja lopulta edes heidän oma henkensä ei ole arvokas.

Venäjä tulisi erottaa kaikista järjestöistä, joissa se toimii näennäisesti noudattaen sääntöjä ja sitä mukaan ottaa takaisin, kun sen toimet on puheen kanssa samassa linjassa ja lisäksi Venäjän tulee sallia mielipiteen ilmaiseminen ja kohtuuttomien vankilatuomioiden lopettaminen. Se vaatii Venäjän johdon vaihtamista ja pakottamista demokratiaan. Länsimaiden on vaadittava äänekkäästi näitä toimia. Ei ainoastaan Suomi yksin.

Lisäksi suomalaisten tulee ymmärtää, että valtion, joka systemaattisesti rikkoo ja jättää noudattamatta sopimuksia on mahdotonta toimia Suomen kaltaisena valtiona, joka noudattaa sääntöjä, lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia. Venäjän kanssa tulee ottaa eri taktiikka.

Venäläisen johdon tapa toimia ja syyttää muiden maiden reagoimisesta omiin toimiinsa on tavanomaista. Sillä tavalla Venäjä oikeuttaa toimintansa. EU:n on tehtävä systemaattisesti Venäjälle selväksi, että sen laitonta toimintaa ei hyväksytä ja yhteistyötä sen kanssa ei tehdä enää ennenkuin Venäjä alkaa noudattamaan ihmisoikeuksia, sääntöjä. Tämä on demokraattisten maiden velvollisuus. Venäjälle on asetettava uudet ehdot.

Valehteleva venäläinen mentaliteetti on rikottava. Venäjälle ei tule koskaan sallia enää mahdollisuutta palata entiseen politiikkaansa ja yhteistyö tämän korruptiovaltion kanssa on lopetettava.

Ihmetyttää, että Suomen politiikassa on vuosikymmeniä oltu hiljaa Venäjän toiminnasta. Sekin on merkillinen asia.

Näille toimille on tultava muutos.

2

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hyvä kirjoitus.

      YK:n turvaneuvoston jäsen terrorisoi muita valtioita. ennenkuulumatonta.

      suomalaisten ei pidä koskaan unohtaa mitä julmuuksia he ovat meitä kohtaan tehneet. esim : isovihan aikana. tappoivat tuhansia ihmisiä, raiskasivat naiset ja tappoivat heidät nautintojensa jälkeen, ryöstivät lapset ja möivät heidät orjiksi mm. Turkkiin.

      viime sotien aikana teurastivat satoja viattomia partisaanitoimillaan.

      sanotaan että lähimmäisiä pitää rakastaa mutta venäjän valtiojohdon kanssa teen kyllä mielihyvin poikkeuksen :)
      säälin vaan siellä asuvia tavallisia ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2754
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1975
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1433
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1325
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe