Uskonnon vaikutus

Anonyymi-ap

Kuinka usko Jumalaan vaikuttaa mielenterveyteen ?

16

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joitain uskonto voi auttaakin, joillain se voi mennä överiksi.
      Järjen rajoissa ehkä ihan ok.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­N­­y­m­­­f­­­o­m­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18121756B

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Antaa turvaa, lohduttaa.

      • Anonyymi

        Moni laittaa turvallisuuden tunteensa uskontoon. Jos se auttaa niin mikäs siinä.
        Mutta toisaalta ne ovat ainostaan Mia mielikuvia aivojen tuottamia .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni laittaa turvallisuuden tunteensa uskontoon. Jos se auttaa niin mikäs siinä.
        Mutta toisaalta ne ovat ainostaan Mia mielikuvia aivojen tuottamia .

        Ihan niin omia mielikuvituksia joilla luodaan turvallisuuden tunne, jonkilainen itse suggessio . Mikäs siinä pääasia että ihmisten voi hyvin sillä keinolla .
        Olen kuullut että monesta juoposta on tullut selviä kun ovat tulleet uskoon, mikä ihanampaa kun pääsee juomisesta eroon.


    • Anonyymi

      Jumalusko on geeneissä eli syntymähulluutta. Vaatii toki monilla ensin sen lavean tien. Kai se itsestä hyvältä tuntuu kun tietää kuuluvansa valittuihin katsoa maan matosia matkallaan.

    • Anonyymi

      evoluution ja siitä tehdyn psyykke teorian mielestä usko jumalaan on haitallista hulluutta.
      usko marx,iin, darviniin ja hänen tekemään sosiali darvinismiin eli rotuhygieniaan, jossa ulkomuodosta, moninaisista oudoista kehon kivuista, jotka kuuluu kaikkiin tauteihin (ankariin aivokalvon tulehduksiin eli ympärtistö pöpöjen tulo selkäytimeen ja aivoihin saa aina paksut korjaamattomat pöpi paprut ja ali ihmisleimat ja suoraa pilkkaa evoluutio perusteisessa yli psykiatrisoituneessa yhteiskunnassa,
      koska evoluutiossa vahvat ei sairastu.
      kaikki käskyt psykiatrian päämaja saa evoluutiolta, myös sen että psykiatrit ei koskaan korjaa paksuja aivokalvon akuutti puhe kyvyttömyys koomassa tehtyjä ali ihmis diaknooseja ei korjata vaikka yksityiseltä viet oikean labra ja fakta diaknoosin selvittyäsi, koppava psykiatri lyö luurin korvaasi jos vaadit valhe diaknoosin poistoa, koska sama oireiden pilkka jatkuu kaikissa taudeissa näissä evoluutio yhteiskunnissa, koska he uskovat että aivokalvon tulehdus eli ympäristöstä pöpöjen saanti on evoluutiossa kehitys kelvottomuutta eli mielisairautta ja aevoluution oahjaamana psykiatrit jättää kova luonteisina korjaamatta, koska evoluutiossa vahvat ei sairastu ja ne jotka sairastuvat eivät ansaitse vero varoin terveyden hoitoa,
      vaikka parannuttuaan maksaisivat miljoonan kk veroja valtiolle koska ovat super neroja joillakin alueilla, se ei ecoluutioon uskovaa valtiota hetkauta, vero varoin et saa koskaan terveyden hoitoa jos kuulut yllämainittuun ryhmään.

      tätä sosialidarvinismia harjoittaa vain julkis terveys, vakuutus terveys ei edes palkkaa konsultoivia evoluutio psykiatria puoskareita, jotka hyökkää jo odotus huooneeseen sosialidarvinismiin perustuvan psykiatriansa kanssa häiriköinään potilasta ja ajamaan epämiellyttävyydellään potilaat ulos ensiavusta.

      ja koskaan et saa sen jälkeen muuta kuin samalaisia sosiali darvinismi hyökkäyksiä.
      psykiatrit ovat vihaisia ja akitoivat tohtorit hylkkäämään aina, koska uskallat vasrustaa niin evoluutiota kun siitä tehtyä rotu-hygieniaa eli sosialidarvinismia, joka kiellettiin koska se kaasutti 6 miljoonaa.
      sen jälkeen psykiatrit jatkoi evoluutiossa kehistys kelvottomien murhia insuliini shokeilla, ja tiesivät ja näkivät että insuliini tappaa kun sitä annetaan notmaali sokeri potilaalle.
      istui darvinin jalkain juuressa, imi sosiaalidarvinismin otti skitsofreenikoksi leimaajan osan sosiaalidarvinismista tehtäväkseen ja tappoi ihmisiä opioidien yli annnoksiin ja sama jatkuu tänään eri myrkyin, myös lasten tuhoaminen, syynä evoluutio ja sen julmuus ja pahuus.

      Tämä on 🇫🇮 jumala nyt: evoluutio joka johtaa rikoksiiin, tunteettomuuteen, raakuuteen, 😈palveluun, jo 10 vuotiaat katu evankeljumi tilaisuuksissa sanoo sitoutuneensa pässin verta juomalla tekemään saatanan tahdon, myös murhat.

      Me kuten soviet 70 ateisti teoria vuosien aikana tulemme naapurimme kanssa pahaksi mafia yhteiskunnaksi, kunnes jumala ottaa 🇫🇮lta itsenäisyys valtikan pois koska suomi ei pitänyt käskyjä jotka se lupasi pitää kun rukoili itsenäisyyttä.
      🇫🇮 kielsi käskyjen opetuksen kouluissa ja kaikissa valtion laitoksissa, koska käskyt älä tapa, älä varasta, älä tee huorin on evoluutuon vaataisia jossa ihminen elää eläimen kaltaisten vaistojensa varassa, varastaa ja huoraa, saa kuppaa ja tippuria jo maanpäällisenä rangaituksena, eikä tajua että jos olisi käskyt kunniassa ei tulisi huorattua, eikä olisi kuppaa ja tippuria, koska meidän suojeluksi jokainen käsky on ,
      joille ecoluutio nauraa räkäistä naurua, ja varsinkin viiemeisestä tuomiosta, koska evoluutio profeetat tietää että kuoleman jälkeen ei ole mitään.

      sielu sanan he muutti psyykeksi, ja itsensä sen tuomariksi, joten muita jumalia psykiatrien lisäksi ei suvaita, pian olemme kaikki kristityt hullujen huoneella, vankilassa tai oiekudessa jos uskomme että sielu nousee jumalan tuomiolle ja hän yksin tuntee sen ja tuomitsee,

      kammottavan raa'an kovan, sieluttoman ateistisen yhteiskunnan evoluutio teki.
      vainoaa kristittyjä, kuskaa hulujen huoneelle päänsärkyä keppi hevosena käyttäen, vaikka totuus on että uskon takia sinne kristityt joutuu, koska psykiatrit vihaa uskovia, koska eivät pidä heitä jumalina.

      tää tulee päätymään venäjän orjuuteen, eli suomi petti jumalan ja elää niin riettaasti että jumala sallii ryöstäjän tulla maahanme,
      jumala on nähnyt kuinka psykiatrit pilkkaa kristittyjä- vallitsevan julkishallinnon ja täysin käyttökelvottoman julkisterveyden kriitikkoja mielisairaaksi päänsärystä ja pidättävät ja joka sairaita sortaa ja toista vankilaan vie se itse vangiksi joutuu, ja

      🇫🇮 on julma, ihmisiä on aina kiskottu syyttä pöpilään (jos he ovat kritisoineet, ajaneet jonkun lääkkeen pois maasta omalla energialla koska yksikään valtion instotuutti ei tee tehtäviään paitsi verotoimisto.
      kurja säälittävän toimimaton yhteiskunta ja ihmisoikeus rikollinen,
      julkishallinto hallinnoi pelolla, siksi se pidättää kriitikot käyttäen syynä päänsärkyä jonka se psykaitrisoi vain sisksi että virkakolonna kostaa.

    • Anonyymi

      Kaikkea kohtuudella.
      Yhdelle usko Jumalaan voi olla elämän tasoittava voima ja turva. Toisen usko Jumalaan voi viedä hulluuteen. Näinhän se on monen muunkin asian kanssa.

      • Anonyymi

        Ihan niin kun uskon kanssa menee överiksi niin silloin se on haitaksi ihmiselle. Kunhan noudattaa sitä kultaista keskitietä elämässään ja uskoo omaan itseensä ilmankåvelykeppiä niin pitäisi elämä olla tasapainossa


      • Anonyymi

        Muistan erään psykoosi potilaan joka lupasi tulla terveeksi jos me muut tulisimme uskoon.
        Samalla ei voi luvata kellekkään sellaista asiaa koska usko on aina henkilökohtainen asia jokaiselle ,
        Joten minä sanoin että usko on asia mitä kukaan ei pakolla tankkaa toisen päähän , se tulee ihan itsestään jos on tullakseen .
        Tuttu pariskunta ennen joiden kanssa istuimme iltaa usein niin mies tuli sanomaan että he ovat ero puuhissa ,ihmeteltiin kovasti koska he olivat sellainen pari joista jokainen olisi sanonut etteivät koskaan tule eroamaan . Mutta niin vaan kävi syy oli siinä että nainen tuli uskoon ja sekosi kunnolla , ja sairaalasta päästyään oli uskonsa kanssa niin takussa ettei kukaan vanhoista ystävistä jaksanut häntä enää edes kuunnella . Niin että uskon varjolla sattuu ja tapahtuu asioita , toiset saavat rauhan toiset menevät psykoosiin


    • Anonyymi

      Kun tulin uskoon, vapauduin sulkeutuneisuudesta. Jumala on ainoastaan nostanut elämääni. Elämä Hänen kanssaan on onnellista

      • Anonyymi

        Hänen ?????
        Miten voi sanoa hän silloin kun ei edes ole mikään ihminen ainoastaan tunne itsellä joka antaa turvallisen mielen . Sanaa hän , käytetään ainoastaan ihmisistä .


    • Anonyymi

      Terve usko tekee vain hyvää ihmiselle.
      Uskonto voi olla myös todella vaarallista mielenterveydelle ja siihen liittyy se, että ihminen alkaa hengellistämään kaikkia asioita. Se on todella vaarallista.

    • Anonyymi

      Yritin nuorena seurustella yhden uskovaisen tytön kanssa. Hänellä ei koskaan ollut omia mielipiteitä asioista, vaan aina vetosi siihen, että miten kirkko tai hänen uskontonsa opetti.

      Ehkä eniten säälitti myös se että miten hänen täytyi pukeutua. Ei ollut sellaista pakkasta etteikö olisi pitänyt laittaa hametta ja ohuita sukkiksia. Seksikästä tiettyyn rajaan asti, mutta eihän siitä mitään tullut.

      Nämä kaikki hiljaiset uskonnon uhrit on yski vähiten huomioitu ryhmä meidän yhteiskunnassa.

      • Anonyymi

        Meillä kanssa töissä oikein kaunis nuori nainen joka yritti joka kahvitunnilla saarnata uskosta meille ei ollut tavallinen kirkko uskonto mutta en muista mikä lahko se oli mihin hän kuului. Löysi uskovaisen miehen ja tänään heillä on kaksi lasta ja ovat onnellisia .


    • Anonyymi

      Uskovaisissa ja sairaudentunnottomissa on se yhteinen piirre, että ne aidosti kuvittelevat että käännyttämällä ihmisen joko uskoon tai lääkkeettömään elämään, he olevinaan pelastaavat tämän ihmisen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe