Perhe festivaali Moskovassa

Anonyymi-ap

Sukulaiset ja läheiset. 1. All-Russian Family Forum järjestetään Moskovassa

RDDM "Ensimmäisen liike"


Lomonosov-innovaatioklusterissa Moskovassa järjestetään 25. ja 26. marraskuuta 1. koko venäläinen perhefoorumi "Sukulaiset - rakkaat". Nämä ovat 3 tuhatta lasta, heidän vanhempansa ja isovanhempiaan 60 Venäjän alueelta sekä maanmiehiämme 19 maasta.

Käytä aikasi
Foorumin järjestää "Movement of the First" presidentin foorumin "Venäjä - mahdollisuuksien maa" ja Rosmolodežin tuella. Yhteistyökumppaneita ovat Lapsuuden, perheen ja koulutuksen tutkimusinstituutti, Soyuzmultfilm -elokuvayhtiö, Memory of Generations Charitable Foundation for Veterans ja muita järjestöjä.

Moskovan valtionyliopiston tieteellisessä laaksossa tilaa kahdeksi marraskuun päiväksi luovutettiin vahvimmille, yhtenäisimmille perheille, jotka tietävät omakohtaisesti mitä on rakkaus ja tuki sukulaisten välillä.

Ensimmäisen liikkeen hallituksen 1. varapuheenjohtajan Natalia Mandrovan mukaan perheellä on tärkeä rooli venäläiselle yhteiskunnalle ja siksi se toimii merkittävänä liikkeellepanevana voimana liikkeen kehityksessä.

"Äidit ja isät ja isovanhemmat viettävät kaksi päivää intensiivisessä luovassa ja opettavaisessa toiminnassa", hän sanoo. Vanhemmat vaihtavat kokemuksia, oppivat parhaita vanhemmuuden käytäntöjä merkittäviltä asiantuntijoilta ja voivat viettää laatuaikaa lastensa kanssa. Natalia Mandrova totesi myös, että interaktiivisten tapahtumien aikana luodaan koulutustilanteita, joissa vanhimmat voivat siirtää tietoa ja kokemusta nuoremmille hyödyllisissä asioissa ja kouluttaa heitä esimerkillään.

"Vanhemmat ja isovanhemmat luovat pohjan lapsen harmoniselle kehitykselle", hän lisäsi. "Ja meille julkisena koulutuslaitoksena on tärkeää luoda tila, josta perhe saa tukea ja parasta kokemusta sukupolvien jatkuvuuden ylläpitämiseksi ja perhearvojen vahvistamiseksi."



Vain yhdessä
Luennot ja seminaarit tunnustetuilta ammattilaisilta, mestarikurssit ja älypelit, yhteiset katselut ja elokuvien keskustelut, luovat työpajat - kaikkea ei voi luetella, ja jokainen perhe valitsee nykyään mielensä mukaan.

Toisille on tärkeää puhua lapsen potentiaalin avaamisesta, toisille perhearvot kiinnostavat asiat, toisille on tärkeää keskustella yksityiskohtaisesti lasten kasvuprosessista, kun taas toiset ovat kiinnostuneita ymmärtämään, kuinka ottaa ensimmäinen askel oikein perhesuhteissa.

Ja kaikki tämä yhdessä, yhdessä. "Ensimmäisen liikkeen" erikoisuus on juuri se, että aikuiset voivat halutessaan tulla sen osallistujiksi lasten kanssa.

Perheet osallistuvat yhdessä vapaaehtoistyöhön, retkeilevät ja yhdessä ympäristötapahtumiin ja urheilutoimintaan. Pääasia on perheen ja siten koko maan ja planeetan yhtenäisyys. Perinteisesti hyvien valovoimien on ehdottomasti yhdistyttävä.

Tietysti hullujen nopeuksien aikakaudella sekä vanhemmat että lapset ovat täysin kiireisiä, mutta rakastavat sydämet löytävät aina aikaa lämpimään kommunikointiin: luetaan satua tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa, keskustellaan menneestä päivästä tai jaetaan salaisuuksia, tehdään taikuutta yhdessä. keittiössä, töissä puutarhassa tai autotallissa, ja Voit jopa viedä perheesi työmatkalle nauttimaan uusista paikoista yhdessä.

Presidenttifoorumin "Venäjä on mahdollisuuksien maa" viestintäjohtaja Sergei Kolyadan mukaan "Perhe - Rakkaat" -foorumi koottiin nimenomaan innostaakseen venäläisiä perheitä viettämään enemmän aikaa yhdessä: matkustamaan yhdessä, osallistumaan hyödyllisiin toimiin. , vain ajatella yhdessä, puhua, haaveilla, tehdä jotain yhdessä, siirtää kokemuksia vanhemmalta nuoremmalle.

Näin perheen linnake vahvistuu, joka ei pelkää myrskyjä - täällä he ymmärtävät sinua, tukevat sinua, antavat käytännön neuvoja ja ovat tietysti iloisia voitoistasi.



Jokainen perhe on kiinnostava
Foorumin osallistujat kertovat mielellään itsestään ja jakavat kokemuksiaan. "Me", sanoo Igoshin-perheen pää Nižni Novgorodista Sergei Aleksandrovitš, "tulimme tänne vain tapaamaan muita aktiivisia perheitä, jakamaan perinteitämme ja oppimaan mielenkiintoisia ideoita muilta."

Näitä viittä Nižni Novgorodin asukasta yhdistää rakkaus luontoon - Dashan, Matveyn ja Mian isoisoisä, yhden Kuibyshevin yliopiston biologian laitoksen professori, oli yksi ensimmäisistä ekologeista maassa, isä vieraili. Kamtšatka. Ja siksi kaverit ovat nyt aktiivisesti mukana ympäristöprojekteissa. Kaikki tämä on erittäin tärkeää tänään ja herättää jatkuvaa kiinnostusta foorumin osallistujien keskuudessa.

Ivanovosta kotoisin oleva Popovin perhe on osallistunut aktiivisesti "ensimmäiseen liikkeeseen" sen ilmestymispäivästä lähtien.

"Meille, vanhemmille, jotka menetimme paljon 90-luvulla", kertovat Mihail Ivanovich ja Irina Vladimirovna, "on erittäin tärkeää, että tyttäremme voi kokea kaikki suuren maamme mahdollisuudet. Meille on tärkeää kasvattaa tyttömme,

2

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja hän on vammainen lapsi, sosiaalistunut, täysipainoinen ihminen. Toivomme täällä foorumilla oppivamme jotain uutta, löytävämme ystäviä eri puolilta maatamme ja esittelevämme taitojamme.

      Ihminen tarvitsee kommunikoimaan ihmisen, ei konetta tai tekoälyä - tämän osoittavat erittäin hyvin uudet yhteydet, joita foorumilla niin selkeästi syntyy perheen ja läheisten kesken.



      Muuten
      Äitienpäivänä, 26. marraskuuta, foorumin puitteissa suunnitellaan koko venäläisen "Kiitos"-kampanjan uudenvuodenkauden käynnistämistä. Osallistujilla on mahdollisuus valmistaa "kiitollisuuskirjeitä" äideille.

      Yksi foorumin ainutlaatuisista tapahtumista on sananmukainen perhenäytelmä, jonka ohjaavat hyväntekeväisyysprojektien "Generation Mowgli" ja luovan kehittämisstudion "Generation Plumage" mentorit sekä Konstantin Khabensky -säätiö. Esitys perustuu First Movementin Sukulaiset - Rakkaat -yhteisön jäsenten tositarinoihin, ja sen esiintyjinä ovat lapset ja vanhemmat.

      Foorumin osallistujien kanssa tulevat juttelemaan näyttelijät Dmitry Kharatyan, Elizaveta Arzamasova, Sasha Novikov, Daniil Vershinin, Vera Ostrovskaya, kirjailija Oleg Roy ja muut. Mestarikursseja perheille johtavat psykologi Victoria Shimanskaya, Moskovan käytännön psykologian koulun johtaja Guli Bazarova, opettaja ja pelisuunnittelumenetelmien kirjoittaja Grigory Kudashov, koulutuspsykologit Artyom Soloveichik ja Aleksei Babayants, runoilija ja muusikko Stas More.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­­N­y­­­m­­f­­­o­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181314544

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe