Uusi paljastuskirja

Anonyymi-ap

Britannian hovista on ilmestynyt. Jotain otteita kirjasta olen lukenut. Huomaa kyllä kuka on sanellut tekstin luottokirjailijalle! Kyllä ottaa koville kun Markle ei saanutkaan hurmattua kruununperillistä ja piti tyytyä prinssi tyhmyriin. Yritti tosissaan rikkoa Williamin ja Katen liiton keksimällä ja levittämällä kaikenlaisia juoruja. Kyllä pitää olla katkera nainen. Joka käänteessä jotain pahaa sanottavaa Katesta tai tämän lapsista.

29

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinä meillä oikein asiantuntija ! voi tätä riemua ja iloa
      Nyt ei voi kun nauraa

    • Anonyymi

      Hän myönsi kuitenkin, että vaikka hän ja Meghan eivät ole "kavereita", hän otti häneen yhteyttä tarkistaakseen hänen hyvinvointinsa sen jälkeen, kun hän alkoi saada uhkauksia verkossa joidenkin hänen raportointinsa ja tutkimuksensa aikana prinssi Harrystä ja prinssistä.

      Miks hemmetis Meghan luovuttaisi tietojaan , hän voi tehdä oman paljastus kirjansa
      Tässä kirjassahan on tietoa ajanjaksosta kun Meghan ja Harry on jo poistuneet

      Harryhan kertoi elämänkerran ei paljastuskirjaa
      Odotan todella että Meghan kertoisi kaiken !

    • Meghan on nopea vetämään tuon rasistikortin esille. Henkilökunnan valitukset hänestä johtuivat siitä että todellisuudessa ajattelivat hänen olevan b.tch, mikä taas tarkoitti suoraan hänen ihonväriään ja oli rasistista.
      Keskustelu syntymättömän Archien ihonväristä ei ole rasistista vaan normaalia ihmisten arvuuttelua kumpaa vanhempaa lapsi tulee muistuttamaan. Ja näistä keskusteluista Mehanilla on toisen käden tietoa, eli Harry on ne hänelle kertonut.
      Kaikki mitä Meghania ojennettiin oikealle tielle on ilmeisesti ollut hänen mielestään rasistista ja ilkeää. Ja oletan että siinä on Meghanin mielestä se anteeksi pyynnön paikka mitä pariskunta odottaa.

      • Anonyymi

        vai onko ? Sitä emme voi tietää
        Heidät halutaan tahallisestikkin saada huonoon valoon ,
        Perhe Kate ym voivat jälleen kerran piiloutua
        Vaikenimiseen , sen selän taakse on hyvä kätkeytyä varsinkin jos on syyllinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vai onko ? Sitä emme voi tietää
        Heidät halutaan tahallisestikkin saada huonoon valoon ,
        Perhe Kate ym voivat jälleen kerran piiloutua
        Vaikenimiseen , sen selän taakse on hyvä kätkeytyä varsinkin jos on syyllinen

        Kate sekä wiliaam puhuvat kovasti mielenterveydestä auttamisesta ,
        Jos tuo olisi muuta kuin sananhelinää
        Mikseivät auttaneet aikanaan Harrya ?
        Meghanista puhumattakaan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kate sekä wiliaam puhuvat kovasti mielenterveydestä auttamisesta ,
        Jos tuo olisi muuta kuin sananhelinää
        Mikseivät auttaneet aikanaan Harrya ?
        Meghanista puhumattakaan !

        Voi hyvänen aika, mitä tietämättömyyttä!!! Ennen Meghanin tuloa Harry NIMENOMAAN KIITTI WILLIAMIA siitä, että oli patistanut hänet juttelemaan terapeutille ongelmistaan. Myös Catherinea on kiittänyt isosiskomaisesta tuesta vuosien varrella tiukoissa tilanteissa.

        Tämä Williamin hommaama terapeutti oli ilmeisesti juuri se, jonka Harry kertoi olevan hänen puhelinsoiton päässä. Jolle jopa soitti heti illalla riideltyään Williamin kanssa.

        Olen nähnyt mielenterveyspalvelujen pariin rohkaisevan videonkin ajalta ennen Meghanin tuloa kuvioihin. Siinä William, Harry ja Catherine kolmestaan kertovat, kuinka kuka tahansa voi elämän kriiseissä tarvita ammattilaisen tukea.

        Harry alkoi puhua palturia tästäkin asiasta vasta mentyään yhteen kammottavan Meghanin kanssa. Joka on tuhonnut kaikki Harryn ihmissuhteet todella tehokkaasti.

        Meghanin ”ongelmat” taas ihan yleisesti tiedetään ollen pelkkää teatteriesitystä, johon ainoastaan Harry enää uskoo. Hän yritti olla kuin Diana, jolla oikeasti oli ongelmia rikkinäisen perhetaustansa ja onnettoman avioliittonsa vuoksi.

        Sitäpaitsi miksei Harry sitten soittanut tälle puhelinsoiton päässä 24/7 olleelle terapeutille, jos Meghan muka oikeasti oli masentunut ja itsetuhoinen? Kun heti Williamin kanssa olleen riidan jälkeenkin kyseinen terapeutti oli välittömästi langan päässä valmiudessa.


    • Anonyymi

      Muovinukke Scooby Doo on selvästi kirjoittanut taas kerran ilkeää roskaa Meghanin ja Harryn sanelusta.

      Kirja on briteissä tuomittu yksimielisesti roskaksi, valheelliseksi ja naisvihamieliseksi katkeran mielikuvituksen tuotteeksi. Scoody Doobyä kutsutaan avoimesti "sussexien perseennuolijaksi".

      Ja se Hollannissa läpi päässyt painos väittää että uuden lapsen ihon väriä olisi kysellyt olisi ollut isäukko Charles. Italialaisen painoksen mukaan toinen lapsen ihonvärin sävyä tiedustellut olisi ollut Kentin prinssi Michael.

    • Anonyymi

      Meghan on tuon kaiken aiheuttanut. Hänestä on lähtöisin välirikot ja riidat. Hän on todella kiero ihminen, mutta hänhän ei itse sitä tajua. William on fiksu ja tarkkanäköinen mies, tunnisti heti tämän nousukkaan. Voi vaan kuvitella, mitä William perheineen on joutunut käymään läpi Meghanin kiusaamina. Narsistihan kääntää asian aina päinvastoin, että hän on se, joka on 4 vuotta joutunut olemaan hovin painostavassa ilmapiirissä. Jäi itse kiinni kiusaamisesta ja valehtelusta, niin tässä on kosto.

    • Anonyymi

      Piers Morgan väittää, että kuningas Charles ja Kate Middleton ovat kuninkaallisen perheen jäseniä, jotka on nimetty Omid Scobie "Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival" kahdeksi "rasistiseksi" kuninkaallisiksi , jotka olivat huolissaan prinssi Archien ihon tummuudesta.

      Nyt ei ole enään kyse siittä mitä me uskomme ja mitä emme , mitä halutaan uskoa mitä ei

      Tämän julkitulo on erittäin tuohoavaa
      Myös tälle varmaan tulevat faktat jossain vaiheessa
      Nyt ymmärretään perheen ja nimenomaan Wiliamin puolustus puheet
      Älähtäminen ...
      Miten joillekkin on tärkeää ihmisen ulkonäkö
      Väri ?
      Miltä kuvissa tämä näyttää
      Karmeaa

      • Anonyymi

        Toivottavasti tämän valheellisen, mutta myrkyllisen roskan kirjoittanut muovinukke lähetetään Toweriin!


    • Anonyymi

      Oli hyvin kiinnostavaa tietää, ketkä olivat rasistit kuninkaallisessa perheessä. Itse olin veikannut, että se ei olisi ollut Charles, mutta olin ilmeisesti väärässä. En kerro tässä kommentissa, ketä itse arvelin syylliseksi.

      Prinsessa Kate on kyllä looginen syylliseksi, kun ottaa huomioon prinssi Williamin ulostulon aiemmin. Hän puolusti vaimoaan.

      Sillä asialla, onko lapsen ihonvärin kysymisellä ollut rasistinen tarkoitus vai onko se ollut vain aitoa uteliaisuutta siitä, kumpaanko vanhempaansa lapsi tulee muistuttamaan, ei ole olennaista merkitystä. Viimeksi mainitussakin tarkoituksessa lausuttu olisi joka tapauksessa osoitus ennakkoluuloista. Se kertoo vähintäänkin hyvin konservatiivisesta asenteesta rotukysymyksiin. Itselleni ei tulisi mieleenkään kysyä jonkin syntymässä olevan lapsen ihonväristä.

      Tässä asiassa en usko, että Meghan on pahantahtoisuuttaan tuonut julkisuuteen mainitun asian. Hän on varmaankin ollut aidosti pahastunut tuollaisesta kysymyksestä.

      • Anonyymi

        No ei kyllä kannata uskoa että kyseessä totuus varsinkaan jos tieto tulee Monteciton pariskunnalta. Lisäksi se ei ole välttämättä Catherina, vaan Camilla. Tarkoitan hän oli tuon tapahtuneen aikana Walesin prinsessa ja siinä taidettiin viitata vain että toinen vauvan oranssisuutta miettinyt oli Walesin prinsessa, mutta sitä ei tarkennettu että entinen vai nykyinen.

        Ja se että appivanhemmat miettivät tuleeko lapsesta oranssitukkainen vai ei, ei kyllä tee kenestäkään rasistia. Tässä taas yksi esimerkki miten sanaa rasisti käytetään väärin ja miten se kärsii inflaation niin ettei rasismi tai rasisti enää tarkoita oikeastaan yhtään mitään kun ihmiset käyttävät sitä niin huolettomasti ja väärin.

        Meghan tekee kaiken mitä tekee joko a) pahantahtoisuuttaan ja katkeruuttaan b) rahan toivossa c) näiden molempien yhdistelmä.


    • Anonyymi

      Eipä taida Megsulla ja Hartsalla olla kutsuja Sandringhamin joulunviettoon olla tiedossa tämän valheellisen roskakirja jälkeen.

      Heidän hiljaisuutensa on myös aika erikoista. Pakkohan heidän on reagoida väitteisiin: joko tunnustaa ne oikeiksi ja siten myöntää että he ovat olleet kirjan lähteenä tai sitten heittää muovinukke susille ja väittää että Scoody Doo valehtelee kaikesta mitä on kirjoittanut.

      Kirjassa on muuten uskomaton määrä avointa naisvihaa. Mielenkiintoista että voimanainen Megsua ja hänen kulttilaisiaan tämä ei haittaa pätkääkään. Äkkiä onkin siis ihan OK vihata ja olla ilkea naisille?

      • Anonyymi

        Tuon tyyppiset miehet kuin tämä plastic face Omid Scobie juurikin vihaavat naisia. Edessäpäin mielistelevät ja imartelevat ja kikatellen hassuttelevat naispuolisten ”ystäviensä” kanssa. Mutta heti, kun seura vaihtuu, aletaan haukkua ja irvailla ja mustamaalata. Ja naisiin yleensä menee tämä imarteleva ”kaveeraminen” täydestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon tyyppiset miehet kuin tämä plastic face Omid Scobie juurikin vihaavat naisia. Edessäpäin mielistelevät ja imartelevat ja kikatellen hassuttelevat naispuolisten ”ystäviensä” kanssa. Mutta heti, kun seura vaihtuu, aletaan haukkua ja irvailla ja mustamaalata. Ja naisiin yleensä menee tämä imarteleva ”kaveeraminen” täydestä.

        Tämä on juuri tuo omituinen piirre jossain homomiehissä! Ehkä tuollaiset juuri siksi kiinnostaa Marklea, koska se nauttii draamasta ja selkäänpuukottamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon tyyppiset miehet kuin tämä plastic face Omid Scobie juurikin vihaavat naisia. Edessäpäin mielistelevät ja imartelevat ja kikatellen hassuttelevat naispuolisten ”ystäviensä” kanssa. Mutta heti, kun seura vaihtuu, aletaan haukkua ja irvailla ja mustamaalata. Ja naisiin yleensä menee tämä imarteleva ”kaveeraminen” täydestä.

        Olen tehnyt itse samanlaita havaintoa, joten olen tuon mielipiteen kanssa samaa mieltä. Selkäänpuukotus ja ns. bussin alle heiltä myös onnistuu kovin helposti.

        Tuorein esimerkki Omidin naisvihamielisyydestä on se miten hän on kyseenalaistanut kirjasen hollanniksi kääntäneen naiskääntäjän ammattitaidon ja osaamisen syyttäen tätä kääntäjänaista nimien paljastumisesta. Omid ei miehenä, no "miehenä" kykene myöntämään virhettään vaan käy yrittää vyöryttää kaiken vastuun ja syyn ulkomaalaisen naisen harteille.


    • Anonyymi

      aiheuttaa päänsärkyä palatsille, ja sen on nyt päätettävä, nostaako oikeudenkäynnin Piers Morgan Uncensored -ohjelmaa vastaan ​​Talk TV:ssä, jonka omistaa Rupert Murdochin mediaimperiumi, vai on vaarana, että muut toimijat seuraavat hänen esimerkkiään.
      Myös Meghan ja Harry voivat ilmeisesti nostaa haasteen , hehän eivät ole tuoneen tätä julki

      • Anonyymi

        Niin tuossa kirjassa on kyllä lukuisia aiheita oikeusjutuille. ScoobyDoohan väittää että juuri tämä rohkea journalisti Morgan olisi Camillan rakkain ystävä ja että he soittelisivat usein toisilleen. Piers Morgan kieltää tämän ja väittää Scoobyn olevan valehtela sussexin pariskunnan saappaita nuoleskeleva nilviäinen.

        Hollaninkielisen käännöksen tekijä voisi myös haastaa ScoobyDoon oikeuteen siitä että hän on valehdellut ja yrittänyt tuhota tämän kääntäjänaisen maineen ja mustamaalata hänen ammattintaitonsa.

        Harry ja Meghan pitäisi haastaa oikeuteen niin että heidän pitäisi valan velvoittama kertoa ovatko he sanelleet tämän kirjan vai ei?


    • Anonyymi

      Ahneet
      Guardianin tutkimus paljastaa nyt, että asiat ovat vielä pahempia kuin olemme saaneet uskoa. Suoraan sanottuna meille on valehdeltu. Rahat, joiden luulimme menevän hyväntekeväisyyteen, on sen sijaan käytetty herttuakunnan omistamien kiinteistöjen parantamiseen, mikä lisäsi niistä Charlesin taskuihin virtaavia tuloja.

      Meillä on valtion tuella mitattuna ylivoimaisesti kallein monarkia Euroopassa, ja se hyötyy ainutlaatuisesta verokohtelusta, joka ei ole kenenkään muun käytettävissä. Perintöveroa ei makseta. Cornwallin ja Lancasterin herttuakuntien niin sanotut yksityistilat eivät ole tarpeeksi yksityisiä maksaakseen yhtiöveroa tai pääomatuloveroa. Jopa tulovero maksetaan vain vapaaehtoisesti – jos kaikki – tuloja ei ole koskaan julkistettu.

    • Anonyymi

      Omid Scobien jo vuosia tunteneet muut toimittajat ovat nyt avautuneet plastic-facen jo aiemmin ilmenneestä kaksinaamaisuudesta ja epärehellisyydestä. Sopii Meghan Marklen kanssa hyvin yhteen. Jussie Smollet siihen vielä kolmanneksi mukaan suunnittelemaan yhteisprojekteja, niin siinä komea trio.

      Harryn voivat ottaa juoksupojaksi. Kvartettia näistä ei taitaisi syntyä. Harrylla ehkä hitusen liikaa vielä omatunnon rippeitä jäljellä.

    • Anonyymi

      Katestahan käytetään kirjassa samaa termiä (Kate Keene) kuin Meghanin Archie -lempisarjakuvissa eli tuo ulostus on suoraan Meghan Marklelta. Nuo kahelit varmaan kiusaa Charlesia hautaan saakka aivan kuten Ellua.

      • Anonyymi

        Tämä Meghan Marklen ja Harryn luottotoimittajan tekemä kirja suorastaan tihkuu kieroa naisvihaa. Tämän kirjan tehneen muovisen b-luokan Ken-nuken pitäisi kyllä mennä terapiaan, sillä hänellä on selvästi ongelmia mitä tulee vahvoihin ja kauniisiin naisiin.


    • Anonyymi

      Aika hauska tuo , huomaa kuka

      No , edes Britti asiantuntijat eivät väitä tuollaista ,

    • Anonyymi

      Oi oi miten kirvelee tuo Williamin ja Katen normaali avioliitto Marklea. Aina vaan ja yhtenään sitä pitää morkata ja kaivaa esiin kaikki vanhat huhut.
      Nyt ei muka osallistunut tuon kirjan tekoon, se on taas yksi suuri vale!
      Aivan selvästi hän on kirjan osa tekijänä.
      Miten voi ihminen jolla on kaikkea olla noin kateellinen. Kuka haamukirjoittaja kirjoittaa Meghanin omat muistelmat ettei häntä voi syyttää paljastuksista.

      • Anonyymi

        En enää ihmettele kuningatarten murhia ja perillisten tappamisia Britannian hovin historiassa. Tapahtuisi varmaan nykyäänkin kun tarpeeksi seonnut ihminen pääsisi hoviin.


    • Anonyymi

      Monteciton valehteleva ja kieroileva pariskunta alkaa maksaa hintaa tästä heidän sanelemasta kohukirjasta: Daily Mail uutisoi että Britannian parlementin konservatiivien kansanedustaja Bob Seely aikoo esittää titteleiden riistämistä Meghanilta ja Harrylta. Kansahan on tätä jo kauan vaatinut mutta kuningas on ei ole asian eteen mitään tehnyt, nyt asiaa käydään siis ajamaan parlamentin kautta.

      Lisäksi Archien kummisetä ja Harryn (entinen?) ystävä Westminsterin herttua Hugh Grosvenor ei aio kutsua Harrya ja Meghania häihinsä, koska hän ja hänen morsiammensa ei "halua sinne ylimääräistä dramaa".

      Harry ja Meghan ovat vieläkin täysin hiljaa mitä tulee tähän roskakirjaan. Onko se merkki syyllisyydestä moni kysyy?

    • Anonyymi

      Täysin hulluhan se on, vääntelee tätä rasismijuttua ja kertoilee valheita hollywoodin porukoille kuninkaallisista. Jo Oprahin haastattelussa Harry korjasi Marklea väitteistä ja sanoi, että se spekulaatio oli ennen kuin nämä kaksi olivat edes naimisissa ja Markle vaan jankkasi että silloin kun hän oli raskaana niin tästä väristä oltiin huolissaan. Nämä kaksi pökälettä väittivät myös ennen kirjan julkaisua, etteivät ole osallistuneet sen tekoon millään tavalla. Scoobie kuitenkin myönsi jossain haastattelussa, että oli ollut yhteydessä (saanut tietoa) Marklen lähipiiriltä. Eli lupa oli tullut siis rouvalta itseltään. Tosin Scoobihan on ollut Markus Anderssonin entinen pano ja Markus Andersson taas Meghanin entinen pano. Mieshän on biseksuaali.

    • Anonyymi

      Brittien yleisradion BBC:n haastattelussa ScoobyDooielle tarjottiin mahdollisuutta pyytää kuninkaalliselta perheeltä anteeksi hänen heille aiheuttamaa mielipahaa ja ilkeilyä. ScoobyDoo kieltäytyi ylimielisesti, eikä suostunut pyytämään anteeksi virheitään ja ilkeitä sanojaan.

    • Anonyymi

      Kate soitti ja pyysi nyt anteeksi Meghanilta

      Näin se on sitten nähty kuka on rasistinen
      Antoivat ihmisten olettaa että Harry ja Mex valehtelee ym , nyt kun asia tuli julki niin soitti ja pyysi anteeksi
      Tälläisestä sitten tulee kuningatar

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe