Milloin kela alkaa syytää meille yhtä helposti rahaa hyödykkeisiin, ruokaan, asumiseen?

Anonyymi-ap

Milloin saataisiin hemmotteluohjaaja, huippuerikoishemmottelija meille yli 70 täyttäneille, jotka pidimme tämän yhteiskunnan 50 vuotta pystyssä ja rakensimme hyvinvoinnin?
Milloin kela alkaa syytää meille yhtä helposti rahaa hyödykkeisiin, ruokaan, asumiseen?

49

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mene töihin nii loppuu se köyhänä olemine.

      • Anonyymi

        Viime kerralla pyysin sinua kokeilemaan, miltä tuntuisi olla inhimillinen ihminen. Suurikaan yrittäminen ei näköjään auttanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime kerralla pyysin sinua kokeilemaan, miltä tuntuisi olla inhimillinen ihminen. Suurikaan yrittäminen ei näköjään auttanut.

        Mä sentään oon töis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä sentään oon töis

        Ei masturbointi kotona ole työtä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei masturbointi kotona ole työtä

        On sulla ongelmat


      • Anonyymi

        Kehtaatkin puhua eläkkeellä olevalle ihmiselle noin.Joka on aikanaan tehnyt suomen eteen töitä. Mitä nämä on tehneet jotka lähtee sotaa pakoon toiseen maahan ja heidät vielä elätetään ja kaikki hommataan nenän eteen .Työpaikatkin jopa.


      • Anonyymi

        Herättääkö äitisi joka aamu sinut yhdeksältä kirjoittamaan tänne noita viisauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä sentään oon töis

        Ja joku sentään eläkkeellä. Pitäisi toimeen tulla.
        Lopeta nilkki vanhempien parjaaminen ja osoita hieman kunnioitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sulla ongelmat

        Käsityöläinen sanan varsinaisessa merkityksessä....hahaa


    • Anonyymi

      Aloituksen kysymykset ovat tietysti myrkkyä puoluesidonnaisille laumaeläimille, kuten Kankaanpään kaupunginhallituksen jäsenille.

    • Anonyymi

      Älä kysele tyhmiä! Te eläkeläiset olette rumia, turhia ja kaikkea muutakin. Ukrainalaiset kolmekymppiset miehet ovat salskeita, hyviä rakastelemaan ja kestäviä sängyssä. Niitä pitää helliä ja suosia. Niiden akat voi karkoittaa.

      • Anonyymi

        Hyvin oot kusetettavissa ja sinisilmäinen ulkomaanpojan suhteen.


      • Anonyymi

        Ei me kaikki olla rumia....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei me kaikki olla rumia....

        Voi olla "helmiäkin" seassa....


      • Anonyymi

        Ei kaikki ole "hyviä"rakastelee...


    • Anonyymi

      Matu pojat useimmiten raiskaajia, tappajia, huume ja jengikoviksia jotka toimivat suomen kaduilla kun omistaisivat ja unohtaneet armeliaisuuden kun ovat tänne päästetty. Suomen vankilaolosuhteet luxus lomaa monine aterioineen, puhtain vaattein, ja harraste ja loma mahdollisuuksin. Sitten kun sieltä pääsee sossutädit huolehtii asunnot ja muut tukipalvelut edelleen. Sama meno jatkuu.

      • Anonyymi

        Raiskaajia ovat....on se kuultu...ja nähty..


    • Anonyymi

      Teille ei tule mitään rahaa Purralta ... naurakaa sitä!

      • Anonyymi

        Olet valitettavasti oikeassa. Persusakki näytti todellisen haisukarvansa pappien ja loikkarien joukossa jo hallitusneuvotteluissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet valitettavasti oikeassa. Persusakki näytti todellisen haisukarvansa pappien ja loikkarien joukossa jo hallitusneuvotteluissa.

        Niin uho kääntyi ruåttalaisten mielistelyksi ja kaikki se mekastus on nyt näytetty paskaämärissä heitetyn tunkioon.


    • Anonyymi

      Kuvittele tilanne toisinpäin; Sinä lähdet sotaa pakoon maahan josta et tiedä mitään, et puhu kieltä, osa perheestäsi jopa kuollut. Olisit varmaan kiitollinen jos ihmiset auttaisivat sinut uuden elämän alkuun. Vai pitäisikö jättää oman onnen nojaan?

    • Anonyymi

      Sodan jälkeen täältä suomesta lähti ruotsiin, Australiaan töihin minun vanhempien ikäisiä ihmisiä, meni töihin lammasfarmille nälkäpalkalla, puuhommiin esimerkiksi ruotsiin. Siellä käsisahalla isovanhempani sahasivat puita metsässä sen aikaisissa vaatetuksessa ja kengissä. Pahanen tukkikämpä missä asuivat ei tarjonnut lämmintä, vaatetus ei kuivunut, aamulla piti puilla lämmittää hella että sai aamupuuron keitettyä ja sama illalla kun työstä kotiutui, vesi jäätyi ämpärissä yön aikana. Täytyy vaan todeta että pakolaisille ei kukaan tarjonnut mitään ilman, vaan piti tehdä työtä joka päivä että pysty saamaan itselleen mitään, ruokaa, vaatetusta, eikä mitään muutakaan eikä heilläkään kielitaitoa ollut mennessään. Nyt kun Suomeen tulee niin vuosia elätetään vailla työ velvoitteita ja kumma kun töitä on vaikka mitä.

      • Anonyymi

        Juuri näin!


    • Anonyymi

      Lopettakaa! Meillä ei saa kaataa puita, eikä ole puuhelloja mitä lämmittää. Meillä on niin hyvin asiat. Kyllä sitä vois suoda muillekin, vaikka sitten pakolaisille.
      Olen yli 70 v eläkeläinen, tulen toimeen enkä tarvii mitään hemmottelijoita, olen terve ihminen. Yritän auttaa apua tarvitsevia. Toivon että nuoremmat pärjäävät tässä pahassa maailmassa, jonka luominen taitaa olla meikäläisen ikäisten syytä. Kehitys on vaan mennyt niin pitkälle, ettei rahkeet kestä pysyä mukana, siis päättäjilläkään.
      Pitäis varmaan ottaa takapakkia ja eiköhän sitä tule...

      • Anonyymi

        Sopiihan sitä omaa terveyttään rummuttaa, mutta kun 80% alkaa terveys eläkkeelle päästyä olla mennyttä. Moni meistä maksoi 40 vuotta maailman korkeimpia veroja tälle "hyvinvointiyhteiskunnalle", että olisi joku vuosi eläkkeelläkin turvaa. Nyt se turva jaetaan ulkomaisille väkisin tänne tulleille. Sitä pidetään jonakin upeana ja humanistisisena tekona ja terveet ja kauniit ette todellisuudessa suomalaisten vanhuudesta välitä paskaakaan!
        Tänne haetaan bussilasteittain ehkä sotarikollisia ja terroristeja, jotka maksaa ihmiskaupan bussiyhtiöiden omistajille komeat rahat. Loput hellimiset tekee Kankaanpään kaupunki ja hölmöt politiikot.


      • Anonyymi

        Tätä juuri, apua tarvitseville niin ukrainalaisille kuin suomalaisille! Ukrainalaiset ovat ihmisiä,ja vieläpä hyvin samanlaisia kuin me. Kristittyjä,kohteliaita ja kovia tekemään töitä (jos vaan sattuvat töitä jostain löytämään)!
        Onko ihmisyys täysin unohtunut matkan varrella tai sitten on kotona kasvatus ollut minä minä minä meiningillä ja sellaista ei ole koskaan ollutkaan.
        Ihmetellä täytyy tätä kankaanpääläisten asennetta varsinkin ukrainalaisia kohtaan!
        Enkä ole vihreiden tai vasemmiston kannattaja, olen elintasoturismia ja esim Venäjältä tulevaa maahanmuuttoa vastaan (pois lukien Putinin/sodan vastustajat, heidät tulee päästää!
        Samoin kuin 2015-16 kun tänne tuli kovin parrakkaita "lapsia" olin vastaan koska tiedän Ruotsissakin asuneena että tämä porukka ei koskaan tule sopeutumaan yhteiskuntaan, kuten myös somalit ym.
        Mutta tämä on mielestäni täysin eri tilanne kuin nyt,silloin tuli pelkkiä miehiä pakoon eivätkä jääneet puolustamaan mailtaan! Ukrainasta sen sijaan tulee lähes vallan naisia ja lapsia. Kylmä pitää ihmisen sydämen olla jos ei heidän hätää näe.
        Itse olen pienellä eläkkeellä mutta tästä huolimatta annan rahaa ukrainalaisten sekä kotimaan lapsien ja nuorien mielenterveys työtä varten järjestettäviin keräyksiin tänäkin vuonna sillä summalla minkä olen joskus käyttänyt joulukortteihin ja ystäville sekä sukulaisille annettaviin suklaarasioihin. Ja näin toimii moni muukin joilla on sydän nähdä toisen ihmisen hätä!


    • Anonyymi

      Vastaus on: Ei milloinkaan! Teillä on väärä ihonväri, uskonto, ettekä ole äänekkäoitä

    • Anonyymi

      Ei lakia ole tehty niin, että kelan pitää hemmotella suomalaisia. Laki käskee hemmotella rikollisesti tulleita, valehtelijoita, väkivaltaisia ulkomaalaisia.

      • Anonyymi

        ja hyvin on toiminut!


    • Anonyymi

      suomen julkinen meno kasvaa vuosi vuodelta siksi että meillä on maahanlukijoiden vuoksi hyväpalkkaisia henkilöitä toimimassa,migrissä , kela ja sossutädit tulkit, rajavartiohenkilökuntaa telttamajoituksin ja ruokapalveluineen, yötä päivä toimivat vastaanottokeskukset ensiapuhenkilöstöineen monilla eri paikkakunnilla, terveydenhoitohenkilökunnan lisääntynyt työmäärä matujen sairastelujen vuoksi , heillä hivistä alkaen kaikkea, ..mielenterveyden sairauksiin, Jokainen tulija elätetään kalliit vuokra asunnot sähkölaskuineen, ruokamenot, maksusitoimukset vaatteisiin huonekaluihin, kenkiin, vaunuihin, pyöriin, koulutukset, päiväkoteihin, lapsilisiin, elatustukiin, TYÖLLISTÄVÄT POLIISEJA, lakitupien ja asianajajien ja vankiloiden tuomat menot per pää 100 000 € . kouluissa tapahtuu kauheita , siellä ja muualla jatkuvasti raiskauksia, vaatteet päältävarkauksia, opettajat ahdistuneita, opiskelutulokset heikossa jamassa suurten massakoulujen tuomat ongelmat, katujengitappelut, äärilikkeiden mellakat suurta turvattomuutta kantaväestölle. Suurin osa työttömiä monien vuosien oleskelun jälkeen kun ei kiinnosta opetella kieltä, ei sopeudu kulttuurimme eikä omaksu meidän maamme tapaa elää. EDUSKUNNAN KESKUSTELUISSAKIN AIKA MENEE NÄIDEN ONGELMIEN VATVOMISEEN. TAVIS SUOMALAISILTA PITÄÄ OTTAA POIS ETTÄ MATUT VIIHTYY

      • Anonyymi

        Ymmärrän ja tiedostan hyvinkin nämä ongelmat,mutta Ukrainan kansalaisia oli esim 2022 hyvin vähän rikoksia tehneissä saati vankiloissa. Ne on ihan toiset maahanmuuttaja ryhmät pääsääntöisesti jotka näissä on yliedustettuina.
        Toki voihan Ukrainasta tulleissakin muutama mätä muna olla,sen he itsekin tietävät mutta valtaosin ovat sellaista porukkaa että yksinasuva yli 70v nainen uskaltaa pyytää heitä kahville,avuksi lumitöihin ynnä muuta ilman pelkoa rosvoamisesta saattikka pahemmsta!
        Älkäämme siis lyökö jo lyötyjä muiden ns elintasoturistien tekemisten vuoksi vaan olkaamme ihmisiä! Ja varsinkin näin joulun ja talven aikaan tämän luulisi korostuvan ihmisissä muuten olemme kansana hukassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän ja tiedostan hyvinkin nämä ongelmat,mutta Ukrainan kansalaisia oli esim 2022 hyvin vähän rikoksia tehneissä saati vankiloissa. Ne on ihan toiset maahanmuuttaja ryhmät pääsääntöisesti jotka näissä on yliedustettuina.
        Toki voihan Ukrainasta tulleissakin muutama mätä muna olla,sen he itsekin tietävät mutta valtaosin ovat sellaista porukkaa että yksinasuva yli 70v nainen uskaltaa pyytää heitä kahville,avuksi lumitöihin ynnä muuta ilman pelkoa rosvoamisesta saattikka pahemmsta!
        Älkäämme siis lyökö jo lyötyjä muiden ns elintasoturistien tekemisten vuoksi vaan olkaamme ihmisiä! Ja varsinkin näin joulun ja talven aikaan tämän luulisi korostuvan ihmisissä muuten olemme kansana hukassa

        Lukisit joskus rikoksista epäiltyjen ja tuomittujen tietoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukisit joskus rikoksista epäiltyjen ja tuomittujen tietoja.

        Olen lukenut, muttei ole tullut Ukrainalaisia vastaan vakavien rikosten tekijöistä kuin pari vastaan,mikä on mielestäni vähän ottaen huomioon heidän määrä Suomessa sekä se mitä ovat kokoneet ennen tänne tuloaan. Itselläni ainakin vallan positiivisia kokemuksia heistä.
        Voisitko linkittää vaikka tänne sitten niitä tietoja?
        Muiden maahanmuuttajien tekoja saa kyllä lukea viikoittain,muttei Ukrainasta ole montaakaan nimeä vastaan tullut, esim Kankaanpäässä paha tekijät ovat 99% kantaväestöä tai sitten tätä Suomessa jo pidempään vaikuttanutta vähemmistöä.
        Sama tilanne oli vielä 1990 luvun alussa myös Helsingissä joskin nähtävillä oli jo kehityskulku Ruotsin ongelmiin. Hyvä että valtiovaltamme alkaa pikkuhiljaa heräillä ongelmaaan. Toivottavasti eivät liian myöhään! Helsinki ja pääkaupunkiseudulla ovat ongelmat nyt siinä mallissa kuin ne oli muuttaessani takaisin Suomeen vuosituhannen alussa. Itseäni pelottaa Ruotsissa vielä asuvien lasten ja lastenlasten puolesta,ja olenkin heitä pyytänyt miettimään myöskin Suomeen muuttoa.
        Meillä täällä on vielä toivoa kunhan asiaa aletaan hoitaa! Mutta samalla tulisi varoa sekoittamasta kaikkia maahanmuuttajia yhdeksi ryhmäksi.


    • Anonyymi

      Ukrainalaiset ovat hyvin ihmisiä!Eivät milloinkaan ole kenellekään pahaa tehneet.

      • Anonyymi

        Eikä koskaan saksalaiset tai juutalaiset ole pahaa tehneet


    • Anonyymi

      Kyllä kankaanpäässä on ollut ukrainalaisia omakotitalojen ovien takana ja vetäneet kamerat irti ja kurkistelleet pihapiireissä keskellä yötä, ei ihan lainkuuliaisia, heitä on kuvattu, on dokumenttia

    • Anonyymi

      Tätä seinää rääpii pari jo yli 40 olevaa vajakkihäirikköä. Ponnistelevat, että saavat sanotuksi jotakin ja kopioivat toisten ajatuksista kuonalleen rungon. Melkein voisin kertoa talon minkä tien varrella tämä toinen lippalakki niskassa kyyhöttää vanhempiensa luona.

    • Anonyymi

      Heittäytykää vatsallenne kiljumaan Kelan pihaan ja soittakaa lehdistöä paikalle.

    • Anonyymi

      Uskokaa politiikkoja! Uskokaa satukirjan numeronovelleihin! Uskokaa että kirkas kruunu odottaa hautausmaalla!

    • Anonyymi

      Jos kaikki on reilua niin olisi hyväkun pistettäs luvut näkyviin mihin suomessa rahat kuluvat kun velkaa joutuu otaamaan vuosi vuodelta enemmän. AIEMMIN KUN OLI TAVIKSILLA pankkikirja ja sillä nostettiin rahaa ja maksaettiin laskut , ei enempää voinut kuluttaa kun siellä oli . Nyt on ihan eri tilanne pankit hialusivat että kaikki otti käyttöönsä pankkikortit ja niihin visa ominaisuudet että voi ylittää pankkisaldonsa ja siitähän on seurannut että nykyään ylivelkaantuneita on jo ihan nuorissa kun täytyy ostella kaikenlaista turhuutta . SAMA VALTIOLLA NYT VAAN NOSTETAAN VELKAANTUMISTA ja ennestään on jo moneN vuoden edestä maksamattomia velkoja ja sittenkin rahaa sysätään menemään kaikenlaisiin kehitysapuihin jotka menevät ihan tietymättömille ja sotien alueille, ensin korjataan ja rakennetaan ja sitten taas joku pommi repii hajalle ja pohjaton kuluerä taas samassa jamassa , Suomen sosiaaliturva houkuttaa köyhät ,koulua käymättömät slummeista tänne ja eivät etene elämässään juurikaan ja he jäävät sosiaali ja kelatätien varaan koko loppuelämäkseen ja elävätkaliisti vuokralla joista grynredi ttienaavat , nythän on konkursseja ennätysmäärä jatyöttömien määrä nousee varsinkin miesten kohdalla mihin ne kaikki osaamattomat jotka tänne tulee muuta kuin tuetun elämänvaraan ja yhteiskunnan pakko miettiä entistä enemmän mistä kaikista luovumme. Nyt on vuosikausia rakennettu esim SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALAAN TILOJA VALTAVAT MÄÄRÄT. Nyt on tyhjiä JA ERITTÄIN KALLIITA NELIÖHEHTAAREJA. ;osastoja ja leikkaussaleja kun ei ole osaavia ihmisiä eikä rahaa maksaa kunnon palkkaa sairaanhoitajille jotka sen kovimman työn siellä tekee. VANHUSTENLAITOKSET SULJETTUNA jo vuosia ja kotihoidon taso aivan ikäihmisten heitteille jättöä eli NE IHMISET JOTKA OVAT ELÄTTÄNEET ITSENSÄ KOVALLA TYÖLLÄ JA VAILLA SOSIAALITUKIA.
      Ehkä tämä on se miksi emme kaikki ymmärrä tätä ulkomaalaisten elättämistä tuhansilla per henkilö joka kuukausi kun ei ole suomalaisinkaan varaa satsata jotka ovat tehneet tämän hyvinvoinnin ja ja se jaetaan muille kuin heille,

      • Anonyymi

        Semmoiset päättäjät meillä , eikä korruptiota , eihän....


    • Anonyymi

      Kipeät, köyhät ja vanhat, on ikävä sanoa mutta ei teistä kukaan välitä. No vaaliaikaan tietysti kaikki.

      • Anonyymi

        Niin ...,.,.,.,. olette pelkkää kusetettavaa vaalikarjaa!


    • Anonyymi

      Tänään päivällä keskuskatua kuljeskeli pari , toinen lykki pyörää,toinen käveli vieressä , en meinanut mahtua mennä vasta suuntaan kun kävelijä tuli päin eikä kyllä yhtään siirtynyt oli kuin omistaisi katukäytävän, sellaisia nämä hyväntekeväisyyttä vastaanottavat lomailijat maassamme jotka ovat unohtaneet että elelevät suomalaisten rahoilla vuosia tekemättä mitään tämän maan hyväksi

      • Anonyymi

        Niille pitää huutaa natzi-tervehdys Sieg Heil! Niistä suurin osa on sitä laatua


    • Anonyymi

      SAKSASSA Merkel suosi matuja ja nyt sielläkin todettu etteivieraslajit ole taloutta kohentaneet vaan siellä todettu tulleen kalliiksi , ei tuota vaan vievät kuluttavat varoja

    • Anonyymi

      JAPANIN maahanmuuttopolitiikka jämptimpää, sinne saa työskentelyluvan viideksi vuodeksi ja sinä aikana ei kukaan poistu maasta ja uutta on työsuhdetta vaikea saada, siellä vaaditaan henkilön sitoutumista. Sieltä ei lomailla japanin laskuun. Perhettä ei saa tuoda mukanaan.
      Mutta jopa nuoret japanilaiset ihmiset haastatellessa eivät olleet varmoja onko hyväksi maahanmuuttajien lisäys ja sanoivat että on myös haittaa , nimenomaan kurdit mainittiin haittamuutoksi eli iran , syyria, irak kansalaisia eli ihan samoja mitkä suomessakin tuovat harmia somaleiden ja agfaanien lisäksi.
      MAAHANTULIJAT ei ole paperittomia eikä ilman laillisia oikeuksia maassa. SIELLÄ SUOSITAAN MUITA AASIALAISIA KANSALAISIA JOILLA SAMANLAISET KULTTUURIT. SIELLÄ EI ETENE JOHTAVIIN VIEKOIHIN VAAN PIDETÄÄN OMAN MAAN KANSALAISETETUSIJALLA.
      Suomessa AIVAN LÖPERIÄ TOIMINTAA. Maahantulleita elätetään sosiaalituilla kalliimmin kuin koskaan. Tämän porukan verotulot vähemmän kuin tuovat verotuloja eli miinusta koko suomelle.
      Kouluissa pisatulokset alemmalla tasolla kuin koskaan ja asuinalueita joista suomalaiset pakoon mamujen vallatessa kerrostalokortteleita.

    • Anonyymi

      suomeen helppo tulla ja jäädä vaikka ei virallista lupaa olekkaan , On jo niin paljon eri maista tulleita paperittomia joista ei kukaan takaa mitä on elämässä takana . PELKKÄÄ HARMIA kaikki ne jotka ovat tänne päästetty,
      Nostaa meteliä milloin mistäin ja suomen kulttuuriset tavat hävitetään siksi ettei rättipäille sovi.
      Jos suomalainen nakkelee niskojaan ja aukoo päätään venäjällä tai irakissa tai dubaissa niin lähtee helposti henki,
      Suomessa vankilatkin kuin täydenpalvelun hotelleita ja kolme lämmintä ateriaa , terveydenhoito,lomajaksoja, läppärit ja puhelimet ym .
      SUOMALAINEN VANHUS SAA KYLMÄN ATERIAN kerran päivässä. HE OVAT SENTÄÄN VEROJA MAKSANEET KOKO IKÄNSÄ
      Hyvinvointi aivan väärille ihmisille JOTKA EIVÄTOLE SITÄ ANSAINNEET
      ulkomaalaiset opiskelijat elävät myös suomalaisten kustannuksella eikä heiltä vaadita että he myös työskentelevät sen jälkeen suomessa eli aivan kohuutonta julkisten menojen törsäämistä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe