Varoittakaa nuorianne Oija, spiritismilaudasta

Anonyymi-ap

Hei vanhemmat
Laitoin nuorten palstalle tämän viestin, ottakaa itse selvää myös asiasta!
Moni nuori on pilannut mielenterveytensä tämän spritismilaudan kanssa (koskee myös kaikkia ikäluokkkia)

Nyt kun kaikki henkisyys jne on voimakkaana pinnassa, ja kuten ehkä huomaatte mitä maailmassa on tällä hetkellä meneillään. Niin uskokaa älkää ikinä missään nimessä lähtekö leikkimään Ouija spiritismilaudan kanssa, jota kutsutaan eri nimillä, esim valolauta ( sitä se ei todellakaan ole valomaailman, vaan pahojen voimien)

Älkää uskoko, ketään joka väittää valolaudan tekevän mitään hyvää, sitä se ei todellakaan tee. Suomessakin on tarjolla ns. selvännäkijöitä/meedioita jne, jotka maksua vastaan tekevät valolautasessioita. Jotkut "auttajat" eivät itse edes tiedä, että toimivat pahan välikappaleena, jotkut tietävät tarkalleen mitä tekevät.

Jotkut hankkivat kaupasta ja ryhtyvät sen kanssa kommunikoimaan henkimaailman kanssa, Never, ever do that, tämä on vakava asia, ei todellakaan mikään leikin asia.
Itse tunnen ihmisiä, joidenka elämä on mennyt pilalle ja tapahtunut aivan kamalia asioita, kun ryhtyivät sen kanssa tekemisiin, esim, omalla äidilläni, joka Luojan kiitos, tajusi, mihin olimme ryhtymässä, hänellä oli nuorena omakokemus tästä leikistä laudan kanssa, eivät tienneet mihin ryhtyivät ja siitä ei todellakaan seurannut kenelläkään hyvää, vaan kamalia asioita.
Ja usea ystävä on kokenut pahoja asioita, sanonta kun antaa pirulle pikkusormen niin se vie koko käden, pitää paikkansa. Susi lampaan vaatteissa.

Ouija , joka tunnetaan myös henkilaudana, puhelaudana tai noitatauluna, on litteä taulu, johon on merkitty latinalaisten aakkosten kirjaimet, numerot 0–9, sanat "kyllä", "ei" ja toisinaan "hei". " ja "näkemiin" sekä erilaisia symboleja ja grafiikkaa.

The Ouija , also known as a spirit board, talking board, or witch board, is a flat board marked with the letters of the Latin alphabet, the numbers 0–9, the words "yes", "no", and occasionally "hello" and "goodbye", along with various symbols and graphics.

Menen jopa sen verran pitkälle tässä asiassa, etten tilaa tai osta mistään kaupasta mitään, jossa myydään näitä. Tämä on asia, joka pitäisi saada tietoon, ei kannata ryhtyä leikkimään mielenterveydellään, hengellään ja läheistensä elämällä. Vaikka kuinka tuntisi asiaa kohtaan uteliaisuutta. Muutenkin saa olla varovainen some vaikuttajien/tubettajien kanssa, että kuka toimii valomaailmasta käsin, olen itsekkin mennyt lankaan ja tullut eksytetyksi.

5

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varoittavaa myös persuvanhemmista , ne opettavat lapsille näitten kavereille taistelutaitoi .

    • Anonyymi

      Hyvä kun varoitat! Kaikki tälläinen on taas pinnalla!
      Eletään todella synkkää aikaa.
      Olen kuullut myös kuolemantapausesta kun eräät pelasivat spiritsmiä. Pelottavaa.

    • Anonyymi

      Arkkienkeli Mikaelilta kannattaa pyytää suojausta aamulla ja illalla suojaus kaikkea matalavärähteistä ja negatiivista energiaa vastaan.

    • Anonyymi

      Kyllä on henk.koht kokemus ja järkytyin. Netistä löytää hakusanalla valolautaistunto ja joidenkin tubettajien videon nimestä saattaa löytyä valolauta maininta ja joissain tullut maininta valolaudasta pelkästään videossa, ilman videon nimessä. Kannattaa seurata millaisia videoita seuraamasi tubettajat jakavat ja etsiä vaan ja aina voi kysyä suoraan jos olet menossa esim.  meediolle tai johonkin hoitoon, että käyttääkö kyseinen henkilö Oija lautaa ja millä nimellä oikein puhuu siitä  miksi puhuvat siitä valolautana? En halua käydä sellaisilla ihmisillä jotka käyttävät omassa elämässään sitä. Ja tubettajilta voi kysyä suoraan asiasta, jotkut luulevat tekevänsä hyvää mutta Oija lauta avaa kaikki yhteydet kaikille olennoille, joten kanavoitsijaa voidaan eksyttää ja käyttää hyväksi, täysin hänen tietämättään, vaikka hän  ei sitä edes usko ja luulee suojaavansa itsensä ja paikalla olivat. Miten sitten käy ihmiselle joka uskoo häneen  ja käy hänen luonaan hoidoissa tai istunnoissa tai piireissä. Mitä niität sitä kylvät.

      Kaikki auttajat ja somevaikuttat onneksi eivät ole sekaantuneet spritismilautaan. Mutta täytyy muutenkin itse opettelemaan suodattamaan tietoa, sieltä annetaan oikeaakin mutta kaikki ei välttämättä ole tosiaan Hyvää vaan eksytystä.

    • Anonyymi

      Tässä löytyy hyvä video juuri Oija laudan vaaroista englanniksi Youtubesta löydät tämän.
      Matt Fraser kanavalta Protect Yourself from darka souls & unwanted energies. Tässä videossa näytetään pätkä, jossa äiti ei käytä itse Oija lautaa mutta hänen poikansa, joka sitten pojan kautta on dark soul päässyt sinne kotiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe