Kibbutziretkellä

Liquid

Tässä vanhainkodissa kibbutziaikaisia päiväkirjamerkintöjä katsellessani ja välillä keinutuolille vauhtia potkaistessani mieleeni nousevat elävästi nuo päivät Galilean vuorilla Yironin kibbutzilla. Päiväkirjamerkintäni olivat niin perusteellisia, että nyt jälkeenpäin voin niiden perusteella analysoida jopa sellaisia asioita, joihin en tuona kuumana kesänä kiinnittänyt huomiota.

Jälkikäteen on minulle valjennut, että olisin voinut pelata korttini Kukka-Maarian kanssa toisellakin tavalla. Päiväkirjani valikoivassa tarkkuudessakin olen voinut seurata, että Kukka-Maaria oli tuon kesän aikana yrittänyt lähestyä minua jos minkälaisella syyllä ja tekosyyllä. Hassua, että kaiken tuon olen kirjannut muistiin ymmärtämättä selvää asiaa silloin kun se tapahtui.

Huomaan olleeni aika häilyväinen heiluessani Kukka-Maarian ja Marin välimaastossa tavalla, joka jätti ilmeisesti molemmat tytöt epävarmoiksi aikeistani. Vaikka luulin tuolloin menettäneeni Kukka-Maarian kilpailijoilleni, ymmärrän vasta nyt, ettei asia sittenkään niin ollut. Ehkä heiluin liikaa Marin seurassa. Niin kuin senkin erään kerran…

Kibbutzimme tapana oli järjestää volunteereille kerran kuussa yhden päivän, ja kerran kolmessa kuussa kahden päivän bussiretki jonnekin päin Israelin maata. Heinäkuun helteeseen osunut yhden päivän matkamme suuntautui ylös kaikkein pohjoisimpaan Israeliin, Hulan laaksosta vielä ylöspäin Kiryat Shmonan kaupunkiin ja siitä vielä ylös vuorille, jossa saimme nähdä suuren Hermon-vuoren lumisine huippuineen. Shlomo Artzi lauloi bussin autoradiossa:

”Achsav ani margish ke ilu
lo yodea klum …”

Golanin puolella kävimme rajan yli tiiraamassa 1973 sodassa syyrialaisten hylkäämää Quneitran rajakaupunkia. Pääkohteenamme olivat kuitenkin luonnonnähtävyydet. Kiryat Shmonasta pohjoiseen olivat Nahal Banias-joen alkulähteet ja kauniit putoukset, jollaisia ei näin karussa maastossa voinut kuvitella löytyvän.

Baniaksen kansallispuistoon oli oikein kymmenen shekelin pääsyliput, jotka kibbutzi maksoi. Avarasta puuttomasta maastosta, jossa vain sabroiksi kutsutut kaktukset kasvoivat, polku laskeutui yllättäen maisemassa avautuvaan rotkolaaksoon, jossa kasvillisuus oli yllättävän vehreää.

Mari oli istunut vieressäni koko bussimatkan ajan ja naukkailimme kuumissamme vettä samasta vesipullosta. Nytkin jyrkkää rinnettä kavutessamme Mari oli kaiken aikaa takanani. Yitzhakin jätettyä Marin tämä oli alkanut yllättäen viihtyä seurassani. Kukka-Maarialla oli taas afääri Moshensa kanssa. Baniaksen putoukset olivat kauniit ja vesi jääkylmää. Polun varrella näytettiin myös paikkaa, joka oli kuulemma ollut syyrialaisten upseerien uimapaikka tienoon vielä kuuluessa Syyrialle ennen vuoden 1973 Jom Kippur-sotaa.

Koska matka oli ollut pitkä, volupomomme Mark päätti joukon leiriytyvän kansallispuiston ulkopuolelle, josta matkaa jatkettaisiin aamulla kohti Gennesaretin järven itärantaa. Pystytimme telttakatokset ja kaivoimme makuupussit esille Galilean yön käydessä yhä tummemmaksi.

Puhtaista tyttö- ja poikatelttakatoksista ei tullut mitään, sen verran paljon pariutumista oli tapahtunut. Mieluusti olisin ollut Marinkin kanssa omassa Suomeen jääneessä kupoliteltassa. Warrenin ja Michaelin mölytessä vodkapullonsa kanssa ja veistellessä hölmöjä vitsejään muutama herkkäunisempi jo ottikin makuupussin kainaloon ja suuntasi metsikön eukalyptuspuiden taa nukkumaan. Volupomo kyllä varoitti skorpioneista ja käärmeistä.

Taisi olla sama asia mielessä Marilla kuin minullakin. Katsoin ymmärtäväistä volupomoa ja lähdin itsekin makuupussi kainalossani metsän puolelle. Minulta ei jäänyt huomaamatta, että Mari tahollaan teki saman liikkeen. Pienen harhautuskierroksen puiden takaa tehtyään kohtasimme eukalyptyspuiden takana, jonne leirimme nuotiot vaivoin kajastivat. Antauduimme selittelemättömään suudelmaan. Tätä hetkeä oli odotettu.

- Mennään syvemmälle, Mari ehdotti, - Nää lähipusikot on ihan täynnä meidän voluja…

Kuin yhteisestä sopimuksesta suuntasimme kielletylle alueelle kansallispuiston aidan yli. Pimeässä oli vaikea löytää polkua, mutta vanhasta muistista löysimme ihan alas rotkon pohjalle asti. Nyt oltiin tarpeettomankin kaukana möliseviä voluja ajatellen, mutta Marilla olikin muuta mielessä.

- Mennään uimaan! Mä kattelin tota vettä jo päivällä vähän siihen malliin…

Tuskin oli Mari aikeensa kertonut, kun hän jo veti t-paidan suurien rintojensa yli ja samassa päänsäkin yli. Punaiset shortsit tipahtivat nekin saman tien ja pimeässä illassa saatoin hahmottaa Marin paljaan takapuolen pyöreyden ja valkeuden. Mari oli kahlannut jo polviaan myöten veteen, kun minä vielä riisuin sinisiä shortsejani, joiden riisumista armottomasti jököttävä kaluni hieman hidasti.

Loiskahduksesta pimeässä tiesin Marin pulahtaneen uimaan. Hikisestä t-paidasta päästyäni olin kohta hänen perässään ja vuorilta tuleva purovesi kieltämättä tuntui kylmältä. Mari ui ympyrää paikassa, jossa polvet eivät enää osuneet pohjaan. Sitten hän keksi uida putouksen alle.

- Hei! Tuu säkin tänne! Hyvä suihku ja päänahkahieronta!

Seurasin Maria jääkylmän vesiputouksen alle ja mielessä kävi pelko, että vesi saattoi tuoda alas myös pieniä kiviä… Näin ei onneksi käynyt, ja kuuman päivän jälkeen, myönnettävä on, naku-uinti Baniaksen putouksessa oli viilentävä elämys.

Mari oli saanut kyllikseen uimisesta ja kiipesi rannalle kaikessa alastomuudessaan kuivattelemaan. Pyyhe olisi pitänyt muistaa, mutta unohtuihan se.

Nousin vedestä yhtä märkänä ja kylmissäni kuin Marikin, mutta ei siinä vanhoina tuttuina kauaa kärvistelty. Tiesimmehän me mikä lämmittäisi. Kietouduimme pyyhkeen puutteessa toistemme syleilyyn ja lämmityksen varmistamiseksi antauduimme kiihkeään kielisuudelmaan. Välitön seuraus tästä oli, että kaluni alkoi estottomasti seistä koskettaen kovana Marin pehmeää ja uinnin jäljiltä viileää reittä.

- Kuivatellaan vähän ensin…,Mari kuiskasi.

Lupaukseen ei sisältynyt mitä tapahtuisi sitten. Olimme kuitenkin sen verran monta kertaa Marin kanssa sekstailleet yöllä kibbutzin uima-altaalla, että tuskin enää osasin nousta uimavedestä, kun jo vanhasta muistista piti heti päästä pukille. Kibbutzilla toive onneksi usein toteutuikin.

Marin käsi tarttui kylmässä vedessä kauniiksi palloksi vetäytyneisiin kiveksiini alkaen hyväillä ja lämmitellä niitä. Esilämmityksen vaikutusta lopputulokseen en osaa arvioida. Kohta saivat pallini jäädä, kun Mari tarttuikin tukevalla otteella seisovaan sauvaani ryhtyen runkkaamaan sitä tasaisin vedoin.

Kaluni paisui paisumistaan Marin rytmikkäästi sitä vedellessä ja omat käteni asettuivat puristelemaan Marin c-kupin rintoja. Kylmä vesi oli saanut Marin nännit söpösti nöpölleen, ja niitäkös minun piti heti päästä nipistelemään. Suutelimme hartaasti ja toisen käteni eksyessä Marin häpykarvoitukselle Mari tarttuikin estellen käteeni.

- Käydään makuupussien päälle, Mari ehdotti ja ehdotukseen toki suostuin.

Mari meni alle ja minä kampeuduin hänen päällensä. Miten kävikin, että Marin jalkoväliin päästyäni kaluni yritti heti hakea Marin tuttua koloa sinne uppoutuakseen, mutta Mari kurkotti shortsiensa suuntaan ja otti taskustaan jotain.

- Tsot tsot! Ensin tämä.

Mari avasi kortsupaketin, jonka pinnassa luki jotain hepreaksi (toivottavasti ei ”purukumia”), ja tottunein ottein rullasi kumin kovana seisovan miehisen ylpeyteni peitoksi. Nyt Mari oli jälleen tehnyt leikkikalunsa itselleen vaarattomaksi, ja hän tiesi voivansa leikkiä sillä miten halusi. Vasta nyt sain luvan käydä Marin päälle.

Olin ehkä liian pikainen innossani, sillä Mari ei ollut vielä kovin hyvin kostunut, ja ensimmäiset työntöyritykseni eivät tuntuneet johtavan mihinkään. Hieroin terskallani Marin herkkää klitorista, mikä tuntui tyttöä kovasti miellyttävän, ja muutaman minuutin aherruksen jälkeen terskani oli jo tuuman verran uponnut Marin hiljalleen lämpiävään kirnuun.

Tasaiset työntöni sisälle Mariin näyttivät tuottavan tulosta. Lopulta Mari huokaili kiihkeään tahtiin ja tarttui käsillään kiinteisiin pakaroihini kiskoen minua lähemmäs itseään. Puskin jo kuin mieletön ja makuupussimme luistivat hieman altamme ja pelkäsin jo työntäväni meidät molemmat kohta takaisin kylmään jokeen, kun Mari sai viimein käsillään jarrutettua liukumistamme. Hän tahtoi lisää ja rajusti.

- Aah…lisää, syvemmälle…,volunteerityttö huokaili ja minähän annoin tulla!

Taisin kuitenkin yrittää liikaa, sillä horjahdin kaltevalla alustalla ja putosin joen karkealle rantahiekalle kyljelleni. Yritin nousta siitä ylös jatkaakseni, mutta Marilla oli toinen ajatus.
Tuskin ehdin hätäisesti koskettaa Marin liukkaita häpyhuulia, kun Mari olikin jo päälläni ohjaten jämäkkää vehjettäni suoraan häpyhuuliensa väliin. Kalu solahti lämpimänä odottavan pillun hellään puristukseen ja Mari ryhtyi tavoilleen uskollisena villiin ratsastukseen lanteitteni päällä. Kalu liikkui helposti Marin kuumassa kirnussa ja uinnin jäljiltä ja kevyestä hiestä kiiltelevät tissit hölskyivät tytön rajun rakastelun tahtiin.

Mari painautui hieman eteenpäin , jotta saatoin suudella tytön kauniita rintoja ja tuntea niiden pehmeyden poskiani vasten. Hänen armottoman kovaksi muuttunut rynkytyksensä tuotti pian tulosta. Mari voihki hiljaa nautinnosta ja kampesi itseään pystympään asentoon kaluni päällä päätään aistillisen näköisesti taaksepäin taivuttaen. Käteni kahmivat ahnaasti mutta hellästi Marin pyöreitä tissejä tytön itsensä antautuessa omalle nautinnolleen.

Tunsin kohta itsekin tulevani. Makuupussi allani tuntui mukavan pehmeältä vai oliko siinä sittenkin hieman hiekkaa hiertämässä selkää? Valtaisa spermaryöppy lähti liikkeelle syöksyen jonnekin syvälle Marin odottavan kuuman pillun uumeniin! Galilean pimeä taivas täyttyi tähdenlennoista!

Mari voihki ja äänteli tavalla, jota oli vaikea tulkita, mutta tuskin se ihan tuskaistakaan oli. Siinä päälläni ratsastaessaan ja kumiin suojattua tappiani väkisin naiskennellessaan tyttö näytti hallitsevan tilanteen varsin hyvin ottaen lanteistani irti kaiken sen minkä tahtoi. Kohta en voinut välttyä ruiskuttamasta pussejani kokonaan tyhjiksi tytön kyltymättömiin uumeniin.

Kierähdin kyljelleni ja kaluni irtosi Marin pillun ihanasta puristuksesta. Mari tarttui mahloistaan kiiltelevään kaluuni ja kiskaisi kortsun pois. Sen verran paljon siementä oli minulta tullut, että kortsua poistaessaan Mari sai hyvän annoksen sitä alavatsalleen.

Yllättäen Mari kiepsahti ketterästi ympäri niin, että huomasin yhtäkkiä katsovani suoraan avoimeen, yhä kiiltelevään pilluun. Häpyhuulet olivat rivon kutsuvina raollaan niitä venyttäneen kaluni jäljiltä, ja spermani valui tytön vatsalta hänen hennolle karvoitukselleen.

- Nuole mua sieltä, pliis…, Mari aneli.

En ollut ennen juonut saatikka syönyt omaa spermaani mutta nyt ajatus sen nuolemisesta tuoreeltaan juuri käytetyltä tytön pillulta tuntui kiihottavalta. Nuolaisin pillunhuulia varovasti tuntien niiden hieman suolaisen maun. Rohkaistakseen minua nuolemaan enemmän Mari haukkasi kaluni uudestaan kosteaan suuhunsa imien ja nuollen sen puhtaaksi valtoimenaan virranneista lemmennesteistämme.

Niin esileikistä kun tämä olisi käynytkin, olimme molemmat liian voipuneita jatkaaksemme. Kun oman spermani maku alkoi hiljalleen kadota Mari pillulta, enkä tavoittanut sitä enää kieltäni tytön uumeniin upottamallakaan eikä klitoriksen ympäri tuhanteen kertaan käymällä, lopetin imuttelun ja nousimme kuusysistä halaamaan toisiamme ja lepäämään hetken päälletysten tahmeaksi käyneellä makuupussilla…


Mutta nyt täytyy lopettaa kirjoittaminen, sillä Tyyne ja Sylvi tulevat rollaattoriensa kanssa olan yli kurkkimaan, mitä minä oikeastaan olen koko päivän kirjoittanut.

1

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyyne ja Sylvi

      ootas kun näet mitä me kirjoitimme!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe