Kovaa huutoa Pulina ultra-kanavalla juuri tällä hetkellä

Anonyymi-ap

Naisääni on raivonnut tunnin ajan ja huutaa mm. "taukoamatonta raivoamista". (14:02)

Ottaahan puolueet huomioon, että ultra-huuto inkkareiden tavoin vaikuttaa kaikkiin kaupungissa ja tuottaa "pöllähtäneen" olon. Jatkuva kontrolloimaton ultra-huuto voi kuulua muualle ja herättää omituista mielenkiintoa ja voi vaikuttaa myös sairaalaprojektin onnistumiseen.

Voiko joku vaikuttaa asiaan? Ilmeisesti kaupungin naisten pieleenmennyt hanke (tarpeeton ultra-huutelu aikaisemmin sotilaskäyttöön tarkoitetuilla taajuuksilla).

34

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomioittehan ettei palstan ylläpito voi olla tuntemattomilla tai vaarallisilla tahoilla vaan ylläpito voi olla vain tiedossaoleva hyvämaineinen taho. Asiasta on huomautettu aikaisemmin.

      Tämä keskustelupalsta toimii Hämeenlinnan kaupungin nimen alaisuudessa. Ryhmäkanteella vastaatte lopulta toiminnan asianmukaisuudesta.

    • Anonyymi

      Muistaisiko joku 1980-luvun "puhelinchättinumeron", johon saattoi soittaa milloin tahansa ja kuunnella tuntemattomien ihmisten pulinaa ja myös osallistua siihen?

      Nyt tilanne näyttäisi olevan sama muuten paitsi että kaksisuuntaisten radioyhteyksien risteyskohtaan on sijoitettu jonkun henkilön pää. Eli chätti menee kaikenaikaa jonkun pään lävitse.

      Käynnissä taustalla on luvaton taukoamaton kohdistettu radiolähetys (narrowcast), joka saattaa olla myös jonkinlainen sotilasoperaatio.

    • Anonyymi

      Kyseessä saattaisi olla UltraCapita-huijaus, joka on paljon haitallisempi kuin takavuosien WinCapita. Kaikki jotka olette sitoutuneet tuollaiseen toimintaan olette huijareita ja huijaatte myös itseänne.

      Pulina Ultra-yhteys estää oppimisen, suunnittelutyön ja elämästä nauttimisen.

    • Anonyymi

      Päähenkilö Ultra-kanavalla on taukoamatta äänessä ja lörpöttelee todella ikävästi. Toisinaan hän ryhtyy lupailemaan äänen hiljentämistä ja sitten hetken aikaa veivaa äänen tasoa kuin jotain mikserin kanavaa ylös ja alas.

    • Anonyymi

      Luvaton Pulina ultra-lörpöttelijä esiintyy todennäköisesti tässä ketjussa https://tinyurl.com/ykd24hsa

      He huutaa teille myös öisin kun nukutte. Poliisi ei ole saanut selville Hämeenlinnassa suomi-kommenttien taustallaolevia tahoja.

    • Anonyymi

      Äänten kuulija on aloittanut ties kuinka monta ketjua.

    • Anonyymi

      Täysikuun skitsofreenikko.

    • Anonyymi

      Pulina ultra-lörpöttelijät aiheuttavat elämänlaadun heikentymisen täällä kaikille. He ovat todennäköisesti myös tämän palstan moderaattorit.

      Palstan ylläpito eli "moderointi" pitäisi saada ultra-lörpöttelijöiltä pois ja siirrettyä kaupungintalolle kaupunginjohdon alaisuuteen.

      Kaikkien puolueiden jäsenten tulisi löytää vastuuhenkilö puolueestaan, jolle toimittaa kielto lähettää mitään materiaalia ilman että sitä olisi tilattu (vastaa markkinointimateriaalin kieltoa). Olo kevenee heti kun ylimääräisen ultra-taakan saa pois.

      Luvaton taukoamaton radiolähetys eli "pulina-piraatti" tulisi saada suljettua pysyvästi.

      Tällaiset systeemit ja erikoispalvelut vain luvan kanssa - ei ilman. Ilman lupaa ultra-huutelu on UltraCapita huijaus ja haittaa ketä tahansa milloin tahansa.

    • Anonyymi

      Kuuluu isokokoisen miehekkään naisen kiroilua.

      • Anonyymi

        Tawja?


    • Anonyymi

      Yksituumaisestiko te puolueet määräätte pulinat ja huudot kuunneltavaksi yötäpäivää kenelle tahansa? Jos nämä taajuudet oli tarkoitus ottaa sotilaskäytöstä siviilikäyttöön, niille ei enää voikaan luoda mitään legitiimejä palveluja.

      Kukaan ei maksa pulina ultra-palvelusta mitään, jos se huonontaa elämänlaadun. Tämä ei varmaankaan voi olla mahdollista.

      Ilmeisesti kukaan ei enää tee tutkimusta ja tuotekehitystä tai suunnittele sellaisen rahoittamista. Kun ultra-pulina ääni kuuluu, siinä ei mitään tutkita tai kehitetä.

      Hei yli 50-vuotiaat reserviläiset, kokeilkaa huviksenne tällainen koe - ennen nukahtamista kokeilkaa mielessänne sanoa Yksi (1) Kaksi (2)... jos jonkun naisen ääni jatkaa tuosta pakkomielteisesti ...kolme...neljä... silloin teillä on henkilökohtainen Viipurin linna taustalla talvisodan lopussa.

      Sieltä alkoi myös kuulumaan taukoamaton pulina-radio kun suomalaiset oli ajettu pois.

    • Anonyymi

      Tässä on kolme linkkiä, jotka toivottavasti taustoittavat luvattoman pulina piraattiradiolähetyksen ja omituiset yölliset suomi-palstan kommentit:

      1 FB-päivitykseni vuodelta 2021 on sarjakuva vuodelta 1968. Haddock on 50-vuotta täyttänyt suomalainen tai ruotsalainen reserviläinen ja kuvassa on myös kaksi valtapuolueen edustajaa, nuorempi tietäjä ja hieman erikoista ilmapiiriä tavoitteleva puolueen mysteerimies: https://tinyurl.com/mrkc4j4v

      2 FB-päivitys vuodelta 2021 esittää epäillyn suomi-palstan moderaattorin ja taukoamattoman todella hurjan ultra-pulisijan: https://tinyurl.com/cdtnwh5j

      3 Iltalehden artikkelin ensimmäinen lause kertoo mitä teidänkin taustallanne tapahtuu vaikka pulinan kuuluvuus ei vielä ylittäisikään kuulokynnystä: https://tinyurl.com/2ezdn2uj

      Miten nopeasti saisitte luvattomat ultra pulinakanavat suljettua? Miten nopeasti saisitte Suomi24-palstan Hämeenlinnan keskustelupalstan moderointiin tarvittavat edellytykset toimitettua Kaupungintalolle?

    • Anonyymi

      Voiko 50 vuotta täyttäneet reserviläiset ottaa huomioon, että edellisen viestin kohdan 2 kaltainen henkilö saattaa hääriä kimpussanne vaikka joka yö? Ovat jo ainakin 10 vuotta saaneet puuhailla kaikessa rauhassa.

      Keskustelupalstan ylläpito on saatava heiltä pois ja tarvitaan piiloviestinnän kieltävä laki.

      Työrauha. Yörauha. Normaalit olosuhteet.

    • Anonyymi

      Tässä miltei vuosikymmenen vanhassa kuvakaappauksessa palstan yölliset ylläpitäjät sanailevat etävaikuttamisen mahdollisuuksista:

      https://tinyurl.com/34m9hujd

      Asia ei tuolloin kiinnostanut ketään. Josko se voisi nykyään alkaa kiinnostaa?

    • Anonyymi

      Mee ny vlttuun täältä

    • Anonyymi

      Voiko joku yrittää tavoittaa miehen ja naisen, jotka kiroilevat ja huutavat luvattomasti avattuun Pulina ultraäänikanavaan? Jälleen kuuluu huutoa ja kiroilua, joka häiritsee elämää kaupungissa.

      Heille ei voi toimittaa viestiä ilman että he syyttävät muita häirinnästä. Kyseessä vaiettu humanitaarinen kriisi - kiroileva mies ja nainen tarvitsisivat apua ja huutavat hätäänsä yötäpäivää.

    • Anonyymi

      Mies ja nainen ovat tämän palstan moderaattoreita ja näkevät kaikki tietonne joka hetki.

    • Anonyymi

      Huuto hieman laantui mutta mies ja nainen ovat edelleen äänessä ja ilmeisesti huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Toinen heistä sanoi juuri, "mehän ollaan jo vähän kuin venäläisiä muutenkin" (18:32)

      Teillä saattaa olla virheellinen asenne koko puolueella, joka voi johtaa arvaamattomiin seuraamuksiin. Asiasta on huomautettu useita kertoja aikaisemmin.

      Teidän puoluetoiminta näkyy reskalla, jossa on vain luurankoja maalattu seinille. Tällaista puoluetoimintaa ei voi pitää hyväksyttävänä.

    • Anonyymi

      Vuosia jatkunut luvaton maanalainen pulina-toiminta vaatisi taltuttamiseen ainakin

      1 Lainsäädäntö joka kieltää luvattoman piiloviestinnän kohdistamisen (ainakin kahden hallituspuolueen edustajat ovat saaneet tiedot aikaisemmin asiasta).

      2 Suomi-palstan moderointi on saatava pois mieheltä ja naiselta ja se on oltava yleishyödyllisten yhdistysten toimintaa (mies ja nainen kokevat olevansa "hämeenlinna" ...mehän täällä ollaan... eihän täällä ole muita...).

      3 Kyseessä poikkeuksellisissa hallinnollisissa vaikeuksissa oleva kunta tai kaupunki, jonka johtokonklaavin pulinoita ihmeteltiin vuosien ajan sanomalehden kirjoituksissa. Henkilöt ovat puoluetoiminnastaan juopuneita ja nyt kaupunki tarvitsee apua muualta.

    • Anonyymi

      Huh, onneksi en itse kuule olemattomia ääniä.

    • Anonyymi

      > Huh, onneksi en itse kuule olemattomia ääniä.

      Joku ne kuitenkin jossain kuulee ja kaikkia täällä ultra-pulinat haittaavat eli on turhaa kuormaa. Yöllisistä pulinoista on todisteet, eivätkä ne rajoitu vaan kuulemiseen vaan ovat myös liian yksityiskohtaisesti kohdistavaa tekstiä, jota tänne palstalle olette vuosien ajan kirjoitelleet päivin ja öin muun tekemisen puutteessa.

      Ongelma voi olla niin paha, että sen havaitsemisessa ei enää nähdä metsää puilta. Siksi olisi hyvä jos kaupungin naiset voisivat jättää netin käytön puolen yön jälkeen. Näin ehkä selviäisi selviäisi mistä osoitteista pulinat kuuluvat, eikä luvatonta pulinaa välittyisi täältä muualle kuten Yhdysvaltoihin.

      Tarkistakaa huolellisesti ettei pulinanne pääse leviämään ympäristöön millään taajuuksilla. Yölliset konfferenssipulinanne eivät saa haitata tai kohdistaa ketään täällä tai muualla.

    • Anonyymi

      Varjopuolueen kohdistajanaiset käyvät jokaöisiä taukoamattomia konfferenssipulinoita ultrataajuuksilla muiden maiden vastaavien tahojen kanssa.

      Kyseessä vaiettu yhteiskunnallinen kriisi, joka haittaa kaikkia kaupungissa ja muualla.

    • Anonyymi

      Kysessä saattaa olla tämä YesVeCän-tilanne, joka jatkuu taukoamattomana taustalla nykyisin ultra- ja VR-taajuuksilla tapahtuvilla konfferenssipulinoilla ja -videoilla http://tinyurl.com/4fw7dwjz

      Oleellisia tuossa videossa on ensimmäinen ja viimeinen lause.

      Konfferenssipulinat kuuluvat ja näkyvät myös ilman VR-laseja, koska kyseessä on tehokkaat C ja X-alueen tutkataajuudet. Naiset esittelevät etenkin öisin innokkaasti mutta valitettavasti luvattomasti haltuunsa saamiaan langattomia kohdistus- ja piiloviestintäteknologioita, jotka toki ovat peräisin sotasovelluksista takavuosilta. He ovat esitelleet niitä myös televisiossa, jossa oli ajatustalukevia meedioita ja ennustajaeukkoja jo vuosia sitten.

      Me reserviläiset näymme heidän tutkassaan ilmeisesti kaikenaikaa läpivalaistuina kohteina. Jokainen voi tietenkin helposti arvata jos ylikansallisen varjopuolueen muodostaneet naiset saavat tänne härnättyä tutkataajuuksilla hyökkäyksen, kenen täällä pitäisi mennä antamaan ensivastetta eli saamaan tulikaste.

      Työrauha. Yörauha. Normaalit olosuhteet.

    • Anonyymi

      Kysymys kaupungin naisille ja muille yökyöpeleille, luuletteko että saattaisitte itse kyetä luopumaan netin käytöstä puolen yön jälkeen? Ehkä alkaisi selviämään kohdistatteko te meitä VR-taajuuksilla joka yö vai kohdistaako joku muu meitä jostain muualta.

      VR-käytön vähentäminen parantaa elämänlaatua kenellä tahansa. Valitettavasti muut eivät nyt voi valita puolestanne VR-käytön vähentämistä.

      Jos kyseessä on riippuvuus, sitä pitäisi alkaa hoitaa jotenkin.

    • Anonyymi

      Suomen yläpuolella on nyt gps-häirintää joten ensi yönä voit nukkua rauhassa. Putin kuuli rutinasi ja antoi yörauhan.

    • Anonyymi

      Nainen pauhaa jälleen luvattomalla ultrakanavalla, joka pitäisi sulkea.

      Eihän puolueet muuten unohda suinkaan sitä, että yhdistysten edustajat eivät asioi maanalaisten tyyppien kanssa vaan pelkästään tunnettujen ja hyvämaineisten tahojen kanssa.

      Puolueita tarvitaan vain lainsäädäntöön ja sen turvaamiseen. Yhdistykset toimivat lainsäädännön puitteissa huoleti ja ilman tarvetta asioida alamaailman kanssa.

      Varautukaa esittämään jäsenyystiedot olipa kyseessä puolueen tai yhdistyksen jäsenyys tai maan kansalaisuus.

    • Anonyymi

      Onko teillä toimivaa asukasyhdistystä käikälän ja harvialan kaupunginosissa? Teidän pitäisi selvittää esiintyykö alueella rettelöintiä jokaikinen yö.

      Rettelöinti tarkoittaa paasaamista, joka saattaa häiritä nukkuvia ihmisiä. Kyseessä voi olla luvaton toiminta, joka vaikuttaa asuinalueen arvoon vaikka sitä ei siellä koettaisi haittaavana tekijänä.

    • Anonyymi

      Myös Hattulan asukasyhdistyksen tiedot tarvittaisiin samasta syystä.

    • Anonyymi

      Jokaöinen rettelöinti ultra-kanavilla rikkoo yhteiskuntasopimusta ja saattaa olla useiden kansainvälisten sopimusten vastaista maanalaista aktivismia.

    • Anonyymi

      Itse en kuule öisin muita ääniä kuin nussimani kaunottaren voihkintaa.

    • Anonyymi

      Kaunotar tietää ultra-pulinoista enemmän kuin itse tiedät ja ennenkuin huomaatkaan, todella erikoiset ja sitkeät pulinat sitten vaan kuitenkin eräänä päivänä kuuluvat ja paasaavat öisin ja työssäkin.

      Meidän naiset ovat pohjoisen villi-ihmisiä ja pohjan akkoja, jotka eivät kaihda mitään ennenkuin ne kesytetään (en tosin tiedä miten).

      • Anonyymi

        Se kaunotar kiistää kuuluvansa Pulina-verkostoon. Melkoinen noita ja villinainen sängyssä toki. Yhtä kaikki, kyllä tästä aiheesta hyvät naurut saatiin. Kiitos.


    • Anonyymi

      Voiko naiset itse puuttua tilanteeseen jotenkin? Tilanne on siis teidän huimat taukoamattomat pulinat, jotka kuuluvat tutkataajuuksilla ja pilaavat yöunen laadun kaupungissa ja aiheuttavat ihmisille lasittuneen katseen. Esiinnytte yöllisissä konfferenssipulinoissa ties kenen äänillä ja hauskaa tuntuu olevan.

      Oleellista olisi, että naiset puuttuisivat itse luvattomaan ja pahasti virheelliseen toimintaansa, mikä tietenkin olisi ensimmäinen kerta. Mutta kerta se on ensimmäinenkin.

    • Anonyymi

      Teidän katse näyttää samalta kuin tällä tv:n takavuosien meediolla http://tinyurl.com/5hfpd99e

      Yrittäkäähän nukkua hieman öisin ja vähentää luvattomia konfferenssipulinoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe