Sopiiko puuron hunaja vai omena, entä grillatessa?

100 vuotta vanha erikoisresepti, mureaa naudanlihaa grillattua yrteillä hunajaan sekoitettuna.

เนื้อวัวหมักน้ำผึ้ง

วัวหันสูตรเด็ด 100 ปี เนื้อนุ่มย่างสมุนไพรผสมน้ำผึ้ง

https://www.youtube.com/watch?v=rLgsqq-Ptfc

Tervetuloa lämpimästi maistamaan oma versioni räps räps.

32

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei taida Sensukka grillata tuhkakalaa kuten palstan pääkokki joka jakaa reseptejä joita kopioi eri lähteistä.

      • Anonyymi

        Jos puhutaan thaimaalaisista perinteisistä ruokalajeista, niin niiden reseptit ovat satoja vuosia vanhoja ja jokaikinen niistä on kopioitu joko perimätietona tai opittuna kirjoista. Nykyään kaikki tieto on netissä ja kokkien kirjoissa ja sivuilla kaikkien saatavana.

        Sensukkaa ei ole olemassakaan. Pasanen vetää joulukuun eläkettä kurkusta alas ja itsetunto kohoaa. Silloin alkaa nämä älyttömyyden saavuttaa uusia sfäärejä ja kohta näemme taas eldorado kalapuikoista tehtyjä susheja joiden päälle on viritetty lauantaimakkaraa.


    • Anonyymi

      Kuulin vaimon veljen pikkuserkulta kaksi uutista.
      Ensimmäisen mukaan Songkranni on satokauden juhla.
      Toinen uutinen kertoi, että Suomen Bangkokin suurlähetystön seisovapöytä oli itsenäisyyspäivän tanssijaisissa syöty tyhjäksi.

      • Anonyymi

        Jälkimmäinen uutinen ei kerro osallistuivatko nämä https://aijaa.com/iIOfzr veljekset tanssijaisiin.

        Kuva on ilmeisesti otettu vuotaisilla Chiang Main hunajasonni grillaus festareilla.
        Kuvassa näkyy grillaajan häkeltynyt ilme sen jälkeen kun on lausunut; "wua muu namphyng jang pai nai !?!"

        Kuvassahan kuitenkin näkyy Kuksa ja kovakuntoisten veljesten upeat univormut. Senssulla majurin univormu ja Numballilla lentokapteenin.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälkimmäinen uutinen ei kerro osallistuivatko nämä https://aijaa.com/iIOfzr veljekset tanssijaisiin.

        Kuva on ilmeisesti otettu vuotaisilla Chiang Main hunajasonni grillaus festareilla.
        Kuvassa näkyy grillaajan häkeltynyt ilme sen jälkeen kun on lausunut; "wua muu namphyng jang pai nai !?!"

        Kuvassahan kuitenkin näkyy Kuksa ja kovakuntoisten veljesten upeat univormut. Senssulla majurin univormu ja Numballilla lentokapteenin.

        Kolmas uutinen kertoo että olivat Bangkokin lähetystöstä "myöntäneet" eläkeläispapoille ilmaiset yhdensuuntaiset pomppulennot Arlandan kautta Suomeen.
        Hankasalmilaisten kannattaakin olla varovaisia kun kuulevat Ladan lähestyvän tämän kappaleen soidessa https://www.youtube.com/watch?v=NQ8ihnwjlb8


    • Anonyymi

      Valkovuoto kastike sopii hyvin.

    • Kiitos rakkaat mielenkiinnostanne ja hyvää itsenäisyyspäivän oireiluanne, ohessa oma versioni kokonaiselle naudan sisäfileelle.

      Minulla on pullo laatujuomaa jonka sekaan olen laittanut muhimaan tulista chiliä, eri pippureita ja yrttejä.
      Siitä lorautan hunajan sekaan sen verran että seos on sopivan juoksevaa ruiskutettavaksi lihan sisään.
      Lihaan viiltoja jonne tuikkaan murskattuja valkosipulinkynsiä.
      Fileen pinnan poltan ensin kiinteäksi ns. kokin tohollani, jolloin lihan nesteet pysyvät sen sisällä ja sen jälkeen grillaan miedolla lämmöllä kauan välillä käännellen.
      Lihan paksumpaan pään sisään tuikattu lämpöanturi ilmoittaa kännykkään lämpötilan johon perustuen kypsyysaste tietoon.
      Tämä palvelee myös seikkaa että kun fileen paksumpi pää on medium, niin ohuempi pää on kypsempi sellaisesta pitäville.
      Lopuksi sirottelen lihan päälle valkopippuria jonka jälkeen jalojuomaa päälle ja sytytys.
      Suosittelen kokeilemaan.

      • Anonyymi

        Kiitos "senssu" mielenkiintoisesta ohjeestasi, vaikka en vieläkään ole rakkaasi.
        Kiitos myös tuosta aloituksen videostasi, täytyy katsoa vielä uudestaan.
        Hyvää itsenäisyyspäivän oireilua Hua Hiniin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos "senssu" mielenkiintoisesta ohjeestasi, vaikka en vieläkään ole rakkaasi.
        Kiitos myös tuosta aloituksen videostasi, täytyy katsoa vielä uudestaan.
        Hyvää itsenäisyyspäivän oireilua Hua Hiniin.

        Bing …
        Kiintoisa mielipide sinänsä sinulla, mutta …. no antaas olla.
        Asian ydin perustuu rakkaista rakkaimman Tyttö2010Neitisen klooneineen aiempaan näkökantaan, että nimenomaan hunajaa ei missään tapauksessa käytetä mainitulla tavalla, eikä muullakaan tavalla kyseiseen herkkuun.
        Joo, maailma on täynnä reseptejä ja 100 vuotias perustuu kyseiseen thaikieliseen linkkiin, mutta kotikokit kuten minä, voimme tehdä omalla tavallamme, jonka mainitsin.
        Asia tuli mieleeni, koska tulevana viikonloppuna valmistan kyseistä kolmen fileen verran illanistujaisiimme, jossa läsnä rakennusporukkaa, jotka puuhastelevat kitaranmuotoisen laatimien suunnitelmien mukaan vaatimatonta mutta varsin erikoista ns. viikonloppumajaa pienen puron kupeeseen jalopuukierrätysmateriaalista komposiitin sijaan thaimaalaista käsityöperinnettä kunnioittaen.
        Fileet flambeeraan tällä kertaa ruokailupöytämme keskellä olevan rosterikaukalon päällä jossa hieman hehkuvia hiiliä kun ruokailijat istuvat nauttimassa näkemästään.
        Alkoholina taidan käyttää konjakin sijaan ainakin johonkin panaani, eikun banaanilikööriä, koska leipurimme mainitsemaa panaania ei ole olemassa.
        Lisukkeita toki useita, mutta mainittakoon että riisin keitän liemessä, jossa myös hunajaa ja kyseistä likööriä mausteineen.
        Vähän wokkia ja muuta pientä.
        Juomat toki vapaavalintaisia tarjolla ollen vettä, limuja, olutta, ja muutama viini väkevämpien ohessa, mutta oma mieltymykseni on Sangre de toro, koska pidän sen vahvasta mausta nimenomaan kyseisen fileen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos "senssu" mielenkiintoisesta ohjeestasi, vaikka en vieläkään ole rakkaasi.
        Kiitos myös tuosta aloituksen videostasi, täytyy katsoa vielä uudestaan.
        Hyvää itsenäisyyspäivän oireilua Hua Hiniin.

        Tuossa https://www.youtube.com/watch?v=CiexVGJchlo vielä yksi video, samat kokkailijat.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Bing …
        Kiintoisa mielipide sinänsä sinulla, mutta …. no antaas olla.
        Asian ydin perustuu rakkaista rakkaimman Tyttö2010Neitisen klooneineen aiempaan näkökantaan, että nimenomaan hunajaa ei missään tapauksessa käytetä mainitulla tavalla, eikä muullakaan tavalla kyseiseen herkkuun.
        Joo, maailma on täynnä reseptejä ja 100 vuotias perustuu kyseiseen thaikieliseen linkkiin, mutta kotikokit kuten minä, voimme tehdä omalla tavallamme, jonka mainitsin.
        Asia tuli mieleeni, koska tulevana viikonloppuna valmistan kyseistä kolmen fileen verran illanistujaisiimme, jossa läsnä rakennusporukkaa, jotka puuhastelevat kitaranmuotoisen laatimien suunnitelmien mukaan vaatimatonta mutta varsin erikoista ns. viikonloppumajaa pienen puron kupeeseen jalopuukierrätysmateriaalista komposiitin sijaan thaimaalaista käsityöperinnettä kunnioittaen.
        Fileet flambeeraan tällä kertaa ruokailupöytämme keskellä olevan rosterikaukalon päällä jossa hieman hehkuvia hiiliä kun ruokailijat istuvat nauttimassa näkemästään.
        Alkoholina taidan käyttää konjakin sijaan ainakin johonkin panaani, eikun banaanilikööriä, koska leipurimme mainitsemaa panaania ei ole olemassa.
        Lisukkeita toki useita, mutta mainittakoon että riisin keitän liemessä, jossa myös hunajaa ja kyseistä likööriä mausteineen.
        Vähän wokkia ja muuta pientä.
        Juomat toki vapaavalintaisia tarjolla ollen vettä, limuja, olutta, ja muutama viini väkevämpien ohessa, mutta oma mieltymykseni on Sangre de toro, koska pidän sen vahvasta mausta nimenomaan kyseisen fileen kanssa.

        Hienoa "senssu" ja kiitos sekä ei nyt kumarrus, mutta nyökkäys nyt kirjoittamastasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa "senssu" ja kiitos sekä ei nyt kumarrus, mutta nyökkäys nyt kirjoittamastasi.

        Pari nopeaa kommenttia, jos sallit?

        1.) Kuuntelin nyt 2x tarkasti tuon https://www.youtube.com/watch?v=rLgsqq-Ptfc videosi. Nopeasti puhuvat, en ehtinyt kirjoittaa kaikkea vieläkään talteen, mutta kerrot varmaan, mitä tuohon reseptiin kuuluu?... ja mitä tuohon Nuu Han reseptiin, mikä heti alussa toisena mainitaan?

        2.) Miksi ihmeessä ruiskutat hunajaa naudan sisäfileen sisälle? Ymmärtäisin tämän, jos johonkin muuhun naudasta leikattuun grillattavaan lihan osaan, muuta sisäfileeseen, miksi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pari nopeaa kommenttia, jos sallit?

        1.) Kuuntelin nyt 2x tarkasti tuon https://www.youtube.com/watch?v=rLgsqq-Ptfc videosi. Nopeasti puhuvat, en ehtinyt kirjoittaa kaikkea vieläkään talteen, mutta kerrot varmaan, mitä tuohon reseptiin kuuluu?... ja mitä tuohon Nuu Han reseptiin, mikä heti alussa toisena mainitaan?

        2.) Miksi ihmeessä ruiskutat hunajaa naudan sisäfileen sisälle? Ymmärtäisin tämän, jos johonkin muuhun naudasta leikattuun grillattavaan lihan osaan, muuta sisäfileeseen, miksi?

        1. Ei kiinnosta.

        2. Suosittelen kokeilemaan niin ymmärryksesi karttuu.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        1. Ei kiinnosta.

        2. Suosittelen kokeilemaan niin ymmärryksesi karttuu.

        Laitahan kyrvånsyylå kuva taas niistä laadukkaista kalapuikko/lauantaimakkara susheistasi niin kaikki näkevät miten taitava kokki olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laitahan kyrvånsyylå kuva taas niistä laadukkaista kalapuikko/lauantaimakkara susheistasi niin kaikki näkevät miten taitava kokki olet.

        Tuo Hunajasensei ei tiedä hevonpaskaakaan Thaimaasta eikä ruoanlaitosta. Aina perse edellä puuhun joka asiassa. Mistä hän voisi tietää mitä thaimaalaiset tuossa puhuu? Ei mistään. Valokuviakaan ei voi ottaa kun ei ole mistä ottaa. Viinaan ne menee joulukuunkin eläkerahat eikä mihinkään sisäfileisiin. Kännissä horisee aina näitä hunajajuttujaan.
        Voihan sitä sisäfileen pilata vaikka kusemalla sen päälle jos haluaa, mutta mitään järkeä siinä ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Hunajasensei ei tiedä hevonpaskaakaan Thaimaasta eikä ruoanlaitosta. Aina perse edellä puuhun joka asiassa. Mistä hän voisi tietää mitä thaimaalaiset tuossa puhuu? Ei mistään. Valokuviakaan ei voi ottaa kun ei ole mistä ottaa. Viinaan ne menee joulukuunkin eläkerahat eikä mihinkään sisäfileisiin. Kännissä horisee aina näitä hunajajuttujaan.
        Voihan sitä sisäfileen pilata vaikka kusemalla sen päälle jos haluaa, mutta mitään järkeä siinä ei ole.

        Juu.. höpsistä pöpsistä, rekkamiehet, ei muuta kuin Kaminoita Ukrainaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Hunajasensei ei tiedä hevonpaskaakaan Thaimaasta eikä ruoanlaitosta. Aina perse edellä puuhun joka asiassa. Mistä hän voisi tietää mitä thaimaalaiset tuossa puhuu? Ei mistään. Valokuviakaan ei voi ottaa kun ei ole mistä ottaa. Viinaan ne menee joulukuunkin eläkerahat eikä mihinkään sisäfileisiin. Kännissä horisee aina näitä hunajajuttujaan.
        Voihan sitä sisäfileen pilata vaikka kusemalla sen päälle jos haluaa, mutta mitään järkeä siinä ei ole.

        Bee Wee Ämmän insinöörit kuulemma kävivät kusemassa sen M10 moottorien päälle, tupakkatauoillaan salatussa sisäpiirin puutarhassa suunnitellessaan lekendaarista M12 moottooria, mutta miten kävikään, kuka voitti?

        Kuka voitti?


      • Anonyymi

        Siis sisäfilettä grillaat kauan??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis sisäfilettä grillaat kauan??

        Olen seurannut kymmenen vuotta kun yksi vanha pappa herää joka aamu grillaamaan kello kuusi aamulla sisäfilettä 60 litran pannulla välillä sitä käännellen. Valmista kello 18.00. ja sitten sen vaimo myy ne aamiaislihat yömarkkinoilla, kun ne ensin on tratin kautta kaadettu annospusseihin.

        By NumBaII, 63 reseptiä paneroitu


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        1. Ei kiinnosta.

        2. Suosittelen kokeilemaan niin ymmärryksesi karttuu.

        1. Arvasin.

        2. Suosittelet minua kokeilemaan, jotain aivan älytöntä aivopieruasi, mitä sinä et ole tehnyt?

        Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. Arvasin.

        2. Suosittelet minua kokeilemaan, jotain aivan älytöntä aivopieruasi, mitä sinä et ole tehnyt?

        Kiitos.

        Pyydä tasavallan arkkimunapäätä Pasasta keittämään sulle mutteripannukahvit 75 kiloisella kahvinkeittimellä jonka hän osti ravintolasta käytettynä 11 000 eurolla mutta se on kuulema maailman paras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Hunajasensei ei tiedä hevonpaskaakaan Thaimaasta eikä ruoanlaitosta. Aina perse edellä puuhun joka asiassa. Mistä hän voisi tietää mitä thaimaalaiset tuossa puhuu? Ei mistään. Valokuviakaan ei voi ottaa kun ei ole mistä ottaa. Viinaan ne menee joulukuunkin eläkerahat eikä mihinkään sisäfileisiin. Kännissä horisee aina näitä hunajajuttujaan.
        Voihan sitä sisäfileen pilata vaikka kusemalla sen päälle jos haluaa, mutta mitään järkeä siinä ei ole.

        Kiitos mielipiteestäsi, onhan sinulla siihen toki oikeus.
        Tiedän riittävästi täällä asuakseni ja mielenkiintoni on ruoanlaitto, anteeksi siitä kun se sinua haittaa.

        '*'


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis sisäfilettä grillaat kauan??

        Kyllä, erittäin miedolla lämmöllä, ja toki kiitos että tartut pilkkuihin pilkunnussijahan olet.

        '*'


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos mielipiteestäsi, onhan sinulla siihen toki oikeus.
        Tiedän riittävästi täällä asuakseni ja mielenkiintoni on ruoanlaitto, anteeksi siitä kun se sinua haittaa.

        '*'

        Huurut kun haihtuu päästäsi niin huoneesi ikkunasta näkyy luminen metsä ja ruoanlaittosi tapahtuu mikrossa ja on kotoisin rasiasta tai purkista. Isähahmosi Pasanen pitää Thaimaassa kotona kokkaajia hulluina, koska ainekset maksaa enemmän kuin ravintola-annokset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huurut kun haihtuu päästäsi niin huoneesi ikkunasta näkyy luminen metsä ja ruoanlaittosi tapahtuu mikrossa ja on kotoisin rasiasta tai purkista. Isähahmosi Pasanen pitää Thaimaassa kotona kokkaajia hulluina, koska ainekset maksaa enemmän kuin ravintola-annokset.

        On monenlaisia kokkaajia kuin myös kokkaajien arvostelijoita ilman omia kokkauskommentteja.
        Pasanen on kantansa kertonut, kuten myös Tyttö2010Neitinen omansa.

        Minä kokkailen mielelläni juhlavampia varsinkin mutta myös arkisia, enkä pidä välttämättöminä niiden olevan thaimaalaisten reseptien mukaisia.

        Hyvin usein tulee puuhasteltua keittoja ja joskus niissäkin on jopa sisäfilettä, mutta esimerkiksi makkarasoppa on varsin maukasta paikallisesta makkarasta thaimausteineen, joten se lienee eräänlainen sekoitus thaimaalaista ja suomalaista ruokakulttuuria.

        Loimulohi myös minun tavallani valmistettuna on ainakin maistunut thaimaalaisillekin.

        Lihan ja myös tottakai kalan savustaminen on myös oma mielenkiintoinen juttunsa.

        Leivottua tulee harvemmin mutta hyvää on tämä:
        ขนมปังบีทรูท หวานนุ่ม สีสวยไม่ใช้สีผสมอาหาร จากหัวบีทรูืแท้ 100% Beetroot Bread Recipe


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On monenlaisia kokkaajia kuin myös kokkaajien arvostelijoita ilman omia kokkauskommentteja.
        Pasanen on kantansa kertonut, kuten myös Tyttö2010Neitinen omansa.

        Minä kokkailen mielelläni juhlavampia varsinkin mutta myös arkisia, enkä pidä välttämättöminä niiden olevan thaimaalaisten reseptien mukaisia.

        Hyvin usein tulee puuhasteltua keittoja ja joskus niissäkin on jopa sisäfilettä, mutta esimerkiksi makkarasoppa on varsin maukasta paikallisesta makkarasta thaimausteineen, joten se lienee eräänlainen sekoitus thaimaalaista ja suomalaista ruokakulttuuria.

        Loimulohi myös minun tavallani valmistettuna on ainakin maistunut thaimaalaisillekin.

        Lihan ja myös tottakai kalan savustaminen on myös oma mielenkiintoinen juttunsa.

        Leivottua tulee harvemmin mutta hyvää on tämä:
        ขนมปังบีทรูท หวานนุ่ม สีสวยไม่ใช้สีผสมอาหาร จากหัวบีทรูืแท้ 100% Beetroot Bread Recipe

        Sulla on aika heleä ääni tuossa videolla. Kuvattu varmaan Chiang Maissa ja sitten valmistat leivät Helkama-uunissa. Kuksalla on hyvä mitata jauhot sitten kun se saapuu Chiang Maihin. Sitä ennen on mukavaa haaveilla Thaimaasta ja siitä millaisen suosion loimulohi saa sinun tapaan valmistettuna. Voin kertoa sinulle että makkarakeitto on kaikkein juhlaisin ruoka johon kykysi ja lompakkosi riittää. Kuulostaa erittäin ällöltä, jos makkarakeittoon söhlätään thaimausteita. Chili on ainoa jota itse lisään makkarakeittoon lihaliemen, pippurin ja suolan lisäksi. En ole tarjonnut thaimaalaisille makkarakeittoa, koska ennakko-odotus on että se ei suurta suosiota tule saamaan.

        Mielikuvituksesi ja kokkaustaitosi eivät riitä edes kertomaan tarkemmin noista erikoisruoistasi, joita ei kukaan koskaan ole missään valmistanut. Söhläät kuvitelmissasi kaikenlaista kattilaan ja pyyhit suupieliä paidanhihaan ja sitten väännät voileivän
        jonka päälle kylmä nakki -30%. Siinä ne on kokkauksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, erittäin miedolla lämmöllä, ja toki kiitos että tartut pilkkuihin pilkunnussijahan olet.

        '*'

        Ei ole pilkunnussimista, en tunne ketään kuka grillaisi sisäfilettä kauan. Kuka haluaa syödä kuivaa kengänpohjaa.


    • Anonyymi

      Kyllä pojut hunajaa käytetään monessa marinaadissa, niin suomessa kuin thaimaassa, thaimaassa vaan naudanlihan syönti on huomattavasti vähäisempää, lihan korkean hintatason takia, samasta syystä thaikut on huonoja laittamaan ruokaa naudanlihasta, jopa rekkamiesten ruokalassa esiintyy liian sitkeää tai kovaa curry kastike naudan lihalla, tosin kerran pari olen saanut sieltäkin jumalaista sisäfilettä, erittäin edullisesti, täydet 100 pistettä, mutta pääosin nautin possua tai kanaa...
      By NumBall HHN 63v.

      • Anonyymi

        Mitä? Liian sitkeän kova currykastike esiintyy naudan lihalla? Minkä shown se siinä vetää? Tiernapojat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä? Liian sitkeän kova currykastike esiintyy naudan lihalla? Minkä shown se siinä vetää? Tiernapojat?

        Naudanlihaa ei ole esikypsytetty tarpeeksi, se jää kovaksi ja sitkeäksi, siis todella, mutta kana ja possu toimii hyvin, erityisesti kana...


    • Anonyymi

      "Sopiiko puuron hunaja vai omena, entä grillatessa?"

      Jo tuo aloituksen otsikko kertoo kuinka sekaisin tämä monen danin lentokapteeni on.

      Hunaja sopii marinadeihin, mutta kuka muu kun pallomaha on niin hullu, että sisäfileeseen sitä ruikkisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikävöin sinua kokoyön!

      En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun
      Ikävä
      51
      3575
    2. Näen jatkuvasti Sompasaunalla alastomia miehiä ja naisia

      jotka menevät siihen viereiseen rantaan myös uimaan alasti. Sompasaunat on siis Mustikkamaalla Helsingissä, ja kuljen si
      Maailman menoa
      112
      2446
    3. Kova karman laki

      Karman lain kautta pahantekijä tehdessään pahaa toteuttaa koston ja rangaistuksen sille jolle pahaa on tehty. Tämä tarko
      Hindulaisuus
      593
      2273
    4. Päivieni piristys, missä olet?

      Toit iloa ja valoa mun elämään ☀️ Nyt mennyt kohta viikko ettei ole nähty. Kaipaan nähdä sua silti ja pelkään vaikka tei
      Ikävä
      19
      2026
    5. KALAJOEN UIMAVALVONTA

      https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar
      Kalajoki
      76
      1700
    6. Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin

      Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo
      Tunteet
      43
      1658
    7. Älä mahdollisesti ota itseesi

      En voinut tietää. Sitäpaitsi.. niin
      Ikävä
      20
      1648
    8. Helena ja Mikko Koivun ero jatkuu edelleen ja loppua ei näy.

      Voi eikä, miksi menee noin vaikeaksi avioero ja sopua ei tää ex- pari vaan saa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      136
      1532
    9. Ota nainen yhteyttä ja tee Tikusta asiaa?

      Niin sitten minä teen Takusta asiaa.
      Ikävä
      28
      1446
    10. Millainen kaivattusi luonne on?

      Millaisia luonteenpiirteitä arvostat kaivatussa? Oletteko samanlaisia luonteeltanne?
      Ikävä
      92
      1411
    Aihe