Hurja vuosi 2024 tulossa Suomelle!

Anonyymi-ap

Sota? Todennäköisesti. Sisällissota? Ehkä. Suomesta uusi Israel? Tuskin.

Olen 4 päivää tutkinut karttoja ja katsonut tube-videoita, lukenut nettiartikkeleita. Suomelle pluto tuo maallista turmiota. Lama iskee. Suuret voimien mittelöt edessä, mukana on myös uudistavia elementtejä joten siksi sota ei ole 100% tulossa, mutta 90% varmuudella kyllä. Uskovaisten "Tukholman profetia" jossa Suomi kutistuu ja Oulun pohjoispuoli joutuu vieraan vallan haltuun, se voi olla totta ainakin osittain. Amerikan presidentinvaalit ovat myllerrys, joka saa suomalaiset kärsimään vielä lisää.

Paljon on negatiivista ensi vuodelle ja ilonhetkiä vähän, vuosi 2025 jatkuu samanlaisena. Maailma kuoriutuu uuteen tulevaisuuteen 2032 eli se vapaamuurareiden ennusmerkistö täyttyy myös. Kaikki tämä on luettavissa tähtikartoista.

No, minä olen oppimaton mies, joten katsokaa vaikka suomalaisen gurun Seppo Tanhuan tubevideo ensi vuodesta: https://www.youtube.com/live/wNKrWL5hFmc?si=H7AMlVYKJaiR0SbJ

Vaikka maailma ympärillämme järkkyy, pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne, elämä voittaa.

65

2040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kinkkistä on . Ei ayliiket suostu venäjän malliin , et työläiset on orjia .

    • Anonyymi

      Nyt olisi todella viimeiset hetket herätellä Suomi ja perua presidentinvaalit, Niinistö jatkaisi presidenttinä nyt pahoina aikoina. On todella surkeaa, että meillä presidentiksi tulee joku mistään mitään tietämätön häsläri, jolla ei ole vielä mitään suhteita mihinkään. Muuten aloituksesa oli paljon asiaa,

      Ei kannata tosiaankaan vajota synkkyyteen. Minä olen varma että sota tulee ensi vuonna, osin taitamattoman valtiojohdon takia, ainakin jotenkin johtajan heikkous, kuka se sitten lieneekään, on osallisena helmikuussa alkavalle ongelmakimppujen kasautumiselle, Tuo kevättalven myllerrys kestää nähtävästi lähes vappuun asti. Jossain vaiheessa aseitakin käytetään, mutta en näe onko kysessä sisällissota vai ulkoinen hyökkäys.

      Kesä tulee, sitä ei ole peruttu, tosin kesälomilla ei paljoa nautita eikä matkustella. Elokuun puolivälin jälkeen laukeaa joko lakko tai kapina, jokin sisäpoliittinen myllerrys tai kamppailu näkyy. Sitten alkaa marraskuun puolivälin odotus, siellä on seuraava "laukaus", eli Usan pressanvaalit, jotka todellakin tuntuvat Suomessa asti, hertsileijaa, kuinka se tuntuukaan täällä asti.

      Joulu 2024 on peruttu! Nauttikaa nyt joulusta, seuraavaa ei tule vähään aikaan. No joo, ei ollut tarkoitus tehdä tästä näin synkkää, mutta tämmöistä se nyt vain näyttää olevan tulossa...

      • Anonyymi

        Suomi ei ole venäjä, jossa presidentti ilmoittaa jatkavansa tehtävässään. Niinistö menee vaihtoon ja vaalit pidetään kuten lakikin määrää.

        Muusta asiasta olen samaan mieltä että rauhallisuuden ajat ovat ohitse.


      • Anonyymi

        On siellä Rehn, jolla on kokemusta kansainvälisestä politiikasta. Muut onkin tässä suhteessa kevytsarjalaisia.
        En kannata kuitenkaan nykyisen presidentin jatkamista


    • Anonyymi

      Ei kannata panikoida. Tiesittekö että jo Nostradamus ennusti vuodelle 2024 avaruusolioita, sotia, virustauteja ja tulvia. Tästä ovat kaikenlaiset poppaukot ottaneet inspiraatioita omiin puheisiinsa.

      Tuleva vuosi näyttää lamavuodelta, kyllä. Työttömyys kasvaa, yritykset sulkevat oviaan, tulee ikään kuin pysähtymisen aika. Tämä johtaa osittaiseen nälänhätään, myös suomessa.

      Nälänhätä aiheuttaa sen että ryöstelevät rosvojoukot, jotka kutsuvat itseään armeijan osastoiksi, aiheuttavat sekasortoa, eli järjestäytyneen yhteiskuntamme perustukset horjuvat.

      Venäjä ei uhkaa suomea, ellei suomi päästä "liittolaisiaan" maahamme. Suomessa itsessään ei ole mitään sellaista mitä Putin tai Venäjä tarvitsisi. Täyttä huuhaata moiset pelottelut.

      En ymmärrä miksi esim Yle on alkanut kauhukuvia viljelemään vailla mitään faktaa. Miehitysarmeijaa ei venäjällä ole, uhka voisi olla vain energia/elintarvikepohjainen, mutta miksi se sen tekisi...

      Luonnonmullistukset ovat asioita joita emme voi estää. Niihin pitää varautua. Sama koskee erilaisia viruksia. Oma lukunsa ovat avaruusoliot, komeetat ja uskonnolliset maailmanloppu-ennustukset, joita riittää kolmesataa joka vuodelle.

      Tulevaisuus kiehtoo, ymmärrän sen. Kauhukuvien, vaikka perusteltujenkin, kertomisessa kannattaa lukijan/kuulijan/katselijan miettiä myös kertojan tarkoitusperiä, eikö vain?

      • Anonyymi

        Putinin ei kannattaisi muutenkaan olla huolissaan Suomen yhteiskuntajärjestelmästä- Tämän viimeisen sotekaappauksen myötä olemme tosiallisesti suunnitelmataloudessa, vaikka muuta yritetään uskotella. Ainakin 90% suomalaisten rahoista kiertää valtion kautta ellei enemmän.


    • Anonyymi

      hohhoijaa. OIkea palsta välineelle, mutta täyttä potaskaa koko aloituksen asiasisältö.

    • Anonyymi

      Älkää hyvät ihmiset uskoko kaikkea mitä sosiaalisessa mediassa, youtubessa tai keskustelupalstoilla kerrotaan. Aivan ihmeellisetä toistamista asioista, jotka ovat selvää provokaatiota. Jos Aloittaja toistaa äärioikeiston äänitorvien lauseita, äärivasemmalta löytyy vastaavaa, esim tämä https://youtu.be/fvo_6vtBwYk?si=hVWaVVR_RHpqpMFl .

      Video on englanninkielinen, mutta siihen saa suomenkieliset tekstit. Siinä todetaan että suomi eroaa Natosta ja EU:sta ja avaa rajat venäjälle on venäläisten kanssa parhaat ystävät, vähän kuin nykyajan tiltu siis.

      Eli miettikää vähän näkemäänne ja kuulemaanne ja olkaa kriittisiä, netissä on käynnissä vaikuttamisen sota, vaikkei siitä ääneen puhuta. ÄLÄ MAISTELEMATTA NIELAISE KAIKKEA SOPPAA MITÄ NETISSÄ TULEE VASTAAN.

      • Anonyymi

        Oikea media on VAPAAMURAREIDEN käsissä et tule totuuden sanaa kuulemaan vaan Uuuden normaalin sisään ajoa koko sontakasa.


    • Anonyymi

      Sota ja lama tulevat varmasti, tämän porvarihallituksen ainoa tarkoitus on ajaa suomi amerikkalaisten juoksupojaksi. Oikeastaan, koska on sota ja lama, ei nälänhätäkään ole mikään mahdottomuus, oikeastaan se on luonnollinen seuraus.

      En voi lakata ihmettelemästä, miten suomen hyvinvointivaltio voidaan romuuttaa viidessä vuodessa. Ja kyllä, kyllä Sanna Marin on persujen salainen agentti, hän Niinistölle nöyristeli ja hyväksyi Natoon liittymisen.

      Ennustukset ovat arvauksia, mutta kyllä näyttää kerrankin osuvan astro.fi -noita-taikuteiden ennustus nappiin.

      • Anonyymi

        Esiinty julkisesti linnan juhlissa persujen väreissä, myyrä.


      • Anonyymi

        Web:n agentti.ajoi isojen poikien asiaa.


    • Anonyymi

      Sota tulee saatte nähdä, nato ei auta suomea suomi jää yksin, Venäjä vie siivun suomesta

    • Anonyymi

      Teillä Pietarissa olis kristallipallon sijaan syytä kurkistaa kaalisoppakattilaan, näkyykö jo pohja.

    • Anonyymi

      Ikävä kyllä jos jokaisen vuoden lopussa ennustaa seuraavalle vuodelle sotaa niin lienee selvä asia että jossain kohtaahan se tulevaisuudessa toteutuu, joko yhden, kymmen, sadan, tuhannen... vuoden kuluttua!

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20066051

      Talous

      Tässä ovat EU:n uudet taloussäännöt – joutuuko Suomi heti ”velkamenettelyyn”, sitä ei vielä tiedetä

      EU heitti säännöt hyllylle, kun korona pyyhki yli Euroopan. Kesti yli kaksi vuotta tehdä uudet säännöt, mutta nyt niistä päästiin sopuun.

      https://yle.fi/a/74-20066051

      15:38

      Ei yhden koon sukkaa, vaan joustavuutta.

      Siinä on kiteytetysti EU:n uusien taloussääntöjen ydin. Sopu syntyi eilen keskiviikkona.

      EU:n jäsenmaat pääsivät sopuun uusista velkasäännöistä – valtiovarainministeri Purra ennustaa Suomelle haastavia aikoja

      Sopu vaati kompromissin Saksan ja Ranskan johtamien kahden leirin välillä. Saksa edusti neuvotteluissa tiukkuutta, Ranska sallivuutta.

      Suomi oli tuttuun tyyliin enemmän Saksan leirissä.

      Mikä oikein muuttui, ja mitä se tarkoittaa Suomelle?

      Uusia sääntöjä Ylelle tulkitsevat akatemiatutkija Timo Miettinen Helsingin yliopistosta ja valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Leena Mörttinen.

      Tästä on kyse

      Taloussäännöt eli tarkemmin sanoen finanssipoliittiset säännöt on laadittu, jotta EU-maiden taloudet pysyisivät vakaana.

      Ajatus on välttää vaikeuksia, jotka heijastuisivat koko EU:hun jos yhden maan talous ajautuu kuralle.

      Kun korona iski vuonna 2020, säännöt laitettiin hyllylle. Tämä johtui realiteeteista: velanotto kiihtyi ja julkinen talous heikkeni.

      1) Sekä 60 prosentin velkaraja että 3 prosentin alijäämäraja säilyvät, mutta niihin tulee joustoa

      EU:n taloussääntöjen kaksi kulmakiveä säilyvät.

      Ensimmäinen koskee kunkin maan koko velkakakkua: jäsenmailla ei saisi olla julkista velkaa enempää kuin 60 prosenttia.

      Toinen koskee vuotuista taloudenpitoa: julkisen talouden alijäämä saisi olla enintään 3 prosenttia vuodessa.

      Prosentit ovat suhteessa bruttokansantuotteeseen (BKT). Ajatus on, ettei mikään maa elä raskaasti velaksi.

      Erityisesti 60 prosentin velkasääntöön – jonka moni maa ylitti jo ennen koronaa, ja osa kuten Suomi ajautuivat sen yli koronan aikana – tuli muutoksia, joilla pyritään ottamaan maiden tilanteet paremmin huomioon.

      Velkamäärää koskevissa säännöissä on jatkossa kaksi kategoriaa.

      Jos maan velkasuhde on 60–90 prosenttia, maan tulisi kutistaa sitä 0,5 prosenttiyksiköllä vuosittain. Jos velkasuhde on raskaampi eli yli 90 prosenttia, kutistus olisi 1,0 prosenttiyksikköä.

      – Mutta uutena asiana mukaan tulee kansallisia sopeutuspolkuja. Eli enää ei ole yhtä lukua kaikille, vaan sopeutus tehdään kunkin maan velan kantokyvyn mukaan. Tämä on iso muutos, sanoo VM:n alivaltiosihteeri Leena Mörttinen.

      Tämä on helpotus erityisesti raskaan velkatason maille kuten Italialle, Kreikalle ja Ranskalle. Aiemmin velkaa piti purkaa viisi prosenttia velkakakusta vuodessa.

      – Se oli tosi ankara vaatimus, Mörttinen sanoo.

      Alijäämiä koskeva menettely pysyy lähes entisellään. Jos alijäämä ylittää 3 prosenttia, maa voi joutua liiallisen alijäämän menettelyyn eli komission ja muiden jäsenmaiden valvomiin sopeutustoimiin.

      – Siinä maalta vaaditaan menojen sopeuttamista. Rakenteellista alijäämää pitäisi korjata vähintään 0,5 prosenttia vuodessa, Mörttinen sanoo.

      • Anonyymi

        2) Miten uudet säännöt kohtelevat Suomea?

        Suomella on julkista velkaa 75,5 prosenttia suhteessa BKT:hen, eli Suomi kuuluu 60–90 prosentin maiden kategoriaan. Myös julkinen alijäämä uhkaa olla ensi vuonna yli 3 prosentin.

        Tarkoittaako tämä, että Suomi ja muut vastaavan velka-asteen maat joutuvat sopeuttamaan talouttaan EU-komission nuotittamana?

        Mahdollisesti.

        – Komissio arvioi keväällä, mikä on Suomen tilanne. Kun ennusteita katsoo, niin on hyvin mahdollista että Suomi sinne joutuu, sanoo VM:n alivaltiosihteeri Mörttinen.

        Mikään automaatio tämä ei ole. Siihen vaikuttavat hallituksen omat suunnitelmat.

        – On mahdollista, että komissio kiinnittää huomiota esimerkiksi Suomen suureen alijäämään, sanoo akatemiatutkija Timo Miettinen.

        – Mutta se ei vielä tarkoita automaattisesti minkäänlaisia sanktioita, vaan tarkastelua venytetään useammalle vuodelle.

        3) Joustoa saa, jos investoi vihreään siirtymään tai puolustukseen
        Koko sääntökompromississa isoin asia on, miten paljon hyödyllisiä investointeja velkasäännöt sallivat.

        EU-mailla on nyt valtavia investointitarpeita erityisesti ilmastotoimiin, asevarusteluun ja Ukrainan tukemiseen. Jos velkajarrut pidetään liian kireällä, kriittisiin rahareikiin ei riitä täytettä.

        Löytyikö sovussa tasapaino? Miettisen mukaan kyllä.

        – Mukana on saksalaistyyppinen näkökulma, joka korostaa sääntöjen tiukkuutta. Mutta maat saivat lisää aikaa sopeutuksiin, ja tämän voidaan ajatella heijastavan ennen kaikkea Ranskan ja Italian kaltaisten korkeampien velkatason maiden toiveita.

        Myös Mörttinen pitää balanssia hyvänä.

        – Kun tekee investointeja ja uudistuksia, niin polkua voi pidentää. Silloin sopeutussuunnitelmaa voi pidentää neljästä vuodesta seitsemään vuoteen. Esimerkiksi puolustusmenot voidaan katsoa merkittävänä tekijänä, Mörttinen sanoo.

        Kysymys on myös talouskasvun kannalta elintärkeä. Pelkkä velkakuri ei auta eteenpäin.

        – Säännöt eivät saisi olla luonteeltaan sellaisia, että ne estävät maita kasvamasta, Miettinen sanoo.

        4) Tässä ei ole vielä kaikki

        Säännöt eivät ole vielä lopulliset. Vasta jäsenmaat pääsivät niistä sopuun.

        Talven aikana sääntöihin ottaa kantaa myös Euroopan parlamentti, joka on vaatinut lisää investointivaraa muun muassa ilmastonmuutoksen torjuntaan.

        Lopulliset säännöt muotoutuvat jäsenmaiden, parlamentin ja komission neuvotteluissa keväällä.

        – Täytyy sanoa, että tämä näyttää erittäin hyvältä kompromissilta. Sekä tiukkojen maiden leiri että ne, joilla on yli sadan prosentin velka-asteet, kokivat saaneensa jotain, Mörttinen sanoo.

        Mutta nyt kun jäsenmaat saivat aikaan kompromissin, muutokset ovat todennäköisesti enemmän hienosäätöä kuin radikaalia punakynää.


    • Anonyymi

      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/05/07/kreikan-on-nyt-hyvin-vaikea-toteuttaa-saastoja/201228830/12

      "Kreikan on nyt hyvin vaikea toteuttaa säästöjä"

      Amerikkalainen Citi-pankki on nostanut todennäköisyyttä, jolla se arvioi Kreikan eroavan euroalueesta. Eron todennäköisyys on suurempi, koska vaalitulos ei ole hyvä lähtökohta säästöjen toteuttamiselle.

      Pankin mukaan Kreikka jättää euroalueen 50–75 prosentin todennäköisyydellä. Aiemmin pankki arvioi tapahtuman todennäköisyydeksi 50 prosenttia.

      Sijoittajat pitävät yleisesti 80 prosentin todennäköisyyttä lähes varmana.

      Citin arvion mukaan Kreikan seuraava hallitus ei pysty toteuttamaan Euroopan unionin ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) kanssa sovittuja säästötavoitteita.

      – Kreikan vaalituloksen takia on hyvin vaikea muodostaa toimintakykyistä koalitiota ja toteuttaa säästötoimia. Erityisesti vuosille 2013–14 suunnitelluista budjettisäästöistä sopiminen kesäkuun loppuun mennessä näyttää hyvin epätodennäköiseltä, Citin ekonomistit kirjoittavat katsauksessaan.

      Kreikka on suunnitellut karsivansa vuosina 2013–14 budjetistaan summan, jonka suuruus on seitsemän prosenttia maan bruttokansantuotteesta.

      Koska Kreikka ei toteuta säästöohjelmaansa, EU ja IMF todennäköisesti lykkäävät seuraavan tukisumman maksamista, pankki ennustaa. Kreikan on määrä saada toisella neljänneksellä 31,3 miljardia euroa tukea.

      Citi arvioi, että EU ja IMF todennäköisesti lopettavat Kreikan tukemisen kokonaan, jos Kreikka ei etene säästöohjelmassaan. Seurauksena Kreikan valtio ja pankit jäisivät ilman rahoitusta ja maa olisi pakotettu eroamaan euroalueesta.

      • Anonyymi

        Suomessa presidentiksi olisi hyvä valita Rehn, koska hän voisi saada Orpon maan päälle talousasioissa. Onko todellakin joku tunnin juna Turkuun(Orpon kotikaupunki) tässä maailmantilanteessa rahoille hyvinkin tärkeä kohde. Orpo nyt tuskin kuitenkaan junalla sukuloimaan lähtee. Rehnin kirjassa hän mainitsi tulevansa Orpon kanssa hyvin toimeen, kun he tekivät yhteistyötä Sipilän hallituksessa.
        Ja muuten, on hyvä, että joku näille palstoille kirjoittaa oikeaa asiaakin, kuten EU-päätöksistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa presidentiksi olisi hyvä valita Rehn, koska hän voisi saada Orpon maan päälle talousasioissa. Onko todellakin joku tunnin juna Turkuun(Orpon kotikaupunki) tässä maailmantilanteessa rahoille hyvinkin tärkeä kohde. Orpo nyt tuskin kuitenkaan junalla sukuloimaan lähtee. Rehnin kirjassa hän mainitsi tulevansa Orpon kanssa hyvin toimeen, kun he tekivät yhteistyötä Sipilän hallituksessa.
        Ja muuten, on hyvä, että joku näille palstoille kirjoittaa oikeaa asiaakin, kuten EU-päätöksistä.

        Minusta kannattaisi ennemmin muuttaa ityärajan tuntumassa muutama kilometri rataa raideleveydeltään sopimattomaksi Venäjän kanssa.


    • Anonyymi

      nokialaiselta mielenkiintoinen julkaisu lukekaa!

      http://nokialainen.blogspot.fi/2015/09/amerikka-pisteessa-josta-ei-ole-paluuta.html

      lauantai 26. syyskuuta 2015

      Amerikka pisteessä josta ei ole paluuta – kansakunnan luopumuksen ennusti pastori David Wilkerson 40 vuotta sitten

      Tässä Dr. David Reagan'ilta kirjoitus Lamplighter -lehden syys-lokakuun 2015 numerossa, jossa käydään tiivistäen läpi Amerikan moraalisen luopumuksen vaiheet varsinkin 1960-luvulta lähtien, mutta jo sitä ennen oli profeettoja, jotka näkivät Amerikan menevän väärään suuntaan – kohti maallistumista, pakanallista yhteiskuntaa. Kuitenkin vasta nyt kansakunta on lähes avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan, jonka seurauksena tulee tuomio kansallisen tuhon muodossa, kuten tapahtui muinaiselle Israelille kun se vaihtoi Jahven seuraamisen Baalin ym. epäjumalien palvontaan.

      Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan, miten David Wilkersonin, Amerikan tuhon profeetan, Näky-ennustukset ovat toteutuneet tähän mennessä erikoisen hyvin siitä saakka kun Näky-kirja julkaistiin v. 1974.

    • Anonyymi

      Jesaja 65

      17 Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu;

      18 vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan.

      19 Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä.

      20 Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.

      21 He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät;

      22 he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn.

      23 He eivät tee työtä turhaan eivätkä lapsia synnytä äkkikuoleman omiksi, sillä he ovat Herran siunattujen siemen, ja heidän vesansa ovat heidän tykönänsä.

      24 Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen.

      25 Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Heikki Seilosen ilmestys ja profetia keväällä 1978

      Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka.

      Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle, ja Heikin kautta tuli profetia: Amerikan voima tulee Suomeen.

      Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pihon sivuilla on tyyppi, jonka mukaan Suomella on "3 vuotta aikaa". Itsekin olen saanut samankaltaiseen viittaavaa ennustetta tulevasta, mutten tiedä viittaako Suomeen.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Tauno W. Rantalan näkyprofetia 15.4.1997

      Itke Suomi - itke Eurooppa

      EU - NATO

      Aamurukouksen aikana 15.4.1997 valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku.

      Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten ne alkoivat vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi.

      Mieleni täytti aivan maahan painava murhe.

      Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittaa, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

      Tästedes sanoo Herra: Jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteyksissä tämän liittouman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu.

      Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm.17:1-18. Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen.

      Liittouma on ensin kaupallinen. Sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleja puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri maiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Adolf Hitlerissäkin.

      Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö heidän keskuudessaan vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Ja kädenpuristuksin paperit allekirjoitettiin suurien juhlien ja juominkien yhteydessä.

      Liikkeelle lähti "hallava hevonen", jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Määräys annettiin, että jokaisen on luovutettava omaisuutensa valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kouralla hänet siihen pakotettiin.

      Jotkut menettivät henkensäkin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaiksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään.

      Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla tehdään kaikki riippuvaisiksi EU-tuesta ja avusta.

      Matt:24:12,13. Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset, uskonnolliset johtajat. He vakuuttavat uskollisuuttaan "isälle, paaville". Alkoi suuri eri uskontojen yhteinen kokous.

      Siellä käytiin läpi, mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa uskonnon linjat viedään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä.

      Mutta kun ei ala tulla toivottua tulosta, aletaan kirkkokunnittain koordinoida eri maissa, ketkä ovat puolella, ketkä vastaan.

      Vedotaan Raamatun Sanaan: "Mitä tekevät akanat jyvien joukossa."

      Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen näyttäviä kulkueita ja kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä saaden heidät vakuuttumaan suuresta johtajasta ja ainoasta oikeasta uskosta.

      Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa: 1. kaupallinen 2. sotilaallinen, Nato. 3. uskonnollinen, paavi. Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella: Antikristus - peto - väärä profeetta. Ilm. 13.

      Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan?

      Sitten alettiin otetta kiristää kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

      Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8 ; 8:22,23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähääkään inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajia.

      Taivaalla lensi enkeli ja laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon. Niille jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua, ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä.

      Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32. Luuk. 12:11,12.

      Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen vastavoimat alkoivat vastustaa uskovia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13. Dan. 3:28. Luuk. 21:25-28.

      Mutta tämän vastustuksen noustua, Herra Jeesus yhtäkkiä ilmestyi pilviin väkevällä voimalla ja kirkkaudella vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1.Tess. 4:16-18. Matt. 24:27,39. ; 25:10.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tähdet kertovat kaiken!!😁

    • Anonyymi

      https://www.seiska.fi/ulkomaat/britney-spears-tarayttaa-suorat-sanat-en-tee-koskaan-paluuta/1234639

      Britney Spears täräyttää suorat sanat: En tee koskaan paluuta

      Britney kirjoittaa, ettei aio palata musiikkibisnekseen. Lähteet kuitenkin kertovat toista.

      Iida Elstelä

      4.1.2024 20:30

      Viime päivinä on liikkunut äänekkäitä huhuja siitä, että popikoni Britney Spears, 42, olisi tekemässä paluuta.

      Britney kuitenkin kumosi huhut julkaisemalla Instagram-sivullaan päivityksen.

      - Tehdään yksi asia selväksi: suurin osa uutisista on roskaa!!! Siellä väitetään, että puhuisin satunnaisille ihmisille uuden albumin tekemisestä... En koskaan palaa musiikkibisnekseen!!! hän täräyttää vapaasti suomennettuna.

      Britney tekee yhä musiikkia, mutta ei itselleen.

      - Kun kirjoitan, kirjoitan huvikseni tai muille ihmisille!!! Ne, jotka ovat lukeneet kirjanit, tietävät, että on paljon asioita, mitä ette tiedä minusta... Olen kirjoittanut yli 20 kappaletta muille ihmisille viimeisen kahden vuoden aikana!!! hän selventää.

      Britney Spears loksautti leuat oudolla alastonvideolla

      On myös spekuloitu, että Britneyn kirja oltaisiin julkaistu laittomasti ilman Britneyn lupaa. Samassa päivityksessä hän kumoaa nämä huhut jämäkästi.

      - Olen niin rakastettu ja siunattu!!! laulaja päättää tekstinsä.

      Vaiko sittenkin?
      Vain minuutteja Britneyn päivityksen jälkeen musiikkilehti Rolling Stonen lähde kertoi, että laulajan tiimi on valmistellut uutta musiikkia ja yrittää saada tähden palaamaan studioon.

      - Juuri nyt managerit yrittävät saada hänet innostumaan musiikista. Britney ei levytä tällä hetkellä aktiivisesti, mutta hänelle yritetään esitellä kappaleita, lähde totesi.

      - Mikään ei ole kiveen hakattua.

      Erikoinen kuvavalinta
      Britney julkaisi oman kipakan tekstinsä yhteydessä vahvasti uskonnollisen kuvan renessanssiaikaisesta, italialaistaiteilija Guido Renin maalauksesta, jossa Salome pitelee tarjottimella pyhän Johannes Kastajan päätä.

      Raamatun mukaan kuningas Herodes vangitsi Johannes Kastajan sen jälkeen, kun hän oli kastanut Jeesuksen. Herodes järjesti juhlat, joissa hänen tyttärensä Salome tanssi. Tanssin huumassa Herodes lupasi tyttärelleen mitä tahansa, ja tämä pyysi Johannes Kastajan pään hopeatarjottimella. Silloin Johannes Kastaja mestattiin, ja hän kuoli marttyyrikuoleman.

      Tiedossa ei ole, miten maalaus lopulta liittyy Britneyn päivitykseen. Hän on julkaissut aiemminkin hämmentäviä päivityksiä, kuten kohutun veitsitanssivideon.

    • Anonyymi

      https://www.seiska.fi/kuninkaalliset/norjan-prinsessan-shamaanirakkaalta-uskomattomia-vaitteita/1234234

      Norjan prinsessan shamaanirakkaalta uskomattomia väitteitä
      Durek Verrett laukoo näkemyksiään henkisen johtajan podcastissa

      Oona Grönqvist

      4.1.2024 22:00

      Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakkaan Durek Verrettin avatessa suunsa osataan jo odottaa, että hänen sanomisensa jakaa mielipiteitä.

      Henkistä eheytymistä opettava mies on laukonut julkisen uransa aikana monia asioita, joiden voidaan katsoa olevan ristiriidassa länsimaisen lääketieteen ja tutkimuksen kanssa.

      Durek vieraili life coachiksi ja henkiseksi johtajaksi itseään kutsuvan Danny Morelin The Higher Self -podcastissa, jossa hän lateli näkemyksiään muun muassa rakkaudesta, uskonnosta ja rahasta.

      Märtha Louisen shamaanirakkaan siskon Tiktok täynnä erikoisia väitteitä

      Perinteikkyyttä hehkuviin vaatteisiin pukeutunut Durek kertoo podcastissa rauhalliseen sävyyn oman matkansa alkaneen hänen ollessaan vasta lapsi, kun hän alkoi näkemään henkiä, tuntemaan muiden ihmisten tunteita ja ajatuksia sekä kuulemaan kuiskauksia luonnosta.

      Hän pelkäsi lapsena kaapissa olevaa hirviötä, ja päätti lähestyä sitä. Hirviö oli kertonut Durekille, kuka oli, ja kohtaamisen jälkeen hänen perheensä kertoi, että hänen isoäidilläänkin oli tämä henkien näkemisen taito. Durekin vanhemmat olivat kuitenkin uskovaisia, eivätkä uskoneet Durekin tavoin henkien olemassaoloon.

      Durek kertoo olevansa kuudennen sukupolven shamaani.

      Myös Danny on kasvanut uskonnon ympäröimänä, ja spiritualismi on astunut elämään vasta myöhemmällä iällä. Hän kertoo, että vielä viisi vuotta sitten Durekin puheet olisivat kuulostaneet hölynpölyltä. Nykyään Dannykin näkee asioita, joita muut eivät näe.

      Suhteeseen ei ryhdytä yksinäisyyden takia
      Kun keskustelu kääntyy parisuhteisiin, Durek kertoo monen kääntyvän hänen puoleensa sanoen, että he etsivät itselleen sitä oikeaa ja haluavat parisuhteen. Durekin mukaan tällaiset ihmiset eivät etsi parisuhdetta, vaan seuraa.

      - Suhde tarkoittaa, että olet valmis paljastamaan ja olemaan läpinäkyvä ja avaamaan itsesi evoluutiolle. Et ole parisuhteessa vain siksi, että voisit täyttää sen yksinäisen kohdan, hän näpäyttää.

      Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakkaan voinnista uutta tietoa – toivoo ystäviltä elintä

      Parisuhde tuo Dannylle ja Durekille iloa elämään. Durek painottaa, että oikeassa parisuhteessa mitään ei tarvitse peittää, sillä kumppani on toinen puolisko.

      - Kun kihlattuni sanoo jotain, ja olen eri mieltä, sen sijaan, että väittäisin vastaan, ajattelen "odota hetki. Hän on kihlattuni ja toin hänet sisään, mikä tarkoittaa, että hän on toinen puoliskoni ja hän katsoo tämän pallon toista puolta, kun minä katson tätä puolta. Joten yhdistän tietomme, ja katsotaan sitä yhdessä.", hän kertoo neuvonsa.

      Hän siis kiittää Märtha Louisea "triggeröimisestään" sen sijaan, että ottaisi siitä itseensä.

      Durek kertoo myös naisesta, joka kertoi miehensä pahoinpitelevän häntä, vaikka hän ei itse pahoinpidellyt itseään. Durek perusteli miehen käytöksen sillä, että nainen ei itse uskonut olevansa hyvä, mikä manifestoitui miehen kehossa ja purkautui häneen.

      Jokainen voi olla shamaani
      Durek muistuttaa, että hengellisyys on evoluutiota ja sitä, että ihminen on valmis pysymään mukana kehittymisessä. Hän toteaa, että toiset ihmiset eivät kuule henkiä vain siksi, etteivät he halua kuulla, mitä niillä on sanottavana.

      Durekin mukaan kaikilla on kuitenkin mahdollisuus ja kyky keskustella henkien kanssa, kunhan taitoa kehittää. Tärkeintä on hyväksyä se, ettei aina voi olla oikeassa. Hänen mukaansa ihmiset pitävät oikeassa olemista ja oppimiaan uskomuksia kilpenä, joka pitää turvasta, ja josta pitäisi päästä eroon. Kaikkien sisällä asuu hänen mukaansa shamaani.

      - Tarve olla turvassa on tarve saavuttaa ympärillä olevien ihmisten odotukset. Turvallisuus ei ole totta. Olet ihmisenä joko tasapainoisessa tilassa, tai operoit oikeana itsenäsi, hän lausuu.

      Hengille puhumisen saavuttaakseen ihmisen on Durekin mukaan uskottava oikeisiin asioihin ja tunnistettava omat pelkonsa.

      - Pimeyden henget tukevat sinua vain painajaisessasi, jossa olet pyytänyt niitä tukemaan sinua. Jos ajattelet, että pelkäät rakkautta, alamaailman henki tulee tukemaan sinua siinä, koska olet Jumalan lapsi, ja kaikkea, mitä pyydät, on tuettava. Enkelit eivät sitä tee, sillä heidän työnsä on johtaa sinua korkeammille tietoisuuden tasoille, hän muotoilee.

      Durekin mukaan rakkaus, raha ja onnellisuus löytyvät, kun negatiivisille ajatuksille ei anneta tilaa, eikä pahoille hengille anneta paikkaa ajatuksissa.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016070621854906

      ULKOMAAT

      Ex-pääministeri Blair: "Otan täyden vastuun, tein päätöksen vilpittömin mielin"
      Britannian entinen pääministeri Tony Blair puolustaa päätöstä lähteä mukaan Irakin sotaan vuonna 2003.

      Keskiviikko 6.7.2016 klo 14:12

      Blair sai tänään osakseen kovaa kritiikkiä, kun seitsemän vuotta teossa ollut raportti sodasta julkaistiin.

      - Olivatpa ihmiset sitten samaa tai eri mieltä päätöksestäni käyttää sotilaallista voimaa Saddam Husseinia vastaan, tein sen vilpitömin mielin ja uskoin sen olevan maamme etu, Blair sanoi pian raportin julkaisun jälkeen.

      Hän myös sanoi ottavansa poikkeuksetta täyden vastuun kaikista virheistä.

      - Raportin pitäisi laittaa piste väitteille valheista tai petoksesta, Blairin tiedotteessa todetaan.

      Blairia ja USA:n presidenttiä George W. Bushia on syytetty suoranaisesta valehtelusta. Irakin sota aloitettiin sillä varjolla, että Saddamilla väitettiin olevan joukkotuhoaseita.

      Blairin mielestä Saddamin poistaminen vallasta oli joka tapauksessa oikea päätös. Hän ei myöskään usko, että vallanvaihto Irakissa oli syypää siihen terrorismiin, mikä rehottaa tällä hetkellä Lähi-idässä ja muualla maailmassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kuukalenteri.fi/2024

      ----------------

      https://www.valonpolku.com/uuden-kuun-manifestointirituaali-tyokirja/

      Uudenkuun aika on voimallista uuden alun aikaa - mitä asioita haluat kutsua tänä aikana luoksesi?

      Kuun toiminta on koettu jo pitkään mystisenä, meihin voimallisesti vaikuttavana ja joskus jopa pelottavana - eikä turhaan! Sillä kuun eri vaiheet ovat todella voimallisia ja ne vaikuttavat huomaamattamme meihin monella eri tasolla.

      Kun sinä osaat antautua uudenkuun ajalle ja työskennellä sen aikana tavalla, joka todella hyödyttää sinua, saat tästä ajasta todella upean boostauksen omaan manifestointiprosessiisi!

      Mikä on uusikuu?

      Uusikuu on aikaa, jolloin kuu on hetken aikaa meille täysin näkymättömissä, koska tuossa vaiheessa aurinko ei lainkaan valaise sitä (aurinko valaisee kuun vastakkaista puolta).

      Uusikuu aloittaa aina uuden kuukuukauden ja näitä on vuodessa yhteensä 12 tai 13. Uusi kuukuukausi alkaa siis "pimeydestä",

      jolloin kuu alkaa hiljalleen kasvamaan ja näkymään meille yhä vahvemmin täysikuun lähestyessä. Uusikuu kestää yhden päivän ajan (kuu näkyy tosin pimeänä vain paljon lyhyemmän ajan).

      Uudenkuun vaikutus manifestointiprosessiin

      Uudenkuun aikana kuun pimentyessä, kuu ikään kuin sulkee samalla oven menneisiin tai vanhoihin asioihin, samalla valmistautuen uuteen sykliin. Uusi kuu on siis nimensä mukaisestikin uuden aikaa. Se aloittaa uuden syklin sinunkin elämässäsi – jolloin voit luoda voimallisia aikomuksia sekä keskittyä uusien asioiden kutsumiseen luoksesi.

      Tänä aikana olosuhteet ovat erittäin hedelmälliset manifestoimiseen – jolloin voit määritellä mitä asioita haluat kutsua luoksesi tämän uuden kuukierron aikana. Kaikki mitä teet tänä aikana kantaa upeaa hedelmää!

      Uudenkuun vaikutus sinuun

      Uudenkuun aikana olosi ei välttämättä ole kovin energinen, jolloin sinun ei kannata lähteä tekemään isoja tekoja. Tämän sijasta sinun kannattaa kääntyä sisäänpäin tekemään irtipäästöä vanhasta ja tarkastelemaan sitä kautta mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena uuden luomisen aikana. Energiasi vahvistuvat myöhemmin täysikuun lähestyessä. Uudenkuun aikana sinun kannattaakin:

      Päästää irti vanhasta ja sitä kautta sallia inspiraatiosi vahvistuvan
      Tehdä irtipäästöä vanhoista unelmista ja visioista
      Miettiä mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena aikana
      Ottaa enkeleiltä apua ja tukea vastaan unelmiesi tiedostamiseksi ja niiden kutsumiseksi voimallisella tavalla luoksesi
      Keskittyä luomaan selkeitä ja voimallisia visioita manifestointiprosessin aloittamiseksi
      Rituaalien vaikutus

      Rituaalit ovat erittäin taianomaisia hetkiä, jolloin tietoisesti yhdistyt siihen todellisuuteen, jota haluat luoda ja kokea. Rituaalien avulla pystyt muuttamaan elämäsi eri tilanteita ja kutsumaan voimallisesti rakkaudellista apua universumista luoksesi. Näin taianomaisuus elämässäsi vahvistuu ja moninkertaistuu!

      Uusikuu on täynnä taikaa. Joten tänä aikana sinun kannattaa luoda jonkinlainen yksinkertainen ja taianomainen rituaali, jossa tarkastelet unelmiasi ja sitä kautta valmistaudut kutsumaan nämä visiot voimallisesti luoksesi. Tämä uudenkuun manifestointityökirja auttaa sinua toteuttamaan yksinkertaisen, hauskan ja taianomaisen rituaalin, jossa linjaudut yhä vahvemmin siihen todellisuuteen, mitä haluat kutsua luoksesi.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005558456.html

      KOTIMAA

      Niinistön perhe selvisi tragedioistakin: ”Tärkeintä oli levollinen yhdessäolon tunnelma”

      Vastikään isäksi tullut Sauli Niinistö on kasvattanut aikuiseksi kaksi poikaa perhettä kohdanneiden onnettomuuksien läpi.

      10.2.2018 13:18

      Sauli Niinistö lajittelee hiljattain kuolleen vaimonsa Marja-Leenan vaatteita ainakin kolmatta kertaa. Se on oudon raskasta puuhaa. Väsyneenä hän kysyy jälleen itseltään kysymyksiä, joita on päättänyt olla kysymättä. Silti hän pähkäilee niitä taas.

      ”Miten olisi, ellei mitään olisikaan tapahtunut? Ja siitä taaksepäin: miksi niin tapahtui? Ja lopulta: miten olisi voinut olla tapahtumatta?”

      Vaatteiden lajittelu jää taas kesken.

      Näin hän on kertonut kirjassaan Viiden vuoden yksinäisyys (Teos 2005).

      ON tammikuu 1995.

      Aamuinen puhelu perheen Helsingin-kodissa yöpyneelle aviomiehelle on lyhyt. Salossa asuva Marja-Leena Niinistö kertoo myöhästyneensä bussista. Hän päättää tulla autolla Järvenpäähän kokoomuksen eduskuntavaalikampanjan avaukseen.

      Aviomies, kokoomuksen silloinen puheenjohtaja Sauli Niinistö tivaa, että et kai ole taas myöhässä. Vaimo ehtii mielestään hyvin.

      – Parranajon jälkeen yritin soittaa hänelle; sitten uudestaan ja uudestaan. Vastaus oli joka kerralla sama: kuuluvuusalueen ulkopuolella, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassaan. Matkalla Järvenpäähän soittelu vaimolle jatkuu. Huoli kasvaa, vaikka autonkuljettaja yrittää tyynnytellä, ettei ole hätää.

      Auto saapuu kokouspaikalle. Kukaan ei ole nähnyt Marja-Leenaa.

      PUHEENJOHTAJA Sauli Niinistö on juuri päättänyt linjapuheensa, kun nimismies pyytää hänet sivuun.

      Marja-Leena Niinistö on kuollut autokolarissa.

      Kirjansa lisäksi Sauli Niinistö ei ole julkisuudessa juuri kommentoinut vaimonsa kuolemaa, mutta pari vuotta sitten Nelosen Loirinuotiolla-ohjelmassa hän totesi asiasta puhuttaessa, että koirat peittävät mielellään oman kipunsa.

      Niinistön kanssa työskennellyt kokoomusvaikuttaja näkee samoin. Hän sanoo, että Sauli Niinistö ei ole sellainen ihminen, joka tilittää ongelmiaan. Hän ei tee sitä edes loppuillasta kapakassa.

      – Sauli ei ole sen tyyppinen, että en puhu, ja sitten kun on juotu puoli pulloa viiniä, hän itkee ja puhuu. Hän ei puhu. Hän ei ole itkuviinamies, kokoomusvaikuttaja kertoo.

      VAIMONSA kuoleman jälkeen Sauli Niinistö pukeutuu kahden viikon ajan aamutakkiin, hän kertoo Viiden vuoden yksinäisyydessä.

      ”Talossa on käynyt vieraita, hyviä tuttuja, mutta en kaikkia muista saati, että olisin selvillä siitä millä asioilla he ovat olleet. Maailma on muuttunut vain yhden ihmisen verran, mutta samalla kokonaan”, hän kirjoittaa.

      Niinistön pojat Nuutti ja Matias ovat äitinsä menehtyessä 19- ja 14-vuotiaita.

      ”Jokin jostain syvältä vaatii, että tässä on oltava isää enemmän”, Sauli Niinistö kirjoittaa.

      ”Olin aina luullut tietäväni, mitä suojeluvietti on, mutta nyt kohtaan sen aivan uudella tavalla. Jokainen asia, pieni tai suuri alkaa saada merkitystään siitä, miten se poikiin vaikuttaa.”

      Samana keväänä esikoispoika Nuutti pääsee ylioppilaaksi. Lakkiaisissa isä jää takariviin.

      ”Hän puhuu urheasti. Minä itken”, Sauli Niinistö kirjoittaa.

      Isä päättää, että ainakin viisi vuotta on jaksettava. Sitten pojat pärjäävät kyllä omillaankin.

      – Täytyy ihmetellä, miten Sauli Niinistö pystyi kokoamaan itsensä tragediasta, varsinkin kun lapset olivat vielä tosi nuoria. Vaalikamppailu ei jättänyt tilaa surutyölle, toinen kokoomusvaikuttaja sanoo.

      – Sen on täytynyt olla tosi kova paikka. Hän kantoi siinä tilanteessa raskasta vastuuta.

      Sauli Niinistön kanssa työskennellyt toinen kokoomusvaikuttaja sanoo, että vaimon kuoleman jälkeen Niinistöstä tuli kovempi ja tiukempi muita kohtaan – ja varmaan myös itseään kohtaan.

      – Se näkyi sillä tavalla myös, että hän oli hyvin vaativa työtehtävissä muita kohtaan, kokoomusvaikuttaja sanoo.

      NIINISTÖN kolmihenkisen perheen suosikkiruoaksi tulee seuraavina vuosina pyttipannu. ”Tärkeintä oli levollinen yhdessäolon tunnelma, jonka vallitessa kukin puuhaili omiaan”, Sauli Niinistö kuvaa kirjassa. Kinaa tuli lähinnä vain Riski-nimisestä lautapelistä.

      – Oma äitini oli korvaamaton siinä tilanteessa. Hän auttoi kodin pitämisessä, Niinistö kiitti äitiään IS:n haastattelussa 2010.

      Kirjassaan hän kuvaili erästä iltaa, jolloin palasi myöhään töistä.

      ”Vain äitini on enää valveilla. Hän täyttäisi pian 80 vuotta, mutta ei se häntä äitinä vähennä. Hän tulee kun tarvitaan, ja lähtee vain tullakseen uudestaan.”

      • Anonyymi

        Hyvin harvoin julkisuudessa esiintyvät Niinistön pojat Nuutti ja Matias kertoivat MTV3:n dokumentissa 2012 suhteiden isään olevan lämpimät ja läheiset.

        – Meillä on kaverityyppiset välit, ja hän on ollut aina tukena monissa asioissa, Nuutti Niinistö sanoi dokumentissa.

        – Hän on isänä välittävä ja huolehtiva. Mistä olen erityisen iloinen on se, että lapsuuden ja nuoruuden jälkeen on näin kaverilliset välit. Me olemme muun muassa matkustaneet kahdestaan ja se voi olla aika harvinaistakin, että on niin kivat ja toimivat välit, Matias Niinistö kertoi.

        SAULI Niinistöä pyydettiin kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2000 vaaleihin, mutta hän kieltäytyi presidenttiehdokkuudesta perhesyihin vedoten.

        – Tämä on raskas tilanne kaiken kaikkiaan, mutta tiedän, että se toinen variaatio olisi ollut vielä raskaampi, Niinistö totesi Ilta-Sanomille ehdokkuudesta kieltäydyttyään vuonna 1999 .

        Kieltäytyessään hän kuvaili itseään ”askeettiseen elämään tottuneeksi puolivallattomaksi leskimieheksi”.

        Tuska alkoi helpottaa vasta vuosituhannen vaihteessa.


        Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan.
        – Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan, Sauli Niinistö myönsi Ilta-Sanomille 2005 kirjansa julkistamistilaisuudessa.

        Niinistön ehdottomuuden pani merkille myös pääministeri Paavo Lipponen, joka sanoi 1998 Niinistön 50-vuotisjuhlissa: ”Sauli, älä ole niin ankara itsellesi”.

        Kirjoittaessaan ”lyijynraskaiden askelten ajasta” Sauli Niinistö kertoi vaimostaan näkemistään unista.

        ”Silitän hiuksiasi, olet hiljaa, olemme lähellä mutta etäällä; minä en ole kuollut etkä sinä elä”, Niinistö kuvailee kirjassaan.

        VUONNA 2006 Ilta-Sanomat kysyi Niinistöltä, mitkä ovat kolme hänen elämäänsä eniten vaikuttanutta tapahtumaa.

        – Perheen muodostaminen, avioliitto ja lapset. Vaimon kuolema tietysti, väistämättä. Ja tsunami kolmantena, varmaan, Niinistö vastasi.

        Tapaninpäivänä 2004 Niinistön perheen rantaloma Thaimaassa vaihtui taisteluksi elämästä. Khao Lakin Pakarang Beach muuttui silmänräpäyksessä kuolemanrannaksi.

        Sauli ja Matias Niinistö jäävät viimeisten pakenijoiden joukkoon ja pelastautuvat kiipeämällä betoniseen sähköpylvääseen. Nuutti Niinistö onnistuu tyttöystävänsä Saaran kanssa kipuamaan hotellin katolle.

        Toisessa kirjassaan Hiljaisten historia (Teos 2007) Sauli Niinistö kertoo siitä, kuinka isä ja poika kamppailivat tunteja tiukasti sähkötolpasta kiinni pitäen. Samaan aikaan vesi nousi.

        ”Jaksatko, Matias kysyy huolestuneena. Jaksatko sinä, vastaan, koska vain sillä on merkitystä minulle”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        ”Huomaan, että hän on samalla kietonut toisen kätensä ympärilleni. Jotain tästä jää, elämänkaari on kääntynyt: ennen aina isä oli ensin huolestunut poikansa hyvinvoinnista”, Niinistö kirjoittaa.

        Tilanne käy yhä raskaammaksi.

        ”Puhumme vähän, joudumme pinnistelemään, mutta puhumme kaikesta, pahimmastakin. Hämmentävän tyynesti, äidistäkin, joka jo on siellä”, Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Siinä kamppaillessaan he eivät tienneet, miten Nuutille ja Saaralle on käynyt.

        ”Tunnen syvää huolta myös Saarasta ja Nuutista”, Sauli Niinistö kirjoittaa tunnelmistaan sähkötolpassa. Matias yrittää rauhoittaa: Jos me selviydymme, kyllä insinöörikin selviytyy.

        Yhtäkkiä Matias näkee Saaran ja Nuutin vilkuttavan sadan metrin päässä parvekkeelta.

        ”Heidän selviytymisensä tarina oli uskomaton”, Sauli Niinistö kertoo kirjassa.

        ”Kahden vierekkäin olevan betoniseinämän välissä, toinen selkä toista, toisen selkä toista seinämää vasten ja jalat tunkeutuen vastakkaiseen seinämään, he olivat sylikkäin nousseet ja laskeneet veden mukana kuin hississä”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Koko perhe selviytyi hengissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin harvoin julkisuudessa esiintyvät Niinistön pojat Nuutti ja Matias kertoivat MTV3:n dokumentissa 2012 suhteiden isään olevan lämpimät ja läheiset.

        – Meillä on kaverityyppiset välit, ja hän on ollut aina tukena monissa asioissa, Nuutti Niinistö sanoi dokumentissa.

        – Hän on isänä välittävä ja huolehtiva. Mistä olen erityisen iloinen on se, että lapsuuden ja nuoruuden jälkeen on näin kaverilliset välit. Me olemme muun muassa matkustaneet kahdestaan ja se voi olla aika harvinaistakin, että on niin kivat ja toimivat välit, Matias Niinistö kertoi.

        SAULI Niinistöä pyydettiin kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2000 vaaleihin, mutta hän kieltäytyi presidenttiehdokkuudesta perhesyihin vedoten.

        – Tämä on raskas tilanne kaiken kaikkiaan, mutta tiedän, että se toinen variaatio olisi ollut vielä raskaampi, Niinistö totesi Ilta-Sanomille ehdokkuudesta kieltäydyttyään vuonna 1999 .

        Kieltäytyessään hän kuvaili itseään ”askeettiseen elämään tottuneeksi puolivallattomaksi leskimieheksi”.

        Tuska alkoi helpottaa vasta vuosituhannen vaihteessa.


        Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan.
        – Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan, Sauli Niinistö myönsi Ilta-Sanomille 2005 kirjansa julkistamistilaisuudessa.

        Niinistön ehdottomuuden pani merkille myös pääministeri Paavo Lipponen, joka sanoi 1998 Niinistön 50-vuotisjuhlissa: ”Sauli, älä ole niin ankara itsellesi”.

        Kirjoittaessaan ”lyijynraskaiden askelten ajasta” Sauli Niinistö kertoi vaimostaan näkemistään unista.

        ”Silitän hiuksiasi, olet hiljaa, olemme lähellä mutta etäällä; minä en ole kuollut etkä sinä elä”, Niinistö kuvailee kirjassaan.

        VUONNA 2006 Ilta-Sanomat kysyi Niinistöltä, mitkä ovat kolme hänen elämäänsä eniten vaikuttanutta tapahtumaa.

        – Perheen muodostaminen, avioliitto ja lapset. Vaimon kuolema tietysti, väistämättä. Ja tsunami kolmantena, varmaan, Niinistö vastasi.

        Tapaninpäivänä 2004 Niinistön perheen rantaloma Thaimaassa vaihtui taisteluksi elämästä. Khao Lakin Pakarang Beach muuttui silmänräpäyksessä kuolemanrannaksi.

        Sauli ja Matias Niinistö jäävät viimeisten pakenijoiden joukkoon ja pelastautuvat kiipeämällä betoniseen sähköpylvääseen. Nuutti Niinistö onnistuu tyttöystävänsä Saaran kanssa kipuamaan hotellin katolle.

        Toisessa kirjassaan Hiljaisten historia (Teos 2007) Sauli Niinistö kertoo siitä, kuinka isä ja poika kamppailivat tunteja tiukasti sähkötolpasta kiinni pitäen. Samaan aikaan vesi nousi.

        ”Jaksatko, Matias kysyy huolestuneena. Jaksatko sinä, vastaan, koska vain sillä on merkitystä minulle”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        ”Huomaan, että hän on samalla kietonut toisen kätensä ympärilleni. Jotain tästä jää, elämänkaari on kääntynyt: ennen aina isä oli ensin huolestunut poikansa hyvinvoinnista”, Niinistö kirjoittaa.

        Tilanne käy yhä raskaammaksi.

        ”Puhumme vähän, joudumme pinnistelemään, mutta puhumme kaikesta, pahimmastakin. Hämmentävän tyynesti, äidistäkin, joka jo on siellä”, Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Siinä kamppaillessaan he eivät tienneet, miten Nuutille ja Saaralle on käynyt.

        ”Tunnen syvää huolta myös Saarasta ja Nuutista”, Sauli Niinistö kirjoittaa tunnelmistaan sähkötolpassa. Matias yrittää rauhoittaa: Jos me selviydymme, kyllä insinöörikin selviytyy.

        Yhtäkkiä Matias näkee Saaran ja Nuutin vilkuttavan sadan metrin päässä parvekkeelta.

        ”Heidän selviytymisensä tarina oli uskomaton”, Sauli Niinistö kertoo kirjassa.

        ”Kahden vierekkäin olevan betoniseinämän välissä, toinen selkä toista, toisen selkä toista seinämää vasten ja jalat tunkeutuen vastakkaiseen seinämään, he olivat sylikkäin nousseet ja laskeneet veden mukana kuin hississä”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Koko perhe selviytyi hengissä.

        Sittemmin Teknillisessä korkeakoulussa tuotantotaloutta opiskellut Nuutti Niinistö ja hänen vaimonsa Saara ovat saaneet kolme lasta. Matias työskentelee pankkialalla. Hänellä ja hänen avovaimollaan Liisalla on yksi lapsi.

        NIINISTÖN tuntenut kokoomusvaikuttaja sanoo, että on hämmästyttävää, kuinka rationaalisesti Niinistö on jälkeenpäin puhunut tsunamista.

        – Monelle tsunami olisi sellainen juttu, että viimeistään loppuillasta tilitän jutun läpi, mutta hän ei ole sellainen, kokoomusvaikuttaja sanoo.

        – Enemmänkin hän oli vihainen, ettei Suomen ulkoministeriöstä nopeammin tajuttu, mitä on tapahtunut.

        Kari Lumikeron MTV3:n tsunamidokumentissa Surun aalto presidentti Sauli Niinistö kertoi, että muistot tulevat mieleen lähinnä silloin, jos niille on jokin selvä laukaiseva tekijä, kuten vuosipäivä.

        – Muistot heräävät myös, jos puhutaan Thaimaasta. Mutta kymmenen vuotta on aika pitkä aika, ja yhä harvemmin niin käy, Niinistö kertoi MTV3:n dokumentissa kolme vuotta sitten, kun tapahtuneesta oli kymmenen vuotta.

        ANTIIKIN tarinoiden tapaan sankaria on koeteltu ja onni on vaihdellut.

        Viime sunnuntaina vaalivalvojaisissa nähtiin hymyilevä mies. Presidentti Sauli Niinistö valittiin toiselle presidenttikaudelle äänivyöryllä.

        Avioliitto Jenni Haukion kanssa 2009 toi Sauli Niinistön tarinaan uuden tason. Syksyllä tullut tieto alkuvuodesta syntyvästä vauvasta ei jätä ketään kylmäksi.

        – Hän pärjää lasten kanssa hirveän hyvin, eräs presidentin pitkään tuntenut ihminen kertoo.

        – Lasten kanssa oleminen ei ole Niinistölle vaikeaa, hänessähän asuu pikkupoika, mikä ei aina työtehtävistä välity.

        Tullaan kysymykseen, miten ihmeessä Sauli Niinistö on selviytynyt kaikista käänteistä. Kokoomusvaikuttaja uskoo, että taustalla on vahva velvollisuudentunto ja vastuuntunto.

        – Vastausta ei ole helppo antaa. Hänellä on ollut tärkeitä läheisiä ihmisiä ja tiivis ystäväpiiri, johon on voinut tukeutua. Hän on taistelijaluonne, ja hänellä on kyky voittaa itsensä.

        Kokoomusvaikuttaja ihailee myös Niinistön kykyä nähdä pitkälle. Shakinpelaajana hän osaa ennakoida asioita. Se on tehnyt hänestä hyvän ongelmanratkaisijan.

        – Hänellä on omintakeinen huumori, ja hänellä on poikkeuksellisen hyvä paineensietokyky vaikeissa tilanteissa.

        – Iloitsen tulevasta perheenlisäyksestä niin kuin koko Suomen kansa. Hän on onnensa ansainnut monin verroin.Suvi Kerttula


    • Anonyymi

      https://www.seiska.fi/kotimaa/miki-liukkosen-somejulkaisut-huolestuttivat-jo-pitkaan-en-mina-ela-vanhaksi/1076168

      Miki Liukkosen somejulkaisut huolestuttivat jo pitkään: "En minä elä vanhaksi"
      WSOY:n tiedottaja vahvisti Miki Liukkosen kuoleman Seiskalle tänään.
      Kirjailija Miki Liukkonen menehtyi eilen tiistaina 4. heinäkuuta 33 vuoden ikäisenä

      Mikin somekäytös eron jälkeen oli huomattavan alavireistä ja hän kirjoitti Instagram-julkaisuihinsa riipaisevan kauniita tekstejä, joissa kuvaili piinaavia tunteitaan.

      Mikin kolmanneksi viimeiseksi julkaisuksi jäi kuva, jonka surumielinen teksti kumpusi jostakin syvältä.

      - Olen voinut erittäin huonosti viime aikoina. Herään aamuisin paniikkiin ja kauhuun, illat myös kamalia. En tiedä. Tätä olotilaa, tätä tuskaa on mahdoton kuvailla.

      - Seuraan kevään hirvittävää elämän kukoistusta surun ja kateuden vallassa, en ole osa sitä. Ja kaikki, kaikki on vain ja ainoastaan Karmeaa. Tämä on tilanne. En minä jaksa, Miki kirjoitti.

      Toukokuun alussa lisäämässään erojulkaisussa Miki kuvasi tuntemaansa syvää rakkautta ja pyysi, etteivät seuraajat lähettäisi hänelle tsemppiviestejä.

      - Nyt jokaisessa sanassa lymyää syksy… ja minä puhun taivaalle, mutta taivas on tyhjä, hän kirjoitti ja kertoi tarvitsevansa aikaa.

      - Vanhana sitten joskus keinutuolissa kun keinuskelet, voit surra montaakin asiaa mut et sitä, että sait häntä rakastaa, eräs seuraaja kommentoi.

      - En minä elä vanhaksi, Miki totesi vastauksessaan.

      Mikiä pidetään yhtenä sukupolvensa merkittävimmistä kirjailijoista. Hän julkaisi uransa aikana kolme runokokoelmaa, viisi romaania ja aikuisille kirjoitetun kuvakirjan.

      Mikin teos O (2017) oli ehdolla kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnosta, ja sitä kutsuttiin kritiikeissä muun muassa yhdeksi 2010-luvun tärkeimmistä kotimaisista romaaneista.

      Mikin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

      --------------

      https://www.kaleva.fi/arvostelu-miki-liukkosen-jarkalemainen-romaani-on/1940042

      Ar­vos­te­lu: Miki Liuk­ko­sen jär­kä­le­mäi­nen romaani on hauska ja lä­pi­tun­ke­va ajan­ku­vaus

      Miki Liukkosen romaani O on niin avara teos, että on vaikeuksia päättää, mistä syrjästä sen kuvauksen aloittaisi, eikä siinä edes ole syrjää kuten sen nimi kertoo.

      09.05.2017

      Romaani Miki Liukkonen: O (tai yleispätevä tutkielma siitä miksi asiat ovat niin kuin ovat). WSOY 2017.

      Miki Liukkosen (s. 1989 Oulussa) romaani O on niin avara teos, että on vaikeuksia päättää, mistä syrjästä sen kuvauksen aloittaisi, eikä siinä edes ole syrjää kuten sen nimi kertoo.

      O on ympyrä, ikuisuuden symboli, kosmoksen alku ja loppu.

      Hahmoja riittää

      Ilmestyskirjaa siteeraava uintivalmentaja

      O kyseenalaistaa fiktion ja todellisuuden suhteen ironisoimalla ja kyseenalaistamalla realismin.

      -------------

      https://books.google.fi/books/about/O_e_kirja.html?id=MkmLDgAAQBAJ&source=kp_book_description&redir_esc=y

      Miki Liukkonen
      WSOY, 7.4.2017

      O on romaani

      ja Espanjassa veneen alla asuvaan narkkariin, joka näkee pohjan raosta taivaan jollaisesta me muut voimme vain uneksia.

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009699480.html

      Kirjailija Miki Liukkonen on kuollut

      Liukkonen yhdisti kansainvälisen kokeellisen kirjallisuuden tuulia
      suomen kielen virtuoosimaiseen hallintaan.

      MIKI LIUKKONEN puhui mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyvistä ongelmista avoimesti. HS:n haastattelussa keväällä 2019 hän kertoi säikähtäneensä, kun romaania kirjoittaessaan huomasi voivansa todella huonosti.

      ”Säikähdin. Sekin, että kirja oli omistettu minulle itselleni. Se vaikutti melkein kuin testamentilta”, Liukkonen sanoi.

      Viisi viikkoa sitten julkaistussa Instagram-julkaisussa hän kirjoitti:

      ”Tässä kuvassa haluan sulautua seinään, kadota. Olen voinut erittäin huonosti viime aikoina. Herään aamuisin paniikkiin ja kauhuun, illat myös kamalia. En tiedä. Tätä olotilaa, tätä tuskaa on mahdoton kuvailla. Mitä se oikeastaan ON, mistä se tulee etc. (Toki syy on osin selvä monille.)”, hän kirjoitti.

      ”Mutta on todettava, että myös jokin tässä keväässä, tässä sinfonisessa multikakofoniassa on tehdä hulluksi, ja sitten se kuinka jokainen akti, pieninkin, on tuskan ja työn takana. Etten osaa kuin maata lattialla ja huohottaa pahaa oloa ulos vain jotta se samassa hetkessä palaa taas sisään. Tuntuu että olen tulossa hulluksi. Tai surusta vain vinossa. Että jokainen solu tekisi kuolemaa, olisi musta.”

      ”Seuraan kevään hirvittävää elämän kukoistusta surun ja kateuden vallassa, en ole osa sitä. Ja kaikki, kaikki on vain ja ainoastaan Karmeaa. Tämä on tilanne. En minä jaksa.”

    • Anonyymi

      Jospa ei kannataisi tutkia ennustuksia ja tähtikartaa. Maailmanloppu piti tulla v2000. Myöhemmin selvisi, että kalenterin laskenta loppui siihen vuoteen, ei maailma. Kaikesta tyhmemmät on aina panikoinut ja aiheuttavat myrskyjä vesilasissa. Niille mukaanlaulavat yhdistyvät yhteiskuoroon ja soppa onkin valmis. Pelottelu. Tietämättömien kanssa. Jos miellyttää pelottaa, yleensä pelkää tämmöinen ihminen itse. Espoossa kuulemma oli ydinsotakin jo. Bussi 113 ei kulkenut. Syy- ydinsodan vuoksi. Mistä ne hullut ja sodanlietojat ja pelottajat tulevat? Kannatais ehkä aloittaa hengittää syvään ja alkas ajattelemaan järjellä. Olis paljon hyötyä siitä.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/5c0ca9ee-3ca3-4449-926e-cccb9fe5ffdb

      MUUT LAJIT

      Viaplay syvässä ahdingossa – Tämä harhaluulo elää: ”Älyttömiä summia”
      Viaplayn osakeanti järjestetään ensi viikolla.

      Torstai 4.1.2024 klo 8:04

      Suoratoistopalvelu Viaplay on vaikeuksissa. Yhtiö järjestää ensi viikolla yhtiökokouksen, jossa omistajien pitäisi päättää osakeannista, jonka turvin toiminta voi jatkua.

      Viaplay ilmoitti joulukuun alussa tarvitsevansa osakkeenomistajilta 360 miljoonan euron pääomapaketin, josta 280 miljoonaa on suunnattu tietyille omistajille. Velkoja on uudelleenjärjesteltävä 1,3 miljoonan edestä.

      Yhtiön kohdalla on väläytelty konkurssiuhkaa, mutta OP:n seniorianalyytikko Kimmo Stenvall on tilanteen suhteen luottavaisempi. Hän muistuttaa, että suurimmilta omistajilta on jo saatu sitoumus isoon osaan tarvittavaa pääomaa.

      Tammikuun 10. päivän yhtiökokouksessa pelastussuunnitelman taakse vaaditaan kaksi kolmasosaa omistajista.

      – Velkojat ovat näyttäneet alustavasti vihreää valoa suunnitelmalle, mutta vielä tarvitaan myös osakkeenomistajien hyväksyntä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Yllättyisin, jos omistajat päästäisivät yhtiön nurin ja kaikki pääomat menetettäisiin, Stenvall puntaroi Iltalehdelle

      Viaplayn romahtanut osake oli tiistaina hieman yli viiden kruunun arvoinen. Stenvallin mukaan osakemarkkina ei näytä hinnoittelevan konkurssia, mutta muistuttaa samalla, että osaketta on myös myyty lyhyeksi eli tietyt sijoittajat odottavat osakkeen edelleen laskevan.

      – Omistajat ovat totta kai kiukkuisia siitä, miten osakkeen arvolle on käynyt, mutta se suunnitelma, millä he lähtivät kansainvälisille markkinoille jenkkeihin ja UK:hon, ei vaan ole kantanut. Vaikeat ajat ovat edessä.

      Akuuttiin kriisiin ovat ajaneet myös ylihintaiset urheiluoikeudet. Kassavirta on lähivuodet voimakkaasti negatiivinen.

      Analyytikon silmin yhtiön johto on kuitenkin reagoinut menneen vuoden tapahtumiin oikein toimenpitein.

      – Yhtiön suunnitelma vaikuttaa ihan realistiselta, että miten sieltä tullaan ulos. Tiettyjä operaatioita saadaan myytyä ja liiketoiminta saadaan terveemmälle pohjalle.

      Harhakäsitys

      Ruotsissa Viaplay korotti joulukuussa urheilupakettinsa hintaa roimasti, yli 10 euroa tilausta kohden kuukaudessa. Suomen markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Erika Miramo sanoi Iltalehdelle joulun alla, ettei samaa ole näillä näkymin tiedossa Suomessa.

      Stenvallin mukaan pakettien kallistaminen ei yksinään ratkaisi ahdinkoa suuntaan tai toiseen.

      – Hintaa ei voi loputtomiin nostaa, koska se näkyy sitten asiakasmäärissä. Toistaiseksi asiakasmäärät ovat kehittyneet Pohjoismaissa ihan kohtuullisesti, hän toteaa.

      – Tässä näkyy se harha, mikä on X:ssä (entinen Twitter) ja somessa, että kuluttajat tuntuvat luulevan Viaplayn ongelmien johtuvan liian aggressiivisesta hintojen korottamisesta. Sehän ei missään nimessä ole se syy, vaan se, että yhtiö lähti liian nopeasti liian monelle markkinalle ja maksoi urheiluoikeuksista älyttömiä summia. Siitä ei ole kyse, että asiakkaat olisivat jättäneet heidät.

      Hintapolitiikka nostattaa tunteita, mutta laineet eivät läheskään aina näy samassa suhteessa kuluttajien käytöksessä.

      – Tyypillisesti hinnankorotukset parantavat tulosta, eli jos haluat katsoa Valioliigaa, niin harva sitä sopimusta kesken sopimuskauden katkaisee, jos vaan korotukset ovat kohtuullisia, Stenvall järkeilee.

      – Ne eivät ole ikinä kiva vaihtoehto, mutta nykyään varmasti johdon pöydällä, kun pitää tehdä kovia päätöksiä.

      Huono bisnes
      Yksi ajanjakso tv-urheilussa on tulossa päätökseensä, koska kilpaillut lajien ja eri sarjojen oikeudet eivät ole tuoneet omistajilleen sellaista arvoa kuin on toivottu.

      Stenvall nostaa esiin Ruotsin puolelta Telian, joka pääsee tulevana keväänä eroon riippakiveksi muodostuneesta jalkapallon Mestarien liigasta. Teliaa tv-urheilu ei tosin ole kurittanut samaan tyyliin kuin Viaplayta, koska se toimii menestyksekkäästi myös muilla aloilla.

      – Vuosikausia huippu-urheilun hinnat ovat olleet todella kovat. Harva on ”huutokaupan” voittanut on niillä oikeuksilla on rahaa tehnyt. Jossain vaiheessa tämä tulee päättymään, että lajit eivät saa enää sellaisia tv-korvauksia kuin ovat saaneet. Ainakaan Suomessa tai Pohjoismaissa.

      Suomessa Viaplayn kautta on nähtävissä muun muassa F1, hiihdon maailmancup, jääkiekon NHL ja vapaaotteluorganisaatio UFC:n tapahtumat.

      Stenvall sanoo, että tulevaisuudessa laajan kattauksen tilalle tullee mahdollisuus räätälöidä tarkemmin, mistä maksaa.

      Viaplaylta vaaditaan kriisistä selviämisen ohella kykyä uudistua.

      – He tulevat olemaan jatkossa paljon tarkempia urheilutarjonnan ja sen suhteen, miten niitä paketoidaan.

    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kali

      Kali (devanagari: काली, IAST: Kālī) on hindulaisuudessa esiintyvä jumalatar, jota hindut pitävät äitijumalatar Devin raivoisana ilmenemismuotona. Sana ”kali” ons sanskriittia ja merkitsee 'mustaa' taikka 'aikaa'. Hän on sekä tuhon että luomisen jumalatar.

      Kali kuvataan mustaksi ja vihaiseksi tanssivaksi naiseksi. Hänen kaulastaan roikkuu pääkalloja ja vyöstään katkaistuja käsivarsia, jotka symboloivat ihmisten sanoja ja tekoja (karma). Kalin suusta roikkuu pitkä kieli, ja molemmista suupielistä valuu verinoroja. Hänellä on neljästä kymmeneen kättä, riippuen siitä mitä ominaisuuksia halutaan painotettavan. Vasemmissa käsissä on verinen miekka ja katkaistu pää jotka symboloivat egon ja syntien tuhoa ja sielun vapautumista. Oikeanpuolisilla käsillään Kali toivottaa siunausta ja kehottaa olemaan pelkäämättä. Usein Kali kuvataan seisomassa Shivan päällä. Joidenkin lähteiden mukaan Shiva oli hänen aviomiehensä. Joidenkin taas Kalin kerrotaan oleva Shivan, miehen feminiinen puoli. Toisten lähteiden mukaan taas Shivan vaimo oli Parvati, jonka inkarnaatio Kali on. Näissä lähteissä Kalin kerrotaan olleen naimaton.

      Devin suurteoista kertovan Devi-mahatmyan mukaan Kali surmasi demoni Raktabijan johtaman demoniarmeijan. Tuhottuaan armeijan Kali ja Raktabija taistelivat, mutta jokainen Raktabijan veripisara muuttui tuhanneksi jättiläiseksi. Kalin piti juoda demonin veri, jotta voisi kukistaa hänet. Joidenkin myyttien mukaan surmattuaan Raktabijan Kali alkoi tanssia villisti. Shiva tuli rauhoittamaan Kalia heittäytymällä tämän jalkoihin esittäen kuollutta. Kalin tanssi tyyntyi vasta kun hän uskoi vahingossa surmanneensa miehensä.

      Kalia ja Parvatin toista inkarnaatiota Durgaa pidetään merkityksellisinä jumalattarina, joita palvotaan erityisesti Itä-Intiassa. Heidän kunniakseen juhlitaan Durga Puja -juhlaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hölöhölö, ei uutta sateenkaaren alla.

    • Anonyymi

      Kiinasta tulee uusi virus jota he saisivat taas raha tienata ! Kuin myös Venäjältä on tulossa virus liittyen silmien ja ihon , iho alkaa kutisemaan mut silmien kanssa myöskin ongelmia! Venäjällä on diili Trumpin kanssa ! Jos Trump voita presidentiksi takaisin hän lahjoita Putinille rahoja ,jota sota voitaisi aloita Suomessa ! Nato vedetään pois ,niin ei täällä kukaan enää autaa mitään.
      Sodan toimeesta ehkä liittyen putinin yksi matkustajan laivaa menee pohjan kuten Estonian laivaa meni.(sukellusveneistä ollut jo puhetta) .
      Putinin terveysongelmat tulee esiin, hän kuole tai on jäämässä vuodenpotilaaksi pitkäksi. 2024 Uusi harman hiuksinen mies tulee presidentiksi! Suomessa tulee luonnon kanssa ongelmia, fakta .
      Yst: Mamu

      • Anonyymi

        Venäjällä uusi presidentti, harmaa hiuksinen.


    • Anonyymi

      Tuomarien kirja 16

      15 Niin nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä saatat sanoa: 'Minä rakastan sinua', vaikka sydämesi ei ole minun kanssani? Jo kolme kertaa olet pettänyt minut etkä ole minulle ilmaissut, missä sinun suuri voimasi on."

      16 Ja kun hän joka päivä ahdisti häntä sanoillansa ja vaivasi häntä, niin hän kiusautui kuollakseen

      17 ja paljasti hänelle koko sydämensä ja sanoi hänelle: "Ei ole partaveitsi minun päätäni koskettanut, sillä minä olen Jumalan nasiiri äitini kohdusta asti; jos minun hiukseni ajetaan, niin voimani poistuu minusta, ja minä tulen heikoksi ja olen niinkuin kaikki muutkin ihmiset".

      18 Kun Delila huomasi, että hän oli paljastanut hänelle koko sydämensä, niin hän lähetti kutsumaan filistealaisten ruhtinaat sanoen: "Nyt tulkaa, sillä hän on paljastanut minulle koko sydämensä". Niin filistealaisten ruhtinaat tulivat hänen luoksensa tuoden mukanaan rahat.

      19 Ja hän nukutti hänet polvilleen ja kutsui miehen, joka leikkasi hänen päänsä seitsemän palmikkoa. Niin hän alkoi saada hänet masennetuksi, ja hänen voimansa poistui hänestä.

      20 Ja Delila sanoi: "Filistealaiset ovat kimpussasi, Simson!" Kun hän heräsi unestaan, niin hän ajatteli: "Kyllä minä selviydyn niinkuin aina ennenkin ja pudistan itseni vapaaksi". Eikä hän tiennyt, että Herra oli poistunut hänestä.

      21 Silloin filistealaiset ottivat hänet kiinni ja puhkaisivat hänen silmänsä. Ja he veivät hänet Gassaan ja kytkivät hänet vaskikahleisiin, ja hänen täytyi jauhaa vankilassa.

      22 Mutta hiukset rupesivat jälleen kasvamaan hänen päähänsä sen jälkeen, kuin ne olivat ajetut.

      23 Niin filistealaisten ruhtinaat kokoontuivat uhraamaan suurta uhria jumalalleen Daagonille ja iloa pitämään, sillä he sanoivat: "Meidän jumalamme on antanut vihollisemme Simsonin meidän käsiimme".

      24 Kun kansa näki hänet, niin he ylistivät jumalaansa, sillä he sanoivat: "Meidän jumalamme on antanut käsiimme vihollisemme, maamme hävittäjän, sen, joka surmasi meistä niin monta". 16:

      25 Ja kun heidän sydämensä olivat tulleet iloisiksi, niin he sanoivat: "Noutakaa Simson huvittamaan meitä". Niin Simson noudettiin vankilasta huvittamaan heitä. Ja he asettivat hänet seisomaan pylvästen väliin.

      26 Silloin Simson sanoi palvelijalle, joka piti kiinni hänen kädestään: "Päästä minut tunnustelemaan pylväitä, joiden varassa rakennus on, nojatakseni niihin".

      27 Mutta huone oli täynnä miehiä ja naisia; myöskin kaikki filistealaisten ruhtinaat olivat siellä, ja katolla oli noin kolmetuhatta miestä ja naista katselemassa, kuinka Simson heitä huvitti.

      28 Silloin Simson huusi Herraa ja sanoi: "Herra, Herra, muista minua ja vahvista minua ainoastaan tämä kerta, oi Jumala, niin että saisin filistealaisille yhdellä kertaa kostetuksi molemmat silmäni!"

      29 Sitten Simson kiersi käsivartensa molempien keskipylväiden ympäri, joiden varassa rakennus oli, toisen ympäri oikean ja toisen ympäri vasemman käsivartensa, ja painautui niitä vastaan.

      30 Ja Simson sanoi: "Menköön oma henkeni yhdessä filistealaisten kanssa!" Ja hän taivuttautui eteenpäin niin rajusti, että rakennus luhistui ruhtinasten ja kaiken siinä olevan kansan päälle. Ja kuolleita, jotka hän surmasi kuollessaan, oli enemmän kuin niitä, jotka hän oli surmannut eläessään.

      31 Niin hänen veljensä ja koko hänen isänsä perhe menivät ja ottivat hänet ja veivät ja hautasivat hänet Soran ja Estaolin välille, hänen isänsä Maanoahin hautaan. Hän oli ollut tuomarina Israelissa kaksikymmentä vuotta.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20074014

      Tällainen on Suomen uusi tasavallan presidentti Alexander Stubb

      Katso lyhyesti videolta Alexander Stubbin uran vaiheita

      Cai-Göran Alexander Stubb, 55, on Helsingissä syntynyt politiikan ja erityisesti Eurooppa-politiikan moniottelija. Hän on toiminut muun muassa europarlamentaarikkona, kansanedustajana, pääministerinä ja ministerinä ja Euroopan investointipankin varapääjohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt useamman vuoden EU-yliopiston professorina Italian Firenzessä.

      Stubbilla on tutkinnot Furmanin yliopistosta ja Bruggen EU-yliopistosta. Furmanissa hän opiskeli valtio-oppia, kansainvälistä politiikka ja taloustieteitä, Bruggessa EU-asioita. Stubb on väitellyt London School of Economicsista tohtoriksi kansainvälisistä suhteista. Väitöskirja käsitteli Euroopan unionin joustavaa yhdentymistä ja Amsterdamin sopimusta.

      Stubb oli kokoomuksen kansanedustajana 2011–2017 ja kokoomuksen puheenjohtajana 2014–2016. Pääministerinä Stubb veti hallitusta 2014–2015.

      Stubb oli myös kolme vuotta ulkoministerinä Matti Vanhasen (kesk.) ja Mari Kiviniemen (kesk.) hallituksissa sekä kolme vuotta Jyrki Kataisen (kok.) hallituksessa Eurooppa- ja ulkomaankauppaministerinä. Juha Sipilän (kesk.) hallituksessa hän toimi valtiovarainministerinä.

      Stubb on tunnettu myös urheilijana. Hänen lempilajinsa on triathlon, jossa hän on kilpaillut säännöllisesti. Myös maratoneja on takana useita.

      Stubb on naimisissa juristi Suzanne Innes-Stubbin kanssa ja parilla on kaksi jo aikuista lasta, tytär ja poika.

      -------------

      https://yle.fi/a/74-20074017

      Analyysi: Alexander Stubb palaa kotiin voittajana – nyt hänen on helpompi onnistua
      Kokoomuksella on nyt vahva värisuora ulkopolitiikassa

      Alexander Stubb on Suomen 13. presidentti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.linnunrata.org/artikkelit/nelja-verikuuta-four-blood-moons.php

      Neljä verikuuta, punaista kuunpimennystä

      Täydelliset kuunpimennykset, jotka tapahtuvat juutalaisen kalenterin juhla-aikoina ovat hyvin harvinaisia.

      Niihin lukeutuvat vuosien 2014-2015 pimennykset.

      Näitä neljän peräkkäisen kuunpimennyksen sarjoja on ollut vain kahdeksan ajanlaskumme alusta ja niitä ei ole tulossa moneen sataan vuoteen.

      Tällainen verikuiden sarja on merkinnyt juutalaisille aina jotakin erityistä.

      Neljä peräkkäistä kuunpimennystä

      Kuten NASA:n (USA:n ilmailu- ja avaruushallinto) kuukalenteri vahvistaa, maailma näkee neljä peräkkäistä täydellistä kuunpimennystä. Tämän sarjan viimeinen pimennys on 28.9.2015
      ja näkyy myös Suomessa ja ennen kaikkea Israelissa.

      Yksittäisiä kuunpimennyksiä tapahtuu melko usein, mutta neljä tällaista pimennystä näin lähellä toisiaan on erittäin harvinaista. Niitä on havaittu vain kolme kertaa aikaisemmin yli 300 vuoteen.

      Mikä voisi olla kuunpimennyksien profeetallinen merkitys? Tässä kirjoituksessa on otteita pastori John Kilpatrikin puheesta Alabaman Mobilessa helmikuussa 2014.

      Puhe on pitkä, koska materiaali on laaja. Se on jotain muuta kuin pelkkä saarna tai opetus. Puheeseen liittyy paljon profeetallista asiaa.

      Näitä harvinaisuuksia on ollut vain kahdeksan ajanlaskumme alusta. Niitä ei ole ollut yhtään 1500 - 1800 -luvuilla.

      Niitä ei ole myöskään tiedossa moneen sataan vuoteen vuoden 2015 jälkeen.

      Tetrad historiassa
      Kun katsot vuosia 1493, 1949 ja 1967, jolloin edellisen kerran oli tedrad, mitä huomaat? Ne ovat olleet vaikeita vuosia juutalaisille. Mutta ne ovat kääntyneet lopuksi siunaukseksi.

      Vuosina 1493 ja 1494 elettiin inkvisition aikaa. Kaikkien juutalaisten piti muuttaa pois Espanjasta, elleivät he kääntyneet katolisiksi. Kolumbus purjehti Amerikkaan. Hänen laivansa rahoittivat juutalaiset liikemiehet ja hänen miehistössään oli juutalaisia. Amerikasta tuli monille juutalaisille uusi kotimaa, jossa he saivat elää vapaasti.

      Vuosina 1949 - 1950 Israelin valtion alku. Vuonna 1948 syntyi Israelin valtio. Kohta kuitenkin arabivaltiot hyökkäsivät Israelin kimppuun. Mutta Israel kesti ja voitti.

      Vuosina 1967 - 1968 oli Kuudenpäivän sota. Seitsemän arabi valtiota hyökkäsi jokaiselta rajalta Israelin kimppuun tavoitteenaan työntää juutalaiset mereen. Sota päättyi ihmeellisesti juutalaisten voittoon, joita oli lukumäärällisesti paljon vihollisia vähemmän. Israelilaiset saivat Jerusalemin takaisin 2000 vuoden jälkeen. Se tapahtui Tetradin aikaan.

      • Anonyymi

        "Vuonna 1948 syntyi Israelin valtio."

        Neturei Karta juutalaisjoukon mukaan Israelin valtion luomisesta on varoitettu raamatussa, eli se olisi kielletty. Missä se kohta on VT:ssa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vuonna 1948 syntyi Israelin valtio."

        Neturei Karta juutalaisjoukon mukaan Israelin valtion luomisesta on varoitettu raamatussa, eli se olisi kielletty. Missä se kohta on VT:ssa?

        https://theworld.org/stories/2024/03/19/neturei-karta-jewish-sect-doesn-t-believe-concept-jewish-state-israel

        "Perusasiat, joihin hän viittaa, ovat peräisin muinaisesta historiasta ja erityisesti Jerusalemin toisen temppelin ajasta. Roomalaiset tuhosivat tuon temppelin v. 70 jKr., minkä monet ymmärtävät juutalaisten diasporan lujittamisena.

        "Meidät on kielletty - sen jälkeen kun temppeli tuhottiin 2000 vuotta sitten - Jumala sanoi meille, että meidän ei pitäisi palauttaa juutalaisten suvereniteettia", Weiss sanoi.

        "Kun teimme liiton, Jumala sanoi, että meidän pitäisi mennä pyhään maahan, ja rakentaa temppeli... mutta Hän varoitti, jos emme ole sillä äärimmäisen korkealla pyhyyden tasolla, niin meidät karkotetaan Pyhästä maasta."


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuossa blogissa puhutaan pohjolasta tulevasta valosta. Sopii yhteen singaporelaisen naisen ennustukseen nousevista Jumalan kenraaleista.


      • Anonyymi

        https://astrostudio.fi/suomi-sodassa-enta-nyt/

        "Olen tehnyt astrologisen tutkielman sota-ajan astrologisista kuvioista ja niiden vastaavuudesta nykyaikaan. Pääkuviot alkavat nyt olla samoin kuin silloin. Mutta on merkittäviä erojakin. Mielestäni verta ei vuodateta, tai Suomi ei menetä maa-alueita, mutta miehitetyksi joutumista ei voi pois sulkea. Tällainen tuntuma tulevista aspekteista koostuu.
        2023, 2024, 2025…

        Näillä vuosilla Suomessa on ratkaisevasti erillaisuutta. Kuilun pohjaa ei olla vielä nähty mutta sitä kohti… kuitenkin näkymissä on käänne kohti parempia aikoja. Edessä on todella ratkaisevat ajat tulevaisuutta ajatellen."

        Ennusteissa (Jouko Pihon sivut) on annettu 2 skenaariota, joko pommitus tulee, tai sitten neuvotellaan, ja Suomi tajuaa etunsa ja antaa periksi. Venäjä invaasioi maan joiksikin vuosiksi, ja poistuu sitten, ja palkkiona luottamuksesta antaa menetetyt maat takaisin. Olen nähnyt samat skenaariot.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe