Hedelmällisyyshoitoa 4: Lauran tarina

Ei se onnistunut. Tietenkin onnistumisen todennäköisyys yhdellä kerralla on melko pieni, vaikka miehellä olisi kuinka nopeita siimahäntiä tahansa.

Muutimme mieheni kanssa Vancouveriin syksyllä jo kuukauden kuluttua yliopiston Karin panotreffien jälkeen. Kaikki oli kotona ennallaan, ja tavallaan kaikki sujui arjessa hyvin. Mieheni kävi töissä kantakaupungissa viettäen siellä suurimman osan työpäivistään, yleensä iltamyöhään asti, ja minulla oli oma arkeni liikuntaharrastusteni ja opiskeluideni parissa. Haave omasta lapsesta eli kuitenkin voimakkaasti.

Treffit Karin kanssa olivat koko syksyn hyvin muistissa. Ei ollut epäselvää, että syy Karin kanssa puuhaan ryhtymisessäni oli lapsenteko. Vaikka esitin muuta, olisin ollut valmis ryhtymään miksi tahansa panopuuksi, jos se oli ollut välttämätöntä sperman saamiseksi häneltä. Koska hän oli minulle täydellinen lapsentekomatch.

Luennolla syntynyt nopea intuitio "ohituskaistasta" oli pakko toteuttaa, vaikka se oli järkevänä itseään pitävälle naiselle hullu tempaus. Totta puhuakseni olin huvikseni miettinyt asiaa silloin tällöin jo paljon aikaisemmin, mutta en vakavissani. Tuon panoillan jälkeen oli kuitenkin tietoisuudessani tapahtunut jotain.

Minun on pakko myöntää, että olin ollut valmiiksi hyvin kiihottunut tuosta kummallisesta tilanteesta. Siis kun odotin omasta tahdostani kontallani perse pystyssä vieraan miehen kovaa ja innokasta kullia sisääni. Kari takoi kovalla mutta jäntevän pehmeällä lihastangollaan persettäni sellaisella voimalla, johon en ollut tottunut oman mieheni kanssa. Luja pumppaus tuntui kestävän hengästyttävän kauan, varsinkin, kun parhaani mukaan autoin pilluni seivästämisessä. En olisi halunnut sen loppuvan ennen oman orgasmini saapumista. Joka hetki tuntui nautittavan ihanalta. Saan edelleen pöksyt märäksi, kun muistelen sitä.

Heti kun oli ilmeistä, ettei lapsenteossa ollut tärpännyt, aloin haaveilla, että tapaisin Karin uudestaan. Win-win. Karin vikkelät siittiöt sekä hekumani täyttävä raju pano. Olin tullut epämiellyttävän selvästi tietoiseksi, että oman mieheni kanssa toivoton lapsenteko oli muuttanut seksin puuduttavaksi rituaaliksi, josta hauskuus oli kaukana.

Otin Kariin yhteyttä, kun visiittini Suomeen katsomaan vanhempiani Loimaalle varmistui. Laitoin Karille viestin anonyymistä sähköpostistani. Kerroin, että toivoisin tapaavani hänet uudelleen helmikuun ensimmäisenä maanantaina, ja että hän varmaan arvaa, miksi haluan tavata hänet uudelleen. Kari vastasi, että uskoo arvaavansa syyn. Hänellä olisi tuona iltana avoimen yliopiston infotilaisuus yliopistolla, johon voisin hyvin tulla paikalle. Vastasin lyhyesti, että se sopii minulle. En halunnut vaikuttaa liian innokkaalta, koska en halunnut vielä paljastaa kaikkia korttejani.

Tuona aamuna minulle oli hieman epäselvää, miten ilta etenisi. Ainoa asia, jonka tiesin varmasti, oli se, että halusin Karin panevan minua uudestaan. Hän ei ollut luvannut minulle mitään, oli vain kutsunut paikalle tuona iltana. Koska en tiennyt, mitä odottaa, suunnittelin tekeväni Karin homman mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi.

Puin päälleni tiukan tummanpunaisen neuleen ja vartalonmyötäisen polvipituisen mustan hameen ja sen alle sukat sukkanauhoilla ja sukkanauhavyöllä. Ilman pikkuhousuja tietenkin. Peiliin katsoessani pidin itseni varsin seksikkäänä näkynä. Treenattujen pakaroiden pysty muoto näkyi hyvin hameen alta. Olo paljaalla pyllyllä ja posliinilla pimpillä tulisi olemaan melko vilpoinen ulkona helmikuun pienessä pakkasessa ja viimassa! Mutta mikä tärkeintä, olisin Karille helppo pano.

Jos pidit tarinastani, saatan kertoa lisää miten iltani eteni :)

2

2101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suksi vittuun, runkkari.

   • Anonyymi

    😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

    ❤️ ­­N­­­y­m­­f­­­o­­m­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1305
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1217
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1155
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   58
   880
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   692
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   691
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   669
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   656
  Aihe