ON RATKAISUN AIKA!

Hyvät metsästäjät/riistanhoitajat, maa- ja metsätaloudenharjoittajat, ammattikalastajat, kokoajan laajenevan susivaara-alueen asukkaat sekä muut joita luontoasiat koskettavat!
Olemme vaikeassa tilanteessa. Olen kirjoittamani kirjan luvussa nro:4 tuonut esiin perustuslakiin pohjautuvan mallin siitä miten maatamme tulisi johtaa. Luvun johtamismalli on toteutettavissa ilman, että yhtäkään lakipykälää muutetaan. Itse asiassa perustuslain mukainen johtaminen vaatii sitä, että kansan eduskuntavaaleissa antaman mandaatin voimasuhteiden mukaan muodostetaan enemmistöhallitus, joka päätehtävänään vastaa lakien säädöstä ja muusta valtakuntamme johtamisesta.
Hallituskoalitio, jonka toiseksi suurimpaan puolueeseen allekirjoittanut itsekkin kuuluu sai aikaan historiamme metsästysmyönteisimmän hallitusohjelman. Hallitusohjelmasta olisi saatu parempikin, mutta tässä lyhyessä kirjoituksessani en ota tapahtumain kulkuun sen enempää kantaa. Joka tapauksessa lienette lukeneen kirjoittamani PS-blogin "Analyysi hallitusohjelmasta" mikä löytyy puolueemme blogisivustolta. Viitaten analyysiini, hallitusohjelman puitteissa, jos se toteutetaan oikein saamme paljon aikaiseksi, mutta väärin toteutettuna siitä tulee itsensä peilikuva.
Käytännössä mitään ei ole saatu aikaiseksi vaikka hallitus on ollut vallassa yli puoli vuotta. Huomioiden ensivuoden vaalit, ne tulevat myös viemään aikaa varsinaiselta lainsäädäntötyöltä. Nyt olisi toiminnan aika ja toiminnaksi ei voida laskea joka puolella toistettavaa mantraa suden kannanhoidollisen metsästyksen toteutumisesta tulevana talvena. Kyse on minimaalisesta 28 suden kannanhoidollisesta poikkeusluvasta jotka Riistakeskuksen julkisten hallintotehtävien päällikkö mielivaltaisesti hajauttaa ympäri poronhoitoalueen eteläpuoleisen Suomen. Poikkeusluvat tulevat menemään myös paikallisiin hallinto-oikeuksiin tulevien vihersabotöörien valitusten johdosta toimeenpanokieltoon.
Metsästys on spesifi laji ja on luonnollista, että moni kansanedustaja sekä ministeri ei tunne kyseistä tärkeää alaa riittävästi. Edellä esitetty mahdollistaa sen, että minoriteetti vaaleissa vaihtumattomien virkamiesten muodossa omaa suuren vallan ja kansa, joka äänesti vihervasemmiston oppositioon ei saa haluamiaan muutoksia. Tämän ovat jo vuosia sitten todenneet noin 30 % äänestysikäisistä jotka asioiden muuttumattomuuden takia ovat kroonisessa epäuskossa perustuslain mahdollistaman sekä myöskin edellyttämän johtamisen toteutumisesta. Myös riistaviranomaiset kuten Riistakeskus ovat täysin viherpolitisoituneita Kyseisien viranomaisten ratkaisuja, jotka eivät miltään osin vastaa sitä todellisuutta missä suurin osa metsästyslain suoran vaikutuksen alla elävistä kansalaisista elävät tuetaan Luonnonvarakeskuksen häikäilemättömästi manipuloiduilla tutkimuksilla. Oikeuslaitoksemme on puolueellinen ja sen päätökset kuullostavat metsästystä tuntevien korvissa yhä enemmän ja enemmän totuudesta vieraantuneilta. Lisäksi politisoitunut, näennäisesti riippumaton media, metsästysmedia mukaanluettuna toistaa vihreää valhetta.
Olemme siis huomattavien haasteiden keskellä. Kehoitan kaikkia sotilasterminologian mukaisesti antamaan "tulitukea" politikoille jotka tekevät parhaansa vanhakantaisen suomalaisen metsästyksen pelastamiseksi. Edellä esitetty tulitukipyyntö käsittää käytännössä seuraavaa:
-Välittäkää tietoa Metsästyskirjasta, asiaakin tuntematon joka lukee kirjoittamani teoksen ajatuksella saa metsästyksestä/ muusta siihen liittyvästä todellisen kuvan. Nettiversion lisäksi Metsästyskirja on ostettavissa hyvin varustelluista kirjakaupoista ja se olisi mitä mainioin joululahja Riistakeskuksen aikakaudella metsästyskoulutuksen saanneelle henkilölle tai lukijalle joka on kiinnostunut luonnosta ja sen hoidosta mutta ei itse metsästä.
-Vieroksun lähtökohtaisesti lakkoja ja kannatan terveessä hengessä toteutettua talkootyötä. SRVA-toiminta ei ole sitä! Ehkä konkreettisin asia mitä yksittäinen metsästäjä/metsästysseura voi tehdä on irtaantua SRVA-toiminnasta ja muista vapaaehtoisuuteen perustuvista hankkeista. Jos osallistumme niihin, annamme hiljaisen hyväksynnän vihreille taustavaikuttajille. Jos eroamme niistä, se on näkyvin ja tuntuvin toimi mitä yksittäinen metsästäjä voi tehdä. Asiasta koituu valitettavaa haittaa poliisille sekä maa- ja metsätaloudelle. He kyllä ymmärtävät, tekemättömyys koituisi vielä suuremmaksi haitaksi koska lainsäädäntö ei muuttuisi.
-Irtaantukaa HELMI-ohjelmaasta, olette siinä vain rengin roolissa kuten Metsästyskirjan luvussa nro:5 tuon esille. Projektit kääntyvät metsästäjiä ja eritoten maanomistajia vastaan. Moni varoitukseni on jo toteutunut ja yhteistyö vihreiden kuten radikaalin BirdLife-Suomen kanssa ei tule päättymään hyvin.
-Kuten aikaisemmin mainitsin, ensivuonna on useammat vaalit. Käykää kertomassa kentälle jalkautuneille poliitikoille metsästyspolitiikan katastrofaalisesta tilasta, järkevät kyllä kuuntelevat!
PALSTATILAN JOHDOSTA JATKUU SEURAAVASSA OSIOSSA!

6

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedustelkaa myös vaalityötä tekeviltä politikoilta syytä siihen miksi monesta kansallemme yleishyödyllisestä leikataan, mutta veronmaksajien rahoja käytetään kohtuuttomasti viherbyrokratian pyörittämiseen. Ympäristöministeriö on tarpeeton, Ruotsin oikeistohallitus lakkautti omansa itsenäisenä toimijana valtakautensa ensimmäisellä viikolla. Riistakeskuksen budjetti paisuu saman aikaisesti kun rahainkäytön "läpinäkyvyys" vähenee. Mielivaltaisia ELY-keskuksia tuetaan lähes 200 miljoonalla eurolla vuodessa ja Luonnonvarakeskus etsii 80 miljoonan euron edestä suden ulostetta saamatta, tai toisin sanoen haluamatta saada mitään aikaan. Metsäkeskus taas rikkoo metsänomistajien perustuslaillista omaisuuden suojaa yli 40 miljoonalla eurolla sekä HELMI/SOTKA-projektit saivat jatkoa, joka tarkoittaa myös lisärahoitusta. Edellä esitetty, kiteytetty viherpolitisoitunut byrokratiahimmeli tulisi saada säästölistalle!
      -Riistakeskus pyytää nettisivuillaan vastaamaan kyselyynsä omasta toiminnastaan. Vaikka Riistakeskuksen kyselyt ovat tyyliä "kun itse kysyy ja itse vastaa saa haluamansa" ottakaa tehtäväksenne vastata. Ainakin kyseinen omansa pettänyt viherorganisaatio saa itse tuntuvan osoituksen siitä, että "poliittinen tuuli" on kääntymässä myrskyksi!

      Arno Westerholm
      Luutnantti ammattiriistanhoitaja/metsästäjä
      metsätaloudenharjoittaja PS-poliitikko

      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus!


    • Anonyymi

      Jälleen tämä kommentti piilotettu vastustajien öyhötysten alle.

    • Anonyymi

      Voi mite itsekäs Voi vain olla .

      • Anonyymi

        Et vieläkään ole päässyt äidinkielen alkeet kurssille. xD


    • Anonyymi

      RIISTAKESKUS ANTANUT KAIKILLE KUUDELLE HAETULLE SUDENKASTOLUVALLE KIELTEISEN PÄÄTÖKSEN. ÄLKÄÄ OSALLISTUKO TÄHÄN VALEKANNANHOIDOLLISEEN, POIKKEUSLUPAPERUSTEISEEN FARSSIIN. IRTI SRVA:STA JA KAIKISTA MUISTA VIHERPOLITISOITUNEISTA PROJEKTEISTA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      56
      742
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe