Jukola rakas kotipaikkani.

Anonyymi-ap

Olen perustanut kotini jukolaan. Rakastan asua täällä. Ihmiset ovat ihania. Kaikenlainen erilaisuus tuntuu meitä täällä yhdistävän. Tori on kesällä upea ja niin eloisa. Lemmikeitä piisaa ja villieläimiä. Luonto on lähellä, järvet ja metsät luontopolkuineen. Odotan jo kevättä ja elämää puistoissa penkeillä istuskellen. Toivottavasti muutkin kokevat alueen mukavana.

Paikallinen asukas.

29

541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki pummit asuu jukolas.

    • Anonyymi

      Itsekin tykkää Jukolasta vaikka en asu siellä. En ymmärrä miksi sillä on huono maine. Vihreää ja ihanat pellot helteessä oikein heilimöi. Ainoa vaan että tuosta ns torista tuli autio ja epämiellyttävä kun sieltä vietiin baarit ja kahvilat. Nykyinen s-market on omituisen kliininen ja siellä on sellainen sairaalamainen, kumimainen haju joka ei vaan poistu. Se vanha s-market oli kiva. Pulsuista en sano mitään, koska ne kiihottaa jotain palstalaisia niitä samoja jotka valittaa aina muuntamobaarista.

      • Anonyymi

        On tosi ikävä jukolan mäntybaaria siellä tuli aikoinaan jopa nukuttua öitä.


    • Anonyymi

      Kesällä on mukava ottaa kuppia jukolassa. Itse pidän suosikki paikkoinani jukolanraitin penkkejä sekä toria. Kaljaa voi hakea s marketista ja pääsee vessaanki samalla. Naiset täällä super nättejä, kelpaa vilkuilla.

      • Anonyymi

        Kännissä siiderivalaskin kelpaa sehän tuon selittää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kännissä siiderivalaskin kelpaa sehän tuon selittää

        Matkailu avartaa. Katuma on sentään aina Katuma.


    • Anonyymi

      Jonkinlainen uudisrakentaminen olisi jukolaan tervetullutta. Jos pelloille rakentaisi yhden tai useamman taloyhtiön lisää. Se varmasti lisäisi tyhjien liikehuoneistojen kysyntää jukolan ostarilla. Torilla ihmiset ovat kesäisin ihania mutta palveluita voisi vähän kehittää. Nyt on saapunut uutena tämä bubas grilli. Onko sitä kukaan käynyt kokeilemassa?

      • Anonyymi

        Suoli arkkitehti taas vauhdissa. Onko päivän eka jo korkattu?


    • Anonyymi

      Jukolassa on sentään elämää. Kakarat leikkii pihoilla ja hyppii ikkunoista. Jos kävelet iltaisin jossain muussa kaupunginosassa niin ei näy missään ihmisiä. Kaikki on vaan himassa tai autoissaan.

    • Anonyymi

      #Hämton - Suomi sanakirja

      kehitys (#häm.), taantumus (suom.)

    • Anonyymi

      Itsellä ei ole lapsia, mutta jukola-nummi alueella näitä kouluja ja päiväkoteja tuntuu piisaavan. Lapsiperheitä on paljon joten varmasti lapsilla kavereita. Myös me työttömät ja eläkeläiset löydämme juttukaverin helposti. Muista kaltaisistamme. Jonkinlainen festivaali myös sopisi jukolaan. Kesällä voitaisiin järjestää muusiikkia ja muuta mukavaa. Torilla ja kaupan parkkipaikalla voisi juhlat järjestää. Luontevasti voisi juhliat levittäytyä jukolanraitin ja nummen ostarin suuntaan. Esim koko viikonlopun kestävä jukola fest. Varmaan saisimme porukkaa myös muualta hämeenlinnasta. Tuollaiset tapahtumat tuppaavat yleensä kasvamaan kuin itsestään. Voisihan jukola olla hämeenlinnan kuumin tapahtuma lähiö.

      • Anonyymi

        Helsinkiläisissä ja vantaalaisissa lähiöissä on tällaisia isoja lähiötapahtumia. Miksei Jukolassakin voisi olla kyläfestarit. Jos siellä on aktiivisa eläkeläisiä tai työttömiä niin ensin ry -pystyyn ja sitten tukianomuksia kaupungille ja muille tahoille.


      • Anonyymi

        Jonkinlainen kiertävä sekatavarakauppakin olisi kiva, sellainen kuin vanhanajan kauppa-autot, mutta sekatavaralla täytettynä.
        Ass-ketju tietenkin olisi kateellinen ja torppaisi käytännön jollain keinolla, heidän rautaruukkia suuremmassa prismassaanhan käyvät kaikki auton omistavat. Köyhät voivatkin sitten kulkea vuodesta toiseen samoissa rikkinäisissä vermeissään.


    • Anonyymi

      Jukolan torille pitäisikin houkutella kiertäviä kaupustelioita. Vaatetta ja muuta sekatavaraa voisi siinä hyvin ihmisille kaupata. Myös jonkinlainen pelimanni voisi torilla esiintyä. Luulisi että joku jukolan romaneista olisi soittotaitoinen. Laulaakin voisivat, vaikka vanhaa kunnon hortto kaaloa. Makkaran paistoa voisi myös järjestää.

      • Anonyymi

        Kiertävää kauppamiestä nimitettiin ”laukkuryssäksi” ennen vanhaan, kun kulkivat myymässä huiveja ja muuta tavaraa talosta taloon. Heitäkö tarkoitat.


    • Anonyymi

      Nuoriso voisi tehdä räppiä jukolasta. Vähän you man motherfucker touhua kehiin. Se voisi nostaa jukolan profiilia.

      • Anonyymi

        Kotiviinifestarit olisi kova juttu Jukolassa kun niin monessa asunnossa jo nykyäänkin kuulemma poika porisee. Erilaisia maistiaisia voisivat tarjoilla vaikka siinä torilla ja kovimmat Jukolan bulsut voisivat sitten festari-illan päätteeksi valita vuoden kotiviinin Jukolassa.


    • Anonyymi

      Kannatetaan! Olen itse innokas kiljun valmistaja. Olen sitä usein torilla myös nauttinut ja tietty ympäri jukolaa. On kelvannut muillekkin jukolalaisille. Jotain marjoja kun lisää joukkoon se muuttuu viiniksi. Ensi vuonna täytyy alkaa viemään eteenpäin jukolan kotiviinijuhlia.

      • Anonyymi

        Sopisiko iskulauseeksi esim. ”Juodaan Jukola maailmankartalle”?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopisiko iskulauseeksi esim. ”Juodaan Jukola maailmankartalle”?

        Sä olet varmaan sit se Jukolan Hannes Kolehmainen?


    • Anonyymi

      Mahtavia ideoita, ensi vuosi on täydellistä aikaa kehitää jukolaa ja tännu uusia tapahtumia. Juomista ei sillai tarvitse kehitää kun se jo hyvin osataan. Kotiiviini juhlat ja muutenkin ihmisten mukava yhdessäolo esim torilla kaipaaavat vain vähän nostetta. Kulkukauppiaan olisi hyvä tuoda torilli viinin ja oluen valmistukseen liittyvää rekvisiittaa. Pontikka vehkeitä ei voi torilla kaupitella. Täytyy muistaa että poliisit hakevat s marketista evästä.

    • Anonyymi

      Outoa ettei tuolla ole edes grilliä. Torilla keskustassa taitaa olla muutama. Käykö ihmiset ostamassa mättönsä sieltä kebulasta vai miksei grillikulttuuri kukoista Jugissa?

      • Anonyymi

        Ranut on nytkin uunissa. Kilo xtra ranuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ranut on nytkin uunissa. Kilo xtra ranuja.

        Joku tori vois olla mist vois ostaa pöllityn fillarinsa takas.


    • Anonyymi

      Tänne on ilmaantunut liikuteltava bubas grilli. Tuossa se on torilla seissyt jo jonkin aikaa. En tiedä minkä tasoinen grilli on kyseessä.

      • Anonyymi

        Halalia ja suitsukkeita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halalia ja suitsukkeita

        Voisitko hieman tarkentaa. Tulee vaikutelma että liha olisi halal ja jotain pilveä myytäisiin grillistä.


    • Anonyymi

      Jukolan s marketissa on monta oikein herkkua myyjätärtä. Kaupalla voisivat teettää tyttökalenterin ennen vuodenvaihdetta. Kyllä kelpaisi ensi vuonna aina kääntää kuukautta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe