Missä talkoo henki?

Anonyymi-ap

Hallituksen päätökset pitää hyväksyä, kansalaiset ovat antaneet mandaatin. Tarvitaan vielä veronkorotuksia että saadaan valtion talous kuntoon. Me perus Suomalaiset seisomme kaikkien päätösten takana, vapaa matkustajilta pitää leikata.

27

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Me perussuomalaise ymmärrämme, että varakkaat ovat kanssamme paras osa. He tekevät kaikkensa maamme hyväksi. Ay-tuholaiset vain tekevät työtä Putinin eteen.

      • Anonyymi

        Persut on äärioikealla istuva juntti rasisti puolue jota kukaan täysjärkinen ei äänestä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut on äärioikealla istuva juntti rasisti puolue jota kukaan täysjärkinen ei äänestä

        Näin on. Erittäin vajaata ,vastenmielistä porukkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut on äärioikealla istuva juntti rasisti puolue jota kukaan täysjärkinen ei äänestä

        Ahaa, niinkö? Persujen äänestäjät ovat keskimääräistä viisaampia, jotka omaavat matemaattiset taidot, kirjoitustaidon sekä lukemisen taidon. Lisäksi me persut ymmärrämme talouden hoidon. Emme ole toisten taskuilla loisivia vihervassareita, joiden tärkein "työ" on pitää kulmakuppiloita pystyssä, huumediilereitä kultavitjoissa sekä ulosottomiehet kiireellisinä Me persut olemme sitä ikäluokkaa, jollois pisa-tuloksetkin oli maailman parhaat.
        Sinä ja kaltaisesi, kuulutte menetettyyn sukupolveen. Sinuna (teinä) olisin häpeissäni luuseruudesta. En edes sääli teitä. Kun työnteko ei hyvällä maistunut, niin yritetään pahalla. Täyden kympin (10) annan tälle hallitukselle, joks on koottu demokraattisesti, kansan tahtoa kuunnellen. Toisin kuin edellinen hallitus, jossa istui luuserit!


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­­y­m­­­f­­o­­m­­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18162862a

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Orpon ja Purran hallitus on panneet Suomen aivan sekaisin. Sokea reettakin näkee, näin on päässyt käymään.
      Huononpaan vaan syöksytään . Vuoden päästä on kamalasti mökkiä ja kämppää myynissä, kun asumistuet loppuvat puoli suomelta pois.
      Tuntuu mahdottomalta, miten tämä puoli Suomea pärjää sitten, kun heiltä on kaikki tuet viety pois? Kaiken kukkuraksi ministeri Purralla nyt aikomus nostaa ruuan verotusta. Huh, huh. .

      • Anonyymi

        Täällä ulisee näköjään vain ne, jotka elää tukiaisilla. Itsellä orjapalkka, velkaa ja auto, joka on pakko olla, että pääsee orjatyötään harrastamaan. Tukiaisia en saa, enkä kyllä kehtais ruinatakkaan. Jätän kulutuksen niin minimiin, kun pystyn. Ruokaa on pakko ostaa, kuteet käytän loppuun, huvituksia -ei mitään ym ym.. No se kaikki on pois myös valtion kassasta.
        Pärjään, olen tottunut tähän vaikka enimmän osan työelämästäni olin hyväpalkkainen, potkujen jälkeen pääsin enemmistön (köyhälistön) joukkoon. En edes kuvitellut, että pystyisin pitämään samaa elintasoa, sopeuduin tilanteeseeni. On paljon asioita, joista voi luopua ja hyvän mielen saa aikaiseksi se, että kaikki kulutuksen karsiminen on pois myös yhdestä pohjattomasta nielusta. Kerjuulle vaan eduskuntatalon rappusille. Siellä pitäis saada olla rauhassa, kun ei istu ajotiellä, ei haittaa työssäkäyvien ja eliitin elämää. No voi se vähän talon eliittiä häiritä tuo totuus, mutta pysykööt poissa ikkunasta kyttäämästä


      • Anonyymi

        Kyl se työ alkaa maittamaan. Olen vittuuntunut elättämään loisia pienestä palkastani.


      • Anonyymi

        Hallitus on tehnyt oikeita ratkaisuja. Tuet pienemmiksi ja ihmiset töihin. Samat konstit käyttöön kun Saksassa 2000 luvun alussa


    • Anonyymi

      TUO ON PAHAINEN TROLLI, EI PERSUT KIRJOITTELE NOIN, POISTAKAA TÄMÄ

      • Anonyymi

        Böööö !


    • Anonyymi

      Hyvä kysymys tuo "talkoohenki". Ei sitä enää ole kuin vanhemmilla. "Minä Minä Minä" on tämän päivän trendi ja vähän muutakin (selviää kirjoituksen lopusta). Itse muistan yhdeltä työpaikaltani sen, että firman kassa oli tyhjä, niin otettiin talkoohenki käyttöön. Luovuttiin kesälomarahoista siltä erää, palkka kyllä saatiin. Kaikki tajusi, että muuten voi lähteä työpaikka. Talkoohengessä painettiin töitä, kun olisi oma firma kyseessä ja lopussa kiitos seisoi. Saatiin lomarahat ja vähän ekstraa päälle. Työntekijät oli tyytyväisiä ja työn ilo ja töiden teko extraantui, työmoraali oli korkealla, kun tiedettiin, että varmasti saadaan joululahjarahaa, kuten aina saatiinkin.
      Sitten tuli muotiin "pörssiin listautuminen".
      Sen mukana irtisanomiset, kaikki työt jäi harvempien hartioille, loppui jouluraharahat, jotka oli kiitoksena hyvästä vuodesta, kun tulos kasvoi kasvamistaan. Ne joululahjarahat menikin sitten siitä alkaen osakkeiden omistajille. Osakkeiden omistajille, jotka ei hikitippaakaan vuodattanut niiden rahojen eteen ja ne, jotka sen työn teki/tekee edelleen, jäi/jää nuolemaan näppejään. Irtisanomiset jatkuu, yhä vähempi työntekijä määrä tekee irtisanottujen työt ja osakkeiden omistajat lihoo ja paisuu.
      Kaikkien pitäisi ymmärtää se, onko tyytymätön, väsynyt työntekijä tuottava? Ei ole.

      • Anonyymi

        tarinan kertoja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tarinan kertoja...

        Minäkö?
        Siinä oli sinulle faktaa.
        T. Liki 50v töissä olleena


    • Anonyymi

      Vuoden alusta alkaa todellakin kansakunnan talkoot Suomessa. Ministeriö ynnännyt, että lisää säästöjä ja leikauksia tarvitaan jopa 1,5 miljardia euroa jo aiemman 5 miljardin euron lisäksi.
      Verotus ja ruuan verotus ilmeisesti nousee. Varmaan kaikki nousee ja yhteiskuntaa ajetaan alas. - Pitäisi kyllä ruveta myöskin leikkaamaan kansanedustajien ja hallituksen leveistä palkkioista ja eduista samalla mitalla, sekä presidentin eduista, että virkamiehiltä niin kuin leikataan kansalta.
      Aivan jo tasavertaisuudeksi sekä talkoohengeksi.

      • Anonyymi

        Päinvastoin tekevät. Kohta Purra nostaa palkkansa kaksinkertaiseksi ,että riittää uusiin kolttuihin rahaa. Ja kun pitäisi päästä kampaajallekin kun mollamaijatyyli on loppujen lopuksi kamalan näköinen. Luulevat variksenpelätiksi.


    • Anonyymi

      Ette seiso. Vain varakkaat persut sekä rutiköyhät mielisairaat seisotte.

      • Anonyymi

        Juuri noin.


    • Anonyymi

      Pummit töihin. Tuet pois, ja vaikka käpyjä keräämään. Tänä vuonna 40ke veroja tähän paskamaahan ja kaupunkiin. Mitähän sillä sain? Lisää veroja ensvuonna?

      • Anonyymi

        No ainahan voit muuttaa vittuun, jos ei meno miellytä?


    • Anonyymi

      Kröhöm.. se on perussuomalaiset. Ei perus suomalaiset. Eikai tuollaista moniosaajapuoluetta kukaan täysijärkinen äänestä.

      • Anonyymi

        Aivan .... täysjärkinenhän ottaisi vaan velkaa kun sitähän ei tarvitse maksaa takaisin vai miten se rikollispormestari sanoi.


    • Anonyymi

      Lukekaa ihmiset Mestarin kirjaa ja äänestäkää Mestaria. Se on viisas mies ja sopiva kansakunnan johtaja!

    • Anonyymi

      Halla-aho on viisas mies ei syyttä Mestariksi kutsuttu.
      Muuten.
      Persujen touhut on kyllä takinkääntäjä puolue sitten viimeisen päälle.
      Soinia aikoinaan haukuttu mutta nyt nämä nykyiset ovat täysin EK alamaisia ja kokoomus nauraa kun piika Purra tekee likaisen työn.
      Ovat ajaneet nyt itsensä sellaiseen sotkuun, että tuskin siitä selviävät.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe