Hartsa sai 140 000 puntaa

Anonyymi-ap

Ja tuomari hylkäsi 15 väitettä 33:sta tapauksesta. Mutta mediayhtiö oli tarjonnut Harrylle ennen oikeudenkäyntiä 200 000 puntaa, jotta tämä ei olisi mennyt oikeuteen vaan juttu olisi soviteltu ilman kallista oikeudenkäyntiä. Koska mediayhtiö oli tehnyt sovintoesityksen, eikä Harry suostunut siihen, joutuu hän maksamaan omat oikeudenkäyntikulunsa eli ilmeisesti saman verran kun sai nyt rahaa. Kannattiko?

21

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tottakai !
      Näin saatiin oikaistua ne paskat mitä lehdistö teki
      Tämä on kyllä vasta hyvin pieni osa tästä kaikesta
      Prinssi Harry sanoo, että "tämä on hieno päivä". kun hän myönsi 140 600 puntaa puhelimen hakkerointivaatimuksesta sanomalehteä vastaan ​​High Courtin tapauksessa
      UUTISKIRJE

      KOTI
      ROYALTY
      Prinssi Harry sanoo, että "tämä on hieno päivä". kun hän myönsi 140 600 puntaa puhelimen hakkerointivaatimuksesta sanomalehteä vastaan ​​High Courtin tapauksessa
      Tuomio Duke of Sussexin asiassa Mirror Group Newspapersia vastaan ​​annettiin perjantaina
      PÄIVITETTY 2 TUNTIA SITTEN
      Prinssi Harry High Courtissa maaliskuussa 2023
      Matthew Moore
      Matthew Moore
      ONLINE-UUTISTOIMITTAJA
      JAA TÄMÄ:
      Prinssi Harry on saanut 140 600 puntaa, kun hän nosti High Courtin puhelimeen hakkerointikanteen Mirror Group Newspapersia vastaan.


      Tuomari Fancourt totesi perjantaina antamassaan tuomiossa, että kyseessä oli "laaja" puhelinhakkerointi yleensä Mirror Group Newspapersin (MGN) toimesta vuosina 2006–2011, "jopa jossain määrin" Levesonin mediastandardeja koskevan tutkimuksen aikana.

      Tuomari katsoi myös, että herttuan puhelin oli luultavasti hakkeroitu "vaatimattomassa määrin". kustantajalta.


      Lukiessaan Harryn puolesta lausunnon High Courtin ulkopuolella, hänen asianajajansa David Sherborne sanoi: "Tänään on hyvä päivä totuudelle ja vastuullisuudelle. "

      Katso hetki alta...

      KATSO: Prinssi Harry pitää puhelinhakkerointipäätöstä "suurena päivänä totuudelle"
      Tuomari Fancourt tiivistelmässään: "Olen näin ollen myöntänyt Dukelle vahingonkorvauksen jokaisesta artikkelista ja laskusta, joissa laiton tiedonkeruu on todistettu.

      "Olen myös myöntänyt lisäsumman korvatakseni herttua täysin kärsimyksestä, joka johtuu häneen ja hänen läheisiinsä kohdistuneesta laittomasta toiminnasta.

      "Ymmärrän, että Mirror Group ei ollut vastuussa kaikesta laittomasta toiminnasta, joka kohdistui herttuaan, ja että suuri osa lehdistön herttuaa kohtaan vuosien mittaan harjoittamasta sortavasta käytöksestä ei ollut ollenkaan laitonta.

      "Mirror Groupilla oli siis vain pieni osa kaikessa, mitä herttua kärsi, ja tästä syystä vahingonkorvaus on vaatimaton."

      PRINSSI HARRYN LAUSUNTO KOKONAISUUDESSAAN
      "Tänään on hyvä päivä totuudelle ja vastuullisuudelle. Tuomioistuin on päättänyt, että laitonta ja rikollista toimintaa harjoitettiin kaikissa kolmessa Mirror Groupin sanomalehdissä (The Mirror, The Sunday Mirror ja The People) tavanomaisesti ja laajalti yli vuosikymmenen ajan.

      Haluan kiittää lakitiimiäni siitä, että se on onnistunut purkamaan Mirror Group Newspaperin ylimpien johtajien, lakiosaston ja toimittajien vannomat todistukset, jotka ainakin kääntyivät oikeuteen, toisin kuin heidän kollegansa, jotka ehkä pelkäsivät tehdä sitä liiankin. niin.

      Tämä tapaus ei koske vain hakkerointia; kyse on järjestelmällisestä laittomasta ja kauhistuttavasta käytöksestä, jota seuraa salailu ja todisteiden tuhoaminen, jonka järkyttävä laajuus voidaan paljastaa vain näiden menettelyjen kautta. Tuomioistuin on havainnut, että Mirror Groupin hallituksen pääjohtajat, heidän lakiosastonsa, ylin johtajat ja toimittajat, kuten Piers Morgan, tiesivät selvästi näistä laittomista toimista tai olivat mukana siinä. He jopa valehtelivat valan alla parlamentille, Levesonin tutkimuksen aikana, pörssille ja meille kaikille siitä lähtien.

      Matka oikeuteen voi olla hidas ja tuskallinen, ja sen jälkeen kun kanteeni esitin melkein viisi vuotta sitten, minua ja perheeni kustannuksella on käytetty kunniaa loukkaavia tarinoita ja uhkaavia taktiikoita. Ja niin, kuten minäkin olen oppinut tämän prosessin aikana, kärsivällisyys on itse asiassa hyve – varsinkin kostojournalisminToivon, että tuomioistuimen havainnot toimivat varoituksena kaikille mediaorganisaatioille, jotka ovat käyttäneet näitä käytäntöjä ja vastaavasti valehdelleet niistä. Mirror Groupin toimet olivat niin harkittuja ja harhaanjohtavia, että heidän mallinsa tuhota todisteita ja salata laitonta toimintaansa jatkui itse oikeudenkäynnissä ja, kuten tuomari on todennut, vielä tänäkin päivänä
      Olen iloinen, että voitin asian, varsinkin kun otetaan huomioon, että tässä oikeudenkäynnissä tarkasteltiin vain neljännestä koko vaatimuksestani. Siitä huolimatta on selvää, että Mirror Groupin sitkeät yritykset väittää, että väitteeni oli heidän neuvojaan lainaten "fantastinen" ja kuului "täydellisen spekulaation piiriin" ja että "ei yksinkertaisesti ollut mitään todisteita" Minut hakkeroitiin, "zilch, zero, nil, nada, niente ei mitään", olivat täyttä hölynpölyä ja niitä käytettiin ilkeästi hyökkäämään hahmoani ja uskottavuutta vastaan. Kuten Mirror Group kuitenkin tarkoitti, näitä onttoja ääniä levitettiin etusivuille ja verkkoalustoille ja seuraavan päivän aamun televisio-ohjelmiin. Tuomioistuin on itse asiassa vahvistanut, että kaikki neljä kantajaa joutuivat vastaajaviestien kuunteluun ja laittomien tietojen keräämiseen. Mutta kukaan ei olisi uskonut, että näin oli, koska tämä oikeudenkäynti on käsitelty Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

      • Anonyymi

        Hahaa. Kaikki tämä käräjöinti johtuu siitä, että Hartsan rouva kärähti kiusaamisesta ja paljastui pahemman sortin narskuksi, minkä kyllä hoksaavimmat ovat tajunneet alusta alkaen. Nyt pariskunta yrittää saada huomion kaikkeen muuhun kuin itseensä ja luulevat, että ihmiset unohtaa sen, millainen syöjätär tämä nainen on. Ei tule onnistumaan, vaikka kuinka kaivavat ja osoittavat vikoja muista. Hirveä pariskunta.


      • Anonyymi

        Onko tuo sinun Prinssi Harry kiinnostuksesi ihan tervettä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuo sinun Prinssi Harry kiinnostuksesi ihan tervettä?

        Aijoin tarkentaa kommettiani aloittajalle tarkoitetuksi, mutta sopii kaikille yhtä paljon.


      • Anonyymi

        Maailmassa säilyisi rauha jos ahneus hiukan vähenisi ja tämä helvetin salakuuntelu vakoilu seuraaminen KAIKILLA on omat mielipiteet ja elämä. Turha niitä on vakoilla muilta kuin väkivalta rikollisilla.


    • Anonyymi

      Taidat olla samanlainen typerys kuin Harry? Mediayhtiö oli myöntänyt jo hakkeroinnin ja tarjosi siitä isomman summan ilman oikeudenkäyntiä. Harryhän paljastui tuomarin kuulemisessa typerykseksi. Mikä nyt ei ollut mikään yllätys.

      • Anonyymi

        No, heidän pointti onkin näissä käräjöinnissä se, että kun koko ajan syytetään milloin ketäkin ja mistäkin, niin Meghanin omat rötökset jää taka-alalle. Ja Rouva on se, joka psyykkaa hartsaa näihin käräjähommiin, itse hieroo käsiään tyytyväisenä, kun saa sotkettua muiden välit, kun omat on jo sotkettu.


    • Anonyymi

      Piers Morgan antoi julkisen lausunnon, jossa sanoi, että Omid Scobie valehteli oikeudessa ja sanoi, että Harry on julkisuudessa hyökäynnyt aiheettomasti perheensä kimppuun huolimatta siitä, että kaksi sen vanhinta jäsentä oli kuolemassa. Piers myös sanoi, että vain yksi artikkeli jonka taustasta hän ei tiennyt oli kirjoitettu ilmeisesti hakkeroinnin tuloksena. Muut väitteet nimittäin hylättiin oikeudessa. Kovaa tekstiä.

    • Anonyymi

      noin 1,8 miljoonaa kruunua tuli rahaa yksistään tästä

    • Anonyymi

      Piers Morgan on varmaan harmissaan , nyt jäi turhat solvaamiset tältä osin .loistavaa Harry

    • Anonyymi

      Miksi kohujulkkikset Meghan ja Harry ovat vieläkin täällä kuninkaalliset-osiossa? He tienaavat elantonsa nykyään kohuista ja roskajulkisuudesta Amerikassa. Eikä heillä ole enää mitään yhteyksiä tai kontakteja kuninkaallisiin Euroopassa.

      Brittipoliitikkojen joukosta on alkanut kuulua vaatimuksia, ettei kuninkaallisia arvonimiä enää jaettaisi niin laajalle. Muut Euroopan kuningashuoneet ovat jo riisuneet prinssi- ja prinsessatitteleitä osalta hovin perheen jäseniä, jotka eivät enää ole merkittäviä hoville. Britteihinkin tämä tulee varmasti piakkoin, ja vaaravyöhykkeellä tietenkin ovat ensimmäiseksi monarkiaa loanneet henkilöt ja ulkomailla vakituisesti asuvat. Roskajulkisuudessa ja oikeussaleissa kroonisesti pyörivistä puhumattakaan!

    • Anonyymi

      Britanniassa korkein oikeus on määrännyt iltapäivälehtien kustantajan Mirror Group Newspapersin (MGN) maksamaan prinssi Harrylle korvauksia laittomasta tiedonkeruusta. Lehtiyhtiö joutuu maksamaan prinssille 140 600 punnan eli noin 163 800 euron vahingonkorvaukset.
      Tässä ei ollut rahasta kyse
      Parasta täss on se että ne puheet vainoharhaisuudesta mitätöitiin
      Hänhän on mukana myös näiden muiden julkkisten oikeuden käynneissä
      Tämä oli parasta mitä voi tapahtua

      • Anonyymi

        Puheita vainoharhaisuudesta ei tällä kyllä mitätöity. Onhan se Suomessakin ollut tiedossa jo viime vuosituhannella, että aikoinaan on puhelimia kuunneltu ym. mehukkaiden lehtijuttujen toivossa. Onhan näistä jo aiemmin esitetty julkisia anteeksipyyntöjä ja oikeussalien ulkopuolella sovittu juttuja.

        Kaikesta laittomasta tiedonkeruusta ja törkyisistä lehtijutuista huolimatta Harry oli ennen vuodesta toiseen suosituin kuninkaallinen Ellun kanssa. Kansa Briteissä ja muuallakin söi Harryn kädestä ja hänelle avautuivat ovet ihan minne vaan. Kaikki, mihin hän ryhtyi, menestyi.

        Mutta eipä ole Harry enää sen enempää suosittu kuin menestynytkään. Eikä todellakaan asiat sillä paremmaksi tule, että hän jonkun takavuosien tähtien kanssa kaivelee ikivanhoja kohujuttuja 90-luvulta, joita korkeintaan jotkut rollaattorivanhukset enää muistavat. Jos muistihäiriöiltään vielä kykenevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puheita vainoharhaisuudesta ei tällä kyllä mitätöity. Onhan se Suomessakin ollut tiedossa jo viime vuosituhannella, että aikoinaan on puhelimia kuunneltu ym. mehukkaiden lehtijuttujen toivossa. Onhan näistä jo aiemmin esitetty julkisia anteeksipyyntöjä ja oikeussalien ulkopuolella sovittu juttuja.

        Kaikesta laittomasta tiedonkeruusta ja törkyisistä lehtijutuista huolimatta Harry oli ennen vuodesta toiseen suosituin kuninkaallinen Ellun kanssa. Kansa Briteissä ja muuallakin söi Harryn kädestä ja hänelle avautuivat ovet ihan minne vaan. Kaikki, mihin hän ryhtyi, menestyi.

        Mutta eipä ole Harry enää sen enempää suosittu kuin menestynytkään. Eikä todellakaan asiat sillä paremmaksi tule, että hän jonkun takavuosien tähtien kanssa kaivelee ikivanhoja kohujuttuja 90-luvulta, joita korkeintaan jotkut rollaattorivanhukset enää muistavat. Jos muistihäiriöiltään vielä kykenevät.

        GOOGLE LUKEE SUN SÄHKÖPOSTIT JA KUUNTELEE SUN PUHELIMET JA MITÄ HUONEESSA PUHUTAAN ! ÄÄNITOIMINNOT


    • Anonyymi

      Meghan ja Harry keräävät rahaa ensi vuonna ansaittuaan 100 miljoonaa puntaa vuonna 2023
      Meghan Markle ja prinssi Harry onnistuivat saamaan tuottoisia sopimuksia erottuaan kuninkaallisesta perheestä, ja yksi asiantuntija uskoo, että he ansaitsevat vielä enemmän rahaa ensi vuonna
      Menestys ! Upea juttu !

      • Anonyymi

        Ahneus on yksi syy maapallon sotiin myös.


      • Anonyymi

        Ihan vaan tiedoksesi: Harry ja Meghan ovat menettäneet jo kaikki aiemmat, rahakkaat sopimuksensa paitsi netflixin. Eikä netflixilläkään olla kovinkaan tyytyväisiä heidän panokseen, eikä enää oikein mitään käyttöä heille keksitä sielläkään. Aluksi he saikin rahakkaita sopimuksia ja yhteistöitä, mutta melkein kaikki järjestään ovat flopanneet.

        Lisäksi heidän maineensa on nykyään todella huono suuren enemmistön silmissä. Varsinkin Meghan on hyvin ei-pidetty, Harrylla sentään vielä minimaalisesti jotain kuninkaallista kimallusta jäljellä. Mutta lähinnä he ovat nykyään Amerikassa pilkan ja vitsien aiheena. Briteissä suuresti halveksittuja loukattuaan kunnioitettua Elisabethia ja prinssi Philipiä niin syvästi näiden kuolinvuoteilla.


    • Anonyymi

      Meghan Markle ja prinssi Harry vihaajat, jotka repivät nuoreen prinssi Archieen uusnatsipodcastin aikana, on tuomittu vankilaan terrorismirikoksista.

      Christopher Gibbons ja Tyron Patten-Walsh vangittiin 11 vuodeksi ja Tyron Patten-Walsh 10 vuodeksi sen jälkeen, kun heidät tuomittiin Kingstonin kruunuoikeudessa torstaina
      Vihdoinkin oikeutta !!!!!!

      • Anonyymi

        Oho. Hyvä juttu. Nyt Hartsa ei tarvitse enää veronmaksajien suojelua kun kaksi uusnatsia, jotka uhkasi podcastissa prinsessa Archien henkeä on saatu vankilaan.


    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      🍒 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi018164050gc

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe